Ο MARCO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21Ης ΜΑΪΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ 25η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ...

Ο MARCO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21Ης ΜΑΪΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ 25η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ...

20 Ιουνίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,497
Μοίρασέ το

 

Ο επαναπροσδιορισμός της γελοιότητας

Η πλειοψηφία των ζώων τα έχει χαμένα. Όχι μόνο με τα πρόσφατα εκλογοθαύματα αλλά με όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 3 κορωνοχρόνια.

Και όμως, για όσους έχουν τα μάτια ανοιχτά, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Σας δουλεύουν όλοι οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ μαζί, όπως έκαναν με τον κοροϊδοϊό.

Είναι ΟΛΟΙ τους στο κόλπο.

Ζούμε μια χούντα άχρηστων, αχρείων και αχρείαστων.

 

 

Δίνει τα ρέστα του ο Marco De Sade, για μια ακόμη φορά και στο ανατρεπτικό του άρθρο, δίνει ξεκάθαρα την εικόνα για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ…

Τους περνά όλους απο τη τρύπα της βελόνας… και μας προετοιμάζει για τα επερχόμενα… για την ωμή πραγματικότητα…

Και μην ξεχνάτε: ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

Το έργο είναι παλιό, δοκιμασμένο και πετυχημένο…και ο αφελής λαός, νομίζει πως δίνει ψήφο διαμαρτυρίας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η πρώτη μου ευχή πραγματοποιήθηκε. Η κάλπη έβγαλε φίδια.

 

Η μαφιόζικη σπείρα του Μητσογλέντη το τερμάτισε.

 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

 

Κι δυο σχόλια για να είστε προετοιμασμένοι για το αποκαλυπτικό άρθρο του

MARCO …

 

Βλέπουμε τους δούλους να στρώνουν βάγια για να περάσει ο άρχοντας, τα ερμαφρόδιτα να κάνουν λαμπερές παρελάσεις, τα εργαστήρια να δουλεύουν στο φουλ για την παραγωγή υβριδίων προετοιμασμένων άρτια για την μετα ανθρώπινη εποχή, τους μεγάλους Παλαιούς να γλεντάνε μεθυσμένοι από την ευτυχία της εξουσίας, τα ερπετά να επιδίδονται σε κάθε πράξη ανωμαλίας και διαστροφής με θύματα τους αδύναμους, τα παιδιά, τους αρρώστους, τα εγρηγοράτα να φτιάχνουν τεράστια κοπάδια αμνοεριφίων έτοιμων για σφαγή, και κάποιο θόρυβο αρχίζω να ακούω από τα έγκατα της γης, αυτό το τελευταίο δίνει κάποιες ελπίδες.

Σίγουρα οι έλληνες το έχουμε ξαναδεί το έργο.

Και στις προηγούμενες εκλογές και τώρα, κατά την άποψη μου, αυτό που παίζεται είναι ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ.

Μας μετράνε.

Μετράνε πόσοι δεν είναι βόδια με βούλα.

Ασχετα με το τι λαγό θα βγάλουν από το καπέλλο.

Σε ότι έγραψες συμφωνώ, είναι ο χάρτης της πραγματικότητας μας.

 

 

Δυστυχώς… έχεις σε όλα δίκιο. Ένα πολύ σοβαρό κείμενο, που δεν μπορεί παρά να προσυπογράψει κάθε εχέφρων άνθρωπος. Έστω κι αν δεν υπάρχει κάτι άλλο, που μπορούμε προς ώρας να διασώσουμε, ας διασώσουμε τουλάχιστον την λογική. Και αυτό δεν είναι ούτε μικρό ούτε λίγο μέσα σε συνθήκες πλήρους παράκρουσης. Όποτε ηττήθηκε ολοσχερώς ο άνθρωπος, αυτό συνέβη μόνον, γιατί τότε εξαφανίστηκε πλήρως από τα μάτια μας η λογική.

 

Πηγή

Προβολές : 1,497


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα