Ο Έλον Μασκ, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει εμβόλιο για τον COVID, τώρα λέει ότι τα εμβόλια είναι καλά

Ο Έλον Μασκ, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει εμβόλιο για τον COVID, τώρα λέει ότι τα εμβόλια είναι καλά

14 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,069
Μοίρασέ το

 

 

Σε μια εντυπωσιακή αντιστροφή, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, αποφάσισε ότι τα εμβόλια είναι τελικά κάτι καλό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, υποθέτω.

Daniel Oberhaus μέσω Flickr / Futurism

Πόσο ανόητος ή πόσο επικίνδυνος μπορεί να είναι όποιος πιστεύει πως ο Έλον Μάσκ, δεν είναι ένα ακόμη πιόνι του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ;;;

Α ρε Έλον… τη χάλασες στα “μπατριωτικά” ιστολόγια, που σε έχουν περί πολλού, αδιαφορώντας για …την σατανική αποκριάτικη φόρμα που φόρεσες και για το ότι οι επιχειρήσεις σου υποστηρίχθηκαν από τη CIA.

Τα … παιντιά, έχουν “προσωπική γνώμη επειδή τυχαίνει να παρακολουθούν κάποια πράγματα, όπως π.χ. τις επαφές σου με Τραμπ κλπ…

“Υπάρχουν αρκετοί άσχετοι που δεν νογάνε στο χώρο μας. Νομίζουν ότι ξέρουν απο εξωτερική πολιτική και διεθνείς εξελίξεις, αλλά αν δεν στρώσουν κώλο κάτω, να δουν την πολυπολικότητα -που λέει κι ο φίλος μου ο Πούτιν-“ γράφουν…κι αναρωτιέμαι αν έχουν επαφή με τον εγκέφαλό τους ή κάτι άλλο παίζει…

Μου γίνανε και πολιτικοί αναλυτές εξωτερικής πολιτικής τρομάρα τους…

Ποιοί;;;

Αυτοί που θεωρούν τον 85χρονο Εμφιετζόγλου, ως … “σωτήρα της Ελλάδας”!!!!!!!!!!!!!!!

Θ’ αρχίσω να μοιράζω χαστούκια σε κάποιους, γιατί έχουν ξεφύγει και γίνονται πολύ επικίνδυνοι…

Μάλλον φταίνε τα κολλητιλίκια με το … Άργος…

Εκεί παίζεται το … κεντρικό παιχνίδι με τους υποστηρικτές των ΚΥΠατζήδων…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ποιά είναι… “αγεωγράφητη”, Κωστάκη μου;;;

 

 

Σε μια εντυπωσιακή αντιστροφή, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, αποφάσισε ότι τα εμβόλια είναι τελικά κάτι καλό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, υποθέτω.

Μετά τη διάδοση παραπλανητικών πληροφοριών σχετικά με την πανδημία του COVID-19 πέρυσι, ο δισεκατομμυριούχος φαίνεται ότι τελικά σκέφτηκε την επιστήμη.

 

«Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω τα εμβόλια γενικά και τα εμβόλια κατά του COVID ειδικά», έγραψε ο Μασκ στο Twitter το απόγευμα της Τετάρτης. «Η επιστήμη είναι αδιαμφισβήτητη».

«Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, υπάρχει αλλεργική αντίδραση, αλλά αυτό αντιμετωπίζεται εύκολα με ένα EpiPen», πρόσθεσε.

Τα νέα έρχονται αφότου ο Μασκ είπε στη δημοσιογράφο τεχνολογίας Kara Swisher σε μια συνέντευξη του Σεπτεμβρίου 2020 στους New York Times  ότι δεν θα κάνει εμβόλιο, «ούτε και τα παιδιά μου». Περίπου δύο μήνες αργότερα, ο Μασκ βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό .

Ο Μασκ προέβλεψε επίσης ότι θα υπάρξουν «σχεδόν μηδενικά νέα κρούσματα» μέχρι τα «τέλη Απριλίου» του περασμένου έτους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος βρήκε επίσης την ευκαιρία για να διευκρινίσει ορισμένα προηγούμενα σχόλια που έχει κάνει. Σε μια απάντηση στο Twitter , ισχυρίστηκε ότι προηγουμένως είπε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο επειδή “κάποιος άλλος θα ωφελούσε περισσότερο”, καθώς “είχε ήδη κάποια ανοσία σε αυτό”.

Δεν είναι σαφές σε τι αναφέρεται η παρατήρηση. Το σχόλιο δεν θα μπορούσε να αναφέρεται στη συνέντευξη του Σεπτεμβρίου 2020 με την Kara Swisher αφού ο Musk βρέθηκε θετικός μετά τη συνέντευξη.

Όταν ρωτήθηκε “ποιο εμβόλιο” πιστεύει ότι είναι “ασφαλέστερο για τον COVID-19” – μια ερώτηση που πραγματικά πρέπει να απευθύνεται σε έναν επαγγελματία υγείας, όχι σε έναν δισεκατομμυριούχο Διευθύνοντα Σύμβουλο – ο Μασκ είπε ότι είναι “πιθανότατα [Johnson & Johnson], “αλλά η BioNTech και Και οι Moderna είναι καλές».

Για να είμαστε σαφείς, ο Μασκ έχει καθυστερήσει πολύ στο παιχνίδι . Τουλάχιστον τώρα ο Μασκ έχει αναγνωρίσει το αδιαμφισβήτητο επιστημονικό γεγονός: τα εμβόλια είναι ασφαλή και όλοι όσοι μπορούν θα πρέπει να εμβολιαστούν τώρα.

Καλώς ή κακώς, εκατομμύρια άνθρωποι προσβλέπουν στον επιχειρηματία – αυτός αδιαμφισβήτητα κυριαρχεί σε εκατομμύρια μυαλά.

Αφού πιθανότατα ενστάλαξε δυσπιστία σε αμέτρητους ανθρώπους μετά τα άστοχα σχόλιά του πέρυσι, ο Μασκ είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα.

Από τη μια πλευρά, η ζημιά έχει γίνει. Από την άλλη, το να πει ο Μασκ το αυτονόητο και να ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους να εμβολιαστούν θα μπορούσε να σώσει ζωές, οπότε είναι καλό που επιτέλους ήρθε.

Ίσως τώρα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο είναι έτοιμος να βάλει τα χρήματά του εκεί που είναι.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,069


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα