Ο Έλον, το Χ και η Επιτομή ενός Μπροστινού. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Έλον, το Χ και η Επιτομή ενός Μπροστινού. ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

30 Ιουλίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,022
Μοίρασέ το

Η ψευδαίσθηση της επιλογής θα κάνει την οικονομική σας υποδούλωση λιγότερο επώδυνη

Τα ΜΜΕ θέλουν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ο Έλον Μασκ είναι ένας ανεξάρτητος δισεκατομμυριούχος ιδιοφυΐα που το όνειρό του είναι να φέρει επανάσταση στον τραπεζικό τομέα. Αλλά αυτή η ιστορία είναι αποδεδειγμένα ψευδής.

Τα γεγονότα μας λένε ότι ο Έλον Μασκ είναι ο μπροστινός του ίδιου γνωστού και παλιού συστήματος.

ΤΕΛΙΚΑ, ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ;;;
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΤΖΕΣ;;;
Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε πριν από ένα χρόνο ότι σχεδίαζε να μετατρέψει το Twitter σε μια εφαρμογή για τα πάντα, όπως το WeChat της Κίνας. Μια εφαρμογή που θα κάνει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών και των χρηματικών συναλλαγών.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Μασκ ανακοίνωσε ότι το Twitter Inc. μετονομάστηκε σε X Corp., πως δημιούργησε μια νέα εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης γνωστή ως X.AI και πως συνεργάστηκε με την eToro για τη διαπραγμάτευση μετοχών και κρυπτογράφησης.

Τα ΜΜΕ θέλουν να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ο Έλον Μασκ είναι ένας ανεξάρτητος δισεκατομμυριούχος ιδιοφυΐα που το όνειρό του είναι να φέρει επανάσταση στον τραπεζικό τομέα. Αλλά αυτή η ιστορία είναι αποδεδειγμένα ψευδής.

Τα γεγονότα μας λένε ότι ο Έλον Μασκ είναι ο μπροστινός του ίδιου γνωστού και παλιού συστήματος.

Αλλά επειδή λέει ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός ριζοσπαστικού λαού σε καιρό πολέμου, χωρίς ποτέ να χρειάζεται να δώσει εξηγήσεις για τα ψεύδη του.

Ο Μασκ λέει ότι μεγάλωσε φτωχός, αλλά η οικογένειά του ήταν πλούσια σε σμαράγδια και είχε ιστορικό κακοποίησης και μαγείας. Δείγματα που μαρτυρούν τον έλεγχο του νου πολλών γενεών.

Ο Μασκ έλαβε δεκάδες χιλιάδες δολάρια από τους γονείς του για να ξεκινήσει το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα. Ένας ψηφιακός τηλεφωνικός κατάλογος γνωστός ως Zip2.

Προσλήφθηκαν εξωτερικοί προγραμματιστές για να γράψουν το όλο θέμα, επειδή ο Έλον δεν ήξερε να γράφει κώδικα. Το Zip2 πουλήθηκε για εκατομμύρια και δεν προχώρησε πουθενά.

Αλλά ο Έλον έβγαλε 22 εκατομμύρια δολάρια και με τη βοήθεια των ΜΜΕ, εγκαινίασε τη νέα του προσωπικότητα ως μια ιδιόρρυθμη ιδιοφυΐα ποπ σταρ.

Στη συνέχεια εξαγόρασε την “x dot com” και ανακοίνωσε ότι θα δημιουργούσε μια διαδικτυακή τράπεζα γνωστή ως X. Συνεργάστηκε με ειδικούς σε θέματα τραπεζών, οι οποίοι εγκατέλειψαν όλοι την εταιρεία αφού κατηγόρησαν τον Έλον ότι έλεγε ψέματα στα ΜΜΕ για το προϊόν. Το οποίο είναι το μόνο που έκανε.

Ο Έλον Μασκ πιστεύεται ότι ήταν συνιδρυτής της PayPal. Αυτό είναι ψευδές. Το 2000 ο Μασκ πούλησε την αποτυχημένη επιχείρηση “x dot com” στην Confinity, μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1998 από τον Peter Thiel και τον Max Levchin.

Το μόνο που φέρεται να έκανε εκεί ο Μασκ ήταν να επιμένει στην αλλαγή του ονόματος της εταιρείας σε X. Τον ανάγκασαν να αποχωρήσει, αλλά κατάφερε με κάποιο τρόπο να τους πείσει να συμφωνήσουν εγγράφως να αφαιρέσουν όλες τις αναφορές στους “ιδρυτές” από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Ο Μασκ κέρδισε σχεδόν διακόσια εκατομμύρια από την πώληση της PayPal, μιας εταιρείας στην οποία δεν συνεισέφερε τίποτα, και στη συνέχεια χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα μαζί με την ψευδαίσθηση ότι είναι ένας επιτυχημένος συνιδρυτής επιχειρηματίας για να εξαγοράσει την είσοδό του στην Tesla.

Η Tesla Motors ιδρύθηκε το 2003 από τους Marc Tarpenning και Martin Eberhard, οι οποίοι ανέπτυξαν το Tesla Roadster. Όταν η Tesla δέχτηκε εκατομμύρια από τον Έλον, ήρθε με τον όρο να διοριστεί πρόεδρος της εταιρείας.

Παρόλο που συνεισέφερε μόνο χρήματα, ο Μασκ δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του που τα ΜΜΕ δεν του έδιναν τα εύσημα για την Tesla Motors.

Και αφού ανάγκασε τον Eberhard να φύγει από την εταιρεία, έγραψε εκ νέου το ιστορικό της για να αναφερθεί ο ίδιος ως αρχικός συνιδρυτής.

Αυτή η προφανής ψεύτικη εικόνα μιας ιδιόρρυθμης ιδιοφυΐας δισεκατομμυριούχου λειτούργησε τόσο καλά που λίγοι αμφισβητούν τη SpaceX.

Η επίσημη ιστορία είναι ότι ο Elon, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως εμπειρία στην πυραυλική επιστήμη, σκέφτηκε την ιδέα για τη SpaceX ενώ ταξίδευε στη Ρωσία με τον Michael Griffin της In-Q-Tel της CIA.

Λίγο μετά από αυτή τη συζήτηση, ο Griffin έγινε διαχειριστής της NASA, όπου ξεκίνησε το πρόγραμμα COTS που ιδιωτικοποίησε το πυραυλικό πρόγραμμα της NASA.

Και χορήγησε 278 εκατομμύρια δολάρια στη SpaceX, η οποία δεν είχε ποτέ κατασκευάσει ή πετάξει πυραύλους.

Στη συνέχεια ο Μασκ συνεργάστηκε με τον μηχανικό πυραύλων Tom Mueller, ο οποίος πήγε για να παράγει τεχνολογία πυραύλων που σαφώς αναπτύσσεται εδώ και χρόνια στους ιδιωτικούς τομείς του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.

Οι εταιρείες του Έλον έχουν λάβει δισεκατομμύρια σε κρατικές επιδοτήσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Χρήματα που αργότερα δαπανήθηκαν για την αγορά του Twitter.

Όπου ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία μετατροπής του σε μια εφαρμογή για τα πάντα με το δικό του τραπεζικό σύστημα. Ή μάλλον, η συμμορία της άρχουσας τάξης που κινεί τα νήματά του μετατρέπει το Twitter σε μια εφαρμογή για τα πάντα με το δικό της τραπεζικό σύστημα.

Και αυτό θα πρέπει να είναι ανησυχητικό. Αλλά λέει ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, ότι οι οικογένειες είναι καλές και ότι οι άνθρωποι αγαπούν έναν ήρωα.

Δεν χρειάζεται να σε τσιπάρουν για να σε ελέγχουν. Έχουμε ήδη σαρωτές ίριδας και παλάμης. Μια κοινωνία χωρίς μετρητά θα είναι ό,τι πρέπει.

Και για πολλούς, το X του Έλον θα είναι προτιμότερο από τους σαρωτές παλάμης της Amazon.

Η ψευδαίσθηση της επιλογής θα κάνει την οικονομική σας υποδούλωση λιγότερο επώδυνη.

 

 

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLEhttps://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTEhttps://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEEhttps://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEONhttps://www.brighteon.com/channels/NIOLAND


Πηγή: https://rumble.com/v32hjhm-elon-x-and-the-epitome-of-a-front-man.html

 

Πηγή https://nioland.substack.com/p/3ab

 

Και οι ιστολόγοι που προμοτάρουν τον ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ – ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ

 

 

Προβολές : 1,022


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα