Ο Φάουτσι παραιτείται από επικεφαλής του Λευκού Οίκου αλλά και από διευθυντής NIAID με βαριές κατηγορίες στη πλάτη του!

Ο Φάουτσι παραιτείται από επικεφαλής του Λευκού Οίκου αλλά και από διευθυντής NIAID με βαριές κατηγορίες στη πλάτη του!

23 Αυγούστου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:356
Μοίρασέ το

 

 

Το 2020 ο Άντονι Φάουτσι, έγινε πολύ γνωστός στο κοινό, όταν εντάχθηκε επικεφαλής του Λευκού Οίκου στην ομάδα αντιμετώπισης της πανδημίας, απο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Στα 38 χρόνια της καριέρας του στον δημόσιο τομέα ο Δρ Φάουτσι συνεργάστηκε με επτά προέδρους, αρχής γενομένης από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν. Ήταν επικεφαλής σε όλες τις μεγάλες επιδημίες του AIDS, του Έμπολα, του Ζίκα, κτλ.. με πλήρη αποτυχία και βαριές κατηγορίες.

Αχ… κουράστηκα να επισημαίνω για πρόσωπα και γεγονότα που οι της Πενταρχίας, χρησιμοποιούν στα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….
Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΦΑΟΥΤΣΙ, ήταν συνεργάτης πέντε προέδρων των ΗΠΑ…
ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ…
Και μην διαβάσω σχόλιο υπέρ του Τραμπ και μακακίες…
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΕΤΡΑΡΧΙΑΣ…
Και τα ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, οι ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ, τα αποσύρουν όταν … καούν…
Μπορεί ακόμα και να τα εκτελέσουν… ή μπορεί να τα βάλουν στον πάγκο, για κάποιο διάστημα και να τα επαναφέρουν όταν τα χρειαστούν…
Ο ΦΑΟΥΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ… ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ…
Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση, αν μάθω πως … του “συνέβη τροχαίο”… γνωρίζει πολλά και ίσως τα αφεντικά του μετά την απόσυρση τον αποτελειώσουν, γιατί πλέον δεν τους είναι χρήσιμος, αντιθέτως μπορεί να κελαηδήσει και αυτό δεν το θέλουν…
Και τον ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΕΠΣΤΕΪΝ τον… “αυτοκτόνησαν”…
Αν δεν καταλάβετε την σατανική ψυχοσύνθεση των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Ο Φάουτσι παραιτείται από επικεφαλής του Λευκού Οίκου αλλά και από διευθυντής NIAID με βαριές κατηγορίες στη πλάτη του!

Το 2020 ο Άντονι Φάουτσι, έγινε πολύ γνωστός στο κοινό, όταν εντάχθηκε επικεφαλής του Λευκού Οίκου στην ομάδα αντιμετώπισης της πανδημίας, απο τον Ντόναλντ Τραμπ.

Από το 1984 είχε την θέση του διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID).

Στα 38 χρόνια της καριέρας του στον δημόσιο τομέα ο Δρ Φάουτσι συνεργάστηκε με επτά προέδρους, αρχής γενομένης από τον Ρόναλντ Ρέιγκαν. Ήταν επικεφαλής σε όλες τις μεγάλες επιδημίες του AIDS, του Έμπολα, του Ζίκα, κτλ.. με πλήρη αποτυχία και βαριές κατηγορίες.

Δείτε όλη την ανακοίνωση αποχώρησης

Ανακοινώνω σήμερα ότι θα παραιτηθώ από τις θέσεις του Διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) και Διευθυντή του Εργαστηρίου Ανοσορρύθμισης NIAID, καθώς και από τη θέση του Επικεφαλής Ιατρικού Συμβούλου του Προέδρου του λευκού οίκου. Θα αφήσω αυτές τις θέσεις τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για να ακολουθήσω το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου.

Ήταν τιμή μιας ζωής να ηγούμαι του NIAID, ενός εκπληκτικού ιδρύματος, για τόσα πολλά χρόνια και μέσα από τόσες πολλές επιστημονικές προκλήσεις για τη δημόσια υγεία. Είμαι πολύ περήφανος για τα πολλά επιτεύγματά μας. Έχω συνεργαστεί με αμέτρητους ταλαντούχους και αφοσιωμένους ανθρώπους στο δικό μου εργαστήριο, στο NIAID, στο NIH και όχι μόνο. Σε αυτούς εκφράζω τον διαρκή σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μου.

Τα τελευταία 38 χρόνια ως Διευθυντής του NIAID, είχα το τεράστιο προνόμιο να υπηρετώ και να συμβουλεύω επτά Προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεκινώντας από τον Πρόεδρο Ronald Reagan, σχετικά με τις νέες και επανεμφανιζόμενες απειλές μολυσματικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του HIV/AIDS, του Δυτικού Νείλου. ιός, κρίσεις άνθρακα, πανδημική γρίπη, διάφορες απειλές γρίπης των πτηνών, Έμπολα και Ζίκα, μεταξύ άλλων, και, φυσικά, πιο πρόσφατα η πανδημία COVID-19. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που υπηρέτησα ως Επικεφαλής Ιατρικός Σύμβουλος του Προέδρου Τζο Μπάιντεν από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυβέρνησής του.

Δεν αποσύρομαι. Μετά από περισσότερα από 50 χρόνια κυβερνητικής θητείας, σκοπεύω να ακολουθήσω την επόμενη φάση της καριέρας μου ενώ έχω ακόμα τόση ενέργεια και πάθος για τον τομέα μου. Θέλω να χρησιμοποιήσω όσα έμαθα ως Διευθυντής του NIAID για να συνεχίσω να προάγω την επιστήμη και τη δημόσια υγεία και να εμπνέω και να καθοδηγώ την επόμενη γενιά επιστημονικών ηγετών καθώς βοηθούν στην προετοιμασία του κόσμου να αντιμετωπίσει μελλοντικές απειλές μολυσματικών ασθενειών.

Τους επόμενους μήνες, θα συνεχίσω να καταβάλλω την πλήρη προσπάθεια, το πάθος και τη δέσμευσή μου στις τρέχουσες ευθύνες μου, καθώς και να βοηθήσω στην προετοιμασία του Ινστιτούτου για μια μετάβαση ηγεσίας. Το NIH εξυπηρετείται από μερικούς από τους πιο ταλαντούχους επιστήμονες στον κόσμο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αφήνω αυτή τη δουλειά σε πολύ ικανά χέρια.  

Χάρη στη δύναμη της επιστήμης και τις επενδύσεις στην έρευνα και την καινοτομία, ο κόσμος μπόρεσε να καταπολεμήσει τις θανατηφόρες ασθένειες και να βοηθήσει να σωθούν ζωές σε όλο τον κόσμο. Είμαι περήφανος που ήμουν μέρος αυτής της σημαντικής δουλειάς και ανυπομονώ να βοηθήσω για να συνεχίσω να το κάνω στο μέλλον. 

Η παραίτηση του Φάουτσι ακολούθησε μετά απο τον εξευτελισμό του απο το Γερουσιαστή Ραντ Πολ, δείτε το βίντεο:

Γερουσιαστής Ραντ Πολ: Απλά εξαιρετικός!

 

Πηγή

Προβολές : 356


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα