Ο κόσμος που ξέρατε κάποτε ΤΕΛΕΙΩΣΕ: Προβλέψεις για το 2023

Ο κόσμος που ξέρατε κάποτε ΤΕΛΕΙΩΣΕ: Προβλέψεις για το 2023

27 Δεκεμβρίου, 2022 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,885
Μοίρασέ το

 Εάν ελπίζετε ότι έρχονται καλύτερες ημέρες εξαπατάστε, το επόμενο έτος θα πρέπει να έχετε υπόψη σας αυτές τις προβλέψεις επειδή επηρεάζουν τα πάντα: διαθεσιμότητα τροφίμων, ενέργεια, χρήματα και οικονομικά, θέσεις εργασίας, την ελευθερία του λόγου και άλλα.

Δεν γνωρίζω πόσοι τουλάχιστον από τους δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, έχουν αντιληφθεί πως βαδιζουμε σε πολύ δυστοπικά χρόνια… εύχομαι να είναι η πλειοψηφία…
Θα επαναλάβω αυτό που γράφω εδώ και δώδεκα χρόνια: Δημιουργήστε μικρές ομάδες αλληλεγγύης, όσοι μπορείτε φύγετε για μικρά και εγκαταλειμμένα χωριά και φτιάξτε το δικό σας οικοσύστημα…
Μόνο αυτό θα σώσει όσους θέλουν να σωθούν…
ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ…
Καλλιόπη Σουφλή
Το γενικό θέμα είναι ότι οι παγκόσμιες κυβερνήσεις θα επιταχύνουν την τυραννία και την καταστροφή των υποδομών, ενώ οι λαοί του κόσμου θα συνεχίσουν να πιστεύουν ότι τα πράγματα θα φτιάξουν.
Καθώς αφυπνίζονται στην αλήθεια για την παγκόσμια ερήμωση και τη γενοκτονία κατά της ανθρωπότητας, θα απωθήσουν πιο επιθετικά την τυραννία.
Καθώς αυτό συμβαίνει, εναλλακτικά συστήματα χρημάτων, επικοινωνιών, ιατρικής και τεχνολογίας θα ανθίσουν.
Αποβιομηχάνιση της Ευρώπης:
Η BASF ανακοίνωσε τώρα ότι κλείνει τις δραστηριότητές της σε όλη την Ευρώπη, «το συντομότερο δυνατό, αλλά και μόνιμα», αναφέρουν οι Financial Times μέσω του AmericanExperiment.org .
Αυτό σημαίνει ότι η BASF εγκαταλείπει την Ευρώπη και κλείνει οριστικά τις δραστηριότητές της εκεί.
Δημιουργούν νέες επιχειρήσεις στην Κίνα, υπό τον έλεγχο του ΚΚΚ, το οποίο στη συνέχεια θα είναι σε θέση να υπαγορεύει ποιες χώρες σε όλο τον κόσμο μπορούν να αγοράσουν τα περισσότερα από 45.000 βιομηχανικά χημικά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένης της αμμωνίας, που χρησιμοποιείται για την παραγωγή λιπασμάτων με βάση το άζωτο) που κατασκευάζεται από την BASF. Αυτό είναι το τέλος της βιομηχανοποιημένης Ευρώπης.
Η ήπειρος θα δει τώρα την απότομη πτώση του ΑΕΠ, του πληθυσμού, των εξαγωγών, της βιομηχανικής παραγωγής και πολλά άλλα.
Αναμένεται εκατομμύρια να χάσουν τις δουλειές τους το 2023.
 Αποτυχίες των καλλιεργειών και επιδείνωση της σπανιότητας τροφίμων
Η παγκόσμια παραγωγή λιπασμάτων είναι μειωμένη κατά 40%. Οι αποδόσεις των καλλιεργειών υποφέρουν ήδη λόγω των υδρατμών στην ατμόσφαιρα που προκλήθηκαν από την ηφαιστειακή έκρηξη της Τόνγκα τον Ιανουάριο, που ωθεί τους υδρατμούς στη μεσόσφαιρα (πολύ πάνω από τη στρατόσφαιρα).
Αυτός ο υδρατμός αντανακλά το ηλιακό φως, μειώνοντας την ποσότητα φωτός που φτάνει στις καλλιέργειες στην επιφάνεια της Γης, ενώ παράλληλα ψύχεται και η υδρόγειος.
Αυτή τη στιγμή, οι αποδόσεις των καλλιεργειών στο νότιο ημισφαίριο επηρεάζονται σημαντικά από αυτό το φαινόμενο, με ορισμένες περιοχές να αναφέρουν μείωση έως και 50% στις αποδόσεις των καλλιεργειών (άλλες περιοχές αναφέρουν λιγότερο σοβαρές μειώσεις, όπως 20%).
Η μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας έστω και λίγο συντομεύει τις καλλιεργητικές περιόδους και μειώνει τις αποδόσεις των καλλιεργειών.
Αυτό, σε συνδυασμό με την παγκόσμια σπανιότητα λιπασμάτων, σημαίνει ότι οι καλλιέργειες το 2023 και για αρκετά χρόνια στη συνέχεια θα παρουσιάζουν σοβαρές μειώσεις στις αποδόσεις, οδηγώντας σε παγκόσμια σπανιότητα τροφίμων και πληθωρισμό τροφίμων.
 
Πληθωρισμός και υποτιθέμενα προγράμματα διάσωσης:
Καθώς η οικονομία των λαών συνεχίζει να αποτυγχάνει εσκεμμένα, οι κυβερνήσεις θα καταφύγουν σε δημοσιονομικά κίνητρα για να προσπαθήσουν να στηρίξουν την εμφάνιση ενός λειτουργικού οικονομικού οικοσυστήματος.
Παρά τις αποπληθωριστικές επιπτώσεις της ερήμωσης του πληθυσμού και της κατασκευασμένης καταστροφής της ζήτησης, ο πληθωρισμός θα επιδεινωθεί σημαντικά το 2023 και προβλέπω ότι ορισμένα τρόφιμα θα διπλασιαστούν σε τιμές τον επόμενο χρόνο.
Προσέξτε οι κυβερνήσεις θα σας παραπλανούν με νέες δικαιολογίες για να αντλήσουν χρήματα για την υποτιθέμενη διάσωση στο σύστημα που έχουν δημιουργήσει να αποτυγχάνει:
Θα δείτε μικρές αυξήσεις συντάξεων, επιδόματα της πείνας, επιστροφές φόρων και άλλα μέτρα τόνωσης.
Η πραγματικότητα όμως θα είναι πολύ διαφορετική, εκατομμύρια εργαζόμενοι στον κόσμο θα χάσουν τις δουλειές τους το 2023 καθώς η καταναλωτική και η ζήτηση πέφτει κατακόρυφα.
Τραπεζικοί περιορισμοί στις αναλήψεις μετρητών:  
Αυτό συμβαίνει ήδη στη Νιγηρία , όπου οι πελάτες τραπεζών περιορίζονται σε αναλήψεις μόλις 45 $ την ημέρα από τα δικά τους χρήματα .
Καθώς όλο και περισσότερες κυβερνήσεις και κεντρικές τράπεζες πιέζουν σκληρά τα ψηφιακά νομίσματα, προσέξτε να κάνουν τη συναλλαγή με μετρητά και τράπεζες όλο και πιο επίπονη, αν όχι σε κάποιο σημείο αδύνατη. Αναμένουμε πάγωμα τραπεζών και πτώχευση που ξεκινούν το 2023 και θα συνεχιστούν για τα επόμενα χρόνια.
Ψηφιακό χρήμα:
Όπως αναφέρει τώρα το Breitbart.com , η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πιέζει σκληρά για να ξεκινήσει μια «Ψηφιακή Λίρα» CBDC που φυσικά θα παρακολουθεί κάθε συναλλαγή από ιδιώτες ενώ παράλληλα θα επιτρέπει στην κυβέρνηση να περιορίζει τις αγορές ή να παγώνει τα πορτοφόλια κατόπιν εντολής
Ο επικεφαλής του Υπουργείου Οικονομικών της αυτού Μεγαλειότητας ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι η Τράπεζα της Αγγλίας έχει ξεκινήσει διαβουλεύσεις για την εφαρμογή ενός Ψηφιακού Νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) που θα μπορούσε να εισάγει το παγκοσμιοποιητικό όραμα μιας κοινωνίας χωρίς μετρητά στην οποία όλες οι συναλλαγές είναι ανιχνεύσιμες από την κυβέρνηση.
Μια νέα πανδημία πιθανόν θα εμφανιστεί χειρότερη από τον Covid:
Με αναγκαστικές καραντίνες και εμβόλια σύμφωνα με τη νέα συνθήκη του ΠΟΥ αυτή η επόμενη πανδημία σχεδιάζεται ήδη για το 2023.
Όπως αναφέρει το NewsPunch.com , «Ο Μπιλ Γκέιτς εξάλου μας προϊδέασε για μια  καταστροφική μετάδοση που μπορεί να σκοτώνει τα  παιδιά και τους Ενήλικες. Είναι σαφές ότι οι παγκοσμιοποιητές χρειάζονται μια άλλη, πιο επιθετική πανδημία  σε συνδυασμό με τη νέα συνθήκη του ΠΟΥ (δείτε την πρόσφατη συνέντευξή μου με τον Δρ. Φράνσις Μπόιλ εδώ )  για να αναγκάσουν τους παγκόσμιους πληθυσμούς σε lockdown, καραντίνες, μάσκες και ακόμη περισσότερα εμβόλια.
Παγκοσμίως Κλιματικά lockdown και μηχανική σπανιότητα καυσίμων:
Οι παγκόσμιοι ελεγκτές είναι στα πρόθυρα να κηρύξουν «κλιματικά lockdown» το 2023 (και χρόνια μετά) ως την τελευταία δικαιολογία για να καταστρέψουν την οικονομική παραγωγικότητα και τη γεωργία.
Παρακολουθήστε για ακόμη περισσότερες κυβερνητικές αποσυναρμολογήσεις υποδομών ορυκτών καυσίμων, έλλειψη εφοδιασμού καυσίμων και αναγκαστικούς περιορισμούς στις μετακινήσεις με οχήματα σε ευρωπαϊκές πόλεις και κράτη.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, για παράδειγμα, μόλις ζήτησε ανοιχτά να τερματιστεί η ιδιοκτησία ιδιωτικών οχημάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη .
Η προσπάθεια για την πλήρη εφαρμογή των κλιματικών περιορισμών θα ξεκινήσει το 2023 με πιλοτικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να δοκιμάσουν τη συμμόρφωση του κοινού. 

 

Πηγή

Προβολές : 1,885


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα