Ο ΟΗΕ ξεκινά τον πόλεμο κατά της αλήθειας και της ελεύθερης βούλησης στα σχολεία με μια έκθεση έκτρωμα!

Ο ΟΗΕ ξεκινά τον πόλεμο κατά της αλήθειας και της ελεύθερης βούλησης στα σχολεία με μια έκθεση έκτρωμα!

14 Σεπτεμβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:321
Μοίρασέ το

 

«Η UNESCO εντάσσεται σε ένα καρτέλ λογοκρισίας που περιλαμβάνει πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση, την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter και κυρίως τη Google», είπε ο Wood. «Όποιος δεν παπαγαλίζει την παγκοσμιοποιητική αφήγηση θεωρείται εξ ορισμού εξτρεμιστής και «θεωρητικός συνωμοσίας»

Όλα παραμάγαζα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, που εγκλώβησαν και αιχμαλώτισαν την ανθρωπότητα, υποτίθεται σε ρόλους ανθρωπιστικούς, αλλά ήρθε η ώρα και πέταξαν τις μάσκες… και πλέον βλέπουμε το αποκρουστικό τους πρόσωπο…

Έρχεται η ώρα, που θα δούμε και το αποκρουστικό πρόσωπο της “εκπαίδευσης”, στην υπηρεσία της ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ…

“Ευκολάκι”… το διαπράττουν ήδη, διδάσκοντας τα παιδιά μας, πως να είναι ΑΝΩΜΑΛΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ο ΟΗΕ ξεκινά τον πόλεμο κατά της αλήθειας και της ελεύθερης βούλησης στα σχολεία με μια έκθεση έκτρωμα!

Ο ΟΗΕ παρουσίασε μια νέα ολοκληρωμένη έκθεση, η οποία κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί ότι η Εκπαιδευτική Υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών ξεκινά τον πόλεμο κατά της αλήθειας.

Ο Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός και Πολιτιστικός Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών, UNESCO όπως είναι πιο συχνά γνωστός, εντείνει την παγκόσμια εκστρατεία του ενάντια σε έννοιες και γνώσεις που θεωρεί ότι είναι «παραπληροφόρηση» και «θεωρίες συνωμοσίας».

Ισχυρίζεται ότι οι θεωρίες συνωμοσίας προκαλούν «σημαντική βλάβη» και χρησιμεύουν ως «την ραχοκοκαλιά πολλών λαϊκιστικών και ακροδεξιών κινημάτων», σύμφωνα με την υπηρεσία εκπαίδευσης, η οποία δημοσίευσε μια περιεκτική έκθεση σχετικά με το θέμα για τους εκπαιδευτικούς αυτό το καλοκαίρι.

Οι θεωρίες συνωμοσίας «ενισχύουν τα επιβλαβή πρότυπα σκέψης και κοσμοθεωρίες», σύμφωνα με την έκθεση, μεταξύ άλλων ζητημάτων.

Οι Αξιωματούχοι των Ηνωμένων Εθνών ισχυρίστηκαν στην επιστολή τους ότι «μειώνουν την εμπιστοσύνη στους δημόσιους θεσμούς» και στα «επιστημονικά ιδρύματα», γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βία ή να μην αποδεχθούν να «μειώσουν το αποτύπωμά του άνθρακα τους…».

Το έγγραφο αναφέρει επίσης χωρίς περαιτέρω εξήγηση ότι ενώ «όλες οι συνωμοτικές σκέψεις απειλούν τις αξίες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ορισμένες θεωρίες είναι πιο καταστροφικές από άλλες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι δάσκαλοι καλούνται ακόμη και να ενημερώσουν την αστυνομία για να συλλάβουν τους μαθητές τους.

Η έκθεση απαριθμεί μια ποικιλία από «θεωρίες συνωμοσίας», συγχέοντας τις πιο απίθανες θεωρίες όπως «η γη είναι επίπεδη» ή «η Μισέλ Ομπάμα είναι στην πραγματικότητα ερπετό» με άλλες που έχουν επιστημονική βάση όπως «την άρνηση της κλιματικής αλλαγής» και «χειραγώγηση των ομοσπονδιακών εκλογών». στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Προκειται για καθαρή λογοκρισία απέναντι στην αφήγηση των παγκοσμιοποιητών

 

«Υπάρχουν πολλές τρελές σκέψεις στο Διαδίκτυο, πολλές από τις οποίες είναι προφανώς ψευδείς», εξήγησε ο διευθυντής του Citizens for Free Speech Patrick Wood. «Οι μόνες σκέψεις που θέλουν να διορθώσουν είναι αυτές που αντιτίθενται στην παγκοσμιοποιητική αφήγηση.

Αυτό αποδεικνύει ότι η εστίαση είναι στην προστασία των δικών τους αφηγήσεων και τίποτα άλλο».

«Η UNESCO εντάσσεται σε ένα καρτέλ λογοκρισίας που περιλαμβάνει πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση, την κυβέρνηση των ΗΠΑ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τους γίγαντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter και κυρίως τη Google», είπε ο Wood. «Όποιος δεν παπαγαλίζει την παγκοσμιοποιητική αφήγηση θεωρείται εξ ορισμού εξτρεμιστής και «θεωρητικός συνωμοσίας».

Σύμφωνα με τον οργανισμό του ΟΗΕ, οι δάσκαλοι και τα σχολεία βρίσκονται στον πυρήνα της παγκόσμιας πρωτοβουλίας για την αμφισβήτηση αυτών των εννοιών και ιδεολογιών. 

Η σύγκρουση στο διαδίκτυο και στα μέσα ενημέρωσης είναι επίσης κρίσιμη, σύμφωνα με έγγραφα της UNESCO.

Η στρατηγική περιλαμβάνει τακτικές για την αντιμετώπιση όσων έχουν ήδη προβάλει θεωρίες συνωμοσίας εκτός από μέτρα για να αποθαρρύνουν τους ανθρώπους να τις υιοθετήσουν.

Ωστόσο, ορισμένες αρχές για την παραπληροφόρηση και την ελευθερία του λόγου προειδοποίησαν ότι η προσπάθεια του ΟΗΕ αντιπροσώπευε μια «επικίνδυνη» κλιμάκωση σε αυτό που απεικόνισαν ως μια παγκόσμια σύγκρουση για τη διαφωνία, την ελευθερία του λόγου και άλλες μορφές έκφρασης.

«Αυτό που εννοούν με τη «θεωρία συνωμοσίας» είναι οποιοσδήποτε ισχυρισμός ή επιχείρημα ή αποδεικτικό στοιχείο που διαφέρει από την προπαγάνδα που αντλείται από την κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης», προειδοποίησε ο καθηγητής Σπουδών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, Mark Crispin Miller, ο οποίος μελετά την προπαγάνδα και την κυβερνητική παραπληροφόρηση.

Και στο βάθος WEF

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει προκαλέσει αντιδράσεις για την ατζέντα του «Great Reset» από όλο τον κόσμο, μάχεται τώρα με αυτό που αποκαλεί παραπληροφόρηση και θεωρίες συνωμοσίας.

Η Charlotte Edmond, ανώτερος συγγραφέας του WEF, δήλωσε σε ένα δοκίμιο για τον ιστότοπο του οργανισμού πριν από δύο χρόνια ότι «το κλειδί για να σταματήσει η εξάπλωση των θεωριών συνωμοσίας είναι να εκπαιδεύεις τους ανθρώπους να προσέχουν για παραπλανητικές πληροφορίες και να τους διδάσκεις πως να είναι καχύποπτοι. ορισμένες πηγές».

Τα Ηνωμένα Έθνη έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην παγκόσμια προσπάθεια. Στην πραγματικότητα, το νέο έργο αποτελεί συνέχεια μιας εκστρατείας του 2020 κατά των θεωριών συνωμοσίας στο διαδίκτυο που ονομάζεται # ThinkBeforeSharing από την UNESCO και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Σε ένα ηχητικό μήνυμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ από τον Οκτώβριο του 2020 με τίτλο «Αναζητώντας μια θεραπεία για την Infodemic», η επικεφαλής των παγκόσμιων επικοινωνιών τους ΟΗΕ Melissa Fleming, καυχιέται ότι έχει στρατολογήσει πάνω από 100.000 εθελοντές για να ενισχύσει τις απόψεις του ΟΗΕ και να αποσιωπήσει τις αντίθετες φωνές στο διαδίκτυο.

«Μέχρι στιγμής, έχουμε στρατολογήσει 110.000 εθελοντές με το είδος της γνώσης σχετικά με τον τρόπο εξάπλωσης της παραπληροφόρησης και τους ζητάμε να λειτουργήσουν ως «ψηφιακά πρώτοι ανταποκριτές» σε εκείνους τους χώρους όπου ταξιδεύει η παραπληροφόρηση. είπε ο επικεφαλής επικοινωνίας του ΟΗΕ.

Χρόνια προσπαθειών του ΟΗΕ οδήγησαν στην αποκάλυψη. … κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση αυτού που θεωρεί ότι είναι ο διαδικτυακός εξτρεμισμός, η παραπληροφόρηση και άλλα ζητήματα. 

Το 2016 τα Ηνωμένα Έθνη Μετά από ένα πρόγραμμα του προηγούμενου έτους για την καταπολέμηση των «ιδεολογιών» που θα μπορούσαν να υποκινήσουν τη βία, το Συμβούλιο Ασφαλείας δημιούργησε ένα «πλαίσιο» για την καταπολέμηση του «εξτρεμισμού» στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, οι νέες πρωτοβουλίες της UNESCO προμηνύουν μια μεγάλη κλιμάκωση της σύγκρουσης, ιδίως όσον αφορά τη στόχευση των μαθητών στα σχολεία.

Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο:

Ποιοι είναι αυτοί που κάνουν παραπληροφόρηση;

Οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ όπως λένε κάνουν μια νέα προσπάθεια να διαλύσουν την «παραπληροφόρηση» και τις «θεωρίες συνωμοσίας» στο διαδίκτυο. Τα περισσότερα όμως από αυτά που θεωρήθηκαν αναληθή κατά τη διάρκεια της επιδημίας αποδείχθηκαν αληθινά, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και άλλες ομοσπονδιακές υπηρεσίες, που πλέον το παραδέχονται ανοιχτά όλο και πιο συχνά!

Για παράδειγμα, το CDC αναγνωρίζει τώρα ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 δεν αποτρέπουν τη μόλυνση ή τη μετάδοση, ένας ισχυρισμός που θεωρήθηκε «παραπληροφόρηση» μόλις πριν από λίγους μήνες από τις εταιρείες κοινωνικών μέσων που εξαρτώνται από την κυβέρνηση.

Επίσης παραδέχτηκε πως: έκαναν τραγικά λάθη που κόστισαν ζωές και αναθεωρεί τα πάντα…! Όπως η αθόρυβη αλλαγή στον ιστοτοπό του “Η τοξική ακίδα δεν παραμένει στο σώμα μετά το εμβόλιο mRNA”! ή ακόμα για την εξαπάτηση του κοινού που καλλούνται να απολογηθούν για ψευδείς πληροφορίες που μετέδωσαν στο Facebook.

Φυσικά είναι πολλά ακόμα που έχουν διαψευθεί, που δείχνει πως αν ήθελαν όντως να χτυπήσουν την παραπληροφόρηση θα έπρεπε να ξεκινήσουν απο τους εαυτούς τους!

Οι επικριτές έχουν εκφράσει συχνά τις ανησυχίες τους για την κατεύθυνση της UNESCO και ακόμη και εκείνους που οδηγούν τη νέα πρωτοβουλία, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων ανθρώπων από αυταρχικές χώρες και με διασυνδέσεις με δεσποτικές κυβερνήσεις.

Η ανώτερη ηγεσία του οργανισμού αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από Κινέζους κομμουνιστές, συμπεριλαμβανομένου του Κου Σινγκ, του αναπληρωτή γενικού διευθυντή.

 

Πηγή

Προβολές : 321


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα