Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, γκρέμισε τη μάσκα Τσίπρα – Μητσοτάκη, αλλά και το στημένο παιχνίδι με “δικαιοσύνη” – κυβέρνηση – Κασιδιάρη – Κανελλόπουλο !!! (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, γκρέμισε τη μάσκα Τσίπρα – Μητσοτάκη, αλλά και το στημένο παιχνίδι με “δικαιοσύνη” – κυβέρνηση – Κασιδιάρη – Κανελλόπουλο !!! (βίντεο)

10 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,356
Μοίρασέ το

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: «Άν η υπόθεση Τζανερίκου είναι στημένη είναι η απόδειξη ότι σύστημα ψάχνει έναν ελεγχόμενο τσοπάνη»

 

Ο γνωστός Κωνσταντίνος Βαθιώτης που δεν μασάει τα λόγια του…

Τους ξεβράκωσε όλους… και το δίδυμο Μητσοτάκη – Τσίπρα, και τους ντοκτοράδες υπερασπιστές του κορονομπόλιου, και τους ανώτατους δικαστές οι οποίοι στα χρόνια των Μνημονίων και της ψευτοπανδημίας, έπαιξαν βρώμικο ρόλο και φυσικά δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει στο απυρόβλητο το δίδυμο ΚΑΣΙΑΔΙΑΡΗ – ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ…

Και επειδή κάποιος σχολιαστής με το όνομα “Θανάσης” ζήτησε την άποψή μου (εδώ), απαντώ:

Πολύ σωστά τα είπε όλα ο κύριος Βαθιώτης και τα επικροτώ, καθ’ ότι ταυτίζονται απόλυτα με τις απόψεις που έχω εκφράσει για την “δικαιοσύνη” τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, αλλά και για τον Τζανερίκο που παραιτήθηκε τάχα θιγμένος επειδή παρενέβη στην πλήρως ελεγχόμενη από την κυβέρνηση “δικαιοσύνη”…

Όπως πολύ καλά τα είπε και για τον Κανελλόπουλο, μόνο που ο Θανάσης, δεν κατάλαβε καν τι είπε γενικώς ο κ. Βαθιώτης…

Δεν επέκρινε τον Κανελλόπουλο ούτε για την θανατική ποινή, ούτε για την απόφασή του περί κατάσχεσης αυτοκινήτων από τους μεθυσμένους οδηγούς…

Επέκρινε όμως τις σκέψεις που είχε από χρόνια ο Κανελλόπουλος, για πολιτικές καρέκλες, γιατί τέτοιες βλέψεις, επηρεάζουν τις δικαστικές αποφάσεις…

Όσο για το … ζεύγος Κασιδιάρη – Κανελλόπουλου, η άποψη του κ. Βαθιώτη, ταυτίζεται με την προσωπική μου άποψη…

Θα προτείνω δε αυτή τη συνέντευξη του κυρίου Βαθιώτη, να την αποθηκεύσετε, γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας, όσοι είστε Κασιδιαραίοι και έχετε ένα σοβαρό πρόβλημα κριτικής σκέψης…

Γιατί ο πάλαι ποτέ σοφός λαός, έλεγε: “Στου κασίδη το κεφάλι θα μάθεις;;;”

Στον ανάποδο κόσμο, στο δικό σας κεφάλι, πειραματίζονται ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΟΡΑΤΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ…”γατάκια”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Ότι συμβαίνει με το κόμμα Κασιδιάρη, είναι στημμένο… αλλά ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤΑΝ το ανακαλύψουν οι οπαδοί, θα είναι πολύ αργά…

Τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το κόμμα Κασιδιάρη, αλλά και τη “μεταγραφή” Γεροτζιάφα στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε στον FOCUS FM 103.6 και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Για τον καθηγητή στη Σορβόννη και γιατρό που πολιτεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, είπε αρχικά:

«Πρέπει να ήταν Οκτώβριος του 2021 όταν είχε βγει μέσω τηλεφώνου και έλεγε ότι η απάντησή μας στην πανδημία θα έπρεπε να ήταν η διεκδίκηση μαζικού εμβολιασμού. Ο εμβολιασμός έπρεπε να είναι υποχρεωτικός έλεγε και ότι έχουμε εργαλεία να αντιμετωπίσουμε την πανδημία στην Ελλάδα(…) Έκανε τώρα τη μεταγραφή του, γιατί ήταν στο ΑΝΤΑΡΥΣΑ αν δε κάνω λάθος  και ο κ.Τσίπρας απλώνει την… εκλογική απόχη του, “ψαρεύοντας” στα νερά των εμβολιασμένων»

«Τι απέδειξε τώρα ο Τσίπρας; Ότι είναι το alter ego του Μητσοτάκη. Ο Τσίπρας είναι ο κόκκινος Μητσοτάκης και ο Μητσοτάκης είναι ο μπλε Τσίπρας. Και οι δύο για μένα είναι ελεγχόμενα πιόνια σε μια σκακιέρα που φαινομενικά έχει λευκά και μαύρα πούλια αλλά η διχρωμία είναι οφθαλμαπάτη», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στην τοποθέτηση του κ. Καπραβέλου που ανέφερε ότι “στον όρκο του Ιπποκράτη δεν υπάρχει ο όρος υποχρεωτικότητα και ο γιατρός δε μπορεί να επιβάλλει τη γνώση του σε κάποιον” τη στιγμή που επί πανδημίας ήταν υπέρ του καθολικού εμβολιασμού ο κ. Βαθιώτης τόνισε:

«Ή ο κύριος Καπραβέλος είναι “όπου φυσάει ο άνεμος” και συμπεριφέρεται σα καιροσκόπος-δημαγωγός, τη μία λέει έτσι και την άλλη αλλιώς γιατί έτσι τον συμφέρει. Προσπαθεί να τρελάνει τον κόσμο μέσα από την αντιφατικότητα των δηλώσεών του. Δε βλέπω άλλο ενδεχόμενο. Παλιά ήταν εμβολιολάγνος και υπέρ της μάσκας και μετά άλλαξε(…) Όλοι όσοι έπαιξαν ρόλο σκληρών εμβολιολατρών κατά την πανδημία εξαργύρωσαν το ρόλο τους. Δε μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην πολιτική»

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως νομικός, ο κ. Βαθιώτης κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα τροπολογία-“φράχτη” για τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές του Μαΐου, καθώς και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ.Τζανερίκου:

«Η δικαιοσύνη καθ’ όλη τη διάρκεια της υγειονομικής δικτατορίας, αλλά και προηγουμένως, καθαγίαζε τις πολιτικές των ανθελληνικών κυβερνήσεων, αντιμετωπίζοντας τον πολίτη με απαξιωτική και εχθρική διάθεση. Δε λειτούργησε ως ελεγκτικός θεσμός, για να προστατεύει τον πολίτη από την κρατική αυθαιρεσία(…) Σωστά κατά την άποψή μου βγήκε και μίλησε ο κ. Τζανερίκος(…) Που ήταν το προηγούμενο όμως διάστημα και αυτός και οι υπόλοιποι δικαστικοί;»

«Δε λειτουργεί το Κράτος Δικαίου, έχει καταλυθεί το Σύνταγμα. Κοινώς έχουμε κοινοβουλευτική δικτατορία», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, ο προσκεκλημένος στον “αέρα” του FOCUS FM 103.6.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

ΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΣΟΠΑΝΗ

 

Πηγή

Προβολές : 1,356


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα