Πήχτρα στήν ...διαφορετικότητα ἡ κυβέρνησις τοῦ Κούλη ! Νά εἶναι,ἄρα γε,μόνον αὐτοί;   Κατακαημένη Ἑλλάδα ...

Πήχτρα στήν ...διαφορετικότητα ἡ κυβέρνησις τοῦ Κούλη ! Νά εἶναι,ἄρα γε,μόνον αὐτοί;  Κατακαημένη Ἑλλάδα ...

10 Ιουλίου, 2020 67 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,976
Μοίρασέ το
Πήχτρα στήν ...διαφορετικότητα ἡ κυβέρνησις τοῦ Κούλη ! Νά εἶναι,ἄρα γε,μόνον αὐτοί;   Κατακαημένη Ἑλλάδα ...

«ακόμη κι αν δεν θέλεις να δεις την ένταξη των προσφύγων ή των μεταναστών σε μια κοινωνία και στην αγορά εργασίας με ανθρωπιστικά κριτήρια, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις το γεγονός ότι, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, αυξάνει το ΑΕΠ μιας χώρας και το εισόδημα των γηγενών. Οι πρόσφυγες φέρνουν επίσης μια τεχνογνωσία που αγνοούμε ποια δυναμική ανάπτυξης μπορεί να δώσει στην Ελλάδα».

 

 

 
“Διαφορετικότητες…”… Στην εποχή μου, αλλιώς τους λέγαμε… αλλά παραμονεύει το Δημητρά, για να μου κάνει κι άλλη μήνυση…
 
Α ρε νεοέλληνες… στην φόρεσαν και την “διαφορετικότητα” μνκαπέλλο… όπως σου φόρεσαν και τους λάθρο, που θα σου φέρουν τόση τεχνογνωσία από τις υπανάπτυκες χώρες τους, που θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό…(κλείστο μην πάνε μύγες, μακάκα…)
 
Μήπως όταν ο αρχηγός είναι “διαφορετικός”, “διαφορετικούς” θα έχει στο πλευρό του…;;;
 
Αχ βρε Πατρίδα μου, που σε κατάντησαν… 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
Πήχτρα στήν ...διαφορετικότητα ἡ κυβέρνησις τοῦ Κούλη ! Νά εἶναι,ἄρα γε,μόνον αὐτοί;   Κατακαημένη Ἑλλάδα ...
Ο Αλ. Πατέλης δήλωσε ότι είναι πρόοδος ότι στην κυβέρνηση υπάρχουν τρεις ΛΟΑΤΚΙ. Είναι σίγουρος ότι είναι μόνον τρείς;…

Ως γνωστόν, ο επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξανδρος Πατέλης δήλωσε ότι ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα…

Τά γράφαμε,ΕΔΩ,θυμᾶστε; 

Ο Αλέξανδρος Πατέλης προχωρεί όμως και σε αποκαλύψεις άλλων προσώπων και κατονόμασε δύο ακόμη στελέχη της κυβερνήσεως επίσης μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ και συγκεκριμένα τον Γρηγόρη Δημητριάδη (Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων καί ἐξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών) και τον Νίκο Γιατρομανωλάκη (Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού).

Η κυβέρνηση, φυσικά, όχι μόνον δεν σχολίασε τις δηλώσεις του στελέχους της, αλλά και η Υπουργός Παιδείας, η υπεύθυνη για τα Σχολεία και τα παιδιά μας, η Αφορισμένη από τον Εθνικό Ιεράρχη Αμβρόσιο, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτησή της μίλησε υπέρ του αυτονόητου σεβασμού του σεξουαλικού προσανατολισμού κάθε ατόμου και έβαλε μάλιστα στην ανάρτησή της παραπομπή στα “Wordpride 2020” και “Global Pride 2020”. Μη λησμονούμε ότι αυτή την εβδομάδα ανάλογη δήλωση έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  (ἐδῶ)

Γρηγόρης Δημητριάδης ἦταν :πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) από το Δεκέμβριο του 2013 έως το Δεκέμβριο του 2015…διατελούσε, μέχρι πρότινος, εκτελεστικός αντιπρόεδρος ολλανδικής εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για αγροτική ανάπτυξη σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Προηγουμένως ήταν ο διευθύνων σύμβουλος εταιρείας παραγωγής προϊόντων για την προστασία ηλεκτρονικών συστημάτων, με έδρα τη Σλοβενία, μέλος ελληνικού πολυεθνικού ομίλου.


Είναι κάτοχος πτυχίου ηλεκτρολόγου-ηλεκτρονικού μηχανικού (Manchester Metropolitan University) και δύο μεταπτυχιακών, στις τηλεπικοινωνίες (University College London) και στις διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις και διαπραγματεύσεις (The Fletcher School, Tufts University). [ἐδῶ]

Διαβάζουμε ἐπίσης πώς κατάγεται ἀπό τήν Καβάλα καί πρίν τόν ΟΑΣΑ ἦταν :

Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας για την εξωστρέφεια, παραμένοντας σε αυτή τη θέση κατά τη διάρκεια της θητείας τεσσάρων διαφορετικών υπουργών, και θέτοντας τις βάσεις για την ενοποίηση των δομών εξωστρέφειας.Επίσης, υπήρξε ιδρυτικό μέλος και συντονιστής think-tank …(ἐδῶ)

Ποίου think- tank,ὅμως,δέν μᾶς λένε. Νά ὑποθέσουμε ἐμεῖς ὅ,τι θέλουμε;… Οἱ ὑπουργοί ἀλλάζανε ἀλλά ὁ Δημητριάδης ἐκεῖ,σταθερός ! Ἔμ ἔπρεπε νά τεθοῦν οἱ βάσεις τῆς …ἐξωστρεφείας,βλέπεις…Ξέρεις τί σημαίνει ἐξωστρέφεια; Πῶς θά ἀποδεχθῃς,μωρέ,τόν πολυ-πολιτισμό καί τήν διαφορετικότητα χωρίς …ἐξωστρέφεια; Πῶς θά προσελκύσῃς ἐπαφές καί …ἐπενδύσεις χωρίς ἐξωστρέφεια; Γι᾿αὐτό σοῦ λέω,μεγάλη ὑπόθεσις ἡ ἐξωστρέφεια καί ἕνας Δημητριάδης ξέρει…

Πᾶμε καί στόν ἕτερο ἀναφερθέντα,ὡς μέλος τῶν ΛΟΑΤΚΙ,ἀπό τόν Πατέλη,τόν Γιατρομανωλάκη,ἐκ Κρήτης ! Ἐδῶ ἔχουμε σπουδαῖα πράγματα ! Διάνοια πριμοδοτούμενη μέ πλῆθος ὑποτροφιῶν ἀπό τό ἵδρυμα Ὠνάση μέχρι ἐκεῖνο τοῦ Κόκκαλη καί τό Χάρβαρντ !

Τό ἵδρυμα Ὠνάση ὅπου θυμᾶστε ποιά εἶναι :

Διευθύντρια Πολιτισμού και Διευθύντρια Επικοινωνίας &Marketing της Στέγης Γραμμάτων &Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Σχετικῶς μέ τήν ἐν λόγῳ,ἔχουμε γράψει ΕΔΩ 

Ἀφροδίτη Παναγιωτάκου πού «φώτισε» καί «διακόσμησε»,τήν χριστουγεννιάτικη Ἀθῆνα τοῦ Μπακογιάννη !

Τό ἵδρυμα Ὠνάση,μ᾿ἐκεῖνες τίς πολύ «ἑλληνικές» ἀφῖσες/εὐχές γιά τό 2020 ! ( ΕΔΩ ) 

Καί τοῦ ἱδρύματος Κόκκαλη,ὅπου ἀντιπρόεδρος εἶναι ἡ Τζαβέλα. Ἡ Τζαβέλα τοῦ Καρατζαφέρη καί τοῦ «νά καῇ ἡ Ἑλλάδα ἀρκεῖ νά σωθῆ ἡ Ε.Ε.». Ἡ Τζαβέλα πού προέτρεπε τούς Ἕλληνες νά βλέπουν τουρκικές σειρές.( ἐδῶ)

Τοῦ Κόκκαλη… ( ἐδῶ,ἐδῶ,ἐδῶ)

 Διαβάζουμε τό βιογραφικό τοῦ Γιατρομανωλάκη,ἀπό τήν δική του σελίδα (ἐδῶ):

Είναι κάτοχος πτυχίου Πολιτικών Επιστημών &Διεθνών Σχέσεων από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημόσια Πολιτική (MPP) από το John F. Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου Harvard. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Harvard έλαβε υποτροφίες από το κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, το Πρόγραμμα Κόκκαλη και το Harvard Hellenic Foundation. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών στο Πάντειο έλαβε υποτροφία επίδοσης από το ΙΚΥ
To 2013 επελέγη ως Marshall Memorial Fellow

Από το 2017 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Marketing &Επικοινωνίας του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως η Microsoft, η V+O Communication, η S&BΒιομηχανικά Ορυκτά και ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, σε επιστημονικούς και ακαδημαϊκους φορείς όπως το Πανεπιστήμιο Harvard και το Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής &Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), καθώς και ως ανεξάρτητος σύμβουλος στρατηγικής, εταιρικών υποθέσεων και επικοινωνίας. 

 Η δουλειά του έχει βραβευθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Ποταμιού, ήταν επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος για τις Ευρωεκλογές το 2014, ενώ στις βουλευτικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015 κατετάγη δεύτερος σε σταυρούς στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών…Αποχώρησε από το κόμμα το 2016
Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ειδικότερα των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ+ ατόμων...συμμετάσχει εθελοντικά σε κοινωνικές επιχειρήσεις και πρωτοβουλίες όπως το Refergon και το Social Fashion Factory.

Το 2019 εξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Harvard Club of Greece.

έχει επιμεληθεί την έκδοση «New Approaches to Balkan Studies», ed. Dimtris Keridis, Ellen Elias Bursac and Nicholas Yatromanolakis…έχει συμμετάσχει στην έκδοση Global Competitiveness Report 2001 του World Economic Forum. Ήταν ο επιστημονικός επιμελητής της ελληνικής έκδοσης του NATO Handbook, και ο επιμελητής των μονογραφιών και εκδόσεων του ΕΛΙΑΜΕΠ την περίοδο 1996-98.

Καί τό ἵδρυμα Νιάρχος,ἔτσι; Θέσι Δ/ντή παρακαλῶ ! Ὅλα τά ἱδρύματα ἔπεσαν πάνω στήν διάνοια τόν Γιατρομανωλάκη !

Ἰνστιτούτα καί Ἱδρύματα ὅλα γιά τό …καλό μας !

Καί βεβαίως μπροστά σ᾿ἕνα τέτοιο μυαλό δέν θά ἔμενε ἀσυγκίνητο τό ΕΛΙΑΜΕΠ,ἐννοεῖται ! Ἄ,ναί καί ὁ Καιρίδης. Μαζύ στήν ἔκδοσιν  «New Approaches to Balkan Studies». Τόν Καιρίδη (ἐδῶ). Ἐπιστημονικός Δ/ντής στό ἵδρυμα Κόκκαλη καί ὁ Καιρίδης… Ὁ Καιρίδης,πού εἶναι ἀπό τήν Καβάλα,ὅπως κι᾿ ὁ Γρηγόρης Δημητριάδης…

Καί ὁ ἐθελοντισμός τοῦ Γιατρομανωλάκη στο Refergon και το Social Fashion Factory

Τί εἶναι τό Refergon :

μία ματιά γιά τό Refergon,ἐδῶ

Refergon: Η πλατφόρμα που συνδέει τους πρόσφυγες με την αγορά εργασίας.
Γεφυρώνει καθημερινά το χάσμα μεταξύ προσφύγων και αγοράς εργασίας στην Ελλάδα…η οποία φιλοδοξεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ προσφύγων και αγοράς εργασίας στην Ελλάδα, δημιουργώντας μια πλατφόρμα στα αγγλικά, αραβικά, φαρσί και ουρντού. (ἐδῶ)

Ἡ συγκεκριμένη ἰστοσελίς τῆς Refergon εἶναι στά ταϋλανδέζικα ! ! ! Πάντως ἡ συγκεκριμένη σελίς μόνον μέ αὐτό πού λένε πώς ἀντιπροσωπεύει δέν ἔχει σχέσιν. !  (ἐδῶ)

Καί τό Social Fashion Factory ἤ Soffa ; 

«ακόμη κι αν δεν θέλεις να δεις την ένταξη των προσφύγων ή των μεταναστών σε μια κοινωνία και στην αγορά εργασίας με ανθρωπιστικά κριτήρια, δεν μπορείς να παραγνωρίσεις το γεγονός ότι, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες, αυξάνει το ΑΕΠ μιας χώρας και το εισόδημα των γηγενών. Οι πρόσφυγες φέρνουν επίσης μια τεχνογνωσία που αγνοούμε ποια δυναμική ανάπτυξης μπορεί να δώσει στην Ελλάδα».(ἀπό ἐδῶκαί ἡ ἰστοσελίς τους ἐδῶ)

Ἀπ᾿ὅτι καταλάβατε,ἔχουν ἀνοίξει καλή φάμπρικα μέ τό θέμα «μετανάστες»…

Οἱ …διαφορετικότητες τῆς κυβερνήσεως τοῦ Κούλη. Νά εἶναι,ἄρα γε,μόνον αὐτοί; 

Κατακαημένη Ἑλλάδα …

Ἡ Πελασγική

 

Πηγή

Προβολές : 1,976


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα