Ο γκουρού που έριξε έξω την Χίλαρι Κλίντον, θα πάρει στο λαιμό του και τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Ο γκουρού που έριξε έξω την Χίλαρι Κλίντον, θα πάρει στο λαιμό του και τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

13 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:429
Μοίρασέ το

 

 

Η «θεοποίηση» του «εθελοντή» επικοινωνιολόγου (ποιος τον πληρώνει;) Σταν Γκρίνμπεργκ και οι κίνδυνοι της αντισυστημικής ψήφου!

Ποιος επέβαλε τον Αμερικανό «γκουρού» της επικοινωνίας; Έχει ο Γκρίνμπεργκ επαφή με τη βάση της κοινωνίας; Έχει επισκεφτεί χωριά, καφενεία, πανεπιστήμια; Βασίζεται σε δικά του στοιχεία ή τρίτων;

 

 

 

“Επικοινωνιολόγος” που “για την… ψυχή της μανούλας του”, συμβουλεύει τον ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΟΥΛΗ… φαίνεται πως ο εν λόγω έχει μια αδυναμία στους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ… και προφανώς τον επέβαλε το ΒΑΘΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…

Το θέμα όμως και το μείζον πρόβλημα, δεν είναι ο … “επικοινωνιολόγος”…

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η Α-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣΤΡΑΓΩΔΙΑΣ – ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Για λόγους επί της ουσίας ανεξήγητους, ο γνωστός Αμερικανός επικοινωνιολόγος Σταν Γκρίνμπεργκ, που καθοδήγησε την καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ, «θεοποιήθηκε» από τους ενοίκους και την αυλή του Μεγάρου Μαξίμου!

Σε βαθμό που στις επίσημες διαρροές να αποκαλείται «γκουρού», κάτι σαν Δαλάι Λάμα της επικοινωνίας που διαθέτει το «αλάθητο» και το «μαγικό ραβδί» της νίκης και της κυριαρχίας!

Βλέπετε, η ευρεία νίκη Μητσοτάκη το 2019 σε μεγάλο βαθμό αποδόθηκε στην «συνταγή» του Σταν Γκρίνμπεργκ που ακολουθήθηκε κατά γράμμα!

Βεβαίως, το εάν θα κέρδιζε ή όχι ο Μητσοτάκης τις εκλογές χωρίς τον Αμερικανό γκουρού είναι ένα ερώτημα που μπορεί να απαντήσει και ένα μικρό παιδί: ναι, θα τις κέρδιζε!

Ασφαλώς ο Γκρίνμπεργκ έπαιξε έναν ρόλο! Όμως οι έρευνες του πού βασίστηκαν; Σε δικά του στοιχεία ή σε αυτά που του παρέθετε το στενό επιτελείο Μητσοτάκη και τα πρόσωπα που ασχολούνταν με δημοσκοπήσεις και κυλιόμενες; Το δεύτερο σας λέω εγώ, χωρίς επιφύλαξη!

Τα συμπεράσματα του Γκρίνμπεργκ βασίζονται στα νούμερα που του «πλασάρουν», ακριβή ή όχι! Και επί αυτών ο Αμερικανός «δίνει γραμμή»!

Διότι ο ίδιος προσωπικά «δεν έχει ιδέα» για το πως λειτουργεί η ελληνική κοινωνία, ούτε τι λέγεται και συζητείται στα καφενεία και στα πανεπιστήμια!

Άλλωστε δεν έχει έρθει ποτέ σε επαφή με τη βάση της κοινωνίας, ούτε με την επαρχία, ούτε με το περιθώριο!

Δεν έχει επισκεφθεί ποτέ ούτε τα χωριά, ούτε ακόμη τα Δυτικά Προάστεια ή το υπόλοιπο Αττικής!

Υπό την έννοια αυτή, η «θεοποίηση» του Γκρίνμπεργκ κρύβει κινδύνους! Σοβαρούς κινδύνους!

Η απόφαση που είχε ληφθεί πριν την τραγωδία των Τεμπών για εκλογές στις 9 Απριλίου, ήταν κατόπιν δικής του προτροπής και εισήγησης!

Μολονότι το ένστικτο του Κυριάκου Μητσοτάκη από την αρχή έλεγε για 21 Μαΐου!

Και πιθανόν η εμμονή Γκρίνμπεργκ για εκλογές στις 9 Απριλίου, ίσως εξυπηρετούσε όλους όσοι μέσω αυτού περνάνε τα δικά τους θέλω και τις δικές τους απόψεις, που τυγχάνει να συμπίπτουν με εκείνες του «γκουρού» της επικοινωνίας!

Ο Σταν Γκρίνμπεργκ, όπως μαθαίνω, δηλώνει «εθελοντής» επικοινωνιολόγος του Μαξίμου από το οποίο δεν πληρώνεται!

Προσφέρει άραγε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς; Μήπως όταν ήταν μικρός είχε ενταχθεί στην ΟΝΝΕΔ Ηνωμένων Πολιτειών και τραγουδούσε το «τραγούδι της γαλάζιας γενιάς» με τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς;

Ποιος τον πληρώνει λοιπόν τον Γκρίνμπεργκ; Ποιος τον σύστησε ως «γκουρού» στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Ποιος εντέλει τον επέβαλε;

Ποιος είχε τέτοια παρέμβαση στον πρωθυπουργό που κατάφερε να του «περάσει» τον Αμερικανό επικοινωνιολόγο;

Είπε άραγε κανείς στον πρωθυπουργό ότι ο Γκρίνμπεργκ έριξε έξω την Χίλαρυ Κλίντον από τον Λευκό οίκο;

Πως το αδιαφιλονίκητο φαβορί κατατροπώθηκε από τον Τραμπ; Τότε στις ΗΠΑ μίλησαν για αντισυστημική ψήφο! Σήμερα στην Ελλάδα την αντισυστημική ψήφο που …έρχεται, την έχει εντοπίσει ο κύριος Γκρίνμπεργκ;

Εύχομαι ειλικρινά ο «γκουρού» του Μαξίμου και καθοδηγητής της Χίλαρι (αλλά και όσοι από πίσω του τον χειραγωγούν) να μην πάρει στο λαιμό του και τον Κυριάκο Μητσοτάκη!!!

 

Πηγή

Προβολές : 429


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα