Ο αστρολόγος που προέβλεψε την 7η Οκτωβρίου για το Ισραήλ λέει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Ο αστρολόγος που προέβλεψε την 7η Οκτωβρίου για το Ισραήλ λέει τι θα συμβεί στη συνέχεια.

10 Οκτωβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,406
Μοίρασέ το

 

 

Τα χειρότερα για τον κόσμο έρχονται, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

Όλα θα ξεκινήσουν τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, μετά την οποία τα γεγονότα θα κλιμακωθούν – το ένα θα προκαλέσει ένα άλλο, μεγαλύτερης κλίμακας. 

Η κορύφωση όλων αυτών θα γίνει γύρω στις 20 Οκτωβρίου – 28 Οκτωβρίου, με την 28η Οκτωβρίου να είναι η πιο επικίνδυνη μέρα.

 

Την θυμάστε την… ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΒΡΑΑΜ;;;

Ας ετοιμαστούμε για … ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ…

Όσοι μελετούν την αστρολογία και την αριθμολογία, πάνω στην οποία στηρίζεται Η ΠΕΝΤΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, λένε πως αυτά που έρχονται δεν θα τα έχει ξαναζήσει ο πλανήτης γη…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Στις 14 Οκτωβρίου 2023, θα συμβεί μια δακτυλιοειδής έκλειψη ηλίου του Saros 134, η μέγιστη φάση της οποίας μπορεί να παρατηρηθεί στην Αμερική – στις ΗΠΑ, το Μεξικό και τη Βραζιλία.

Η έκλειψη έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους συνωμοσιολόγους και τους αριθμολόγους, καθώς αποτελεί μέρος μιας αλυσίδας εκλείψεων που ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2017. Ακριβώς έξι χρόνια, έξι μήνες, έξι εβδομάδες και έξι ημέρες βρίσκονται μεταξύ 21 Αυγούστου 2017 και 8 Απριλίου 2024:

 

 

Τα κύρια γεγονότα που ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2017 θα πραγματοποιηθούν φυσικά γύρω στις 8 Απριλίου, αλλά κάθε έκλειψη του κύκλου είναι ένα ορόσημο και η 14η Οκτωβρίου θα είναι το τελευταίο ορόσημο πριν από τη γραμμή τερματισμού.

Φυσικά, στις 14 Οκτωβρίου, όλοι οι αστρολόγοι γουάνγκαν με τρομερή δύναμη, αλλά το πιο ενδιαφέρον σήμερα φαίνεται να είναι το γουάνγκ του Ινδού Βεδικού αστρολόγου, ο οποίος προηγουμένως είχε προβλέψει με επιτυχία πολλά πράγματα και στις 4 Οκτωβρίου έδωσε μια γενικά εκπληκτική πρόβλεψη:

Όπως ανέφερε αυτός ο νεαρός άνδρας, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2023, θα σχηματιστεί ένας συνδυασμός στον ουρανό που παρατηρήθηκε τελευταία φορά στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποιου είδους μεγάλη, οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση που θα οδηγήσει σε χιλιάδες θύματα. Η περιοχή εκδηλώσεων υποδεικνύεται ως εξής:

Όλα θα ξεκινήσουν τη δεύτερη εβδομάδα του Οκτωβρίου, μετά την οποία τα γεγονότα θα κλιμακωθούν – το ένα θα προκαλέσει ένα άλλο, μεγαλύτερης κλίμακας. 

Η κορύφωση όλων αυτών θα γίνει γύρω στις 20 Οκτωβρίου – 28 Οκτωβρίου, με την 28η Οκτωβρίου να είναι η πιο επικίνδυνη μέρα.

Ο Νοέμβριος θα προχωρήσει σύμφωνα με το ημερολόγιο, αλλά η έκδοση 2.0 της 11ης Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί και η καταιγίδα που έσπειραν οι τρομοκράτες θα μαίνεται μέχρι τα μέσα του μήνα. Μπορεί να υπάρξουν παράλληλες φυσικές καταστροφές που θα συγκεντρωθούν στην ίδια περιοχή.

Δεν άκουσαν πολλοί την πρόβλεψη και όσοι άκουσαν το ξέχασαν αμέσως τρέχοντας στο κανάλι ενός άλλου διάσημου αστροπαθή-τηλεπαθητικού. Αλλά στις 7 Οκτωβρίου, όταν ξεκίνησε στο Ισραήλ, όλοι θυμήθηκαν ξαφνικά την πρόβλεψη και είπαν: έτσι φαίνεται!

 

Έτσι, είναι πολύ πιθανό το αγόρι να είχε περίπου 90% δίκιο και τώρα, σύμφωνα με τον ίδιο, τα χειρότερα για τον κόσμο έρχονται, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

 

thebigtheone.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,406


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα