Πάψτε επιτέλους να παραμυθιάζετε τον ελληνικό λαό, με την ηλιθιότητα της “ιερής δήλωσης του άρθρου 120” και το πλυντήριο των ανομιών με τις προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας! ΕΛΕΟΣ! (βίντεο)

Πάψτε επιτέλους να παραμυθιάζετε τον ελληνικό λαό, με την ηλιθιότητα της “ιερής δήλωσης του άρθρου 120” και το πλυντήριο των ανομιών με τις προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας! ΕΛΕΟΣ! (βίντεο)

15 Φεβρουαρίου, 2021 22 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,073
Μοίρασέ το

Ανοίξτε τα μάτια σας, παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ … ΚΑΘΑΡΟΙ;;;

Και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

Τι απόγονοι του Οδυσσέα είμαστε;

Σκεφθείτε μήπως οι … ΣΕΙΡΗΝΕΣ, κρύβουν κάτι άλλο… κάτι που θα σας στρέψει σε άλλα… ταξείδια, για να μην βρεί ο Ελληνικός Λαός την Ιθάκη του…

 

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Είμαι εξοργισμένη… βλέπω την Πατρίδα των ολίγων ΕΛΛΗΝΩΝ να χάνεται, και οι ανεγκέφαλοι να γυρίζουν την χώρα μας, σε εποχές του απατεώνα Αρτέμη Σώρρα και τα ανύπαρκτα 600 δις.

Σήμερα οι τότε Σωρόπληκτοι, ονομάζονται “θεματοφύλακες της  ιερής δήλωσης του άρθρου 120” και πανηγυρίζουν γιατί “πάγωσαν όλα τα πρόστιμα”, γιατί κάποιοι “έξυπνοι” προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

ΕΛΕΟΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΓΝΩΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά:

Κατά πρώτον αυτή η περιβόητη “ιερή δήλωση του άρθρου 120 και οι… περίφημοι θεματοφύλακές της”, που υποτίθεται πως αθωώθηκαν στο δικαστήριο, επειδή προσκόμισαν την … “ιερή δήλωση”… κάτι σαν “ιερή αγελάδα” ένα πράγμα… 

Κουράστηκα… κουράστηκα να γράφω και να φωνάζω εδώ και χρόνια, πως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η “ιερή δήλωση του άρθρου 120 του συντάγματος”, γιατί το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ.

Πριν χρόνια, πίστευα κι εγώ πως ισχύει… μέχρι που έπεσαν στα χέρια μου οι αποδείξεις περί του αντιθέτου, έτσι όπως αυτές εκφορούνται από την ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ… δηλαδή το ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ.

Κι ύστερα πήρε δημοσιότητα και το άρθρο 28 του Συντάγματος… 

Όλα αυτά, θα τα δείτε και θα τ’ ακούσετε με αποδείξεις, στο βίντεο που ακολουθεί.

Εκδόθηκε λοιπόν, μια δικαστική απόφαση που δικαιώνει κάποιον κύριο Αποστολόπουλο Παναγιώτη, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δηλώνει πως αθωώθηκε λόγω της “ιερής δήλωσης”.

Ο εν λόγω κύριος, καθ΄ όλα συμπαθής, συμμετείχε και στην διημερίδα του Δικτύου Ελληνισμού της οποίας την πρώτη μέρα των εργασιών, ανάρτησα εχθές.

Θα αναρτήσω και την δεύτερη ημέρα, αλλά δεν μου έμεινε ο χρόνος να ακούσω όλους τους συμμετέχοντες και να καταγράψω τις απόψεις τους έστω και περιληπτικά.

Κατά την πρώτη μέρα των εργασιών, ένθερμος υπερασπιστής του κ. Αποστολόπουλου, ήταν ο οικοδεσπότης και προεδρος του Δικτύου Ελληνισμού, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θράκης, κύριος Γεώργιος Παύλος. 

Της “ιερής δήλωσης”, υπεραμύνθηκε η δικηγόρος κ. Ειρήνη Μαρούπα, αλλά ακόμα και ο συνταγματολόγος κύριος Γιώργος Κασιμάτης.

Αντιθέτως ο Καθηγητής Κύριος Κωνσταντίνος Βαθιώτης, κράτησε επιφυλάξεις.

Έμεινα κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό.

Είναι δυνατόν δυο πρόσωπα με γνώση στον χώρο της δικαιοσύνης, να αγνοούν την Συνθήκη της Λισσαβώνας;

Ζήτησα να παρέμβω… δεν με έβγαλαν… αντιλαμβάνομαι πως δεν είμαι και από τα καλά παιδιά, που θα έπρεπε να ακουστεί η άποψή τους, καθώς τα στοιχεία που θα κατέθετα, θα αποδείκνυαν πως ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

 

Και θα έπρεπε κάποιοι ειδήμονες να απολογηθούν γιατί κράτησαν τόσα χρόνια τον λαό στο σκοτάδι και δεν τον ενημέρωσαν.

Ακόμα κι όταν μετά από δική μου πίεση προς τους διοργανωτές ο κ. Παύλος, έθεσε το ερώτημα περί της Συνθήκης της Λισσαβώνας στον κ. Κασιμάτη, η απάντηση που έδωσε ο συνταγματολόγος, ήταν… ήξεις αφίξεις…

 

Οι παλιότεροι αναγνώστες μου, θα θυμούνται τις αναρτήσεις της κυρίας Βενετίας Κάντζια στο παλιό μου καταργηθέν ιστολόγιο, και τις δεκαετείς έρευνές της για την Συνθήκη της Λισσαβώνας, αλλά και τις αποδείξεις της πως ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, όπως είναι και όλα τα κράτη.

Προσπαθώ με άλλους τρόπους να βρω εκείνες τις παλιές συγκλονιστικές αναρτήσεις που αποδεικνύουν και όσα σήμερα γράφω.

Επανέρχομαι στην δικαστική απόφαση που αφορά στην αθώωση του κ. Αποστολόπουλου και άλλων τριών πολιτών, οι οποίοι ισχυρίζονται πως αθωώθηκαν επειδή επέδειξαν την “ιερή δήλωση”!!!!!!!!!!!!

Πόσο αφελείς λαός είμαστε που χωρίς να έχει καθαρογραφεί η απόφαση για να δούμε το σκεπτικό της, βιαστήκαμε να βαπτίσουμε τα … ρεβύθια, κρέας;

ΠΟΣΟ;;;

Τι στα κομμάτια, ένας τόσο έξυπνος λαός, να καταντά πρόβατο που το σέρνουν στο μαντρί κάποιων νέων “τσοπαναραίων” (ας μου επιτραπεί η λέξη, δημοσιογραφική αδεία), επειδή το υπάρχον πολιτικό σύστημα κλονίζεται συθέμελα και βιάζονται να φτιάξουν καινούργια … “μαντριά”;;;

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ, ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η ΑΘΩΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ … ιερής δήλωσης του άρθρου 120.

Και τότε θα πέσουν οι μάσκες πολλών.

Και πάμε τώρα στο δεύτερο … πανηγύρι… 

Αυτό που αφορά στην προσφυγή “κάποιων πολιτών” στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου να αποφασιστεί η νομιμότητα ή όχι των προστίμων που κόβονται κατά χιλιάδες από την ανθελληνική αστυνομία.

ΠΟΥ, ΜΩΡΕ;

Σε ποιό Συμβούλιο της Επικρατείας;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ PSI;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ”;

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ (ΠΑΝΩ ΣΕ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ”;;;

ΠΟΙΟ ΜΩΡΕ;

ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΕΥΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΠΟΤΕ;

Αυτό το … “συμβούλιο της επικρατείας”, θα εκδόσει απόφαση υπέρ των προσφευγόντων;

ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, Ή Ν’ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΩ;

Ανοίξτε τα μάτια σας, παρακολουθείστε το βίντεο που ακολουθεί και με αποδείξεις παρουσιάζει το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, και ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. 

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ … ΚΑΘΑΡΟΙ;;;

Και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

Τι απόγονοι του Οδυσσέα είμαστε;

Σκεφθείτε μήπως οι … ΣΕΙΡΗΝΕΣ, κρύβουν κάτι άλλο… κάτι που θα σας στρέψει σε άλλα… ταξείδια, για να μην βρεί ο Ελληνικός Λαός την Ιθάκη του…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη, πως δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και σε κανένα κίνημα και πως δεν πολιτεύομαι.

Τα σωστά όμως θα τα αναδεικνύω.

 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ – ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!! (26 4 20)

 

Προβολές : 2,073


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα