ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η CABAL Διαδώστε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια (βίντεο)

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η CABAL Διαδώστε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια (βίντεο)

22 Ιουλίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,163
Μοίρασέ το

Παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, θα πληροφορηθείτε πολλά , αλλά και θα οργιστείτε διαπιστώνοντας αφενός μεν ότι πλέον ο αόρατος εχθρός έχει… ονοματεπώνυμο και αφετέρου, ΠΟΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Τα όσα περιλαμβάνει το βίντεο των 32 λεπτών, είναι ανατριχιαστικά…  έρχονται όμως να επιβεβαιώσουν όσα έχουν αναρτηθεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, από τις μακροχρόνιες έρευνες της Βενετίας Κάντζια και της ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ. (Οι δημοσιεύσεις  και των δυο ερευνητριών, θα ξαναβγούν στην δημοσιότητα, μόλις αποκατασταθεί στο νέο μου υπολογιστή η παλιά σωζόμενη ευτυχώς στην πλειοψηφία της ύλη, από το καταργημένο από την google ιστολόγιό μου).

Στην συνέντευξη που ακολουθεί, τα όσα αποκαλύπτονται είναι εφιαλτικά…


Εδώ και πολλές δεκαετίες κάποιοι νοσηροί νόες που κυβερνούν την Αμερική και είναι γνωστοί ποιοί είναι, αφου την υποδούλωσαν και την μετέτρεψαν από κράτος σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ, καταργώντας στην ουσία το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, την διοικούν ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…

Το ποιοί είναι οι ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, είναι γνωστό… το ίδιο και οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ… ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. (αυτά δηλαδή που έγραφε στις έρευνές της η Βενετία Κάντζια και με στοιχεία πως ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ)


Όσο για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ, έχει τα κατάλληλα όπλα όπως τις χαμηλές συχνότητες, τον αποσυντονισμό του ανοσοποιητικού συστήματος, τους έξυπνους μετρητές στο νερό, στο ρεύμα, στο φυσικό αέριο κλπ, τα σιωπηλά όπλα, ο αθόρυβος πόλεμος  με την νανοτεχνολογία, οι δηλητηριασμένες τροφές, η κοινωνική μηχανική, η παρέμβαση στην επίφυση των ανθρώπων, η μαζική φθορίωση, τα εκρηκτικά κύματα, η τεχνητή κλιματική αλλαγή, η “μικρόσκονη”, οι αεροψεκασμοί, η ατμοσφαιρική ρύπανση, η καταστροφη των δασών, η αλλαγή στο ph του εδάφους για να κερδοσκοπήσει η MONSANDO, ο covid19, το 5G, το 6G και χιλιάδες άλλα σατανικά σχέδια που δεν μπορεί να συλλάβει ανθρώπου νους…


ΣΤΟΧΟΣ, Ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΤΟ ΜΑΖΙΚΟ MIND CONTROL, Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΙΣΗ…


Στο βίντεο αποκαλύπτεται το σχέδιο της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.

https://1.bp.blogspot.com/-29r4tPANymE/Xoml373zRFI/AAAAAAADo8E/JHr488unf-Q4nlg9evXJEkxa88vF0mo2QCEwYBhgLKs0DAMBZVoCLdujZy9_chEGW-HZo4hyyulSIShEpZr1BJv3hXIUfe4zhcOL89k6WAFjDRf3nKpP_JCP0JrcBd3BNaSD6TpwwA3KKvjAD-uT0UW0mbcqxkj8Zeuf-0OPGTgAR9MczZ8gUTLIXct1mJcWuc5IcFegaAXJgcf1NE9RTQ4I205U0x1lQXxdZIjmpKAlqSuzy5NLXsRsE_NPzn_nYVfbzJqUjvSSyUqzu5tlU7qS7I3FqeAq6i2P9OVecBBzdyeAxM6X5-e7gkcm4QuEgZRrx8vDK954TaFhEKkm1TuZVjc4a7gnmJkHkeZefeVjvP-IeNK_d1sm03hGURqY97H7rN44RxF8xs3SDbIEdUDO4y6Hh8F-hUy6vWoMrFZXCzNmx0KkmPXRNNH2fpCKlaJau0-AC28fnm_Ump0E8TGeWaX-VMXMxKm3vKAGpWSgQtW1DeDnPehinbk5Mu4KR1DnhFzp5bLJ4J0LOJbLcHRPRZBWJVy4QSbd5LOFF-TLplHTS5DW7pltlyI-vN-tC6jIH14VM2TDGhX3oSOBMPpOP4qG2ws306D1RXv7HCO90pA0i5dBqW2TlWEiUJAorDKJHsgwrtm3GHZn0Cv8w_dOm9AU/s1600/i-sionistiki-ameriki.jpg

Τα σατανικά σχέδιά τους ξεκινούν με την δημιουργία της ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΊΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ… ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΟΙ ILLUMINATI, δηλαδή ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΙ – ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.

https://1.bp.blogspot.com/-75KeG9xevxs/XommMKtaKRI/AAAAAAADo8U/azYC0Srgj2Yuw_W0b5K7mJ8Mb11q-M5hwCEwYBhgLKs0DAMBZVoCLdujZy9_chEGW-HZo4hyyulSIShEpZr1BJv3hXIUfe4zhcOL89k6WAFjDRf3nKpP_JCP0JrcBd3BNaSD6TpwwA3KKvjAD-uT0UW0mbcqxkj8Zeuf-0OPGTgAR9MczZ8gUTLIXct1mJcWuc5IcFegaAXJgcf1NE9RTQ4I205U0x1lQXxdZIjmpKAlqSuzy5NLXsRsE_NPzn_nYVfbzJqUjvSSyUqzu5tlU7qS7I3FqeAq6i2P9OVecBBzdyeAxM6X5-e7gkcm4QuEgZRrx8vDK954TaFhEKkm1TuZVjc4a7gnmJkHkeZefeVjvP-IeNK_d1sm03hGURqY97H7rN44RxF8xs3SDbIEdUDO4y6Hh8F-hUy6vWoMrFZXCzNmx0KkmPXRNNH2fpCKlaJau0-AC28fnm_Ump0E8TGeWaX-VMXMxKm3vKAGpWSgQtW1DeDnPehinbk5Mu4KR1DnhFzp5bLJ4J0LOJbLcHRPRZBWJVy4QSbd5LOFF-TLplHTS5DW7pltlyI-vN-tC6jIH14VM2TDGhX3oSOBMPpOP4qG2ws306D1RXv7HCO90pA0i5dBqW2TlWEiUJAorDKJHsgwrtm3GHZn0Cv8w_dOm9AU/s1600/NEA%2BTAKSI%2BPRAGMATGON.jpg

Τα όσα αποκαλύπτει μπροστά στην κάμερα η αφηγήτρια, μπορείτε να τα επαληθεύσετε και εδώ,
όπου είναι αναρτημένο όλο το πρόγραμμά τους.


Και θα αντιληφθείτε αν το συνδέσετε με όλα αυτά που σήμερα περνά η ανθρωπότητα με τον κατασκευασμένο κορονοϊό, αποτελεί το σχέδιό τους να καταστρέψουν οικονομικά όλον τον πλανήτη.

Συνδέστε την παρούσα ανάρτηση,  αλλά και με πολλές αναρτήσεις σχετικές με το θέμα, που θ’ ακολουθήσουν, ή έχουν προηγηθεί από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.

ΚΑΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ Σ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.

ΚΑΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΙΣΧΥΕΙ.

Φυσικά σ’ όλον αυτόν τον σχεδιασμό, χρησιμοποιούν τα πιόνια τους που ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ – ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ και λοιπές εξουσίες.

Κάνοντας μια μικρή παρένθεση σε οτι μας αφορά ως Έθνος Ελλήνων, θα υπενθυμίσω τις πολιτικές μας εξουσίες (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΑΥΤΩΝ), που όλοι τους έλαβαν μέρος στην ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ όπως και υπουργούς όπως η Κεραμέως, δημοσιογράφους όπως ο ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, διοικητές ΔΕΚΟ όπως ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ που συμμετείχαν και στην ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ και στην ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και εκατοντάδες άλλους “έλληνες” σε υψηλά πόστα.

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ”, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.Η δε Κεραμέως, δηλώνει και περήφανη που συμμετείχε σε αυτούς τους ΣΑΤΑΝΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ILLUMINATI.

Παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, θα πληροφορηθείτε πολλά , αλλά και θα οργιστείτε διαπιστώνοντας αφενός μεν ότι πλέον ο αόρατος εχθρός έχει… ονοματεπώνυμο και αφετέρου, ΠΟΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΝΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…

ΟΣΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ.

Η ΓΝΩΣΗ, Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ, Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ… ΔΗΛΑΔΗ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ… “ΑΛΛΩΝ”…

Καλλιόπη Σουφλή

Έχουμε να κάνουμε με έναν αόρατο εχθρό (ποιο είναι το όπλο της CABAL?)

https://www.youtube.com/watch?v=mWyeKHwvorI


Ανάρτηση Από τον/την ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ στο ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ τη 4/06/2020 04:00:00 μ.μ.

Προβολές : 1,163


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα