Ο Μπάιντεν διορίζει τον ορκισμένο σατανιστή Δρ. Δημήτρη Δασκαλάκη ως συντονιστή για την αντιμετώπιση της ευλογιάς του Λευκού Οίκου (op-ed)

Ο Μπάιντεν διορίζει τον ορκισμένο σατανιστή Δρ. Δημήτρη Δασκαλάκη ως συντονιστή για την αντιμετώπιση της ευλογιάς του Λευκού Οίκου (op-ed)

17 Σεπτεμβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,422
Μοίρασέ το

 

 

Οι αναρτήσεις του κατεστημένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτες από αναφορές στον σατανισμό, τον διάβολο, καιόμενους σταυρούς, πεντάγραμμα και πολλά άλλα.

 

“Ελληνικής” καταγωγής ο σατανιστής, από πατέρα… μ’ ένα γρήγορο σερφάρισμα που έκανα στο internet γι αυτό το τέρας…

Η μητέρα όμως, από πού είναι;;;

Μήπως είναι … οβριά;;; Γιατί για ελληνίδα, δεν δείχνει…

Γιατί ούτε η μάνα του, ούτε ο ίδιος έχουν ελληνικά πρόσωπα… είναι κι αυτή η μύτη που είναι χαρακτηριστική της οβραίικης φάρας…

Ανεξάρτητα απ’ αυτό, ο διορισμός ενός ακόμα διεστραμμένου και επιπρόσθετα σατανιστή, αποδεικνύει πως το βαρέλι στην κυβέρνηση Μπάιντεν, δεν έχει πάτο…

Και ο πάτος είναι πολύ σκοτεινος και σατανικός…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Εικόνα: Ο Μπάιντεν διορίζει τον ορκωτό σατανιστή Δρ. Δημήτρη Δασκαλάκη ως συντονιστή για την αντιμετώπιση της ευλογιάς του Λευκού Οίκου (op-ed)

( Natural News ) Ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διόρισε τον Δρ. Δημήτρη Δασκαλάκη – ομολογημένο σατανιστήνα διευθύνει την αντίδραση της ευλογιάς του έθνους.

Ο Δασκαλάκης είναι επίσης διευθυντής για την πρόληψη του HIV στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Πριν από αυτό, υπηρέτησε στο Υπουργείο Υγείας της Νέας Υόρκης υπό τον πρώην δήμαρχο Bill de Blasio.

Ο Δασκαλάκης αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια με πτυχίο βιολογίας.

Αργότερα παρακολούθησε την Ιατρική Σχολή Grossman του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και έκανε και την παραμονή και την υποτροφία του στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ .

Ο Δασκαλάκης απέκτησε επίσης ένα επιπλέον μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία στο Harvard TH Chan School of Public Health .

Παρά το εξαιρετικό εκπαιδευτικό του υπόβαθρο και τις προσπάθειές του για τον HIV και άλλες ασθένειες που επηρεάζουν την LGBT κοινότητα, μια γρήγορη αναζήτηση στα προφίλ του Δασκαλάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε ανησυχητικές πληροφορίες.

Αυτά περιελάμβαναν την κλίση του για τα πεντάγραμμα και άλλα σύμβολα που σχετίζονται με τον σατανισμό.

Το προφίλ του Δασκαλάκη στο Facebook τον έδειξε μαζί με τον σύντροφό του Michael MacNeal στο «γκοτ» γυμναστήριό τους στη Νέα Υόρκη.

Βασίστηκε στο πρώην γκέι νυχτερινό κέντρο Monster Cycle, το οποίο είχε καταλάβει μια παλιά εκκλησία στο Μανχάταν.

Οι αναρτήσεις του κατεστημένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτες από αναφορές στον σατανισμό, τον διάβολο, καιόμενους σταυρούς, πεντάγραμμα και πολλά άλλα.

Ο νεοδιορισθείς συντονιστής της ευλογιάς των πιθήκων έκανε επίσης τατουάζ που αντανακλούσαν το ανίερο. «Έμαθα ότι υπάρχει φως ακόμα και στα πιο σκοτεινά μέρη», είπε ένα από τα τατουάζ του.

Άλλα τατουάζ στον Δασκαλάκη έδειχναν το πτώμα ενός νεκρού πλάσματος, ένα φίδι, ένα κεφάλι με τρία μάτια και κάτι που φαίνεται να είναι μια μορφή αγίου ή μια απεικόνιση του Ιησού Χριστού στο στομάχι του.

Το προφίλ του έδειξε επίσης εικόνες που απεικόνιζαν μια τελετή σανίδας Ouija με έναν αναμμένο σταυρό που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό, ξαπλωμένο σε ένα πεντάγραμμο, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, ο ΜακΝιλ και ο Δασκαλάκης φαίνεται επίσης να έχουν «παντρευτεί» σε μια σκοτεινή και απόκρυφη τελετή το 2013.

Πριν γνωρίσει τη σύντροφό του, ο Δασκαλάκης δεν φαινόταν να έχει κλίση στον αποκρυφισμό που τώρα προωθεί δημόσια.

Ο Δασκαλάκης δεν έχει ασχοληθεί με τις εικασίες γύρω από τις υποτιθέμενες θρησκευτικές του πεποιθήσεις ή τις δημόσιες φωτογραφίες του χωρίς πουκάμισο. Αντίθετα, διατήρησε την εστίασή του στην αντιμετώπιση της επιδημίας της ευλογιάς των πιθήκων .

Μετά το ραντεβού του, ο Δασκαλάκης μίλησε για τη σημασία της επίγνωσης του τρόπου με τον οποίο η ευλογιά των πιθήκων κυκλοφορεί στην LGBT κοινότητα χωρίς να τη συνδέει με την ταυτότητα. (Σχετικό:  Η ευλογιά των πιθήκων είναι μια γκέι ασθένεια που μεταδίδεται από το σπερματικό υγρό, όχι απλώς από την επαφή με το δέρμα, διαπιστώνει μια μελέτη .)

Είπε επίσης ότι ο αριθμός των μολύνσεων από την ευλογιά των πιθήκων φαίνεται να «επιβραδύνεται», ειδικά σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές.

Ο νέος τσάρος της ευλογιάς των πιθήκων απέδωσε τη μείωση σε πληθυσμούς υψηλού κινδύνου που αλλάζουν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές και επαίνεσε την επιτυχία των τοπικών αξιωματούχων υγείας να εμβολιάσουν άτομα που κινδυνεύουν.

Το ραντεβού συνάντησε κριτική

Ορισμένοι συντηρητικοί εξέφρασαν τις απόψεις τους για τον Δασκαλάκη και επέκριναν τον Μπάιντεν για την απόφασή του σχετικά με τον διορισμό.

Ο Μπένι Τζόνσον, παρουσιαστής του «The Benny Report» στο Newsmax , έγραψε στο Twitter : «Γνωρίστε τη Δήμητρα Δασκαλάκη. Η Demetre μόλις διορίστηκε από τον Τζο Μπάιντεν ως ο επίσημος Αναπληρωτής Συντονιστής Εθνικής Αντιμετώπισης της Ευλογιάς του Λευκού Οίκου. Η Δήμητρα φοράει περήφανα το επίσημο σύμβολο της Εκκλησίας του Σατανά: Το Πεντάγραμμο. Ο Τζο Μπάιντεν διόρισε έναν σατανιστή στον Λευκό Οίκο».

Ο Johnson σημείωσε επίσης ότι το Baphomet Pentagram είναι το επίσημο, προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα σύμβολο της Εκκλησίας του Σατανά και έχει συνδεθεί εδώ και πολύ καιρό με διάφορες απόκρυφες πεποιθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του σατανισμού, ο οποίος σέβεται τα επιτεύγματα της ανθρωπότητας και ενθαρρύνει τους πιστούς να αγκαλιάσουν τις φυσικές επιθυμίες και επιθυμίες.

«Είναι πανταχού παρόν στα social media του. Η Δήμητρα έχει τατουάζ Pentagram.

Οπότε είναι μια δίκαιη ερώτηση: Ο Τζο Μπάιντεν διόρισε έναν σατανιστή;».

Ο Τζόνσον ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Η κριτική από τους συντηρητικούς υποτίθεται ότι ανάγκασε τον Δασκαλάκη να κάνει ιδιωτική τη σελίδα του στο Instagram.

Ακολουθήστε  το Satanism.news για περισσότερα νέα σχετικά με τον σατανισμό.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τη Δήμητρα Δασκαλάκη ως τον νέο τσάρο της ευλογιάς που λατρεύει τον Σατανά.

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι TruthParadigm στο Brighteon.com .

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TheNationalPulse.com

Twitter.com

DailyCaller.com

Brighteon.com

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 3,422


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα