ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... Ο επικίνδυνος Ερντογάν καλεί σε… ξεσηκωμό τους ισλαμιστές για την Ελλάδα: “Μην είστε θεατές στις διώξεις των αδελφών μας”

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ... Ο επικίνδυνος Ερντογάν καλεί σε… ξεσηκωμό τους ισλαμιστές για την Ελλάδα: “Μην είστε θεατές στις διώξεις των αδελφών μας”

28 Νοεμβρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:309
Μοίρασέ το

 

Ο Τούρκος πρόεδρος κάλεσε τον ισλαμικό κόσμο «να μην είναι θεατής»

Το νέο παραλήρημα του Ερντογάν, δεν είναι ανεξάρτητο από τις επερχόμενες με ταχύτατους ρυθμούς, εκλογές στην Ελλάδα…
Εκλογές όμως, θα κάνει και ο Ερντογάν, κάπου κοντά στον Μάϊο του 2023…
Οι δικές μας, θα προηγηθούν…  παίζει πολύ έντονα το σενάριο εκλογών τον Ιανουάριο… ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ…
Ο Ερντογάν, θέλει μια νίκη επί της Ελλάδας, για να πάει στις εκλογές…
Και αν έχετε παρατηρήσει τα γεγονότα, κάτι ύποπτο συμβαίνει στην Θράκη και οι μουσουλμανικές κοινότητες, έχουν ξεκινήσει σοβαρές αντιδράσεις…
Αυτό σημαίνει πως πάμε ολοταχώς για εκλογές, προκειμένου να δημιουργηθεί μια συγκυβέρνηση δυο ή τριών κομμάτων, (εξαρτάται τι έχει αποφασίσει το ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ), ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ…
Παράλληλα, παίζει έντονα και μια εξέγερση των ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ…
Και μην παραβλέπετε όσα είπε πριν τρία χρόνια παραμονές Χριστουγέννων, Ο ΜΑΣΣΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΠΙΔΗΣ… ο χρηματοδότης της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ντε…(εδώ)…
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΩΝ ΤΡΑΓΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΩΝ…
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΙΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ…
Μακάρι να διαψευστώ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Στο Κατάρ, δεν γίνεται φέτος το ΜΟΥΝΤΙΑΛ;;;
Λέτε τυχαία να γίνεται για πρώτη φορά σε χειμερινή εποχή;;;
ΛΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΣΙ ΔΙΣ;;;

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Recep Tayyip Erdogan, σχετικά με την Ελλάδα, ανεβάζοντας επικίνδυνα το θερμόμετρο καθώς κάλεσε σε ξεσηκωμό τον ισλαμικό κόσμο για… διώξεις που γίνονται στην Ελλάδα.

«Ο ισλαμικός κόσμος δεν θα πρέπει πλέον να είναι θεατής στη δυσχερή θέση των αδελφών μας, οι οποίοι διώκονται στην Ελλάδα» υποστήριξε ο Erdogan σε ομιλία του σε Συνέδριο του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας.

Το νέο παραλήρημα του Erdogan, ήρθε μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε κατά της Ελλάδας από κομματική φιέστα που διοργάνωσε στην Κωνσταντινούπολη.

«Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις», ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του το βράδυ της Κυριακής ο Τούρκος πρόεδρος. «Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη.

Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές», σχολίασε.

 

Το νέο… παραλήρημα Erdogan

Προχωρώντας πολλά -πλέον- βήματα τις προκλήσεις κατά της Ελλάδας, ο Erdogan -από τις απειλές για τα στρατιωτικοποιημένα νησιά και το «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ»- επέλεξε να… καλέσει σε ξεσηκωμό τους Ισλαμιστές, λόγω των… διώξεων (όπως ο ίδιος ισχυρίζεται) Τούρκων στην Ελλάδα.

«Η αναγνώριση της 15ης Μαρτίου ως Ημέρας Καταπολέμησης της Ισλαμοφοβίας από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι ένα μήνυμα που δόθηκε στη διεθνή κοινότητα.

Οι άδικες και παράνομες πρακτικές κατά της μουσουλμανικής τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα συνεχίζουν να αυξάνονται. Οι θρησκευτικοί ηγέτες των αδελφών μας στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζονται, τα δικαιώματά τους σφετερίζονται. Η ταυτότητά τους δεν γίνεται δεκτή. Ο ισλαμικός κόσμος δεν πρέπει πλέον να είναι θεατής των δεινά των αδελφών μου που διώχθηκαν στην Ελλάδα. Γνωρίζετε τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων στις οποίες υφίστανται οι Τουρκοκύπριοι αδελφοί και αδελφές μας» είπε χαρακτηριστικά.

Erdogan1_1.JPG

 

Το προσφυγικό

 

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε και στο προσφυγικό και επεσήμανε «Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τον ισλαμικό κόσμο για περισσότερα από 10 χρόνια είναι η σύγκρουση στη Συρία.

Ως Τουρκία, εκπληρώνουμε δεόντως το καθήκον της αδελφοσύνης, φιλοξενώντας περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες στα εδάφη μας και υποστηρίζοντας εκατομμύρια από αυτούς εντός των συνόρων της Συρίας. Οι ισλαμικές χώρες θα πρέπει να επιδείξουν ισχυρότερη βούληση και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες για μια πολιτική λύση».

 

Ο εκνευρισμός της Τουρκίας για τη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου

 

Η συμφωνία Ελλάδας και Αιγύπτου για τις ζώνες έρευνας και διάσωσης έχει προκαλέσει έντονο εκνευρισμό στην Τουρκία.

Ως γνωστόν, η Τουρκία αμφισβητεί τα όρια του FIR Αθηνών, ενώ ο συμφωνηθείς θαλάσσιος χώρος καλύπτει εκείνον που το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο προσδιορίζει.

Η υπογραφείσα συμφωνία είναι «σε αντιδιαστολή με τα αποκαλούμενα “μνημόνια συνεργασίας” μεταξύ της Τουρκίας και της κυβέρνησης της Τρίπολης, που συνιστούν συμπεριφορές παράνομες, παραβατικές, άκυρες και αποσταθεροποιητικές» έχει δηλώσει σχετικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Στον αντίποδα, η Τουρκία ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα δεν έχει κυριαρχικά δικαιώματα στις περιοχές που περιλαμβάνονται στη συμφωνία για έρευνα και διάσωση. «Αυτές οι περιοχές δεν ανήκουν στην Ελλάδα για να κάνει το ο,τιδήποτε, ούτε έρευνες και διάσωση, γιατί εκεί υπάρχει δικαιοδοσία (και) της Τουρκίας» ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε σχετική ανακοίνωση.

Πηγή

 

Προβολές : 309


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα