Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αποκαλύπτει το πονηρό εδάφιο στον νόμο Μητσοτάκη, για τις ψηφιακες ταυτότητες... “Κάτι όμως δεν μου κολλάει”!!!

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αποκαλύπτει το πονηρό εδάφιο στον νόμο Μητσοτάκη, για τις ψηφιακες ταυτότητες... “Κάτι όμως δεν μου κολλάει”!!!

29 Αυγούστου, 2023 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,595
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, και… κάτι δεν μου κολλάει…

 

Νέες ταυτότητες – Το σχέδιο Μητσοτάκη: Το πονηρό εδάφιο εν αγνοία της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Στόχος να παραβιάζεται ανά πάσα στιγμή η ιδιωτικότητα των πολιτών!

Σωστή η επισήμανση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αλλά … “κάτι” άναψε τα λαμπάκια της διαίσθησής μου, πολύ αρνητικά…

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666. Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων.”

Κατά πρώτον: Ποιός μου λέει εμένα, πως όλο το σκηνικο δεν ειναι στημμένο…;;;

Δηλαδή να μπει αυτό το εδάφιο και μετά, με μια καταγγελία, να … βγει…

Τι μας μένει;;;

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666″

ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;;;

ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ 666…;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ… Η ΠΑΓΙΔΑ… Πόσοι θα την πατήσουν…

Ανήκω στους… “μη φυσιολογικούς” κατά τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ανθρώπους ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 666…

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα, η οποία όπως προανήγγειλε θα ολοκληρωθεί αύριο και θα συμπληρώσει τα κομμάτια του παζλ στο θέμα των νέων ταυτοτήτων, προχώρησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μέσω Twitter.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προχωρήσει σε μια «πονηρή» αλλαγή  της αρχικής υπουργικής απόφασης για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων, οι οποίες τόσο ντόρο έχουν προκαλέσει.

Όπως αναφέρει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αυτή η αλλαγή που έγινε στην υπουργική απόφαση, περιλαμβάνει και ένα εδάφιο με στοιχεία και προαπαιτούμενα που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγκεκριμένα, με βάση το εδάφιο αυτό, στις νέες ταυτότητες θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίεςψηφιακής διακυβέρνησης, έτσι ώστε να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών!

«Σωστά κ. Μητσοτάκη; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου. Δεν θα περάσει  να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

  • Αναλυτικά η ανάρτηση:

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα αρνηθεί την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας λόγω του …σατανικού 666.

Θα την αρνηθεί μόνον εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν πάρει πίσω την αλλαγή της αρχικής υπουργικής απόφασης περί έκδοσης νέων ταυτοτήτων

.Πρόκειται για ένα πονηρό εδάφιο βάσει του οποίου θα μπορούν να συμπεριλαμβάνονται εν καιρώ στοιχεία για τις υπηρεσίες ψηφιακής διακυβέρνησης.

Κάτι που δεν απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, εξυπηρετεί όμως τα άθλια σχέδια όποιου συνέλαβε μια τέτοια ιδέα για να παραβιάζει ανά πάσα στιγμή την ιδιωτικότητα των πολιτών.

Σωστά κ @kmitsotakis; Ή έχετε χάσει τον έλεγχο ή βαδίζετε βάσει σχεδίου.

Δεν θα περάσει να είσαστε σίγουρος. Θα ενημερωθούν κι οι πέτρες και θα σας πάρουν με τις πέτρες.

 


Πηγή

Προβολές : 1,595


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα