Ο ορισμος των Εγκληματικών  Οργανώσεων: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣτΕ!!!

Ο ορισμος των Εγκληματικών Οργανώσεων: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΣτΕ!!!

15 Σεπτεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,026
Μοίρασέ το

 

Το ΣτΕ ζήτησε πληροφορίες για τις παρενέργειες των εμβολίων αλλά το Υπουργείο Υγείας αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία

Κρίθηκε οτι είναι νόμιμα τα μέτρα της υποχρεωτικότητας διότι δεν είχαν στοιχεία οτι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες!

ΕΚΔΟΣΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ.
Βούσε το διαδίκτυο απ’ αυτές…
Είχατε την δυνατότητα εκ του νόμου, να μην αποδεχθείτε τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΥΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ.
Αλλά όντας προφανώς και εκ των γεγονότων που έχουν αποκαλυφθεί,  ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΔΩΣΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Υπάρχουν δυο επιλογές: ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΩΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΕΥΚΟΛΟΕΚΒΙΑΣΙΜΟΥΣ.
ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Εύχομαι ολόψυχα, η πλειοψηφία από εσάς, να έχετε εμβολιαστεί, γιατί ο χρόνος ζωής σας, θα είναι ελάχιστος… αλλά και όσος σας απομένει, εύχή και κατάρα να υποστείτε τέτοιες παρενέργειες και να υποφέρετε  τοσο πολύ, όσο υπέφεραν τα ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Και την ίδια στιγμή που ο Θ.Πλεύρης ζητά ακόμα μία δόση εμβολίων και περιορισμούς όσων δεν έχουν εμβολιαστεί έρχεται η αποκάλυψη ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας ενώ επισήμως ζήτησε τρεις φορές , από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, να πληροφορηθεί για τις παρενέργειες των εμβολίων, αγνοήθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους!

Το κείμενο που αποκαλύπτει τα όσα αναφέρθηκαν έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη.

“Το κείμενο της απόφασης της Ολομέλειας αναφέρει τα εξής: “Σημειώνεται ότι παρά την αποστολή των από 7/9/21 , 16/9/21 και 30/9/21, εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας , με τα οποία ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως το δικαστήριο ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό, διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει οτι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά”.

“Το Ανώτατο δικαστήριο, παρακαλούσε κάποιους υπαλλήλους του Υπουργείου στην αρμόδια διεύθυνση επί ένα μήνα να στείλουν τις παρενέργειες των εμβολίων και αυτοί τις απέκρυπταν.

Το ΣτΕ έκρινε οτι είναι νόμιμα και συνταγματικά τα μέτρα της υποχρεωτικότητας διότι δεν είχε στοιχεία οτι τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες!

Είναι δυνατό να γίνεται επαίτης το ΣτΕ προς το Υπουργείο; Είναι δυνατόν να βγαίνει απόφαση που κρινει ότι τα εμβόλια είναι υποχρεωτικά στους υγειονομικούς, χωρίς να γνωρίζει για τις παρενέργειες;” αναρωτήθηκε.

“Είναι πραγματικά εξοργιστικό. Πρόκειται για μια φοβερή εκτροπή, θα πρέπει να διερευνηθεί για ποιο λόγο οι υπάλληλοι δεν υπάκουσαν. Από τεμπελιά ή δέχθηκαν εντολές από πάνω; Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες”, ανέφερε.

Το επίμαχο σημείο:

Σημειώνεται δε ότι, παρά την αποστολή των από 7-9-2021, 16-9-2021 και 30-9-2021 υπομνηστικών εγγράφων προς την αρμόδια Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, με τα οποία της ζητήθηκε να γνωρίσει εγγράφως στο Δικαστήριο, μεταξύ άλλων, ποιες είναι οι τυχόν παρενέργειες από τα ως άνω εμβόλια και σε τι ποσοστό ανέρχονται αυτές επί του συνόλου των εμβολιασμών, τόσο στη Χώρα μας, όσο και σε ευρωπαϊκό / διεθνές επίπεδο, δεν προκύπτει ότι υπήρξε απάντηση στα ερωτήματα αυτά.

Και με αυτά τα δεδομένα η χώρα ξεκινά για ακόμα ένα Φθινόπωρο εμβολίων με εντολή Κ.Μητσοτάκη και Θ.Πλεύρη.

Πηγή

Προβολές : 1,026


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα