Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας σατανιστής που κρύβεται σε κοινή θέα.  Εξουσιοδότησε το WEF να ξαναγράψει την Αγία Γραφή με «Ελεγμένα Γεγονότα».

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας σατανιστής που κρύβεται σε κοινή θέα. Εξουσιοδότησε το WEF να ξαναγράψει την Αγία Γραφή με «Ελεγμένα Γεγονότα».

5 Ιανουαρίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:949
Μοίρασέ το

 

 

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει ήδη δηλώσει ότι ο Klaus Schwab είναι πιο σημαντικός από τον Ιησού Χριστό και τώρα είναι αποφασισμένος να διαλύσει τον Χριστιανισμό από μέσα και να αντικαταστήσει τον λόγο του Θεού με το δαιμονικό όραμα της παγκόσμιας ελίτ

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έλαβε την εξουσιοδότηση από τον Πάπα Φραγκίσκο να ξαναγράψει την Αγία Γραφή, σύμφωνα με πληροφορίες του WEF που αποκαλύπτει ότι ο Πάπας θέλει η νέα "ελεγμένη από τα δεδομένα" εκδοχή της Βίβλου να είναι πολύ πιο πολιτική, με κεντρική θέση για την υπεροχή της φύσης, και πολύ λιγότερο για τον Θεό.
Ας ξεκινήσουμε από το βασικό…
Τι σηματοδοτεί το Βατικανό;
ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…

 

Τι σηματοδοτούν οι τιάρες που φορούν οι πάπες;;;

ΤΟΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…

 

Λέτε να είναι τυχαία η συνεργασία του ενος σατανιστή με τον έτερο σατανιστή τον Κλίντον που το όνομά του βρίσκεται στις λίστες του έτερου σατανιστή παιδοβιαστή Επστεϊν;;;

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ…

ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ…

Και ο ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΣ, ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ…

 

 

 

Ιησουίτης είναι ο πάπας… δηλαδή από τα σατανικά κτήνη του Ιλουμινατισμού…

Τον ΣΑΤΑΝΑ ΥΜΝΕΙ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΕΙ…

Είναι να απορει κανείς που οι καθολικοί δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τον ρόλο του σατανιστή Πάπα…

Αλλά δεν απορούμε όσοι γνωρίζουμε τον ρόλο του ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ…

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έλαβε εξουσιοδότηση από τον Πάπα Φραγκίσκο να ξαναγράψει την Αγία Γραφή, σύμφωνα με ένα μέλος του WEF που αποκαλύπτει ότι ο Πάπας θέλει η νέα «ελεγμένη» έκδοση της Βίβλου να είναι πολύ πιο πολιτική, με κεντρική θέση για την υπεροχή της φύσης, και πολύ λιγότερο για τον Θεό.

  

Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει ήδη δηλώσει ότι ο Klaus Schwab είναι πιο σημαντικός από τον Ιησού Χριστό και τώρα είναι αποφασισμένος να διαλύσει τον Χριστιανισμό από μέσα και να αντικαταστήσει τον λόγο του Θεού με το δαιμονικό όραμα της παγκόσμιας ελίτ

Η απόφαση του Πάπα Φραγκίσκου έχει προκαλέσει θύελλα στο Βατικανό, αλλά πρέπει πραγματικά να εκπλαγούμε από την υποστήριξή του στη Νέα Παγκόσμια Τάξη της ελίτ;

Ως Συνεργάτης της Ατζέντας στο WEF, ο Πάπας Φραγκίσκος μιλάει άπταιστα τη βλασφημία και εργάζεται ενεργά για να ανατρέψει την εκκλησία και τον Χριστιανισμό σε όλο τον κόσμο.

Η ανεστραμμένη εκδοχή του Χριστιανισμού του Πάπα Φραγκίσκου προκαλεί σύγχυση για πολλούς, ωστόσο η εικόνα γίνεται ξεκάθαρη όταν καταλαβαίνεις ποιον πραγματικά υπηρετεί ο ποντίφικας.

Αυτός είναι ο Πάπας που ένωσε τις δυνάμεις του με τον Μπιλ Κλίντον τον Σεπτέμβριο για να ανακοινώσει ότι η ανθρωπότητα πρέπει να ερημωθεί επειγόντως για να σωθεί ο πλανήτης.

Και αυτός είναι ο πάπας που ενημέρωσε το ποίμνιό του ότι «οι σχέσεις με τον Ιησού είναι επικίνδυνες και επιβλαβείς». Σπάζοντας αιώνες χριστιανικής παράδοσης, ο Φραγκίσκος πυροδότησε φόβους ότι είναι ένας παράνομος Πάπας με μια απαίσια ατζέντα όταν είπε σε πλήθος 33.000 προσκυνητών στην πλατεία του Αγίου Πέτρου ότι πρέπει να αποφευχθεί «μια προσωπική, άμεση, άμεση σχέση με τον Ιησού Χριστό» όλα τα έξοδα.

  

Σαν να μην ήταν αρκετά ενοχλητικό, ο Φραγκίσκος ακολούθησε διατάζοντας τους Χριστιανούς να σταματήσουν να φέρνουν ανθρώπους από άλλες θρησκείες στον Ιησού και τον Χριστιανισμό.

 

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας σατανιστής που κρύβεται σε κοινή θέα.

Και τότε διέταξε τους λακέδες του στο Βατικανό να διακηρύξουν ότι ο Εωσφόρος είναι ο Θεός της Καθολικής Εκκλησίας.

Σωστά, σύμφωνα με το στριμμένο μυαλό του Πάπα Φραγκίσκου, ο Εωσφόρος είναι ο πατέρας του Ιησού Χριστού και ο Θεός της Καθολικής Εκκλησίας.

Προφανώς η νέα παγκοσμιοποιητική Βίβλος πρέπει να απορριφθεί ακαταμάχητα από όλους τους χριστιανούς που σέβονται τον εαυτό τους και θεοσεβούν. Τι να περιμένουμε όμως από αυτό το δαιμονικό κείμενο;

Ο Yuval Noah Harari, ο οποίος υπηρετεί ως το δεξί χέρι του Klaus Schwab στο WEF, δήλωσε ότι η Βίβλος είναι «ψευδείς ειδήσεις» και γεμάτη ρητορική μίσους, και οι ελίτ μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να αντικαταστήσουν τη Βίβλο και να δημιουργήσουν μια ενοποιημένη «θρησκεία». αυτό είναι στην πραγματικότητα σωστό».

Ο Χαράρι, ο οποίος είναι γνωστός ως «Ο Προφήτης» στους κύκλους του Νταβός, έκανε τη δήλωση μιλώντας για το «μέλλον της ανθρωπότητας».

Σύμφωνα με τον Harari, η δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να αξιοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί για την αναμόρφωση της πνευματικότητας ώστε να αποδεχτεί το παγκοσμιοποιητικό όραμα του WEF.

  

Οι άνθρωποι του The Economist γνωρίζουν πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν και τα εξώφυλλα των περιοδικών τους έχουν μακρά ιστορία να μας λένε εκ των προτέρων για τις πολιτικές, οικονομικές και πολιτιστικές εξελίξεις που μας επιφυλάσσει η ελίτ.

Μόλις ένα μήνα πριν την ομιλία του Χαράρι, ο Economist φαινόταν να υπογράφει από το ίδιο φύλλο ύμνου.

Ο Klaus Schwab καυχήθηκε περίφημα για το πώς οι Young Global Leaders του έχουν καταλάβει τον κόσμο και το WEF έχει διεισδύσει στα γραφεία όλων των κορυφαίων δημοκρατιών.

Αλλά δεν είναι μόνο τα ντουλάπια. Η παγκόσμια ελίτ κατανοεί ότι η σκοτεινή πνευματικότητά της μπορεί να πετύχει μόνο σε έναν κόσμο χωρίς θρησκεία. Έτσι αποφάσισαν να καταστρέψουν τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου από μέσα.

Τα email του WikiLeaks μας δίδαξαν ότι ο Φράνσις εγκαταστάθηκε στο Βατικανό σε ένα παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα που ενορχηστρώθηκε από τους Τζορτζ Σόρος, Χίλαρι Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα.

Και ο παγκοσμιοποιητής μπουλντόγκ δεν έχασε χρόνο ανταποδίδοντας τους παγκοσμιοποιητές αφεντικούς του επαναλαμβάνοντας την ανησυχητική παγκοσμιοποιητική ρητορική με κάθε ευκαιρία.

Το 2017, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μια «μία παγκόσμια κυβέρνηση» και «πολιτική εξουσία», υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση ζητημάτων όπως η «κλιματική αλλαγή».

Μιλώντας στην εφημερίδα El Universo του Ισημερινού, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος «για το καλό της ανθρωπότητας».

Ανησυχητικά, οι παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες αρχίζουν επίσης να συγκεντρώνονται ως ένας για να κηρύξουν από το ίδιο φύλλο ύμνου, δίνοντας οδηγίες στα πρόβατά τους να αποδεχτούν τα συστατικά στοιχεία της ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Τώρα, ο Πάπας Φραγκίσκος αψηφά ενεργά τη Βιβλική γραφή δουλεύοντας για να ξαναγράψει τη Βίβλο σύμφωνα με τις παγκοσμιοποιητικές αρχές και να δημιουργήσει μια «ενιαία παγκόσμια θρησκεία».

Ο πρώτος Φραγκίσκος συγκλόνισε τον χριστιανικό κόσμο φιλοξενώντας ισλαμικές προσευχές και ρεσιτάλ Κορανίου στο Βατικανό.

Στη συνέχεια έβγαλε τα παπούτσια του στο Μπλε Τζαμί της Κωνσταντινούπολης, αντιμετώπισε τη Μέκκα και προσευχήθηκε στον Αλλάχ.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ειδωλολατρική τελετή και η θρασύδειλη λατρεία των ειδώλων στους χώρους του Βατικανού.

Κάποιος πρέπει να υπενθυμίσει στον Φραγκίσκο ότι η Βίβλος λέει «Δεν θα έχετε άλλους θεούς εκτός από εμένα». Αυτό εκφράζεται στα εδάφια Έξοδος 20:3, Ματθαίος 4:10, Λουκάς 4:8 και αλλού.

Αλλά είναι απίθανο ο Φράνσις να ενδιαφέρεται. Ενδιαφέρεται περισσότερο να υπερνικήσει τον λόγο του Θεού και να εξαλείψει τον Χριστιανισμό υπέρ αυτού που αποκαλεί «Chrislam».

Ο κόσμος βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο, με μια σκληρή μάχη που μαίνεται για την ψυχή της ανθρωπότητας. Οι παγκοσμιοποιητές και τα τεχνοκρατικά τους όνειρα για ολοκληρωτική διακυβέρνηση απειλούν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να καταστρέψουν τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε.

Είναι ξεκάθαρο ποιανού πλευρά είναι ο Φράνσις. Και δεν καλύψαμε καν το σκάνδαλο της παιδεραστίας που σαπίζει την καθολική εκκλησία από μέσα προς τα έξω.

Θα πρέπει να παρακολουθούμε πολύ στενά αυτόν τον Ιησουίτη Πάπα κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσιμων ετών.

Εδώ, στο People’s Voice, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα εγκλήματα της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Εγγραφείτε στο κανάλι , διαδώστε αυτό το βίντεο παντού και εγγραφείτε στην κοινότητα του People’s Voice Locals για αποκλειστικό και χωρίς λογοκρισία περιεχόμενο. Ελπίζω να σας δω εκεί.

Παρακολουθώ:

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 949


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα