Ο παγκόσμιος ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ για τις υποκλοπές, βγάζει στο φως ΤΑ ΕΝΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ”ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ” ΤΗΣ ΕΥΠ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ του Ανδρουλάκη!!!

12 Αυγούστου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

“Καζάνι” που βράζει η ΕΥΠ!

Από εδώ και πέρα ανοίγουν στόματα, είτε που έκλειναν λόγω φόβου είτε λόγω… μη είσπραξης!

 

 

Είχαν προτεραιότητα οι παρακολουθήσεις των πολιτικών “αντιπάλων”… που να προκάμουν να παρακολουθήσουν στόχους που απειλούν την ασφάλεια της χώρας και των ελλήνων πολιτών… ιδίως των αυτόχθονων που τους άφησαν στο έλεος των εισβαλλόντων παρανόμως πιθήκων της ευλογιάς… 

Βγήκε όμως και κάτι καλό απ’ αυτό…

Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΧΑΛΔΑΙΩΝ, ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΣΣΕΤΑΙ…

Άντε μπρε, φαγωθείτε μεταξύ σας να ξεβρωμίσει ο τόπος…

Καλλιόπη Σουφλή

Τον… “έσφαξαν στο γόνατο”! “Εμφύλιος πόλεμος” για τον διασυρμό του Δημητριάδη από τον Μητσοτάκη… για να μην “μολυνθεί” ο ίδιος.

Τον εγκαταλείπουν ένας – ένας οι υπουργοί που τον “έγλυφαν” μέρα – νύχτα.

Το οργισμένο τηλεφώνημα της Κατερίνας στον αδερφό της. “Ο γιος μου δεν θα έχει την τύχη της Δήμητρας Λιάνη”.

 

 Του Άρη Σπίνου

Οι αγωγές και οι μηνύσεις που ήδη έχει ξεκινήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης δείχνουν εμφανή σημάδια αδυναμίας του.

Είναι πέρα από βέβαιο ότι η έξοδος του από το Μέγαρο Μαξίμου έγινε με εντολή του ίδιου του Μητσοτάκη και δεν αποτέλεσε φυσικά επιλογή του ιδίου, που έδωσε εντολή σε υπουργούς να μην έχουν πλέον καμία σχέση μαζί του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του edolio5 προηγήθηκε άγριος λεκτικός καυγάς αφού πλέον ο Δημητριάδης αποτελεί το “μαύρο πρόβατο” και είναι δύσκολο από εδώ και πέρα να συνομιλεί έστω και με θυρωρό πολυτελούς ξενοδοχείου αφού δεν θα έχει καμία αρμοδιότητα και κανένας δεν θα θέλει να τον χρεωθεί.
Πάντως άριστα πληροφορημένες πηγές έλεγαν στο edolio5 πως τα χειρότερα έρχονται όχι περί των υποκλοπών αλλά για κάποιες άλλες δικογραφίες που εκκρεμούν και μέχρι τώρα δεν τις άγγιζε κανένας λόγο της εξουσίας που είχε ο Δημητριάδης και είχε σε αυτές με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο εμπλοκή.
Όπως πληροφορηθήκαμε η Κατερίνα Μητσοτάκη αδελφή του πρωθυπουργού τηλεφώνησε αργά το βράδυ και εξέφρασε την οργή της για την “σφαγή στο γόνατο” που έκαναν στον γιο της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: “Ο γιος μου δεν θα έχει την τύχη της Δήμητρας Λιάνη”.
Από εδώ και πέρα ανοίγουν στόματα, είτε που έκλειναν λόγω φόβου είτε λόγω… μη είσπραξης!

 

Πηγή

 

“Καζάνι” που βράζει η ΕΥΠ! Η “αγία τριάδα” μαζί με τους διευθυντάδες που είχε επιλέξει (!) ο Ρουμπάτης έστειλαν “αδιάβαστο” έναν “χρήσιμο ηλίθιο”!

Ο πρέσβης Δεμίρης ως διοικητής με πρέσβη υποδιοικητή!

 

Του Άρη Σπίνου

Η παραίτηση του Κοντολέοντα Παναγιώτη που αποδείχτηκε ως “χρήσιμος ηλίθιος” για μια δουλειά που δεν την ήξερε από τη θέση του Διοικητή της ΕΥΠ δεν θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη δεδομένου του διεθνή διασυρμού που έχει γνωρίσει η χώρα το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των απαράδεκτων ερασιτεχνικών χειρισμών στο θέμα των νόμιμων επισυνδέσεων.


Εντύπωση θα πρέπει ωστόσο να προκαλεί το γεγονός ότι μέχρις ώρας, στη θέση τους παραμένουν οι υποδιοικητές της ΕΥΠ, Β. Γκρίζης (πρώην Αστυνομικός «ντεμέκ» επιχειρησιακός από το ΚΕΜΕΑ που απονεύρωσε κάθε επιχειρησιακό βραχίονα της ΕΥΠ) και Δ. Μελιτσιώτης (Φυσικός, στάσιμος λέκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής), στενοί συνεργάτες του Κοντολέοντα και υπεύθυνοι για το βάρος της υπογραφής τους σε υπηρεσιακά έγγραφα που έκαψαν τον Διοικητή της ΕΥΠ.
Εξάλλου, ήταν κοινό μυστικό πως οι συγκεκριμένοι και δη ο Μελιτσιώτης, προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού και πρώην διευθυντής του πολιτικού του γραφείου κατά την υπουργική του θητεία, είχαν επιλεγεί με σκοπό να στηρίξουν την αδύναμη επιλογή Κοντολέοντα ο οποίος δεν πληρούσε και τις βασικές προϋποθέσεις του νόμου για τη θέση του Διοικητή της ΕΥΠ.

Ομοίως, οι υπηρεσιακοί διευθυντές -επιλογές των Δημητριάδη, Γεραπετρίτη, Κοντολέοντα και Μελιτσιώτη- έχουν τεράστια ευθύνη για τον διασυρμό της ΕΥΠ και το εν γένει τέλμα στο οποίο έχει η τόσο νευραλγική και ευαίσθητη αυτή υπηρεσία περιπέσει, μετά και την βίαιη απομάκρυνση άξιων στελεχών για εκδικητικούς πολιτικούς και προσωπικούς λόγους από την περίοδο Παπανδρέου – Μπίκα και Τσίπρα – Ρουμπάτη και εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε εις βάθος κάθαρση της υπηρεσίας που υπάγεται απευθείας στον ίδιο, θα πρέπει να απαλλαγούν από τα καθήκοντά τους άμεσα.

Εάν οι υποδιοικητές και διευθυντές παραμείνουν στις θέσεις τους, με
τις αρμοδιότητες που ο νόμος για το Επιτελικό Κράτος τους έχει παραχωρήσει, τότε η κάθαρση της ΕΥΠ θα είναι ένα ανέκδοτο.
Τέλος, αυτονόητο θεωρείται πως και ο Υποδιοικητής, πρέσβης Α.Μητσιάλης, θα πρέπει να παραιτηθεί από τη στιγμή που Διοικητής αναλαμβάνει ο πρέσβης κ. Θ. Δεμίρης… για λόγους αξιοπρέπειας κ ευταξίας εφόσον φυσικά υπάρχει!
Γιατί δεν εξηγείται να επιλέγεται κάποιος Πρέσβης ο οποίος δεν έχει καμία εμπειρία από την υπηρεσία και να μην τοποθετείται στην θέση του προϊσταμένου αυτής ένας νυν επί τριετία υποδιοικητής της.

 

Πηγή

 

Από το Noor1 στην ΕΥΠ… με οριακή πλειοψηφία του δικαστικού συμβουλίου! Τα “τζιμάνια” της Κατεχάκη ξεγέλασαν (;) την εισαγγελέα εφετών Πειραιά Βασιλική Βλάχου που υπέγραψε ότι της έδωσαν.

Εξηγήσεις της ζήτησε ο Εισαγγελέας του ΑΠ Ισίδωρος Ντογιάκος για την πρωτοφανή της ενέργεια να δώσει το “OK” σε παρακολούθηση Έλληνα αρχηγού πολιτικού κόμματος.

 
Του Άρη Σπίνου

Μέσα σε όλες τις συνέπειες που έρχονται δεν αποκλείεται να πληρώσει μεταξύ άλλων “το μάρμαρο” των ευθυνών και η εισαγγελέας – επόπτης της ΕΥΠ Βασιλική Βλάχου που υπέγραψε την παρακολούθηση Ανδρουλάκη.
Το πιθανότερο όμως είναι όπως αναφέρουν στο edolio5 ανώτερα επιχειρησιακά στελέχη της ΕΥΠ, η εισαγγελέας να μην γνώριζε ποιον αφορούσε η παρακολούθηση, κάτι που γίνεται κατά κόρον!

Η ονομαστική εντολή αφορά πχ τον “Δημητρόπουλο” που μιλάει με άλλα 5 κινητά και κατά συνέπεια η υπογραφή της εισαγγελέως γίνεται ονομαστικά για τον “Δημητρόπουλο” αλλά παρακολουθούνται με την άδεια της και τα άλλα 5 κινητά.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το σάλο που προκλήθηκε, ανέλαβε προσωπικά ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος να διενεργήσει την ποινική προκαταρκτική εξέταση με σκοπό τη διερεύνηση ωστόσο όχι της ουσίας των καταγγελιών για παρακολούθηση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά της διαρροής των στοιχείων, που περιέχονται σε άκρως απόρρητα κρατικά έγγραφα που αφορούν, όπως επισημαίνεται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, «τη διαδικασία άρσεως του απορρήτου των επικοινωνιών επί θεμάτων, που άπτονται της εθνικής ασφάλειας της χώρας».

Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον ίδιο τον κ. Ντογιάκο, λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης, που άπτεται, σύμφωνα με ανώτατες εισαγγελικές πηγές, θεμάτων εθνικής ασφάλειας.

Αφορμή για την παρέμβαση αυτή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είναι δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν ότι στοιχεία από την παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη καθώς και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη διέρρευσαν σε πρόσωπα εκτός της ΕΥΠ.


Σημειώνεται ότι πέραν του Νίκου Ανδρουλάκη καταγγελίες για παρακολούθηση έχουν υποβληθεί από τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη οι οποίες επίσης θα διερευνηθούν ως προς τη διαρροή των στοιχείων, ενώ έρευνες για την ουσία των παρακολουθήσεων ήδη διενεργούνται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών όπως και από τον διευθυντή του edolio5, Άρη Σπίνο εξαιτίας του γεγονότος ότι χρησιμοποίησαν με αναγραμματισμό την ονομασία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας για να αποστείλουν μολυσμένο ιό στα κινητά, τουλάχιστον, των προαναφερομένων.
Η εισαγγελέας Εφετών Πειραιά, Βασιλική Βλάχου δίκασε σε δεύτερο βαθμό την πολύκροτη υπόθεση του Noor 1. Η τοποθέτηση της στην ΕΥΠ έγινε με οριακή πλειοψηφία (6 ψήφους υπέρ και 5 κατά), το 11μελες Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου, που συνεδρίασε, υπό την προεδρία του προέδρου του Αρείου Πάγου, Ιωσήφ Τσαλαγανίδη, και με την συμμετοχή του π. εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα.
Όσοι την γνωρίζουν πάντως μιλούν για μια ικανότατη εισαγγελέα με ακέραιο ήθος που έχει χειριστεί σκληρές υποθέσεις με επιτυχία.

Η Β. Βλάχου εισήλθε στον εισαγγελικό κλάδο τον Σεπτέμβριο του 1993, προήχθη σε αντεισαγγελέα Εφετών το 2011 και στη συνέχεια σε εισαγγελέα Εφετών.
Πριν μετατεθεί στον Πειραιά υπηρετούσε στην Κρήτη, όπου το 2014, σε υπόθεση ναρκωτικών (την ονομαζόμενη τότε «μαφία των ναρκωτικών»), είχε κρίνει ότι δεν υπήρχε εγκληματική οργάνωση, χαρακτηρίζοντας ελλιπείς τις αστυνομικές έρευνες.

Τότε σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε πει από την έδρα: «Κλείστηκαν στα γραφεία τους, άκουσαν τις απομαγνητοφωνήσεις και με βάση μόνο αυτές, έφτιαξαν μια δικογραφία με ελλιπή αποδεικτικά στοιχεία»

Ένα δυσάρεστο γεγονός έχει σημαδέψει ανεξίτηλα την ζωή της. Η Β. Βλάχου είχε οριστεί στην εισαγγελική έδρα του Πενταμελούς Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αμφισσας που εκδίκασε τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ο αιφνίδιος θάνατος του συζύγου της προκάλεσε τότε τη διακοπή της συνεδρίασης του Εφετείου, η οποία και συνεχίστηκε με άλλη σύνθεση.

 

Πηγή

 

 

Τα 3 + 2 ερωτήματα για την “κυρία” της Γ διεύθυνσης της ΕΥΠ που θα αναζητήσει ο εισαγγελέας!

Που είναι οι κασέτες με τις συνομιλίες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ; Θα κυκλοφορήσουν διάλογοι προεκλογικά στις εφημερίδες που θα τον “καίνε” ;

Με ποιους άλλους πολιτικούς μίλαγε;

Τα ξενύχτια του Μητσοτάκη… με την φωνή Ανδρουλάκη!

  

Του Άρη Σπίνου

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός η ομολογία, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει καμία σύλληψη, η τηλεφωνική παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που προς το παρόν κρύβεται από τις ευθύνες μπορεί να απαντήσει.

Πόσο καιρό η Γ διεύθυνση που είναι αρμόδια για τις επισυνδέσεις έκανε παρακολουθήσεις;
Η συγκεκριμένη κυρία είχε διοριστεί ως ρουσφέτι της Θείας της, συνδικαλίστριας της ΔΑΚΕ, την εποχή που έλυνε και έδενε το ΠΑΣΟΚ, ως μια παραχώρηση στο όνομα της εργασιακής ειρήνης που επιδίωκαν την εποχή εκείνη να υπάρχει στην ΕΥΠ συνδικαλιστές.
Σε ποιον έδινε αναφορά, για το περιεχόμενο των συνομιλιών Ανδρουλάκη, η διευθύντρια της υπηρεσίας, η οποία με πράσινο μεταξωτό φόρεμα, ήταν πρώτη και καλύτερη στην δεξίωση του Αμερικάνου Πρέσβη στην Αθήνα πριν λίγες μέρες και φωτογραφήθηκε σαν να μην τρέχει τίποτα και ως να εργάζεται στο πρωτόκολλο ενός δήμου ;
Γιατί έφυγε από υποδιευθύντρια της ίδιας υπηρεσίας η αστυνομική διευθύντρια, που έδινε αναφορά προσωπικά στον Γ. Δημητριάδη ;
Πως παρέμεινε μια επιλογή Ρουμπάτη στην Θέση αυτή, που ακούει τους πάντες και τα πάντα και επί ημερών Μητσοτάκη ;
Για να γίνει κατανοητό πρέπει να εξηγήσουμε ότι την εντολή παρακολούθησης την υπογράφουν 3 πρόσωπα.
Η διευθύντρια στην προκειμένη περίπτωση, ο εκάστοτε υποδιευθυντής και ο τμηματάρχης.

Χθες… και τα 3 αυτά πρόσωπα θα πρέπει να κληθούν από τον αρμόδιο εισαγγελέα να δώσουν εξηγήσεις.

1ον) Ποιος ζήτησε και με ποιο έγγραφο την παρακολούθηση Ανδρουλάκη.

2ον) Εάν ενημέρωσαν και με ποιο έγγραφο την επόπτη εισαγγελέα Βασιλική Βλάχου για ποιο πρόσωπο πρόκειται που θα τεθεί υπό – παρακολούθηση

 

Πηγή

 

«ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΜΕΣΗ εκκαθάριση του σημερινού ζόφου…»

Ραγδαίες και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο ύστερα από τις δύο παραιτήσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και του διοικητή της ΕΥΠ

Ραγδαίες και καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο ύστερα από τις δύο παραιτήσεις του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και του διοικητή της ΕΥΠ. Οι πληροφορίες και τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο, ερμηνείες επιχειρούνται, εξηγήσεις ζητούνται, ερωτήματα προκύπτουν αλλά σε κάθε περίπτωση το βέβαιο είναι ότι από χθες βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο πολιτικό σκηνικό.

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής από πολιτικής -και όχι μόνο ίσως- πλευράς της υπόθεσης είναι ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι αυτό για δύο, απολύτως συναφείς, λόγους. Είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, όπως με δική του πρωτοβουλία φρόντισε να συμβεί μετά την εκλογική νίκη της ΝΔ το 2019 και την ανάδειξή του στην πρωθυπουργία.

Ο ίδιος ως πρωθυπουργός – αρμόδιος για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι επομένως αυτός που οφείλει να γνωρίζει, αν όχι να διατάσσει και να κατευθύνει, όπως επίσης είναι και εκείνος που έχει την κεντρική πολιτική ευθύνη.

Αυτό που επιχειρείται από χθες είναι προφανές. Είναι λυσσαλέα η προσπάθεια που καταβάλλεται να βγει πάση θυσία από το κάδρο ο κ. Μητσοτάκης, θυσιάζοντας τους πάντες. Ακόμη και τους πιο στενούς του συνεργάτες. Κρυπτόμενος πίσω από το “εγώ δεν γνώριζα”, θεωρεί ότι οι παραιτήσεις – αποπομπές μπορεί να επιφέρουν εκτόνωση της κατάστασης και την πολιτική διάσωση του ιδίου.

Ατυχώς για τον κ. Μητσοτάκη και τους συν αυτώ η ιστορία έχει αποδείξει το εντελώς αντίθετο. Όταν το πουλόβερ αρχίζει να ξηλώνεται, είναι πολύ δύσκολο έως αδύνατο αυτό να σταματήσει. Νομοτελειακά κάτι ανάλογο θα συμβεί και τώρα. Αργά ή γρήγορα, τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους και ο καθείς θα κληθεί να λογοδοτήσει

Το ερώτημα που τίθεται πλέον εκ των πραγμάτων είναι εάν η χώρα -εν μέσω τόσων προβλημάτων και κινδύνων ακόμη και εθνικού χαρακτήρα- έχει το περιθώριο να βουλιάζει σε αυτή την παρακμή και τη σήψη που όμοιά της είχε πολλά χρόνια να ξαναζήσει. Είναι στιγμές που απαιτείται όχι δειλία αλλά, επιτέλους, πολιτική γενναιότητα. Κι αυτό σημαίνει ανάληψη των ευθυνών με αξιοπρέπεια και όσο το δυνατόν ταχύτερη εκκαθάριση του σημερινού ζόφου ενώπιον της ελληνικής κοινωνίας…

 

 

Ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε ποιον παρακολουθεί ο Μητσοτάκης

 

Τη Δευτέρα διάγγελμα Μητσοτάκη. Θα αρχίσει πάλι με το «συμπολίτες μου». Αυτός που κατάφερε μέσα σε τρία μόλις χρόνια να μετατρέψει το «συμπολίτες μου» στην πιο χυδαία λέξη.

«Συμπολίτες μου» και να ψοφάνε σαν τα σκυλιά αθώοι άνθρωποι εκτός ΜΕΘ.

«Συμπολίτες μου» και πίσω του ένα ολόκληρο σύστημα να καλύπτει μίζες, απευθείας αναθέσεις, λαμόγια και παιδεραστές.

«Συμπολίτες μου» και να τάζει επιδόματα για όλους που τελικά είναι για ελάχιστους.

«Συμπολίτες μου» και η μισή Εύβοια σβήστηκε από τον χάρτη.

«Συμπολίτες μου» και το 1/3 των συμπολιτών του βυθίστηκε ξανά στη φτώχεια.

Τι θα πει στο νέο «συμπολίτες μου»;

Ότι συνέβη ένα βαρύ ατόπημα από την ΕΥΠ χωρίς να είναι ενήμερος; Ποιος; Αυτός που εξελέγη στις 7/7 και στις 8/7 έθεσε την ΕΥΠ -με πρωτοφανή τρόπο- υπό την εποπτεία του;

Αυτός που το πρωί διέρρεε ότι ο ανιψιός παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, το μεσημέρι λόγω… τοξικότητας και την άλλη μέρα ότι απεπέμφθη;

Ποιος; Αυτός που, προκειμένου να διοριστεί ο εκλεκτός του σεκιουριτάς του υπόκοσμου αρχηγός της ΕΥΠ, άλλαξε τον νόμο ο οποίος απαιτούσε πτυχίο ΑΕΙ ή ισότιμο;

Τι θα πει; Ότι ο Πρωθυπουργός δεν ήξερε ποιον παρακολουθεί ο Μητσοτάκης; Όταν ο σεκιουριτάς και ο σκοτεινός ανιψιός μπήκαν εκεί ακριβώς για να είναι το μακρύ του χέρι ή μάλλον το μεγάλο του αυτί;

Ποιος θα τα ισχυριστεί αυτά; Ο μαθητής του «Εφιάλτη» Μητσοτάκη, που παρακολουθούσε τον ασθενή πολιτικό του αντίπαλο και άκουγε τις συνομιλίες του σηκώνοντας το τηλέφωνο από το σαλόνι του σπιτιού του;

Όπως δήλωσε για τον τότε «μικρό Κυριάκο» ο μέγας κοριός εκείνων των παρακολουθήσεων, «το παιδί δεν στροφάριζε». Αλλά δε χρειάζεται καμία στροφή για να μείνεις κολλημένος στην καρέκλα σου.

Και μην κρίνετε λόγω φάτσας, αγαρμπιάς, αταλαντοσύνης, σκεπτόμενοι «καλά, αυτός είναι ικανός να παρακολουθεί;». Οι συμπλεγματικοί, εκδικητικοί γόνοι έχουν έναν λόγο παραπάνω να κολλήσουν το αυτί στη συσκευή που ακούει τον αντίπαλο.

Τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλό παιδί. Και «συγγνώμη» θα ζητήσει on camera, και περίλυπος θα είναι όπως του δίδαξε ο «δάσκαλος» Λιγνάδης, και θα πει ότι «η αλήθεια θα λάμψει», και κάθαρση θα υποσχεθεί. Θα κάνει τα πάντα, αρκεί να μείνει σε αυτή τη θέση που τον έβαλε η ελίτ μιας χώρας για να ροκανίσουν μαζί το δημόσιο χρήμα.

Οι πιο διεφθαρμένοι διάλεξαν τον πιο διεφθαρμένο. Τον στήριξαν στην τυμβωρυχία, στην πατριδοκαπηλία, στη μάχη επί πτωμάτων για να ανέβει στην εξουσία. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα τον στηρίξουν και στο watergate του. Μέχρι να βουλιάξουν όλοι μαζί μέσα στο έρεβος που έφεραν στη χώρα.

*Και κάτι ακόμα: Μην περιμένετε παραίτηση. Ο Μητσοτάκης ανήκει σε εκείνα τα όντα του οικοσυστήματος που, ακόμη κι αν πέφτει πάνω τους βράχος, εκείνα θα μείνουν αμετακίνητα στο σημείο όπου υπάρχει τροφή.

 

Πηγή

Πηγή

Τι … εννοεί ο … “ποιητής”;;;

 

 

 

 

 

 

Προβολές : 722


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα