Ο Μητσοτάκης, κατόρθωσε το ... ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

Ο Μητσοτάκης, κατόρθωσε το ... ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!!!

22 Ιουλίου, 2022 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:818
Μοίρασέ το

 

Ο Ζελένσκι απειλεί την Ελλάδα με κυρώσεις. Άρωμα Antonov..

Κι η Ρωσία θέτει την Ελλάδα στη λίστα των μη φιλικών κρατών!

Πετύχαμε το ακατόρθωτο να είναι και οι 2 πλευρές εναντίον μας γιατί ποντάραμε σε ένα αναλώσιμο νάνο καιροσκόπο αχυράνθρωπο Φιλοναζιστή!

 

Λυκοφιλίες ανάμεσα σε δυο Χάζαρους… και ο λαός θα πληρώσει τα σπασμέναμ πολύ ακριβά…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Το φωτογραφικό υλικό που επέλεξα, τα λέει όλα…

 

Αφού δώσαμε ως μη οφείλαμε γη και ύδωρ στο ναζιστικό καθεστώς Ζελένσκι τώρα η μαριονέτα των δυτικών Ζελένσκι απειλεί με κυρώσεις τη χώρα μας επειδή 7 ελληνικές εταιρείες δραστηριοποιούνται στη Ρωσία.

O εξ αποστάσεως έδειξε επιτέλους τα πραγματικά του αισθήματα.

Προφανώς άλλος είναι ο λόγος. Άρωμα Αντόνοφ……εδώ στράβωσε η δουλειά και εκτέθηκε ο ουκρανικός παράγοντας διεθνώς.

”Ψύχρανση στις σχέσεις Αθήνας και Κίεβου.

Περιπλοκές στις ελληνοουκρανικές σχέσεις από τα ακραία αιτήματα του Κίεβου.

Η απειλή κυρώσεων και η αντίδραση της Αθήνας, .. αποκορύφωμα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος», φέρεται να ήταν η απειλή του Κιέβου ότι θα επιβάλλει κυρώσεις στην Αθήνα λόγω… της δραστηριοποίησης ελληνικών εταιρειών στη Ρωσία. ”

Ο Ουκρανός πρεσβευτής στην Αθήνα, Σεργκέι Σουτένκο, κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου του έγιναν του παρά πολύ έντονες παρατηρήσεις.

Ο κ. Σουτένκο, κατά πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι διαβίβασε τη σχετική νότα όπως του ζητήθηκε από τη χώρα του.

Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της ουκρανικής ιστοσελίδας «ports.ua» το οποίο φέρει τον (μακροσκελή) τίτλο «Μετά την έναρξη του πολέμου, περισσότερο από το ένα τρίτο των ρωσικών εξαγωγών θαλάσσιου πετρελαίου μεταφέρονταν από ελληνικά δεξαμενόπλοια».

Στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι ο κατά προσέγγιση «όγκος τέτοιων logistics υπερβαίνει τους 19 εκατομμύρια τόνους πετρελαίου αξίας 16 δισεκατομμυρίων δολαρίων», ενώ κατονομάζονται οι ελληνικές εταιρίες.

«Ενώ τα ελληνικά τάνκερ μεταφέρουν πετρέλαιο και αναπληρώνουν τον προϋπολογισμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας για την παραγωγή πυραύλων και βομβών, παιδιά από την Ουκρανία πεθαίνουν» σημειώνεται. Αφού τους δώσαμε όπλα μας είπαν και φονιάδες , λογικό ακούγεται.

Την ίδια στιγμή η Ρωσία που την πολεμήσαμε λυσσαλέα σε όλα τα επίπεδα πρόσθεσε την Ελλάδα, τη Δανία τη Σλοβενία τη Κροατία και τη Σλοβακία στις ”μη φιλικές χώρες”.

Πετύχαμε το ακατόρθωτο να είναι και οι 2 πλευρές εναντίον μας γιατί ποντάραμε σε ένα αναλώσιμο νάνο καιροσκόπο αχυράνθρωπο και μη πολιτικό άσχετο με την πολιτική!

 

Πηγή

Προβολές : 818


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα