Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, αποκαλύπτει ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, αποκαλύπτει ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

9 Μαρτίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,227
Μοίρασέ το

Δημήτρης Γιαννόπουλος: Είδε μόνο ένα τραίνο-Φάντασμα με ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ να ξεπροβάλει από την καταπακτή 2-5 δευτερόλεπτα πριν από την Σύγκρουση!

 

 

Και το ερώτημα είναι: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΙΝΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ;;;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

ΤΟ ΙΛΙΓΓΙΩΔΕΣ ΑΠΙΘΑΝΟ ΜΙΑΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

 

Δημήτρης Γιαννόπουλος

 

Δείτε— αν αντέχετε για 30’’ — το παρακάτω βιντεοκλίπ των 10 δευτερολέπτων. 

Είναι η εικόνα που βλέπει μπροστά του καθημερινά ένας μηχανοδηγός επιβατικής αμαξοστοιχίας που κινείται νύχτα στο «ρεύμα ανόδου» πχ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Το μόνο σίγουρο — αυτό που του δίνει την ηρεμία να ανάβει τσιγάρο, να πίνει τον καφέ του, μετά από το βραδυνό τοστ — είναι πως κινείται στο σωστό ρεύμα της διαδρομής. Πράγμα που του βεβαιώνει άλλωστε ο άγρυπνος προβολέας του σε ακτίνα 100 μέτρων.

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε έναν μηχανοδηγό επιβατικής αμαξοστοιχίας που θα δεχόταν να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα διανύοντας 10, 20, 40 ή 70 χιλιόμετρα της διαδρομής, αν δεν ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος 1000% πως η γραμμή αυτή της «καθόδου» θα ήταν «νεκρή» (δηλαδή εξαρχής κλειστή σε κάθε άλλο τραίνο με κατεύθυνση την κάθοδο) σε όλο το μήκος της, μέχρι τον τελικό του προορισμό;

 

Τώρα λοιπόν που καταλάβατε το πρώτο λογικό ερώτημα, πάμε στο δεύτερο:

Ας υποθέσουμε πως ο ίδιος μηχανοδηγός που γνώριζε πως κινείται στο αντίθετο ρεύμα της γραμμής «καθόδου» με κατεύθυνση την «άνοδο», πλησιάζει το τούνελ των Τεμπών και με τρόμο αντιλαμβάνεται σε απόσταση 1-2 χιλιομέτρων ένα «γνώριμο» αμυδρό φως ενός άλλου τραίνου να τρεμοσβήνει απειλητικά από την είσοδο του τούνελ.

 Τι θα έκανε ενστικτωδώς σε αυτή τη περίπτωση;

Δεν θα τραβούσε τα χειρόφρενα για να ακινητοποιήσει το τραίνο του στα 50-100 μέτρα;

Δεν θα μετέδιδε Σήμα Κινδύνου/Συναγερμού SOS προς το Κέντρο Ελέγχου ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του σιδηροδρομικού Δικτύου της Χώρας (και όχι μόνο στο Σταθμό της Λάρισας που είχε αφήσει πίσω στα 25-30 χιλιόμετρα); 

Δεν θα άναβε του προβολείς κινδύνου και την μεγαφωνική «κόρνα» πρός το άλλο τραίνο που ξεπροβάλει από το τούνελ;

 Δεν θα άνοιγε όλες τις πόρτες της αμαξοστοιχίας καλώντας τους επιβάτες να εξέλθουν επειγόντως; 

Αν δεν έκανε τίποτα από αυτά, είναι 99% σίγουρο πως δεν είδε ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ, ούτε στα 2000, ούτε στα 1000, ούτε στα 500, ούτε στα 200 μέτρα από την είσοδο του τούνελ. 

Είδε μόνο ένα τραίνο-Φάντασμα με ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ να ξεπροβάλει από την καταπακτή 2-5 δευτερόλεπτα πριν από την Σύγκρουση!

 

 

Δείτε τώρα και μια απάντηση που δίνει σε σχολιαστή ο κ. Γιαννόπουλος μέσα από την σελίδα του.

Dimitris Yannopoulos

Οι σιδηροδρομικοί έδωσαν απαντήσεις σε άλλα ερωτήματα την πρώτη μέρα: στο Σταθμό Παλαιοφάρσαλου πριν από τη Λάρισα υπήρξε δολιοφθορά στα καλώδια της γραμμή «ανόδου».
Εκεί το τραίνο καθυστέρησε σχεδόν μια ώρα.
Προφανώς για να διασφαλιστεί από κάθε κίνδυνο η μεταφορά της αμαξοστοιχίας στο ρεύμα «καθόδου».
Ο μηχανοδηγός ήξερε κάθε στιγμή πού οδηγούσε και πού μπορούσε να αλλάξει «ρεύμα».
Οι αποστάσεις Παλαιοφάρσαλος-Λάρισα-Σημείο δυστυχήματος- είναι αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα, όπως φαίνεται στον χάρτη Google.

 

Πηγή

Δείτε τώρα προσεκτικά και τις κάτωθι φωτογραφίες από τον τόπο της τραγωδίας…

 

Εδώ βλέπουμε τα συντρίμια…ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΡΑΤΗΡΑ… 

ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;

ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ;;;

 

Προβολές : 4,227


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα