Ο Κυριάκος ανέδειξε την οθωμανική ψυχή του Έλληνα

Ο Κυριάκος ανέδειξε την οθωμανική ψυχή του Έλληνα

29 Μαΐου, 2023 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

 

Υποδειγματική η εκλογική νίκη, στα πρότυπα του Ερντογάν…

«Ο Ερντογάν εξαγόρασε την ψήφο των Τούρκων με επιδόματα, υποσχέσεις και άφθονο κρατικό χρήμα».

Έτσι αποτιμούν το εκλογικό αποτέλεσμα οι Τούρκοι αναλυτές.

Το ίδιο και ο Μητσοτάκης με τα επιδόματα που μοίρασε...

 

Αν και ο συντάκτης δεν κάνει ούτε μια νύξη για την ΚΑΡΑΝΟΘΕΙΑ, σε ένα σημείο έχει δίκιο…

ΠΩΣ Ο ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ, ΨΗΦΙΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ…

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…

ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…είτε γιατί έχει μπολιαστεί, είτε με άλλο τρόπο…

Το ΣΥΜΠΑΝ, δεν ανέχεται για πολύ τα ζιζάνια και τη μυρωδιά του βόθρου… ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΕΙ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Συντάκτης: ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

«Είναι προφανές ότι οι εκλογές δεν είναι δίκαιες εκλογές, δεν είναι δυτικού τύπου και έπαιξε μεγάλο ρόλο κι ο Κρατικός μηχανισμός, ο πλήρης έλεγχος σχεδόν των ΜΜΕ, όλα αυτά. Γι αυτό άλλωστε κατάφερε και επέβαλε την ατζέντα του»!

Όχι, αυτή δεν είναι κάποια κριτική της αντιπολίτευσης για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον εκλογικό του θριάμβο. Είναι η προσέγγιση του διακεκριμένου ακαδημαϊκού και βουλευτή Δημήτρη Καιρίδη, για τον θρίαμβο του… Ερντογάν στις τουρκικές εκλογές!

«Ο Ερντογάν εξαγόρασε την ψήφο των Τούρκων με επιδόματα, υποσχέσεις και άφθονο κρατικό χρήμα». Έτσι αποτιμούν το εκλογικό αποτέλεσμα οι Τούρκοι αναλυτές.

Έτσι ακριβώς όμως αποτίμησε και το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, ο κορυφαίος αρθρογράφος της Καθημερινής, Κώστας Καλλίτσης. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Με άφθονο δημόσιο χρήμα φιλοτεχνήθηκε η εικόνα μίας δήθεν δυναμικής ανάπτυξης και προσφέρθηκε μία εύθραυστη ευημερία σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα – εξού η σταθερότητα νίκησε την αλλαγή. Χωρίς αυτό το υπόβαθρο δεν είχαν πιθανότητες ούτε η πρωτοφανής ανατροπή των πολιτικών Συσχετισμό μεταξύ κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς ούτε το μέγεθος της νίκης της Ν.Δ. στις πρόσφατες εκλογές».

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι ομοιότητες του εκλογικού θρίαμβο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι συντριπτικές. Αυτό καταρρίπτει και την πεποίθηση ότι ο ελληνικός λαός διαφέρει από τον Τουρκικό.

Μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει με τον λαό μας. Ποιος άλλος θα τολμούσε, θα διανοείτο, να μοιράσει 150 € κουπόνι σε όλα τα παιδιά που κλείνουν τα 18 τους χρόνια, χωρίς να φοβάται ότι θα τον πάρουν με τις πέτρες; Μόνον ο Κυριάκος ή ο Ερντογάν!

Το ότι χιλιάδες, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες, ολόκληρες οικογένειες με παιδιά πέριξ της ηλικίας των 18 ξεσηκώθηκαν, σήκωσαν γιαγιάδες, παπούδες θείες και νονούς για να προστρέξουν στις κάλπες και να ψηφίσουν Κυριάκο ώστε να πάρει το παιδί τα 150 ευρώ, αποδεικνύει ότι ο Μητσοτάκης μίλησε στην οθωμανική ψυχή των Ελλήνων: Το μπαχτσίσι βγάζει ακόμα και κυβέρνηση.

 

 

Πηγή

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα