Ο σκοτεινός αποκρυφιστικός κόσμος πίσω από την Ουκρανία!!! (ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!)

Ο σκοτεινός αποκρυφιστικός κόσμος πίσω από την Ουκρανία!!! (ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!)

21 Νοεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,322
Μοίρασέ το

 

Πίσω από όλα, ισχυρές πεποιθήσεις στον αποκρυφισμό, στους παλιούς θεούς,  αγκαλιάζουν το κακό και μειώνουν την αξία της ανθρώπινης κατάστασης.

Αυτοαποκαλούνται Νεοσυντηρητικοί αλλά, στην πραγματικότητα, είναι κάτι άλλο και υπηρετούν κυρίους πέρα ​​από την κατανόησή μας και σίγουρα πέρα ​​από κάθε ανθρώπινο ορθολογισμό.

Οι λατρευτικές πράξεις της σατανικής παιδεραστίας θεωρούνται από τους επαγγελματίες ως το αποκορύφωμα των τελετουργιών του Πεσμένου Αρχαγγέλου.

 

 

 

 

 

 

Υποθέτω πως έχετε αντιληφθεί ότι κάτι πολύ αρνητικό, κάτι πάρα πολύ κακό κυκλοφορεί στην ανθρωπότητα και κυρίως στην Ελλάδα…

Τα σκάνδαλα των παιδοβιασμών, της βίας, της εγκληματικότητας, της αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς ανθρώπων, των δολοφονιών στην χώρα μας, έχουν κτυπήσει κόκκινο… κι αυτό δεν είναι τυχαίο…

Τα γεγονότα βλέπουν το φως της δημοσιότητας με απίστευτη ταχύτητα και εναλλαγή, που πλέον αδυνατούμε να τα παρακολουθήσουμε όλα… ούτε αυτό είναι τυχαίο…

ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!

Μόνον η εσωτερική μας δύναμη, δηλαδή η αφύπνιση της συνείδησής μας και ο Θεός, μπορούν να γλυτώσουν την ανθρωπότητα από το απόλυτο ΚΑΚΟ…

ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ… και ας είμαστε προετοιμασμένοι για το μεγαλύτερο ΕΡΕΒΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Gordon Duff and the Russian Academy of Science – New Eastern Outlook (Est. 1816)

Τα παγκόσμια γεγονότα έχουν εγκαταλείψει κάθε έννοια του λόγου ή της πραγματικότητας. Ο πυρηνικός πόλεμος θεωρείται πλέον από πολλούς, ίσως τους περισσότερους, ως αναπόφευκτος. Η παραφροσύνη και η αδικία ανθίζουν και η ανθρωπότητα είτε θα τελειώσει είτε οι μηχανισμοί που συνθέτουν τον κόσμο μας όπως τον ξέρουμε πρέπει να σταματήσουν.

Καμία πλευρά δεν ενδιαφέρεται καν να φέρει τον Θεό στην εξίσωση πια. Ο αποκρυφισμός του Τρίτου Ράιχ αναγεννιέται όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά σε ολόκληρο το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Οι εξτρεμιστικές μειονότητες στις ΗΠΑ και σε ολόκληρη την Ευρώπη έχουν την εξουσία να εγκαθιδρύσουν μια τερατώδη παγκόσμια τάξη που χαρακτηρίζεται από κάτι πολύ πιο σκοτεινό από την απλή τυραννία.

Υπάρχουν ορόσημα. Ο πρώην εξορκιστής του Βατικανού Malachi Martin, στο μπεστ σέλερ του στους NY Times, Keys of Blood, αναφέρεται στο ζήτημα του εγγενούς κακού που εισβάλλει στην Ευρώπη και στον χριστιανικό κόσμο:

Το πιο τρομακτικό για τον [Πάπα] Ιωάννη Παύλο [ΙΙ], είχε αντιμετωπίσει την αμετάκλητη παρουσία μιας κακόβουλης δύναμης στο δικό του Βατικανό και σε ορισμένους αρχηγούς επισκόπων. Ήταν αυτό που οι γνώστες της Εκκλησίας αποκαλούσαν «υπερδύναμη».

Φήμες, πάντα δύσκολο να επαληθευθούν, συνέδεσαν την εγκατάστασή του με την αρχή της βασιλείας του Πάπα Παύλου VI το 1963.

Πράγματι, ο Παύλος είχε αναφερθεί με θλίψη στον «καπνό του Σατανά που μπήκε στο Ιερό». . . μια πλάγια αναφορά σε μια τελετή ενθρόνισης από σατανιστές στο Βατικανό.

Εξάλλου, η συχνότητα της σατανικής παιδεραστίας – τελετουργίες και πρακτικές – είχε ήδη τεκμηριωθεί μεταξύ ορισμένων επισκόπων και ιερέων τόσο ευρέως διασκορπισμένοι όσο το Τορίνο, στην Ιταλία και η Νότια Καρολίνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι λατρευτικές πράξεις της σατανικής παιδεραστίας θεωρούνται από τους επαγγελματίες ως το αποκορύφωμα των τελετουργιών του Πεσμένου Αρχαγγέλου.

(σελ. 632. Η έμφαση δίνεται)

Ο Μάρτιν, κύριος σύμβουλος του Πάπα Ιωάννη XXIII, πίστευε ότι ο «Λουσιφεριανός Τεκτονισμός» βρισκόταν πίσω από το σκοτάδι που πίστευε ότι θα κάλυπτε την ανθρωπότητα.

Προσθέτοντας αξιοπιστία σε αυτό, τα βαριά λογοκριμένα σκάνδαλα Presidio που σκιαγράφησαν τον τρόπο με τον οποίο οι Luciferian δυνάμεις, οπαδοί του Moloch/Baphomet, της δαιμονικής οντότητας πίσω από τον Τεκτονισμό, έχουν διεισδύσει στον στρατό, ιδιαίτερα στις στρατιωτικές ακαδημίες στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980.

Όταν το σκάνδαλο εξαπλώθηκε σε ολόκληρο τον αμερικανικό στρατό, την τελετουργική κακοποίηση παιδιών και τα σατανικά «συμβόλαια» στο Πεντάγωνο, η ιστορία ξαφνικά «σκοτείνιασε».

Στη συνέχεια σκοντάφτουμε σε μια προσπάθεια απατεώνων στρατιωτικών μονάδων να ξεκινήσουν έναν πυρηνικό πόλεμο.

Πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών λένε μια πολύ διαφορετική ιστορία για το περιστατικό Barksdale/Minot το 2007 από ό,τι δίνεται στο ευρύ κοινό.

Ένα B-52 πλήρως φορτωμένο με πυρηνικά όπλα κατασχέθηκε για «άγνωστα μέρη» αλλά πιάστηκε και μεταφέρθηκε πίσω στις ΗΠΑ όπου τελειώνει η ιστορία και αρχίζουν τα ψέματα.

Αλλά μετά συνέβη η 11η Σεπτεμβρίου. Αυτές είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες όπου τα μεγαλύτερα τότε κτίρια στον κόσμο «σκονίστηκαν» από πυρκαγιές κηροζίνης χαμηλής θερμοκρασίας που προκλήθηκαν από βύθιση αεροσκαφών. Για δεκαετίες, πιλότοι, αρχιτέκτονες και μηχανικοί έλεγαν σε όλους όσους άκουγαν ότι όλη η ιστορία είναι τρελή, αλλά αυτό που δεν συμβαίνει στις μέρες μας.

Κανένα αεροπλάνο δεν μπορεί να πετάξει έτσι, οι πυρκαγιές δεν καταστρέφουν τα ατσάλινα κτίρια και ο χάλυβας δεν μετατρέπεται σε σκόνη, εκτός εάν ενεργούνται από δυνάμεις που παρατηρούνται μόνο μέσα σε ένα αστέρι στον φυσικό κόσμο.

 

Ιστορικό

 

Σήμερα, ο κόσμος υποφέρει από συνθήκες που δεν φανταζόσουν ποτέ. Ναι, υπάρχει παγκόσμιος πληθωρισμός και τα εταιρικά κέρδη εκτινάσσονται στα ύψη από τις τεράστιες αυξήσεις των τιμών, ακόμη και όταν δεν υπάρχει αύξηση του κόστους.

Καμία κυβέρνηση στη συλλογική Δύση δεν έχει ασχοληθεί με αυτό το ζωτικό ζήτημα, αν και υπάρχει ιστορικό προηγούμενο.

Από τη Βικιπαίδεια:

Ο Νίξον εξέδωσε το Εκτελεστικό Διάταγμα 11615 (σύμφωνα με τον Νόμο Οικονομικής Σταθεροποίησης του 1970), επιβάλλοντας πάγωμα 90 ημερών στους μισθούς και τις τιμές προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο πληθωρισμός. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η αμερικανική κυβέρνηση είχε θεσπίσει ελέγχους μισθών και τιμών μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ακόμη και το αίτημα του Μπάιντεν για αυξημένους φόρους στις αμερικανικές εταιρείες πετρελαίου, μια κίνηση που έγινε λίγες μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, υπολείπεται αρκετά.

Την εποχή που ο Νίξον έδρασε, οι ΗΠΑ είχαν εισέλθει στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ το 1973 για λογαριασμό του Ισραήλ. Η υποτιθέμενη απάντηση σε αυτό ήταν ένα εμπάργκο πετρελαίου κατά των ΗΠΑ, αλλά τι πραγματικά συνέβη;

Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι τιμές των τροφίμων αυξήθηκαν έως και 40%. Ο λόγος? Εταιρικά κέρδη.

Αυτό εγείρει ένα δευτερεύον ερώτημα, αν και συνωμοτικού χαρακτήρα.

Τα παγκόσμια γεγονότα χειραγωγούνται από ισχυρά άτομα στα παρασκήνια, όπως ισχυρίζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, προκειμένου να χειραγωγήσουν τις αγορές, να ληστέψουν τους επενδυτές και να φτωχοποιήσουν τον κόσμο;

Ήταν η οικονομική κατάρρευση της εποχής Μπους 2007-8 στις ΗΠΑ μία από αυτές;

Ήταν και ο COVID ένα από αυτά; Σωρεύονται στοιχεία που υποστηρίζουν αυτή την υπόθεση.

Στη συνέχεια, στη συνέχεια, ρωτάμε: Τι είδους άτομο θα έκανε αυτά τα πράγματα;

Εδώ αρχίζουμε να ονομάζουμε την ασθένεια. Η κοινή λογική μας λέει ότι δεν μπορεί να αφορά απλώς τα χρήματα και την εξουσία. Αλλά τι άλλο υπάρχει;

 

Ουκρανία

 

Κανείς δεν θα το πει αυτό, αλλά ισχύει ακριβώς το ίδιο. Εκείνοι πίσω από το πραξικόπημα του 2014 στην Ουκρανία βρίσκονται επίσης πίσω από τον τρέχοντα πόλεμο.

Τα ίδια ονόματα, Noodleman/Nuland, Kagan, Wolfowitz και μια λίστα με μυστηριώδεις Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους ολιγάρχες βοήθησαν να τεθεί σε εφαρμογή η 11η Σεπτεμβρίου, το πραξικόπημα του Μαϊντάν αλλά και οι άλλες έγχρωμες επαναστάσεις και αυτή η λίστα είναι σημαντική.

Αυτοαποκαλούνται Νεοσυντηρητικοί αλλά, στην πραγματικότητα, είναι κάτι άλλο και υπηρετούν κυρίους πέρα ​​από την κατανόησή μας και σίγουρα πέρα ​​από κάθε ανθρώπινο ορθολογισμό.

Το ότι αυτή η ομάδα μοιράζεται μια κοινή θρησκεία με την ηγεσία της Ουκρανίας είναι ένα πολύ επικίνδυνο θέμα.

Η ανοιχτή συζήτηση αυτών των θεμάτων μπορεί να κάνει οποιονδήποτε να «ακυρωθεί» και, στην πραγματικότητα ονόματα όπως ο Elon Musk και ο Kanye West είναι μόνο δύο από τις δεκάδες που αντιμετωπίζουν την ίδια μοίρα σήμερα.

Αλλά πρόκειται για μια θρησκεία του βιβλίου όπως ο Χριστιανισμός ή το Ισλάμ ή υπάρχουν εκείνοι που κρύβονται πίσω από τη θρησκεία και μια μακρά ιστορία εθνοτικής αδικίας;

Ήταν ο πρώην αξιωματικός της CIA Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ που έκανε την έρευνα για τους αποκρυφιστές ολιγάρχες της Αμερικής, μια ομάδα που ονόμασε MEGA.

Όταν ο Τραμπ μετέφερε την πρεσβεία των ΗΠΑ σε αυτό που νομίμως μπορεί να ονομαστεί Παλαιστίνη στην Κατεχόμενη Ιερουσαλήμ, κατά παράβαση του Άρθρου IV της Σύμβασης της Γενεύης, ήταν μια πληρωμή 100.000.000 δολαρίων από έναν υποτιθέμενο ολιγάρχη της MEGA, τον προϊστάμενο των τυχερών παιχνιδιών Σέλντον Άντελσον.

Η ίδια αυτή πληρωμή έφερε ένα απότομο και παράνομο τέλος στην πυρηνική συμφωνία με το Ιράν επίσης.

Ο Στιλ πίστευε ότι ήταν το MEGA που χρηματοδότησε την 11η Σεπτεμβρίου και χρησιμοποίησε την τεράστια πολιτική τους επιρροή στην Ουάσιγκτον για να κατηγορήσει ανύπαρκτους τρομοκράτες όπως το μακροχρόνιο περιουσιακό στοιχείο της CIA Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Βασικό ζήτημα είναι η ατζέντα του MEGA, τα συμφέροντα του οποίου απειλούν την ανθρώπινη επιβίωση.

Είναι το MEGA που τροφοδοτεί το καρτέλ σε μετρητά και δημιούργησε έναν ιδιωτικό παγκόσμιο στρατό από πρώην αμερικανικούς στρατιώτες χρησιμοποιώντας κεφάλαια από τη μαζική παραγωγή ηρωίνης του Αφγανιστάν.

Δεν είναι μυστικό ότι ο πυρήνας της «οικοδόμησης του έθνους» της Αμερικής στο Αφγανιστάν ήταν η παραγωγή οπίου, η επεξεργασία ηρωίνης και η παγκόσμια διανομή χρησιμοποιώντας στρατιωτικά μέσα, τις υπηρεσίες πληροφοριών και την «οικοδόμηση έθνους» των ΗΠΑ.

Για να μας βοηθήσετε να ξεκινήσουμε, ας θυμηθούμε ότι ήταν τα ίδια μέσα ενημέρωσης που λένε ψέματα για την Ουκρανία καθημερινά, παιδικά ψέματα, που μας είπαν ότι ήταν οι Ταλιμπάν που πετούσαν όπιο και ηρωίνη σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας τη μυστηριώδη και φανταστική αεροπορία τους.

Αν ήθελε κανείς να κοιτάξει, θα μπορούσε να παρατηρήσει ότι μαχητές της Μπόκο Χαράμ (απαγορευμένη στη Ρωσία) που αποφεύγουν κάθε εκπαίδευση και τεχνολογία περνούν τώρα το Σαχέλ με ισραηλινά τροποποιημένα «τεχνικά» της Toyota και χρησιμοποιούν δορυφορικά τηλέφωνα εγγεγραμμένα στο Πεντάγωνο.

 

Πέρα από τη λογική

 

Οι τρέχουσες πολιτικές θεωρίες δεν περιγράφουν πλέον τον κόσμο σήμερα. Προσπαθώντας να κατανοήσετε τις πολιτικές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, ανατινάζοντας αγωγούς φυσικού αερίου που εξυπηρετούν τους συμμάχους τους ή υποδαυλίζοντας σκόπιμα πυρηνικό πόλεμο, δεν μπορείτε να βγάλετε νόημα.

Μετά κοιτάς τον πόλεμο από μέρα σε μέρα, τον πόλεμο της Ουκρανίας που συνεχίζεται χρόνο με τον χρόνο και κάτι δεν πάει καλά. Η Ουκρανία χάνει 1000 άνδρες την ημέρα;

Ποιος θα επέτρεπε αυτό ή την ολοκληρωτική καταστροφή της «δικής του» χώρας εκτός αν, φυσικά, ο Ζελένσκι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την Ουκρανία εκτός από τον σκοπό που εξυπηρετεί μια ευρύτερη κακή ατζέντα.

Πολέμησα ως πεζοναύτης στο Βιετνάμ.

Οι ΗΠΑ είπαν ψέματα για τις απώλειές τους και εκεί με ολόκληρες μονάδες που εξολοθρεύτηκαν από τους Βορειοβιετναμέζους και δεν αναφέρθηκε ούτε μια λέξη.

Αργότερα, όταν 1,6 εκατομμύρια Αμερικανοί βετεράνοι πέθαναν από ασθένειες που σχετίζονται με τη δηλητηρίαση από τον πράκτορα Πορτοκάλι, και αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός, επικράτησε συλλογική σιωπή.

Ξέραμε ότι ήμασταν κάπου καινούργιοι όταν ήρθαν οι ειδήσεις.

Ξεκίνησε με τη σφαγή της Μπούχα.

Εξακολουθεί να κρέμεται από πάνω μας, καθώς παρακολουθούσαμε τους κολλητούς του Ζελένσκι να απλώνουν τα πτώματα στο δρόμο, μερικά βαριά τραυματισμένα αλλά ακόμα ζωντανά πριν έρθουν τα συνεργεία ταινιών.

Ακόμη και τότε, η συλλογική Δύση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο κοίταξαν αλλού, αλλά κυνηγούσαν όποιον σχολίαζε, που έκανε re-tweet, που δημοσίευσε και όχι μόνο με χακαρίσματα υπολογιστών.

Υπήρχαν απειλές, υπήρξαν μυστικές συλλήψεις και δολοφονίες. Δημοσιογράφοι και  ακτιβιστές εξαφανίστηκαν όλοι σαν να ήμασταν στην Αργεντινή ή ίσως στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου πριν από τόσα χρόνια.

Ξεκίνησε όμως από εκεί; Θυμάται κανείς το MH17; Μετά τους τρόμους της Μελιτόπολης, όχι μόνο το 2014, αλλά και τη ναζιστική σφαγή του τρέχοντος πολέμου, πώς θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει ότι αυτοί που ήταν απευθείας κάτω από το MH17 με συστήματα αεράμυνας, οι ναζί σφαγείς του Μαϊντάν, της Οδησσού και της Μελιτόπολης, θα κατέστρεφαν ένα αεροσκάφος?

 

Συμπέρασμα

Η Ρωσία ήταν πάντα στόχος.

Ο υποτιθέμενος ιδρυτής των ολιγαρχών MEGA στην Αμερική, ο Jacob Schiff (1876-1958), βοηθούμενος από τους τραπεζικούς φίλους του που κυβέρνησαν την Αγγλία, έχτισε το ιαπωνικό ναυτικό και το εξαπέλυσε στην τσαρική Ρωσία το 1904.

Ο Σιφ κυβέρνησε ουσιαστικά τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της ζωής του, με τους προέδρους να αποδοκιμάζουν κάθε επιθυμία του.

Λίγα χρόνια αργότερα, ήταν ο Schiff, με τη βοήθεια του Paul Warburg, ιδρυτή του συστήματος Federal Reserve και του φερόμενου ως αρχιτέκτονα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και του Max Moritz Warburg, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη χειραγώγηση των παγκόσμιων γεγονότων που οδήγησαν στον Πρώτο και Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μια διαδρομή καταπιεσμένων επιστημόνων συνδέει αυτές τις οντότητες, τους προδρόμους του σημερινού MEGA, με την Ιβηρία του 15ου  αιώνα, την ίδρυση της αίρεσης των Ιησουιτών και την εξάπλωση του Τεκτονισμού.

Από την Ιβηρία, εξαπλώθηκαν στη Βενετία, ιδρύοντας τις πρώτες ευρωπαϊκές τραπεζικές αυτοκρατορίες, στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη μέσω της οποίας απέκτησαν τον έλεγχο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και, ταυτόχρονα, στη Γερμανία, στη συνέχεια στην Ολλανδία και τη Βρετανία.

Οι έλικες ισχύος εξαπλώθηκαν τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Βόρεια Αμερική, αλλά επίσης ακολουθούν την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και την εγκαθίδρυση σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, που εκδηλώνονται ως ISIS και Αλ Κάιντα (και οι δύο απαγορευμένες στη Ρωσία) αλλά και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Στην Ευρώπη, το σχέδιο του ΝΑΤΟ υπό την Επιχείρηση Gladio, μια ανοιχτή συνεργασία με τον Τεκτονισμό, οδήγησε σε 3 δεκαετίες τρομοκρατικών βομβαρδισμών, ακόμη και στην απαγωγή και δολοφονία του Ιταλού πρωθυπουργού Aldo Moro.

Παρά την ισπανική/πορτογαλική επίθεση στον Νέο Κόσμο, ήταν οι Ελευθεροτεκτονικοί αδελφοί μας που μπορεί κάλλιστα να είναι υπεύθυνοι για την εταιρική καθοδηγούμενη αποικιακή εποχή που συνεχίζει να ορίζει έναν κόσμο αδικίας σήμερα.

Δεκαετίες παραποιημένης και λογοκριμένης ιστορίας μας αφήνουν αβοήθητους να προσδιορίσουμε τα πραγματικά κίνητρα εκείνων που έχουν βάλει τον εαυτό τους σε αντίθεση με την ανθρωπότητα.

Πίσω από όλα, ισχυρές πεποιθήσεις στον αποκρυφισμό, στους παλιούς θεούς, που αγκαλιάζουν το κακό και μειώνουν την αξία της ανθρώπινης κατάστασης.

 

Ο Gordon Duff είναι ένας βετεράνος πεζοναύτης στον πόλεμο του Βιετνάμ που έχει εργαστεί σε θέματα βετεράνων και αιχμαλώτων αιχμαλώτων για δεκαετίες και έχει συμβουλεύσει τις κυβερνήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα ασφαλείας. Είναι ανώτερος συντάκτης και πρόεδρος του συμβουλίου του  Veterans Today , ειδικά για το διαδικτυακό περιοδικό « New Eastern Outlook ».

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 1,322


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα