Ο Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης του Meta-Facebook πιάστηκε σε επιχείρηση-«κεντρί» για παιδεραστία σε ξενοδοχείο

Ο Διευθυντής Κοινοτικής Ανάπτυξης του Meta-Facebook πιάστηκε σε επιχείρηση-«κεντρί» για παιδεραστία σε ξενοδοχείο

18 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:359
Μοίρασέ το

 

 

Ο Μάιλς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την ομάδα LGBTQ+, Equality California.

 

 

 

Έχει κτυπήσει κόκκινο η διαστροφή και ιδίως η διαστροφή σε βάρος των παιδιών…

Πιστεύω πως όσοι με οποιονδήποτε τρόπο κακοποιούν παιδιά, πρέπει να εκτελούνται χωρίς δίκη.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Του Τζόρνταν Κόνραντσον

 

Ο Andy Ngo αναφέρει:

Αποκλειστικό: Υψηλόβαθμο στέλεχος του Facebook φέρεται να πιάστηκε σε ερασιτεχνική επιχείρηση για παιδική σεξουαλική κακοποίηση.

Βίντεο ζωντανής ροής που δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 16 Φεβρουαρίου από το “Predator Catchers Indianapolis” φέρεται να δείχνει τον υπεύθυνο ανάπτυξης της κοινότητας Meta/Facebook, Τζέρεν Άντριου Μάιλς (Jeren Andrew Miles), από το Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, να πιάνεται σε επιχείριση για παιδική σεξουαλική κακοποίηση στο Κολόμπους του Οχάιο.

Ο Μάιλς, 35 ετών, φέρεται να κοινοποίησε γραπτά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε ένα άτομο που είπε ότι ήταν ένα 13χρονο αγόρι.

Φέρεται ότι έκανε σχέδια για να συναντηθεί με το αγόρι στο ξενοδοχείο Le Meridien Columbus, όπου τον ανέκρινε η ομάδα «Predator Catchers».

Ο Μάιλς είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου για την ομάδα LGBTQ+, Equality California.

Έκτοτε διέγραψε εντελώς τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο LinkedIn, το Twitter, το Instagram και το Facebook.

Ο Μάιλς εργαζόταν στο παρελθόν ως Διευθυντής Κοινοτικών Υποθέσεων για τη Lyft, σύμφωνα με ένα αρχείο στο LinkedIn.

Ο Eric Schmutte, ο άνθρωπος που κατέγραψε τη ζωντανή ροή και το “Predator Catchers Indianapolis”, μου λένε ότι στέλνει όλα τα αρχεία καταγραφής συνομιλιών και τα στοιχεία στις αρχές επιβολής του νόμου στο Κολόμπους του Οχάιο και στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, όπου υποτίθεται ότι ζει ο Μάιλς.

Οι σελίδες του Τζέρεν Μάιλς στο Facebook και στο Twitter διαγράφηκαν, αλλά το Facebook του έχει αρχειοθετηθεί.

 

Δείτε ολόκληρο το βίντεο από το Predator Catchers Indianapolis.

Facebook Executive caught. He was Talking to a 13 y/o boy!

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/watch-meta-facebook-manager-community-development-staffer-caught-hotel-child-sex-sting-operation/

 

Πηγή

Προβολές : 359


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα