Ο Μπαράκ Ομπάμα διατάζει την κυβέρνηση να προετοιμάσει το κοινό για επικείμενη εκδήλωση αποπληθυσμού 

Ο Μπαράκ Ομπάμα διατάζει την κυβέρνηση να προετοιμάσει το κοινό για επικείμενη εκδήλωση αποπληθυσμού 

15 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:747
Μοίρασέ το

 

Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια ελίτ, με επικεφαλής τον Klaus Schwab και το WEF απειλεί εδώ και χρόνια να εξαπολύσει μια ακρωτηριαστική επίθεση στον κυβερνοχώρο που θα γονατίσει τη δυτική κοινωνία, θα σπείρει το χάος και θα προσφέρει τη μεγάλη «σοκ» απαραίτητο για να επιφέρει τον μετασχηματισμό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που απειλούσαν.

Μην κάνετε λάθος, η ελίτ σχεδιάζει να απελευθερώσει το χάος που είναι απαραίτητο για την εισαγωγή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Οι Ομπάμα επέστρεψαν και ως συνήθως κάνουν τη δουλειά του διαβόλου. Το Leave The World Behind είναι μια νέα ταινία του Netflix που παράγεται από τους Ομπάμα για μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο και μια «παγκόσμια κατάρρευση επικοινωνιών» που τυχαία αφήνει τον κόσμο σε ερείπια, επιτρέποντας στην παγκοσμιοποιητική ελίτ να εισαγάγει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Οι Ομπάμα επέστρεψαν και ως συνήθως κάνουν τη δουλειά του διαβόλου.

Leave The World Behind είναι μια νέα ταινία του Netflix που παρήχθη από τους Ομπάμα για μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο και “παγκόσμια κατάρρευση των επικοινωνιών” που συμβαίνει να αφήσει τον κόσμο σε ερείπια, επιτρέποντας στην παγκοσμιοποιητική ελίτ να εισαγάγει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

 

Η πλοκή του Ομπάμα επίσης συμβαίνει επίσης για να αντικατοπτρίζει τη μεγάλη καταστροφή της κυβερνοεπίθεσης που απειλούσε να εξαπολύσει στην ανθρωπότητα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab από τότε που εξαφανίστηκε η πανδημία του Covid.

Οι παραλληλισμοί μεταξύ της νέας ταινίας του Ομπάμα και των σχεδίων του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ είναι τόσο εντυπωσιακοί που πρέπει απλώς να τους επικαλέσουμε το κακό τους και να προειδοποιήσουμε τους πιθανούς θεατές ότι πρόκειται για ένα έργο σκοτεινού αποκρυφιστικού προγνωστικού προγραμματισμού που πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία.

 

Κανείς που υπέφερε από τα οκτώ χρόνια της διακυβέρνησης Ομπάμα δεν θα εκπλαγεί όταν ακούσει ότι οι Ομπάμα παίζουν το φύλλο αγώνα στην ταινία, κρυφά σε μια δευτερεύουσα πλοκή για το πώς δεν μπορούν να εμπιστευτούν τους λευκούς.

Από αυτή τη δυσοίωνη αρχή, η ταινία του Ομπάμα χειροτερεύει.

Χρειάζεται μόνο να παρακολουθήσει κανείς το επίσημο τρέιλερ για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται πραγματικά: Προγνωστικός προγραμματισμός. Ακολουθεί μια ματιά σε αυτό το κομμάτι της υποτιθέμενης «ψυχαγωγίας».

  

Θυμάστε την ανησυχητική παρουσίαση του Klaus Schwab σχετικά με τις επιθέσεις στον κυβερνοχώρο; Λάβετε αυτό υπόψη καθώς παρακολουθούμε ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα το WEF σχετικά με μια επερχόμενη «πανδημία στον κυβερνοχώρο» και πείτε μου ότι η ελίτ δεν μας προγραμματίζει.

 

Η αλήθεια είναι ότι οι Ομπάμα δεν έκαναν το Leave The World Behind για τη διασκέδασή μας. Είναι όλα σχετικά με τη φύτευση ιδεών και εννοιών στα συλλογικά μας κεφάλια. Πρόκειται για την ομαλοποίηση νέων επιπέδων τυραννίας και υστερίας παρουσιάζοντάς τα ως λογική εξέλιξη του τρέχοντος πλαισίου.

Εν ολίγοις, πρόκειται για προγνωστικό προγραμματισμό.

Ο Ο Allan Watts όρισε αρχικά τον «προγνωστικό προγραμματισμό» ως εξής:

«Ο προγνωστικός προγραμματισμός είναι μια λεπτή μορφή ψυχολογικής προετοιμασίας που παρέχεται από τα μέσα ενημέρωσης για να εξοικειωθεί το κοινό με τις προγραμματισμένες κοινωνικές αλλαγές που θα εφαρμοστούν από τους ηγέτες μας. Εάν και όταν πραγματοποιηθούν αυτές οι αλλαγές, το κοινό θα είναι ήδη εξοικειωμένο με αυτές και θα τις αποδεχτεί ως φυσικές προόδους, μειώνοντας έτσι την πιθανή δημόσια αντίσταση και αναταραχή».

Ο Watts χτύπησε το καρφί στο κεφάλι. Οι Ομπάμα εμπλέκονται σε ψυχολογικό πόλεμο για να προετοιμάσουν το κοινό για προγραμματισμένες κοινωνικές αλλαγές που απειλούνται από καιρό από την παγκοσμιοποιητική ελίτ.

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης έχουν επίσης επιλεγεί για να σκορπίσουν φόβο και να προγραμματίσουν τις μάζες. Το Fox News ήδη πετάει τις λέξεις “κρίση” και “χάος”. Αυτές οι λέξεις έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν φόβο στο κοινό, αλλά στην πραγματικότητα υποτιμούν.

  

Ως συνήθως, το Fox News δίνει στο κοινό του μια κλεφτή ματιά της αλήθειας, αλλά δεν πάνε αρκετά μακριά.

Η διείσδυση της Κίνας στα κρίσιμα συστήματά μας δεν είναι η πραγματική φύση της απειλής.

Η Κίνα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια ελίτ, με επικεφαλής τον Klaus Schwab και το WEF απειλεί εδώ και χρόνια να εξαπολύσει μια ακρωτηριαστική επίθεση στον κυβερνοχώρο που θα γονατίσει τη δυτική κοινωνία, θα σπείρει το χάος και θα προσφέρει τη μεγάλη «σοκ» απαραίτητο για να επιφέρει τον μετασχηματισμό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που απειλούσαν.

Μην κάνετε λάθος, η ελίτ σχεδιάζει να απελευθερώσει το χάος που είναι απαραίτητο για την εισαγωγή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Την περασμένη εβδομάδα, ο βρετανός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και θυγατρικός του WEF Oliver Dowden προειδοποίησε τους Βρετανούς ότι θα επιστρέψουν σε μια «αναλογική» εποχή όταν το διαδίκτυο και τα συστήματα ισχύος θα καταρρεύσουν .

Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να απορρίψουμε αυτόν τον καταιγισμό προγνωστικού προγραμματισμού. Ακόμα κι αν η πραγματική ζωή δεν φτάνει στα επίπεδα της παραφροσύνης του Ομπάμα Αφήστε τον κόσμο πίσω, τέτοιες ταινίες δημιουργούν προηγούμενα στο συλλογικό μας ασυνείδητο. Εάν εισαχθούν νέοι περιορισμοί στο κοινό, οι άνθρωποι θα πουν «τουλάχιστον δεν είναι τόσο κακό όσο στο Leave The World Behind».

Για να είμαστε σαφείς, κανείς από εμάς δεν χρειάζεται να παρακολουθήσει αυτή τη συνεδρία πλύσης εγκεφάλου μεταμφιεσμένη σε ταινία. Και όλοι μας πρέπει να βεβαιωθούμε ότι καμία από αυτήν την παγκοσμιοποιητική παραφροσύνη δεν εισχωρεί στην πραγματική ζωή.

 

Πηγή

Προβολές : 747


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα