Ο Snowden αποκαλύπτει την συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τα Chemtrails

Ο Snowden αποκαλύπτει την συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τα Chemtrails

25 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:973
Μοίρασέ το

 

Snowden είπε: “Εάν αυτό το πρόγραμμα ήταν να σταματήσει, οι επιστήμονες πίσω από αυτό πιστεύουν ακράδαντα ότι μέσα σε μόλις ένα χρόνο, το κλίμα της Βόρειας Αμερικής θα βγει εκτός ελέγχου, και οι καταστροφή των καλλιεργειών θα οδηγήσει σε μια σειρά καταστροφικών λιμών που θα ερημώσουν γρήγορα τα αστικά κέντρα.”

chemtrail

Σύμφωνα με τον Snowden, τα chemtrails είναι η μόνη λύση που μπορεί να προφυλάξει τις ΗΠΑ από την Παγκόσμια Υπερθέρμανση και την αποτέφρωση του πλανήτη!!! … Αλλά με τι κόστος;

Τελικά για τα Chemtrails, ισχύει αυτό που λένε:
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» !!!!

ΜΟΣΧΑ, Ρωσία –

Ο Edward Snowden, ο χάκερ που απέκτησε πρόσβαση σε κάθε μυστική γωνιά του Διαδικτύου κατά τη διάρκεια της θητείας του στην NSA, έχει αποκαλύψει τις λεπτομέρειες ενός απόρρητου προγράμματος για να αλλάξει το κλίμα του πλανήτη.

Η συγκλονιστική αλήθεια –όπως λέει– είναι ότι τα chemtrails είναι μέρος ενός “καλοπροαίρετου” προγράμματος με στόχο την αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη!

Με τη μυστική συνεργασία των κατασκευαστικών εταιρειών καυσίμων αεροσκαφών, κυβερνητικοί πράκτορες έχουν αποκρύψει προσεκτικά τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται για το κλίμα με τα chemtrail.

Ο Snowden προσθέτει πως αποκάλυψε αυτό το πρόγραμμα, επειδή δεν υπάρχει η επιστημονική εποπτεία της επιστημονικής κοινότητας, δεν υπάρχει καμία δημόσια συζήτηση καθώς και ελάχιστη ανησυχία για τις παρενέργειες, τις οποίες γνωρίζουν μόνο λίγοι προνομιούχοι άνθρωποι, οι οποίοι ενδιαφέρονται –εδώ και δεκαετίες– για το μυστικό πρόγραμμα των chemtrails

Επειδή η αλλαγή του κλίματος αποτελεί μια απειλή για την Αμερικανική γεωργία, έχει επισημανθεί ως ένα θέμα εθνικής ασφάλειας.

 

Με την επιρροή και τη συνεργασία της Monsanto, ένα μυστικό εργαστήριο Γεωμηχανικής –που ονομάστηκε “Muad’Dib”– έχει τεθεί σε λειτουργία από τα τέλη του 1960, και το πρόγραμμα chemtrail αναφέρεται συχνά από τους γνώστες ως «πετράδι του στέμματος» (crown jewel).

 

Το πρόγραμμα “Muad’Dib” έχει ως στόχο να προστατεύσει το κλίμα της Βόρειας Αμερικής, με κάθε κόστος, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει επιτάχυνση της απερήμωσης στην υποσαχάρια Αφρική ή την διασπορά καρκινογόνων ουσιών σε αραιοκατοικημένες περιοχές.

 

Άλλες παρενέργειες, που οι επιστήμονες έχουν προβλέψει στο Γεωμηχανικό Εργαστήριο για το απόρρητο πρόγραμμα “Muad’Dib”, αφορούν στην ξηρασία του Αμαζόνιου και σε ισχυρές ανεμοθύελλες κατά μήκος της Ανατολικής ακτής.

 

Ο Snowden δημοσίευσε αυτά τα έγγραφα στο ίντερνετ, μόνο από ενδιαφέρον για την εθνική ασφάλεια, και μόνο η μαρτυρία του μπορεί να δημοσιευθεί. Τα έγγραφα αυτά περιέχουν αναφορές που απευθύνονται από ξένες αντικατασκοπίες σε επιστήμονες και που οι  γνώσεις τους είναι ζωτικής σημασίας για τη βραχυπρόθεσμη επιβίωση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Snowden είπε: “Εάν αυτό το πρόγραμμα ήταν να σταματήσει, οι επιστήμονες πίσω από αυτό πιστεύουν ακράδαντα ότι μέσα σε μόλις ένα χρόνο, το κλίμα της Βόρειας Αμερικής θα βγει εκτός ελέγχου, και οι καταστροφή των καλλιεργειών θα οδηγήσει σε μια σειρά καταστροφικών λιμών που θα ερημώσουν γρήγορα τα αστικά κέντρα.”

Επειδή το πρόγραμμα έχει εκτελεστεί σε μια τέτοια μαζική κλίμακα, οι σκεπτικιστές μπορεί να θεωρήσουν την ιστορία του Snowden απίστευτη.

Ωστόσο, ο Snowden εξήγησε ότι το πρόγραμμα “chemtrail” είναι απίστευτα εύκολο να αποκρυφτεί, ιδίως με τη συνεργασία των εταιρειών καυσίμων αεροσκαφών, ένα ζωτικής σημασίας τμήμα του στρατιωτικού και βιομηχανικού συμπλέγματος.

Chemtrails Spray System

Chemtrails Spray System

Snowden είπε: «Στις χημικές ουσίες που απελευθερώνονται από τα επιβατικά αεροπλάνα –δήθεν για να βελτιωθεί η αποδοτικότητα– έχουν εισαχθεί κρυφά επικίνδυνα “πρόσθετα”.

 

Καθώς το αεροπλάνο φτάνει στην ταχύτητα πλεύσης, η θερμότητα και η ατμοσφαιρική πίεση προκαλούν μια χημική αντίδραση, που συνθέτει το άκρως απόρρητο μόριο του διοξειδίου του άνθρακα.
Αυτή η διαδικασία είναι ατελής, και πολλά από τα υποπροϊόντα είναι εξαιρετικά επικίνδυνα ακόμη και στις πιο ελάχιστες ποσότητες.

 

Το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι ότι αν και τα chemtrails διατηρούν σχετικά σταθερό το κλίμα των ΗΠΑ, οι πολίτες βομβαρδίζονται καθημερινά με μια αόρατη βροχή μορίων άνθρακα, που οι επιπτώσεις στην υγεία είναι εντελώς άγνωστες».

 

 

Μετάφραση: antexeistinalitheia.gr από chronicle.su

 

 

Πηγή

Προβολές : 973


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα