Πέφτει πολύ δούλεμα βρε παιδί μου, για τα ... χαμένα αρχεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας του ΘΑΝΑΤΟΥ...

Πέφτει πολύ δούλεμα βρε παιδί μου, για τα ... χαμένα αρχεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας του ΘΑΝΑΤΟΥ...

2 Μαρτίου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,201
Μοίρασέ το

 

 

Τα διαγραμμένα αρχεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας μπορούν να ανακτηθούν, αρκεί να μη έχουν εμπλακεί υπηρεσίες πληροφοριών!

Τι είναι οι ιδιοκτήτες της εμπορικής αμαξοστοιχίας;;;

ΕΒΡΑΙΟΙ…

Και πιστεύετε πως δεν έχουν εμπλακεί μυστικές υπηρεσίες… και δη η ΜΟΣΣΑΝΤ…;;;

Και χρειάζεστε “ειδικό χάκερ” για να σας πει πως έχουν σβηστεί τα αρχεία;;;

Και ο … ειδικός, βγαίνει με το πρόσωπό του στο γυαλί;;;

Και με την ταμπέλα “ηθικός χάκερ”;;;

Ποιός του την έβαλε αυτή τη ταμπέλα;;;

Μα την αλήθεια, πέφτει πολύ μεγάλο δούλεμα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Για τα διαγραμμένα αρχεία της εμπορικής αμαξοστοιχίας συζήτησαν στην εκπομπή του Focus FM 103.6 “Κόντρα στο σύστημα” ο ψυχολόγος Γρηγόρης Σερέτης με τον καλεσμένο του, τον ηθικό χάκερ.

Σύμφωνα με τον ηθικό χάκερ τα αρχεία από τα βίντεο που φανερώνουν το τι υπήρχε στην εμπορική αμαξοστοιχία που προκάλεσε την έκρηξη στα Τέμπη μπορούσαν να ανακτηθούν. εκτός αν διαγράφηκαν με τη χρήση συγκεκριμένων πρότυπων διαγραφής των μυστικών υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Θα δώσουμε στον κόσμο όλες τις πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει όταν διαγράφεται ένα αρχείο πως μπορεί να ανακτηθεί, αλλά και αν εμπλέκονται μυστικές υπηρεσίες πως μπορούν να τα εξαφανίσουν εντελώς και να είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν.

Καταρχάς να πούμε και στο κόσμο τι συμβαίνει όταν ένα αρχείο διαγράφεται. 

 

Αν γίνει διαγραφή στο δίσκο από τις μυστικές υπηρεσίες, χρησιμοποιούν συγκεκριμένα πρότυπα, ειδικά στο δυτικό κόσμο, δύο πρότυπα τα οποία είναι από το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών και χρησιμοποιούνται από τις μυστικές υπηρεσίες όταν θέλουν να διαγράψουν εντελώς αρχεία από σκληρούς δίσκους για να μην ξαναβρεθούν.

 Αυτό γίνεται με τριπλό πέρασμα, περνάνε πρώτα από πάνω δεδομένα μηδενικά, τη δεύτερη φορά περνάνε τυχαία και τη τρίτη φορά ξαναπερνούν μηδενικά.

 

Όταν διαγράφεται ένα αρχείο δεν πάει πουθενά. Απλά συμπιέζεται χάνονται οι πληροφορίες και χάνονται οι δείκτες.

 

Όταν στο λειτουργικό σύστημα διαγράφω ένα αρχείο υπάρχουν δείκτες που δείχνουν που βρισκόταν το αρχείο και που έχει μετακινηθεί.

 

Συνήθως μένει στο ίδιο μέρος. Συμπιέζεται το αρχείο ώσπου μένει ένα μικρό δείγμα.

 

Μετά όταν μπουν τα προγράμματα ανάκτηση δεδομένων πηγαίνουν σε αυτό το χώρο, βρίσκουν αυτές τις πληροφορίες ταχύτατα τις αποσυμπιέζουν και ξαναφέρνουν το αρχείο στην αρχική του μορφή. 

Ποιο είναι τώρα το παράδοξο για αυτό που είπαν οι μυστικές υπηρεσίες; Αν έχουν ανακατευτεί οι μυστικές υπηρεσίες και έχουν εφαρμόσει αυτά τα πρότυπα που σας είπα, εκεί πέρα είναι δύσκολο, διότι με τα πολλαπλά περάσματα χάνονται σχεδόν εντελώς τα ψηφιακά ίχνη.

 

Αν θέλανε να εξαφανίσουν εντελώς τα ίχνη, που πιστεύω ότι αν εμπλέκονται οι υπηρεσίες τα εξαφανίσανε, αυτοί χρησιμοποιούν πολλές φορές και μια μέθοδο που λέγεται κρυπτοτεμαχισμός. Αν εμπλέκονται οι μυστικές υπηρεσίες και εφαρμοστούν συγκεκριμένα  πρότυπα τα αρχεία είναι πολύ δύσκολο να ανακτηθούν.”

Ακούστε ολόκληρη την συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

πηγή: Focus FM 103.6

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,201


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα