Ο πόλεμος των παγκοσμιοποιητών κατά των εθνών έχει εισέλθει στα τελευταία του στάδια: Πολλοί είναι έτοιμοι να πέσουν σαν ντόμινο. ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ. ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

Ο πόλεμος των παγκοσμιοποιητών κατά των εθνών έχει εισέλθει στα τελευταία του στάδια: Πολλοί είναι έτοιμοι να πέσουν σαν ντόμινο. ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ. ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ. ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

11 Ιουλίου, 2022 19 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:608
Μοίρασέ το

 

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ.

ΕΞΑΡΤΗΣΗ από αυτούς, την κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ, για ΤΑΞΙΔΙΑ, για ΧΡΗΜΑΤΑ για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς, θέλουν να γονατίσουμε στην κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της, κι αυτοί θα κραδαίνουν μπροστά μας το διαβατήριο m-volίων μας, δείχνοντάς μας ότι είμαστε υπάκουοι μικροί δουλοπάροικοι πρόθυμοι να προσκυνήσουμε για επιστρέψουμε στη “νέα κανονικότητα”, η οποία είναι το βασίλειο του @α@α@ά που βασίζεται στον απόλυτο έλεγχο όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Και πάνω στις στάχτες μπορούν να οικοδομήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, με βάση μια νέα ψηφιακή οικονομία με ψηφιακό χρήμα που αντικαθιστά τα μετρητά και ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που αντικαθιστά την κάρτα στο πορτοφόλι σας.”

 

 

 

 

Όλη σχεδόν η ανθρωπότητα, εξεγείρεται… μόνο στην Ελλάδα, η λέξη και η πράξη ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ…

Ο νεοελληνοραγιάς, φορά υποταγμένος τις μασκούλες του και συνεχίζει να μπολιάζεται…

Είμαστε λίγοι όσοι αντιστεκόμαστε ο καθένας με τον τρόπο του…

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ…

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Μετάφραση blümlifee

Οι εντάσεις κλιμακώνονται σε όλο τον κόσμο, και όπως φαίνεται πιο γρήγορα με την κάθε εβδομάδα που περνάει.

Όπως είχαμε επισημάνει στις 26 Μαΐου, οι παγκοσμιοποιητές έχουν εισέλθει στη “φάση θανάτου” του σχεδίου τους για μια Μεγάλη Επαναφορά. Αλλά η εξόντωση δεν περιορίζεται σε άτομα σε μια προσπάθεια να επιτευχθούν οι στόχοι ερήμωσης του πληθυσμού, τους οποίους πραγματοποιούν αρκετά αποτελεσματικά μέσω της πείνας, του πολέμου, των αμβλώσεων και των τοξικών, στειρωτικών ενέσεων.

Η “φάση θανάτου” στοχεύει και έθνη.

Γιατί;

Γιατί ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (και όχι τους μετανθρώπους) ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ και στον Πύργο της Βαβέλ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣΕ ΣΕ ΕΘΝΗ. Ο @α@α@άς εργάζεται για να σκοτώνει ανθρώπους, ιδιαίτερα μωρά και παιδιά, και έχει δημιουργήσει από τότε μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Εάν δεν μπορεί να τους σκοτώσει σωματικά σε μια άμβλωση, προσπαθεί να σκοτώσει τις ψυχές τους μέσω διεστραμμένων ενηλίκων όπως οι drag queens και οι παιδεραστές.

Τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ και τα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΕΘΝΗ είναι οι δύο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ του ΜΟΝΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ που ο @α@α@άς και τα τσιράκια του προσπαθούν να εφαρμόσουν.

Τα πράγματα προχωρούν πιο γρήγορα τώρα, επειδή η τάξη των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης έχει πυροδοτήσει το τελικό παιχνίδι της για απόλυτη εξουσία, χρησιμοποιώντας τους πολιτικούς-μαριονέτες που έχουν εγκαταστήσει σε κάθε έθνος του ΠΡΩΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για να κάνουν τις προσφορές τους.

Οι παγκοσμιοποιητές χειρίζονται όλα τα σωστά κουμπιά για να πυροδοτήσουν το χάος, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ρίχνοντας αλάτι στις υπάρχουσες πληγές. Οι κυρίαρχες ελίτ θα το έκαναν αυτό μόνο εάν ο στόχος τους ήταν να αποσταθεροποιήσουν τα έθνη και να τα ρίξουν.

Και όχι μόνο μερικά έθνη. Ούτε μια περιφέρεια. Αλλά ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, από τη Σρι Λάνκα στην Πολωνία μέχρι την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τον Καναδά, την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ – ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Πιστεύω ότι οι άθλιες αποτυχίες αυτών των καθεστώτων μαριονέτας, που έχουν αρχίσει να προκαλούν πολύ ανθρώπινο πόνο, αποτελούν μέρος ενός εσκεμμένου σχεδίου.

Σκεφτείτο το.

Τους λένε να συνεχίσουν με απόλυτη δριμύτητα την ατζέντα τους για το κλίμα, αυξάνοντας το κόστος των καυσίμων και των τροφίμων σε σημείο που να τα καταστήσουν μη προσιτά. Στη συνέχεια πυροδότησαν τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος επιδεινώνει τις ίδιες τις ελλείψεις που είχαν ήδη δημιουργήσει μέσω του βιοόπλου Covid και των διαταραχών της εφοδιαστικής αλυσίδας.

ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ.

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ.

Ένας ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ στην Ολλανδία αυτό το Σαββατοκύριακο ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ένα 16χρονο ΑΓΟΡΙ που βρισκόταν επάνω σε τρακτέρ.

 


(σχετικό tweet του Radio Genova (6 ιουλίου): Ολλανδοί πολίτες και αγρότες έξω από το αστυνομικό τμήμα του Leeuwarden για να φέρουν πίσω το ανήλικο αγόρι που η αστυνομία του Mark Rutte πυροβόλησε και έπειτα συνέλαβε εχθές βράδυ. Η πλειονότητα των Ολλανδών υποστηρίζει την πλευρά των αγροτών. )

Αυτό πυροδοτεί μια ήδη πολύ φορτισμένη με μίσος για τις αρχές ατμόσφαιρα.

Κάποια στιγμή οι “μη έχοντες” θα εισβάλουν στα φρούρια των εχόντων και θα κλέψουν τα πράγματά τους.

Στη διαδικασία θα χυθεί περισσότερο αίμα.

Αυτό θέτει τις ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που θα έρθει για να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ και να υποσχεθεί ειρήνη και ευημερία, ίσως ακόμη και να καταγγείλει ολόκληρη την ατζέντα για την κλιματική αλλαγή που βρίσκεται στο επίκεντρο τόσο πολύ πόνου αυτή τη στιγμή.

Για να μπορέσετε να “οικοδομήσετε ξανά καλύτερα” (“build back better”), σύμφωνα με το σύνθημα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Και σε αυτό το σημείο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή.

Αναμένεται έξαρση τέτοιων πυρκαγιών.

Μέσα μας, πολλοί από εμάς αισθανόμαστε ότι τα πράγματα οδηγούνται στην κορύφωση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οι δυνάμεις του καλού και του κακού βρίσκονται σε τροχιά σύγκρουσης, με όλες τις πνευματικές λεγεώνες να παρατάσσονται πίσω από τους αντίστοιχους ανθρώπινους πράκτορες τους εδώ στη Γη.

Οι άγγελοι του σκότους έχουν εκτεθεί. Ξέρουμε ποιοι είναι τώρα. Και οι άγγελοι του φωτός λαμβάνουν τις αποστολές τους, στοιχίζονται για να υπερασπιστούν από τις μοχθηρές επιθέσεις του Σατανά αυτό που είναι του Θεού.

Οι σκοτεινοί άγγελοι, πιο γνωστοί ως δαίμονες, ήταν σε θέση να κάνουν το κακό τους υπογείως για δεκαετίες, ενώ δεν γίνονταν αντιληπτοί. Αυτό φτάνει στο τέλος του. Καθώς οι ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ γι’ αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ, αυτό θα οδηγήσει στο να ανοίξουν τα μάτια περισσότερων ανθρώπων και περισσότεροι άνθρωποι να προσκαλέσουν τον ΙΗΣΟΥ στη ζωή τους ως ΚΥΡΙΟ και ΣΩΤΗΡΑ τους.

ΑΛΛΟΙ θα επιλέξουν να συμπαραταχθούν με τους κακούς και απλώς ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΙ ενάντια στον Ιησού.

Η μεγάλη απώθηση πρόκειται να ξεκινήσει, αλλά πρέπει να ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ για σοφία, ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

Στα τέλη Μαΐου, μιλώντας στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, ο Klaus Schwab είπε στους συνπαγκοσμιοποιητές του ότι “Πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν πιο θυμωμένο κόσμο”.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΡΑΓΕ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΩΣΕ ΣΑΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο SCHWAB ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ;

Αυτός ο θυμός τώρα βράζει. Το είδαμε αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σρι Λάνκα όταν ο πρόεδρος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη χώρα και οι διαδηλωτές έκαψαν την πρωθυπουργική κατοικία. Το βλέπουμε στην Ολλανδία, όπου οι αγρότες μπλοκάρουν μεγάλους δρόμους, ενώ τώρα προστίθενται εξεγέρσεις αγροτών στην Ιταλία, την Πολωνία και την Ισπανία. Φαίνεται ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι πιο ήρεμες αυτή τη στιγμή, αλλά η παγκοσμιοποιημένη κυβέρνηση Μπάϊντεν έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να πυροδοτήσει οργή και διχασμό. Οι Αμερικανοί εξακολουθούν να είναι πολύ άνετοι σε σύγκριση με εκείνους σε αυτά τα άλλα έθνη, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Όσο πιο πλούσια είναι η χώρα, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να λεηλατηθεί και να ανάψει το φιτίλι της εξέγερσης.

Αλλά τελικά ανάβει, γιατί το να μην έχεις τίποτα και να μην έχεις ιδιωτικότητα δεν κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους. Τους θυμώνει.

Γιατί η λεηλασία των πληθυσμών της μεσαίας τάξης οδηγείται σε τόσο θρασύδειλα επίπεδα;

Διότι οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ WEF την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ΜΕ τις ΕΝΤΟΛΕΣ τους ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, οι οποίες λένε ότι χρειάζονται για να “σωθεί η Γη” από την υπαρξιακή απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Αυτό περιλαμβάνει τη σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων, την αύξηση των πληθωριστικών πιέσεων, το καρφί στους αγρότες με την παρακράτηση των λιπασμάτων και του καυσίμου ντήζελ, καθώς και τον αφοπλισμό των πολιτών σε όλο τον κόσμο.

Γι’ αυτό η ολλανδική κυβέρνηση αναγκάζει τους αγρότες να μειώσουν το άζωτο στο έδαφος κατά 50 έως 90%, όχι μόνο κλέβοντας τα μέσα βιοπορισμού τους αλλά και ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ. Μια κρίση στα μεταποιημένα τρόφιμα βρίσκεται σε εξέλιξη και πρόκειται να επιβληθεί μερίδιο διατροφής σε πολλά, αν όχι σε όλα, από τα πλουσιότερα δυτικά έθνη μέχρι την επόμενη άνοιξη.

Αυτός είναι επίσης ο λόγος που ο Justin Trudeau εξέδωσε το νέο του νομοσχέδιο για τον έλεγχο των όπλων, απαγορεύοντας όλα τα πιστόλια και περιορίζοντας τα μακριά όπλα σε πέντε φυσίγγια. Με αυτόν τον τρόπο, ενημέρωσε τους Καναδούς πολίτες ότι δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν πυροβόλα όπλα ως μέσο αυτοάμυνας.

 


(tweet: Roberto Wakerell-Cruz: “Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλο για την προστατεύσετε τον εαυτό σας στον Καναδά. Δεν είναι δικαίωμα που σας ανήκει”, λέει ο Τρυντώ.
Οι εγκληματίες είναι δυνητικά σε θέση να βλάψουν εσένα και την οικογένειά σου με ΠΑΡΑΝΟΜΑ όπλα, όμως ΕΣΥ, νομοταγή πολίτη, δεν έχεις το δικαίωμα στην αυτοάμυνα με ΝΟΜΙΜΟ όπλο.”)

Η ίδια στρατηγική “δεν επιτρέπεται η αυτοάμυνα” εφαρμόζεται ήδη σε πολλές από τις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ που έχουν εκλέξει εισαγγελείς και εισαγγελείς που χρηματοδοτούνται από τον Τζώρτζ Σόρος.

Το είδαμε στην περίπτωση των McCloskeys στο Σεντ Λούις, οι οποίοι κατηγορήθηκαν, διώχθηκαν και καταδικάστηκαν επειδή χρησιμοποιήσαν τα νόμιμα αγορασμένα πυροβόλα όπλα τους στη δική τους ιδιοκτησία, καθώς όχλος αλητών εισέβαλε το 2020.

Το είδαμε ξανά μόλις την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, όταν ένας 61χρονος υπάλληλος ντελικατέσεν χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να αμυνθεί από μια άγρια ​​επίθεση ενός άνδρα που ήταν πολύ νεότερος, μεγαλύτερος και δυνατότερος. Ο ηλικιωμένος υπάλληλος κατηγορήθηκε για φόνο δευτέρου βαθμού (!!!!!!!!!) ενώ η κοπέλα του δράστη, που βοήθησε να πυροδοτήσει όλο το περιστατικό, δεν κατηγορήθηκε καθόλου (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

(βίντεο “Οι ζωές των νομοταγών πολιτών δεν μετρούν” διάρκεια 11:41, από Black Conservative Perspective)

ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ, αλλά αν δεν μπορούν να τους αφοπλίσουν, θα καταστήσουν τα όπλα αδύναμα.

Χρησιμοποιήστε τα και πηγαίνετε φυλακή.

Λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα ο Μπάϊντεν προχώρησε στο νομοσχέδιο για τον έλεγχο των όπλων, το οποίο κατά κάποιο τρόπο έλαβε την υποστήριξη αρκετών Ρεπουμπλικανών στο Κογκρέσο.

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει έναν νέο νόμο για την κόκκινη σημαία που επιτρέπει στην αστυνομία να αφαιρεί τα όπλα ενός νομοταγούς πολίτη που δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα, απλώς και μόνο βασιζόμενη στην μαρτυρία ενός άλλου.

Αυτό είναι εντελώς αντισυνταγματικό, αλλά πότε αυτό τους σταμάτησε ποτέ;

 

ΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

 

Ο Schwab καυχήθηκε για το πώς το ήμισυ του υπουργικού συμβουλίου του Τρυντώ είναι μαριονέτες του, έχοντας αποφοιτήσει από το πρόγραμμα Young Global Leaders. Το ίδιο έχει καυχηθεί και για τους ηγέτες της Σρι Λάνκα.

Εδώ καυχιέται για την Ολλανδία (fast-forward στο 0:53 σημ.).


(βίντεο 11:57 “Ευρεία αίσθηση απογοήτευσης, θυμού, απόγνωσης”: Ολλανδοί αγρότες διαμαρτύρονται για τις περικοπές αζώτου)

Εδώ καυχιέται ότι “διείσδυσε” στα υπουργικά συμβούλια των περισσότερων χωρών, κατονομάζοντας συγκεκριμένα τους ηγέτες του Καναδά, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ρωσίας και της Αργεντινής.

Δείτε το βίντεο κάνοντας κλικ στην πηγή

(βίντεο 03:26 “Ο Klaus Schwab καυχιέται ότι έχει διεισδύσει μέσα στις μεγαλύτερες κυβερνήσεις στον κόσμο”)

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ, αλλά οι άλλοι είναι καλοί μικροί στρατιώτες που χαιρετούν τον κύριό τους, είτε είναι ο Schwab είτε ο Σόρος ή κάποιος άλλος κρυφός βασιλιάς.

Πολλοί από αυτούς τους ηγέτες-μαριονέτες ΑΝΟΙΞΑΝ επίσης τα ΣΥΝΟΡΑ των ΕΘΝΩΝ τους, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ στο ΕΓΚΛΗΜΑ να εγκλωβιστεί στις χώρες, ενώ την ίδια στιγμή ΑΦΑΙΡΟΥΝ τα ΝΟΜΙΜΑ ΟΠΛΑ, καθιστώντας παράνομη τη χρήση όπλων για αυτοάμυνα και προκαλώντας δραματικό πληθωρισμό και κάθε είδους ελλείψεις.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση των ΗΠΑ αγοράζει εκατομμύρια φυσίγγια μέσω των διαφόρων ομοσπονδιακών υπηρεσιών της, όπως το IRS, το Υπουργείο Παιδείας, Ενέργειας, Γεωργίας των ΗΠΑ κ.λπ.

Εάν έχετε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΥΣΙΜΑ, ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κινήσεών σας.

Εάν έχετε ΟΠΛΟ ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ, ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σας να κρατάτε όπλα.

Εάν έχετε όπλο και πυρομαχικά, αλλά δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εναντίον ενός εγκληματία, έχετε χάσει το δικαίωμά σας να κρατάτε και να φέρετε όπλα.

Όλα αυτά απογυμνώνονται σιγά σιγά σε κάθε χώρα.

Γνωρίζουν ότι χωρίς τρόφιμα, καύσιμα και όπλα, η τάξη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο καταρρέει. Οι άνθρωποι θα είναι απελπισμένοι και εξαρτημένοι.

Όπως είπε ο Δρ Ζελένκο στο τελευταίο του μήνυμα προς τον κόσμο, “ας ξεκινήσει το παιχνίδι”.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ και θα πάμε σε ένα καλύτερο μέρος.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΜΕ.

ΕΞΑΡΤΗΣΗ από αυτούς, την κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ. ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ, για ΤΑΞΙΔΙΑ, για ΧΡΗΜΑΤΑ για να πληρώσουμε τους λογαριασμούς, θέλουν να γονατίσουμε στην κυβέρνηση και τους εταιρικούς εταίρους της, κι αυτοί θα κραδαίνουν μπροστά μας το διαβατήριο m-volίων μας, δείχνοντάς μας ότι είμαστε υπάκουοι μικροί δουλοπάροικοι πρόθυμοι να προσκυνήσουμε για επιστρέψουμε στη “νέα κανονικότητα”, η οποία είναι το βασίλειο του @α@α@ά που βασίζεται στον απόλυτο έλεγχο όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων.

Και πάνω στις στάχτες μπορούν να οικοδομήσουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, με βάση μια νέα ψηφιακή οικονομία με ψηφιακό χρήμα που αντικαθιστά τα μετρητά και ένα σύστημα ψηφιακής ταυτότητας που αντικαθιστά την κάρτα στο πορτοφόλι σας.

Οι ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ που βλέπουμε σε όλο τον κόσμο απλώς αποδεικνύουν στους παγκοσμιοποιητές ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ πάρα πολλοί άνθρωποι, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ.

Και πρέπει να εξαλειφθούν.

Συνεχίζουν λοιπόν να υποκινούν τις μεραρχίες, συνεχίζουν να πυρπολούν τις μάζες, ελπίζοντας ότι θα ξεφύγουν τόσο πολύ που θα δικαιωθούν να επιβάλουν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ και να αρχίσουν να ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ.

Έτσι, ενώ θαυμάζω πολύ όσους έχουν το θάρρος να βγουν στους δρόμους, να κλείνουν δρόμους με τα τρακτέρ τους, να παρελαύνουν στις πρωτεύουσες με πινακίδες που καταγγέλλουν τους παγκοσμιοποιητές αρπακτικά, δεν νομίζω ότι σε κάθε χώρα είναι σοφό να συμμετέχεις σε αυτές τις διαδηλώσεις. Προσευχηθείτε για σοφία σχετικά με το εάν αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική στη χώρα σας. Σε ορισμένες χώρες, υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι διαδηλώσεις στους δρόμους να λειτουργήσουν σωστά στους παγκοσμιοποιητές που αντιτίθενται.

Ο κόσμος του J6 πιάστηκε στο δόλωμα με αυτόν τον τρόπο.

Οι Καναδοί φορτηγατζήδες πιάστηκαν στην παγίδα με τον ίδιο τρόπο.

Μιλώντας για τον ΚΑΝΑΔΑ, εκατομμύρια έμειναν χωρίς πρόσβαση στα χρήματά τους το Σαββατοκύριακο, καθώς σημειώθηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, επηρεάζοντας σχεδόν το 25% του πληθυσμού.

Θα μπορούσε αυτό να ήταν ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ για μια πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ;

Θυμηθείτε, ο Klaus Schwab δήλωσε πέρυσι πριν από την εκδήλωση Cyber ​​Polygon του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ότι ζήτημα χρόνου πότε, και όχι εάν, ο κόσμος βιώσει μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση που στοχεύει τον τραπεζικό και τον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Την αποκάλεσε “ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ” που “ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ COVID ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ”.

Εδώ στις ΗΠΑ, γίναμε μάρτυρες μιας σειράς συγκλονιστικών αποφάσεων του Ανωτάτου Δικαστηρίου, ακολουθούμενες από την ανατροπή των Κατευθυντήριων Λίθων της Γεωργίας, που μπορεί να είναι ένα σημάδι από τον παράδεισο ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε για όλο το χάος και τη σύγχυση που βλέπουμε συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, ότι το δίκτυο των παγκόσμιων αρπακτικών θα συναντήσει τελικά τη μοίρα τους, καταρρέοντας σε τόσα πολλά κομμάτια κάτω από το πανίσχυρο σπαθί του Ιησού Χριστού.

Η Προσευχή του Κυρίου, ή το “Πάτερ ημών” εάν είστε Καθολικός, μας λέει ότι πρέπει να προσευχόμαστε για την ημέρα που τα βασίλεια αυτού του κόσμου θα ευθυγραμμιστούν με τη Βασιλεία του Θεού στους Ουρανούς.

Στην ουσία, τα δύο θα γίνουν ένα, όλα υπό τη βασιλεία του Χριστού.

Είναι αυτή η απόλυτη νίκη για την οποία μας μίλησε εκ των προτέρων ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας που μας δίνει τη ΔΥΝΑΜΗ και το ΚΟΥΡΑΓΙΟ να ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ όλες τις μικρές μάχες που μοιάζουν να κερδίζονται από τον εχθρό. Αυτό είναι ένας προσωρινός αντικατοπτρισμός.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Ξέρω ότι είναι κλισέ, αλλά οι ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ @Α@Α@Α ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 608


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα