Ο δόλιος σκοπός αφοπλισμού της Ελλάδος και άλλων χωρών της Δύσης… (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ)

Ο δόλιος σκοπός αφοπλισμού της Ελλάδος και άλλων χωρών της Δύσης… (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ)

12 Μαρτίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:796
Μοίρασέ το

Είμαστε σε δύσκολη θέση.

 

ΚΑΙ ο αφοπλισμός της Ελλάδος γίνεται με σχέδιο.

 

Λαμβάνουν μέτρα ώστε να μην βρεθεί κανείς «παλαβός» και δώσει όπλα στους Έλληνες, ή όσα δοθούν να είναι λιγότερα από τα χρειαζούμενα.

Γίνεται με σχέδιο ώστε να είμαστε αδύναμοι εμείς οι Έλληνες την κρίσιμη στιγμή.

 

 

ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ…
Πάρτε όπλα, γιατί όταν έρθει η ώρα, πρέπει να υπερασπιστείτε και τις δικές σας ζωές και τις ζωές της οικογένειάς σας…
Καλλιόπη Σουφλή
Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται κατά έναν περίεργο και πρωτοφανή τρόπο.

Το αμερικανοκίνητο ΝΑΤΟ και η Αυστραλία στέλνουν όπλα και η Ρωσία τα καταστρέφει. Μετά, το αμερικανοκίνητο ΝΑΤΟ και η Αυστραλία ξαναστέλνουν όπλα και η Ρωσία τα καταστρέφει κι αυτά, και η όλη επιχείρηση εξελίσσεται ίδια και απαράλλακτη. Έγινε ρουτίνα πλέον.

Στην Ουκρανία έχει στηθεί ένας μηχανισμός καταστροφής δυτικών συμβατικών όπλων. Επειδή τόσα όπλα δεν είναι δυνατόν να καταστραφούν άμεσα καταστρέφονται σε δόσεις και γι αυτό διαρκεί ακόμη ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Τα κοινά χαρακτηριστικά των χωρών που δίνουν όπλα είναι ότι υπήρξαν στυγνοί, ληστρικοί και δήμιοι αποικιοκράτες. Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανο-αυστριακοί, Βέλγοι, Ολλανδοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ιταλοί. Όλη η «καλή» Δύση υπήρξε αποικιοκρατική. Σήμερα οι Δυτικές χώρες δέχονται στα εδάφη τους ορδές εισβολέων, εχθρικά κειμένων προς αυτές, δίνοντάς τους πρωτοφανή προνόμια εγκατάστασης. Προνόμια που αν τους τα έδιναν ως βοήθεια στις πατρίδες τους ούτε αυτοί θα ξενιτεύονταν, ούτε η Δύση θα είχε προβλήματα…

Γενικότερα, συμβαίνουν πολλά πρωτοφανή γεγονότα στην Γη και μάς τα παρουσιάζουν ως ασύνδετα. Τα επινόησαν ώστε να είναι πρωτοφανή, διότι έτσι αδρανοποιούνται οι μαζάνθρωποι, οι οποίοι λόγω ελλείψεως γνώσης, μνήμης και κρίσης, οδηγούνται σε συμφορά σχεδόν αβίαστα. Είναι όμως ασύνδετα τα γεγονότα όπως φαίνονται; Ή είναι τμήματα ενός γενικού σχεδιασμού; Διότι συνδυάζοντας γεγονότα αυτά και εμβαθύνοντας με την μελέτη τους, διαπιστώνεται μια περίεργη συνδεσιμότητα.

Οι επιδιώξεις των παγκοσμιοποιητών είναι γνωστές. Επιδιώκουν, μια Κυβέρνηση, μια θρησκεία, κατάργηση κρατών, άνθρωποι – δουλάρια, γενναίος αποπληθυσμός κυρίως με εξόντωση των λευκών όπως προβλέπουν τα σχέδιά τους, ένδεια, στοίβαξη των ανθρώπων σε συγκεκριμένα σημεία, έλεγχος των πάντων μέχρι και των σκέψεων των ανθρώπων, παραγωγή όπλων που δεν μπορεί να τα χειριστεί ο καθένας, κλπ. Αυτά είναι γνωστά διότι μας τα λένε οι ίδιοι που τα επιδιώκουν.

Στην γενική επίγεια ανακατωσούρα έχουμε και τον πόλεμο στην Ουκρανία, που περιέργως ευνοεί τα χρηματιστήρια(!). Η Ουκρανία όμως πολεμά με δωρισμένα όπλα από την Δύση.

Θα δούμε πρώτα τα χαρακτηριστικά των χωρών που δίνουν τα όπλα τους στην Ουκρανία και κατόπιν τα χαρακτηριστικά των όπλων που δίνουν.

Τα κοινά χαρακτηριστικά των χωρών που δίνουν όπλα είναι ότι υπήρξαν στυγνοί, ληστρικοί και δήμιοι αποικιοκράτες. Άγγλοι, Γάλλοι, Γερμανο-αυστριακοί, Βέλγοι, Ολλανδοί, Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ιταλοί. Όλη η «καλή» Δύση υπήρξε αποικιοκρατική. Μας τιμά που «Ανήκουμε στην Δύση»;

 

Η Γαλλία την δεκαετία 1880 – 1889 αύξησε την έκτασή της 24 φορές με τις αποικίες! Αλλά κατά τα άλλα, «Ζήτω η Γαλλική Επανάσταση» για την Δημοκρατία και τον ανθρωπισμό. Οι δυτικές χώρες με τα τρία συνωμοτικώς αλληλοϋποστηριζόμενα νομίσματά τους, Δολάριο, Λίρα Αγγλίας και Ευρώ, που είναι όλα χωρίς αντίκρισμα, διαφεντεύουν όλον τον κόσμο.

 

Εν τω μεταξύ αν σκεφθεί κανείς ότι οι χώρες αυτές επί αιώνες βάζουν τους εμπορικούς και διοικητικούς όρους τους, κατακλέβουν τις πρώτες ύλες και τους θησαυρούς των άλλων (πως βρέθηκαν στην Αγγλία τόσα διαμάντια νομίζετε; Τ’ αγόρασαν; Ας είναι καλά η Αφρική, Περσία, η Ινδία και το Αφγανιστάν) και είναι σήμερα καταχρεωμένες σημαίνει ότι κάτι πολύ κακό και άδικο συμβαίνει. Δεν μπορεί να έχουν τέτοιου επιπέδου κακοδιαχείριση.

Σήμερα οι Δυτικές χώρες δέχονται στα εδάφη τους ορδές εισβολέων, εχθρικά κειμένων προς αυτές, δίνοντάς τους πρωτοφανή προνόμια εγκατάστασης. Προνόμια που αν τους τα έδιναν ως βοήθεια στις πατρίδες τους ούτε αυτοί θα ξενιτεύονταν, ούτε η Δύση θα είχε προβλήματα.

 

Επίσης δεν θα συνέβαλαν στην κλιματική αλλαγή με τις μετακινήσεις τους. Δίνουν προνόμια σ’ αυτούς που κρατούσαν σκλάβους και τους είχαν σε ζωολογικό κήπο για ανθρώπους. Διότι ως γνωστόν έπρεπε να γίνει δικαστήριο στην Αγγλία για ν’ αποφασίσουν οι Άγγλοι ότι οι μαύροι άνθρωποι είναι άνθρωποι.

Τέλος, τα δύο σπουδαιότερα χαρακτηριστικά που έχουν οι δυτικές χώρες – δωρητές όπλων στην Ουκρανία είναι ότι, έχουν λευκούς κατοίκους και οι κάτοικοι είναι χριστιανοί!

Ας δούμε τώρα τα χαρακτηριστικά του κυρίως οπλισμού που χαρίζεται στην Ουκρανία. Είναι όπλα κυρίως παλαιάς τεχνολογίας. Κανόνια, παλιά ερπυστριοφόρα (τάνκς, ΤΟΜΠ), και στρατιωτικά οχήματα διαφόρων τύπων. Αντιαεροπορικά και αντιπυραυλικά συστήματα. Βόμβες, οβίδες, πύραυλοι διαφόρων τύπων, ατομικός οπλισμός με όλα τα παρελκόμενα, δίνονται κατά χιλιάδες χιλιάδων.

Η δικαιολογία είναι ότι δίνονται όλ’ αυτά τα όπλα επειδή είναι εύκολα χειριζόμενα από τους Ουκρανούς. Αυτή είναι μια δικαιολογία ευκολόπεπτη για τα πλήθη.

Εδώ ακριβώς είναι η ουσία του θέματος και η παγίδα που μας στήνουν. Εδώ ακριβώς μας παρουσιάζουν το άσπρο, μαύρο. Προσέξτε. Αυτά τα όπλα, που είναι εύκολα χειριζόμενα από τους ουκρανούς, διότι τέτοια ήταν και η φιλοσοφία κατασκευής τους, είναι πιο εύκολα χειριζόμενα και από τους κατοίκους των χωρών που τα δωρίζουν. Υπάρχουν πολλοί πολίτες των χωρών – δωρητών οι οποίοι έχουν εκπαιδευθεί στα συγκεκριμένα όπλα είτε ως επαγγελματίες είτε ως απλοί στρατιώτες. Η διεθνής εξουσία φοβάται μην αυτά τα όπλα πέσουν στα χέρια των πολιτών των χωρών που τα κατέχουν, διότι τους θεωρεί μελλοντικούς επαναστάτες. Η διεθνής εξουσία φοβάται μην τα όπλα αυτά πέσουν σε χέρια λευκών και χριστιανών.

Γνωρίζουν οι παγκοσμιοποιητές ότι κάποια στιγμή οι πολίτες της Δύσης θα ξεσηκωθούν λόγω των δημιουργουμένων συνθηκών ζωής και λόγω των όποιων δράσεων των ατάκτων ασκεριών των εχθρών – εισβολέων.

Βασικά, εξωθούνται σε εξέγερση έμμεσα.

Οπότε οι πολίτες θα βρεθούν στην ανάγκη να βρουν όπλα για να διεκδικήσουν τις ζωές τους, να σώσουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους, την πατρίδα τους. Και τότε θα μπουκάρουν στις αποθήκες οπλισμού του στρατού για να οπλιστούν.

Αυτό θέλουν να προλάβουν οι παγκοσμιοποιητές. 

Δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα μπορούν να οπλιστούν οι κάτοικοι της Δύσης. Οι χριστιανοί. Οι λευκοί.

Και όμως υπάρχουν ιστορικά προηγούμενα τέτοιων καταστάσεων. Ένα από τα μυστικά που μας κρύβουν επιμελώς, είναι τα διαδραματισθέντα στις επαναστάσεις. Μας λένε «έγιναν ωμότητες», «έγιναν θηριωδίες που ντροπιάζουν τον άνθρωπο», έγινε το ένα, έγινε το άλλο, αλλά δεν μας λένε ένα πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο πολλών επαναστάσεων στην Ευρώπη. 

Δεν μας λένε ότι οι επαναστάτες επιτίθεντο στις αποθήκες του στρατού και έπαιρναν τα όπλα.

Αυτό έγινε και στην Γαλλική και στην μπολσεβίκικη επανάσταση.

Αλλά παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο και σε πολλές επαναστάσεις στην Γερμανία.

Συνέβη την πολιτισμένη Αυστρία στην επανάσταση της 6ης Οκτωβρίου 1848.

Αλλά και στην επανάσταση του 1934 πάλι στην Αυστρία, όχι και τόσο παλιά δηλαδή, όπου πολεμούσαν αυστριακά κυβερνητικά στρατεύματα με επαναστάτες που πήραν όπλα από στρατιωτικές αποθήκες.

Στην επανάσταση της Κομμούνας στην Γαλλία το 1871, ο γαλλικός στρατός δυσκολευόταν να νικήσει τους επαναστάτες που οπλίστηκαν λεηλατώντας στρατιωτικές αποθήκες οπλισμού.

Ακόμη και εδώ στην Ελλάδα, ο λαός για να ανατρέψει την κυβέρνηση Δηλιγιάννη έκλεψε οπλισμό από τα οπλοπωλεία.

Η τελευταία λεηλασία αποθηκών στρατιωτικού οπλισμού έγινε στην Αλβανία.

Γι αυτό μας προειδοποίησε και ο Άγιος Παΐσιος να προσέχουμε τον κίνδυνο από την Αλβανία. Είναι οπλισμένοι!

Επί της ουσίας αυτό που συμβαίνει στις Δυτικές χώρες με δικαιολογία τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ο αφοπλισμός των πολιτών της Δύσεως που ωθούνται σε χαοτικές εξεγέρσεις.

Δεν πρέπει να πέσουν στα χέρια των δυτικών πολιτών οπλισμός εύκολης χρήσης στρατιωτικού τύπου. Π.χ. ένας πολίτης με έναν όλμο μπορεί να καταστρέψει έναν αεροδιάδρομο, δηλαδή να αχρηστεύσει ένα αεροδρόμιο.

Ή με μια οβίδα να καταστρέψει ένα υδάτινο φράγμα, έναν σταθμό ηλεκτρικού ρεύματος, μια σημαντική γέφυρα ή σιδηροδρομική γραμμή και δεν έχει τέλος ο κατάλογος των δυνητικά καταστροφών που μπορεί να προκαλέσει εύκολα ένας απλός άνθρωπος με ανάλογο οπλισμό απλής χρήσεως.

Ήδη στις ΗΠΑ η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη. Οι πολίτες ψάχνουν για κι άλλα όπλα.

Ο πόλεμος συμμοριών είναι στο κόκκινο.

Πολλοί σερίφηδες ετοιμάζονται «για πόλεμο» αυξάνοντας τα πυρομαχικά των τμημάτων τους.

Όταν πριν από λίγο καιρό καιγόταν η Χάγη από Ευθραίους μετανάστες, την ίδια ημέρα καιγόταν και η Σαρλότ στην Βόρειο Καρολίνα των ΗΠΑ, και αυτή από Ερυθραίους μετανάστες.

Τυχαίο; (Καλό είναι να προβάλλονται με κάθε ευκαιρία κάποιες ειδήσεις αφυπνίσεως που δεν φθάνουν στην Ελλάδα.)

Το ότι περιμένουν μεγάλες ταραχές – επαναστάσεις μας το δείχνουν και με το εξής γεγονός. 

 

Δεν μπορεί από την μια να ετοιμάζουν πόλεις – φυλακές των 15 λεπτών, δηλαδή οι κάτοικοι να μην μπορούν ν’ απομακρυνθούν με τα πόδια ή με ποδήλατο πέραν του χρονικού ορίου των 15 λεπτών από το σπίτι τους, και από την άλλη να κατασκευάζουν τεραστίους κλειστούς δρόμους ταχείας κυκλοφορίας.

Τους θέλουν όμως για γρήγορες μετακινήσεις στρατευμάτων προς άμεση καταστολή εξεγέρσεων. Πάντα έτσι λειτουργούσε η «Αγία Ρωμαϊκή Γερμανική Αυτοκρατορία». 

Πρώτα έφτιαχνε δρόμους στις κατακτηθείσες περιοχές για ταχείς μετακινήσεις στρατευμάτων, και μετά ότι άλλο.

Η Ελλάς τώρα. Η Ελλάς κατοικείται από τον πιο απειθάρχητο και μη προβλέψιμο λαό, σύμφωνα με ξένους, με πολλές σωματικές και πνευματικές δυνατότητες.

Διαθέτει ιδιαίτερες ικανότητες και πολεμικές αρετές.

Ως εκ τούτου είμαστε λαός υψηλού κινδύνου για τους παγκοσμιοποιητές.

Αυτό που βλέπουμε τώρα γύρω μας είναι η εκδήλωση του φαινοτύπου των Ελλήνων. Ο γονότυπος των Ελλήνων δεν εκδηλώνεται διότι τον διατηρούν με μύρια μέσα εν υπνώσει.

Υπάρχει, αλλά είναι αδρανής προς το παρόν. Και φοβούνται την ενεργοποίηση του γονοτύπου των Ελλήνων.

Τον τρέμουν. Δεν πρέπει να ξυπνήσει το μαχητικό πνεύμα των Ελλήνων. Των ορθοδόξων Ελλήνων.

 

Οι αποθήκες οπλισμού της χώρας που τις αδειάζουν ύπουλα ευρίσκονται σε στρατηγικά σημεία.

Είναι λογικό αυτό διότι εξυπηρετούν κάποιον σκοπό και βρίσκονται εκεί που βρίσκονται.

Στα νησιά, στα σύνορα, στον Ισθμό της Κορίνθου.

Μην ξεχνάμε και την ανατίναξη των βομβών στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου Μαγνησίας λόγω πυρκαγιάς σε ξερόχορτα. 

 

Κατόπιν αυτών αρχίζει και δυσκολεύει κάθε αντίσταση σε ενόπλους εισβολείς ή σε ήδη εισβολείς αν γίνουν ένοπλοι, έτσι όπως πάει η κατάσταση.

 

Είμαστε σε δύσκολη θέση.

 

ΚΑΙ ο αφοπλισμός της Ελλάδος γίνεται με σχέδιο.

 

Λαμβάνουν μέτρα ώστε να μην βρεθεί κανείς «παλαβός» και δώσει όπλα στους Έλληνες, ή όσα δοθούν να είναι λιγότερα από τα χρειαζούμενα.

Γίνεται με σχέδιο ώστε να είμαστε αδύναμοι εμείς οι Έλληνες την κρίσιμη στιγμή.

Και αφού αναφέρθηκε παραπάνω η αξία των μεγάλων δρόμων σε περιόδους ταραχών, έτσι εξηγείται γιατί στην Ελλάδα με τα μνημόνια τα μόνα έργα που δεν σταμάτησαν ήταν η κατασκευή δρόμων. 

Βιαζόντουσαν να τους τελειώσουν.

Την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου γιατί την κατασκεύασαν έτσι;

Για να πηγαίνουν εύκολα κάποιοι από ‘δω κι από ‘κει στα πανηγύρια το καλοκαίρι και να χορεύουν στα κλαρίνα το «μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», χωρίς να καταλαβαίνουν την αλληγορία του στίχου;

Γιατί την έκαναν πανάκριβη λόγω διοδίων;

Σκεφθείτε ελεύθερα.

Τελειώνοντας, αναφέρεται η τελευταία αποκάλυψη του Έλον Μασκ, καθόσον διενεργείται διεθνώς τόνωση του ηθικού των εγχρώμων ανθρώπων ενώ αντίθετα επιχειρείται η κατάπτωση του ηθικού των λευκών. Αυτό εντάσσεται στις ψυχολογικές επιχειρήσεις για την δημιουργία καταλλήλου ψυχολογικού υποβάθρου ενόψει ταραχών. Ο Μάσκ είχε καταγγείλει την τεχνητή νοημοσύνη της Google, την Gemini AI, ότι εξαφανίζει τις φωτογραφίες των λευκών ανθρώπων. Ο αγών είναι πολύπλευρος.

Οι δωρεές όπλων από την Δύση στην Ουκρανία έχουν ως σκοπό την καταστροφή τους και προς στιγμήν η Ρωσία αποδεικνύεται βολικός εχθρός.

Εξ άλλου στο διάστημα, στην διαστημική βάση ISS, αμερικανοί και ρώσοι παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι και συνεργάζονται επιστημονικά για το καλό της ανθρωπότητος. 

Εμείς ως Έλληνες δεν είμαστε πλέον σίγουροι για τίποτα και για κανέναν.

Το σίγουρο είναι ότι θέλουν και την Ελλάδα άοπλη επειδή θέλουν τους Έλληνες αόπλους.

Ο αφοπλισμός των Ελλήνων είναι επικίνδυνος, αλλά όχι όσο εκφυλισμός τους. Ο συνδυασμός των δύο είναι άκρως ανησυχητικός.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 796


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα