Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

25 Μαΐου, 2024 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,147
Μοίρασέ το

Ο υπουργός έχει μηνυθεί, από τον δικηγόρο, για το γεγονός ότι απέτρεψε τα αστυνομικά όργανα από το να κάνουν το καθήκον τους σπρώχνοντάς και απειλώντας τους σύμφωνα με τον δικηγόρο.

 

Από την άλλη, στο πλαίσιο της ίδιας μηνύσεως, ο κος Φλωρίδης εγκαλείται διότι απευθύνθηκε στον δικηγόρο λέγοντας του χαρακτηριστικά «Θα χάσεις την άδεια σου. Θα δεις τι θα πάθεις αύριο εσύ και τι θα σου κάνω. Έχεις συνεργούς την Αστυνομία και εισβάλλατε παράνομα στο Υπουργείο».

Πρωτοφανείς καταστάσεις…

Κράτος αυτό, σίγουρα δεν είναι…

Μήπως είναι ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αυτοδικία του υπουργού Γ. Φλωρίδη, μέσα στο υπουργείο σε βάρος αστυνομικών οι οποίοι στο πλαίσιο του αυτοφώρου και συνεπεία καταγγελίας επιχείρησαν να συλλάβουν την υπηρεσιακή γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, καταγγέλλει στο documentonews.gr ο δικηγόρος, Ιωάννης Απατσίδης.

 

Ο υπουργός έχει μηνυθεί, από τον δικηγόρο, για το γεγονός ότι απέτρεψε τα αστυνομικά όργανα από το να κάνουν το καθήκον τους σπρώχνοντάς και απειλώντας τους σύμφωνα με τον δικηγόρο.

 

Από την άλλη, στο πλαίσιο της ίδιας μηνύσεως, ο κος Φλωρίδης εγκαλείται διότι απευθύνθηκε στον δικηγόρο λέγοντας του χαρακτηριστικά «Θα χάσεις την άδεια σου. Θα δεις τι θα πάθεις αύριο εσύ και τι θα σου κάνω. Έχεις συνεργούς την Αστυνομία και εισβάλλατε παράνομα στο Υπουργείο».

 

Ο δικηγόρος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Γ. Φλωρίδη και της υπηρεσιακής γραμματέως του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Β. Γιαβή.

 

Αρνούνται να εκτελέσουν εισαγγελική παραγγελία

 

Ο Γιάννης Απατσίδης εξιστορεί στο documentonews.gr το περιστατικό ως εξής: «Από το Φεβρουάριο του 2024 υπέβαλλα κάποιες αιτήσεις για έγγραφα και δεν μου έδιναν αριθμό πρωτοκόλλου, ούτε με ενημέρωναν για την πορεία τους.

 

Έκανα αιτήσεις στην κυρία Βασιλική Γιαβή, για την υπόθεση διαφθοράς και χρηματισμού στις ιατροδικαστικές υπηρεσίες και για τους ιατροδικαστές που συγκάλυψαν το έγκλημα των Τεμπών μεταξύ των άλλων.

 

Πήρα εισαγγελική παραγγελία αφού αρνήθηκε να μου δώσει τα πρωτόκολλα και την πορεία τους και η κυρία Γιαβή μου έστειλε email να προσέλθω όποια μέρα επιθυμώ στο Υπουργείο να παραλάβω έως τις 15:00».

 

Αφού μίλησε και με την Εισαγγελία και είδε ότι η παραγγελία δεν ανακαλείται.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο ίδιος ο Ιωάννης Απατσίδης, στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας κι ενώ ήταν σε συνεννόηση να παραλάβει τα έγγραφα από την Βασιλική Γιαβή διαπίστωσε πως απουσίαζαν έγγραφα και ότι του ζητήθηκε εξουσιοδότηση του εαυτού του.

 

«Η γραμματέας της κας Γιαβή ήρθε και έδωσε να υπογράψω ένα έγγραφο. Στο πρωτόκολλο εγγράφων παράδοσης ήταν ένα γενικό έγγραφα που έγραφε, σας παραδίδω όλα όσα λέει ο εισαγγελέας», επισημαίνει ο Γ. Απατσίδης και εξηγεί πως «Έλειπε τουλάχιστον ένα έγγραφο από τα παραδοτέα έγγραφα».

 

 

Η αυτοδικία του Γ. Φλωρίδη

 

 

Ο δικηγόρος βλέποντας την απουσία εγγράφων κάλεσε την Αστυνομία διότι παρά την εισαγγελική παραγγελία δεν του δίνονταν όλα όσα αιτήθηκε. «Ένας εκ των security επιχείρησε να προσεγγίσει τον αστυνομικό ο οποίος δεν το δέχτηκε. Συγκεκριμένα μίλησε με τον άνδρα της εταιρείας Ασφαλείας και του ανέφερε ότι πρέπει να συλληφθεί η κυρία Γιαβή και αυτός παρακώλυε».

 

Σύμφωνα με τον Ι. Απατσίδη, ενόσω ο αστυνομικός αναζητούσε τη κα Γιαβη και ενώ εκείνη είχε εξαφανιστεί στα ενδότερα του Υπουργείου η γραμματέας της επιχείρησε να του αφαιρέσει τα έγγραφα.

 

Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους την προειδοποίησαν πως αυτό δε είναι νόμιμο… καθώς πλέον είχε αναλάβει η Αστυνομία και αφού ανέβηκαν πάνω για να εντοπίσουν τη Γιαβή εμφανίστηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης μαινόμενος.

 

Όπως καταγγέλλει ο Ι. Απατσίδης, ο κος Φλωρίδης έσπρωξε τους αστυνομικούς από τις σκάλες φωνάζοντας: «Θα αποταχθείτε! Είστε παράνομοι εισβολείς! Να εξαφανιστείτε τώρα!» και πλησίασε τον δικηγόρο λέγοντάς του «Θα χάσεις την άδεια σου. Θα δεις τι θα πάθεις αύριο εσύ».

Έδιωξαν τους αστυνομικούς και τον δικηγόρο από τις σκάλες με βία και δεν τους επέτρεξαν να φύγουν με το ασανσέρ όπως ανέβηκαν. «Έδιωξαν μέσα από το Υπουργείο την Ελληνική Αστυνομία που έπραττε το καθήκον της. Υπάρχει τεράστια διαπλοκή και διαφθορά στο Υπουργείο και είναι καιρός όσοι ξέρουν να σπάσουν τη σιωπή» μας δήλωσε ο Γ. Απατσίδης ο οποίος σοκαρισμένος αποχώρησε μαζί με τους αστυνομικούς και εν συνεχεία προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων.

Το «documentonews.gr» προσπάθησε να επικοινωνήσει με το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και με τον ίδιο τον Υπουργό. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες μας η επικοινωνία δεν κατέστη δυνατή.

 

 

ΠηγήΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,147


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα