Ο Νοστράδαμος προέβλεψε «μεγάλη εξέγερση» κατά του Βασιλιά Καρόλου και τη γρήγορη πτώση του!!! Θα τον διαδεχθεί ένας…απροσδόκητος άνδρας ως νέος βασιλιάς. Χμμμ…

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε «μεγάλη εξέγερση» κατά του Βασιλιά Καρόλου και τη γρήγορη πτώση του!!! Θα τον διαδεχθεί ένας…απροσδόκητος άνδρας ως νέος βασιλιάς. Χμμμ…

15 Σεπτεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,752
Μοίρασέ το

 

Αν ο Νοστράδαμος έχει δίκιο και ο Κάρολος αναγκαστεί να παραιτηθεί, κάτι περίεργο συμβαίνει στη γραμμή του Γουίλιαμ και ο Χάρι στεφθεί Βασιλιάς, τότε θα είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Κλάους Σβάμπ και το WEF έχουν διεισδύσει σε κάθε κυβέρνηση και θεσμό στη Γη και το όνειρο του παγκοσμιοποιητή για μια κυβέρνηση ενός κόσμου θα έχει φτάσει.

Οι προφητείες του Νοστράδαμου, είναι τόσο κρυπτογραφημένες, που μόνον ο γιός του, στον οποίον παρέδωσε το έργο του, άρα και την αποκρυπτογράφηση, καθώς  και οι μελετητές του θα μπορούσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα όσα είχε γράψει…

Θεωρώ πως ταιριάζουν σε οποιονδήποτε χρόνο και επιδέχονται πολλές ερμηνείες…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, η βασιλεία του Καρόλου θα είναι σύντομη και εντελώς καταστροφική. Οι υπήκοοί του, ο βρετανικός λαός, θα ξεσηκωθούν εναντίον του, εξαγριωμένοι με την προδοσία του στο βρετανικό έθνος…
Ο βασιλιάς Κάρολος θα αναγκαστεί να φύγει από το θρόνο από το βρετανικό κοινό αφού αποφασίσει ότι είναι «ανάξιος», με αποτέλεσμα να ονομαστεί ένας…απροσδόκητος άνδρας ως νέος βασιλιάς…

του Baxter Dmitry / μετάφραση του Ιωάννη Κουντούρη του GreekNewsOnDemand.com 


Μια σειρά από ανατριχιαστικές προβλέψεις του Νοστράδαμου σχετικά με τον θάνατο της βασίλισσας το 2022 – και την ξαφνική παραίτηση του βασιλιά Καρόλου Γ’ – έχουν αποκαλυφθεί.

 

Ο Γάλλος αστρολόγος και μάντης έχει προσελκύσει τη διεθνή φήμη για την πρόβλεψη μελλοντικών γεγονότων, όπως οι επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους της 11ης Σεπτεμβρίου, ο πόλεμος στο Ιράκ, ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η πανδημία του κορωνοϊού.

Τώρα αποσπάσματα που δημοσίευσε ο Νοστράδαμος το 1555 δείχνουν τις γνώσεις του σχετικά με την «Αποχώρηση του Καρόλου Γ’ της Αγγλίας» μετά το θάνατο της Βασίλισσας.

Για το έτος 2022, οι αποκαλύψεις του μάντη περιελάμβαναν την έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου, τον αποχαιρετισμό μιας βασίλισσας, μια παγκόσμια αναταραχή, με φυσικά γεγονότα, που θα πυροδοτήσουν παγκόσμιο χάος και αγώνες εξουσίας, καθώς και την πτώση ενός μετεωρίτη , οικονομική κατάρρευση και σεισμούς.

Μόνο το 2019, ο Νοστράδαμος προέβλεψε την πυρκαγιά που κατέστρεψε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων και προέβλεψε ότι κατά τη διάρκεια του 2020, τα εμπορικά διαστημικά ταξίδια θα ήταν δυνατά, κάτι στο οποίο αποτόλμησε η εταιρεία Space X.

 

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμος, ο βασιλιάς Κάρολος θα αναγκαστεί να φύγει από το θρόνο από το βρετανικό κοινό αφού αποφασίσει ότι είναι «ανάξιος», με αποτέλεσμα να ονομαστεί ένας απροσδόκητος άνδρας ως νέος βασιλιάς.

«Ένας άνθρωπος που αργότερα τον θεώρησαν ανάξιο.

«Οι άνθρωποι θα διώξουν τον βασιλιά των νησιών.

«Ένας άνθρωπος θα αντικαταστήσει αυτόν που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς».

Ο συγγραφέας Mario Reading, κορυφαίος ειδικός σχετικά με τον Νοστράδαμος, αποκρυπτογράφησε περισσότερες από τις προβλέψεις του αστρολόγου για το θέμα στο βιβλίο του: Nostradamus: The Complete Prophecies For The Future.

Σε αυτό, ο Ρέντινγκ εξηγεί ότι ο Νοστράδαμος προέβλεψε με επιτυχία ότι η βασίλισσα θα πέθαινε το 2022.

«Αυτό το τετράστιχο δεν θα αποτελεί έκπληξη για τον βρετανικό λαό και έχει μεγάλες επιπτώσεις», έγραψε ο Ρέντινγκ.

«Το προοίμιο είναι ότι η βασίλισσα Ελισάβετ II θα πεθάνει, περίπου το 2022, σε ηλικία περίπου ενενήντα έξι ετών, πέντε χρόνια λιγότερο από την ηλικία που ήταν η μητέρα της όταν πέθανε.

«Ο πρίγκιπας Κάρολος θα στεφθεί στη θέση της και θα γίνει «Βασιλιάς των νησιών», που σημαίνει εδώ ότι δεν είναι πλέον βασιλιάς των άλλων περιοχών στον κόσμο στις οποίες βασίλευε η μητέρα του – Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία κ.λπ. . – που θα γίνουν, στο μεταξύ, δημοκρατίες».

 

Σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, η βασιλεία του Καρόλου θα είναι σύντομη και εντελώς καταστροφική. Οι υπήκοοί του, ο βρετανικός λαός, θα ξεσηκωθούν εναντίον του, εξαγριωμένοι με την προδοσία του στο βρετανικό έθνος.

Θα μπορούσε ο Νοστράδαμος να αναφέρεται στη στενή φιλία του Καρόλου με τον Κλάους Σβάμπ και την πίστη του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ; Ο Κάρολος έχει ήδη ορκιστεί πίστη στο παγκοσμιοποιητικό WEF, σηματοδοτώντας ότι η Μεγάλη Επαναφορά είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά του, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την κυριαρχία του έθνους του.

Και πάλι, ο Νοστράδαμος θα μπορούσε να αναφέρεται στη στενή φιλία του Τσαρλς με τον Τζίμι Σάβιλ, τον μεγαλύτερο παιδόφιλο της Βρετανίας.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο βρετανικός λαός θα μπορούσε να εξεγερθεί ενάντια στον Κάρολο Γ’. Μην ξεχνάτε τον ρόλο του στον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της νεαρής και όμορφης συζύγου που ήταν αποφασισμένος να παραμερίσει.

Το σκιερό παρελθόν του Charles δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η Βρετανία και η Κοινοπολιτεία έχουν τώρα έναν κυρίαρχο που κατάγεται από τον…Δράκουλα, τον τύραννο που βούταγε το ψωμί του στο αίμα των παλαιών θυμάτων του.

Για περισσότερα επ ‘αυτού, διαβάστε επίσης ΜΕΓΑΣ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ και νέος βασιλιάς του ΗΒ Κάρολος: Eίμαι απόγονος του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ.

greeknewsondemand

ΜΕΓΑΣ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ και νέος βασιλιάς του ΗΒ Κάρολος: Eίμαι απόγονος του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ

ΜΕΓΑΣ ΑΙΜΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ και νέος βασιλιάς του ΗΒ Κάρολος: Eίμαι απόγονος του…ΔΡΑΚΟΥΛΑ -Τ

guteurls.deRead full article here

Οπότε ίσως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κάρολος είναι στενός φίλος με τον Κλάους Σουάμπ, τον άρχοντα- παγκοσμιοποιητή, του οποίου τα σχέδια για αυταρχική υποδούλωση της ανθρώπινης φυλής αντιπροσωπεύουν μια σύγχρονη εκδοχή του εξαιρετικά βίαιου στυλ διακυβέρνησης του τυράννου Βλαντ Δράκουλα.

Ο Νοστράδαμος συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι η συνεχιζόμενη οργή του κοινού προς τον Κάρολο είναι τόσο μεγάλη που όταν αποκαλυφθεί η ατζέντα του, θα αναγκαστεί να παραιτηθεί.

Η ανάγνωση εξηγεί:

«Οι πιέσεις πάνω του είναι τόσο μεγάλες και η ηλικία του τόσο πολύ εναντίον του, που ο Κάρολος δέχεται να παραιτηθεί υπέρ του γιου του.

«Το ερώτημα είναι ποιος γιος; Γιατί στην τελευταία γραμμή ο Νοστράδαμος ξεκαθαρίζει ότι «ένας άνθρωπος θα αντικαταστήσει αυτόν που δεν περίμενε ποτέ να γίνει βασιλιάς».

«Σημαίνει αυτό ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, που θα περίμενε να διαδεχτεί τον πατέρα του, δεν είναι πλέον στο κάδρο των εξελίξεων;

Αυτό θα σήμαινε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, ο αγαπημένος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, γίνεται βασιλιάς στη θέση του; Αυτό θα τον έκανε βασιλιά Ερρίκο Θ΄, σε ηλικία μόλις 38 ετών.

Οι προβλέψεις έχουν δημιουργήσει θύελλα στο διαδίκτυο, ωθώντας πολλούς να ισχυριστούν ότι η παγκόσμια ελίτ δημιουργεί μια κατάσταση στην οποία ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν γίνονται βασιλιάς και βασίλισσα της Αγγλίας.

Αν ο Νοστράδαμος έχει δίκιο και ο Κάρολος αναγκαστεί να παραιτηθεί, κάτι περίεργο συμβαίνει στη γραμμή του Γουίλιαμ και ο Χάρι στεφθεί Βασιλιάς, τότε θα είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο Κλάους Σβάμπ και το WEF έχουν διεισδύσει σε κάθε κυβέρνηση και θεσμό στη Γη και το όνειρο του παγκοσμιοποιητή για μια κυβέρνηση ενός κόσμου θα έχει φτάσει.

Διαβάστε επίσης >> Ο τύπος που προέβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, λέει πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς Κάρολος (vid).

greeknewsondemand

Ο τύπος που προέβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, λέει πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς Κάρολος (vid)

Ο τύπος που προέβλεψε με ακρίβεια τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, λέει πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς Κάρολος (vid)Newsroom / 13 Σεπτεμβρίου 2022 – 13:42O Logan Smith εκτός από τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, έχει προβλέψει και το πότε θα πεθάνει ο Βασιλιάς, πλέον, Κάρολος.Τις μέρες που ακολούθησαν τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ, νομίζαμε πως την εξέλιξη αυτή, με μία μικρή απόκληση, την είχε προβλέψει ένας χρήστης του TikTok που ισχυρίζεται πως είναι χρονοταξιδιώτης που μας έρχεται από το 2082.

Ο συγκεκριμένος βέβαια μπορεί να έπεσε μέσα στην χρονιά, όμως όχι και στην μέρα, καθώς η Βασίλισσα άφησε την τελευταία της πνοή στις 8 Σεπτεμβρίου και όχι στις 4 Οκτωβρίου όπως είχε πει.Υπάρχει όμως κάποιος που έπεσε πιο μέσα.

Για την ακρίβεια, όπως ισχυρίζεται η Mirror έπεσε ακριβώς, καθώς είχε κάνει μία ανάρτηση στο Twitter στις 6 Ιουλίου, στην οποία ανέφερε ακριβώς την ημέρα που θα πέθαινε η Βασίλισσα και πότε θα αφήσει την τελευταία του πνοή και ο Βασιλιάς.

«Η Βασίλισσα πεθαίνει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022Ο Βασιλιάς πεθαίνει στις 28 Μαρτίου του 2026».How did logan smith see queen’s death coming  pic.twitter.com/VTLD6q08LL— Ahmed Ismail (@AhmedIs82584632) September 8, 2022Δυστυχώς όμως, η α…

guteurls.de Read full article here

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!:

 

ΠΗΓΗ

Πηγή

 

 

Προβολές : 1,752


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα