Ο Κάρολος, απόγονος του Κόμη Δράκουλα. Οι σατανικές τελετές τους και ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Ο Κάρολος, απόγονος του Κόμη Δράκουλα. Οι σατανικές τελετές τους και ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ!!! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

10 Σεπτεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,289
Μοίρασέ το

 

Ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζεται σε διαφημιστικό βίντεο στο οποίο υποστηρίζει ότι έχει μακρινή συγγένεια με τον γνωστό Ρουμάνο άρχοντα του 15ου αιώνα

Αν και το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι του 2012, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεγαλύτερο όμως ενδιαφέρον έχει το βίντεο… γιατί σ’ αυτό λέγονται μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ, για την πραγματική καταγωγή όχι μόνο της Βασιλικής Οικογένειας της Αγγλίας, αλλά και για την καταγωγή όλων των βασιλέων.

Κυρίως όμως υπάρχει ένα ΜΥΣΤΙΚΟ, που προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κρατήσουν μυστικό…

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Με τον τίτλο “Η Αλήθεια μαθεύτηκε”, υποδέχθηκαν τα βρετανικά μέσα την είδηση της συγγένειας του Πρίγκιπα Κάρολου με τον Βλαντ Τέπες τον Παλουκωτή, πιο γνωστού σαν “Δράκουλα” του ομότιτλου μυθιστορήματος του Μπραμ Στόουκερ.

Εν μέσω έντονων αντιδράσεων που έχουν προκαλέσει στη βρετανική κοινή γνώμη τα δημοσιεύματα που θέλουν την βασίλισσα Ελισάβετ να πεθαίνει, έρχεται να προστεθεί ένα σενάριο σχετικά με την καταγωγή της βασιλικής οικογένειας και ότι συνδέεται άρρηκτα με τον Κόμη Δράκουλα (Ντρακούλια), γεγονός που προοιωνίζεται πως θα προκαλέσει περαιτέρω αναταραχή.

Σύμφωνα με το βρετανικό The Telegraph, οι Ρουμάνοι διατείνονται πως ο Πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και σύζυγος της Καμίλα, φέρεται ότι είναι απόγονος του Βλάντ Τέπες του Παλουκωτή, του γνωστού Κόμη Ντρακούλια, οι πράξεις του οποίου ενέπνευσαν το μύθο του Δράκουλα.

Κοντολογίς, αναφέρεται ότι υπάρχουν κοινές γραμμές αίματος που συνδέουν τη Βρετανική βασιλική οικογένεια με τον “τουρκοφάγο” Ρουμάνο ηγεμόνα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει επανειλημμένως διατυπώσει την αυστηρή της θέση για τη σχέση που οφείλουν, σύμφωνα με την ίδια, να έχουν τα ΜΜΕ με τη βασιλική οικογένεια. Εμμέσως πλην σαφώς έχει ζητήσει από τον Τύπο να μην ασχολείται με τη ζωή τους και τις προσωπικές στιγμές τους, γεγονός που σηματοδοτεί την έντονη αντίδρασή της, έπειτα από αυτά τα δημοσιεύματα.

Αυτό υποστηρίζει η Εθνική Υπηρεσία Τουρισμού της Ρουμανίας, στην προσπάθειά της να προσελκύσει Βρετανούς τουρίστες στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα με φυλλάδιο που διανεμήθηκε σε διεθνή έκθεση τουρισμού, που άνοιξε τη Δευτέρα στο Λονδίνο, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα events στο χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.

Ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζεται σε διαφημιστικό βίντεο στο οποίο υποστηρίζει ότι έχει μακρινή συγγένεια με τον γνωστό Ρουμάνο άρχοντα του 15ου αιώνα, στην ιστορία του οποίου βάσισε ο Μπράμ Στόκερ το μυθιστόρημά του.

“Η Τρανσιλβανία κυλάει στο αίμα μου”, λέει αστειευόμενος σε συνέντευξη που μεταδόθηκε πέρυσι σε δορυφορικό τηλεοπτικό κανάλι. “Η γενεαλογία μου καταδεικνύει ότι κατάγομαι από τον Βλαντ τον Παλουκωτή”.

Η αρμόδια υπηρεσία τουρισμού της Ρουμανίας χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο βίντεο για να προωθήσει το προφίλ της χώρας στο βρετανικό τουριστικό κοινό.

7/11/2012

 

Πηγή

 

Παρακολουθήστε και το βίντεο που ακολουθεί… έχει σημαντικά στοιχεία όχι μόνον για τον Κάρολο, αλλά και για τους βασιλείς, την καταγωγή τους και τα κρυφά μυστικά τους…

Και για να γίνω σαφής, ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΙ!!!

ΘΕΤΙΚΗ ΝΤΟΠΑΜΙΝΗ: Ο Πρίγκιπας Κάρολος Είναι Απόγονος του ΔΡΑΚΟΥΛΑ!

 

Προβολές : 2,289


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα