Παγκόσμιος συναγερμός από τις αποκαλύψεις της Μαρίας Ζαχάροβα για το διαβολικό σχέδιο των ΗΠΑ

28 Μαρτίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:747
Μοίρασέ το

 

Αυτό είναι το «διαβολικό σχέδιο» των ΗΠΑ για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία!

 

 

 

Τα γεγονότα μαρτυρούν πως το βαθύ παρακράτος των ΗΠΑ, είχε μετατρέψει την Ουκρανία σε σφηκοφωλιά δημιουργίας βιολογικών όπλων…

Το ερώτημα είναι: ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ Τ’ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, με άρθρο της που δημοσιεύτηκε στο Telegram αποκαλύπτει το χρονολόγιο των σχέσεων Ουκρανίας και ΗΠΑ αλλά και το σχέδιο για την ανάπτυξη των βιολογικών εργαστηρίων στο έδαφος της πρώτης.

Στο Telegram του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, αναρτήθηκε ένα μακροσκελές άρθρο της Μαρίας Ζαχάροβα το οποίο κάνει ιστορική αναδρομή από το 1991 μέχρι και τις μέρες μας, καταγράφοντας τις σχέσεις των ΗΠΑ με την Ουκρανία και την ανάμιξη της Ουάσιγκτον, των πολιτικών και οικονομικών ελίτ της συμπεριλαμβανομένων, στην ανάπτυξη βιολογικών εργαστηρίων.

Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας ανέφερε πως υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία, ωστόσο, έκανε σαφές πως ακόμα και μέσα από όσα παραθέτει στο άρθρο της αποδεικνύεται ότι υπάρχει «διαβολικό σχέδιο» από πλευράς των ΗΠΑ.

«Θα πάρετε μια πρόχειρη ιδέα» αναφέρει χαρακτηριστικά ξεκινώντας το άρθρο της η κ. Ζαχάροβα, που υπογραμμίζει μεταξύ άλλων και τα κενά που υπάρχουν στο σχέδιο των Αμερικανών τα οποία δεν καλύφθηκαν.

Μέσα στην αναδρομή που κάνει η κ. Ζαχάροβα, υπάρχουν αναφορές και για τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν, ενώ επικαλείται και τη δήλωση της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, η οποία αναγνώρισε ανοικτά την ύπαρξη των βιολογικών εργαστηρίων.

Αναλυτικά το άρθρο της Μαρίας Ζαχάροβα

Μπορούμε να έχουμε μια πρόχειρη ιδέα για τη συμμετοχή των πολιτικών ελίτ των ΗΠΑ στη στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία, αν βασιστούμε σε ανοιχτές πηγές καθώς και σε έγγραφα που διέρρευσαν. Παρακάτω γίνεται μια προσπάθεια ανασύνθεσης της χρονολογίας αυτής της εμπλοκής, αν και όχι ολοκληρωμένη. Υπάρχουν πολλά κενά σε αυτό το πραγματικά διαβολικό σχέδιο που πρέπει ακόμη να καλυφθούν.

1991 – οι ΗΠΑ εγκαινιάζουν το πρόγραμμα Nunn-Lugar για τις πρώην σοβιετικές χώρες για τον έλεγχο/εξάλειψη των σοβιετικών όπλων μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων των βιοόπλων. Η Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) του Πενταγώνου ονομάστηκε ως ο κύριος εκτελεστής του προγράμματος.

1993 – Υπογράφεται η Συμφωνία Ουκρανίας-ΗΠΑ για την πρόληψη της διάδοσης των ΟΜΚ.

2005 – υπογράφεται πρόσθετο πρωτόκολλο στη συμφωνία μεταξύ του Ουκρανικού Υπουργείου Υγείας και του DTRA για την πρόληψη της διάδοσης τεχνολογιών, παθογόνων παραγόντων και τεχνογνωσίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιοόπλων. Αυτή είναι η αρχή της μεταφοράς του ουκρανικού στρατιωτικού βιολογικού δυναμικού στα χέρια των ειδικών των ΗΠΑ.

Δεκαετία 2000 – μεγάλες αμερικανικές στρατιωτικές και βιομηχανικές εταιρείες ασχολούνται με στρατιωτική βιολογική δραστηριότητα στην Ουκρανία.

2005-2014 – Η Black & Veatch Special Projects, ανάδοχος της DTRA, κατασκευάζει και αναβαθμίζει 8 βιοεργαστήρια στην Ουκρανία αντί να καταργήσει τη στρατιωτική βιολογική υποδομή, όπως είχε αρχικά ισχυριστεί. Μία από τις εγκαταστάσεις, ένα βιοεργαστήριο στην Οδησσό, χρηματοδοτείται από το 2011 για τη μελέτη «παθογόνων παραγόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βιοτρομοκρατικές επιθέσεις».

2007 – Ο υπάλληλος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ Nathan Wolfe ίδρυσε το Global Viral Forecasting Institute (στη συνέχεια – Global Viral), μια βιοϊατρική εταιρεία. Η αποστολή που αναφέρεται στον χάρτη είναι η μη εμπορική μελέτη των διασυνοριακών λοιμώξεων, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας.

2009 – Η Rosemont Seneca Partners ιδρύεται από τον θετό γιο του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, Κρίστοφερ Χάιντς και τον γιο του νυν προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν.

2014 – αντισυνταγματικό πραξικόπημα στην Ουκρανία.

2014 – Ο Χάντερ Μπάιντεν εντάσσεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Burisma Holdings, μιας ουκρανικής εταιρείας ενέργειας.

2014 – Η Metabiota, ένας ιδιωτικός εμπορικός οργανισμός που ειδικεύεται στη μελέτη των κινδύνων πανδημίας αποσπάται από το Global Viral. Ο Neil Callahan και ο John DeLoche, υπάλληλοι της εταιρείας Rosemont Seneca Partners του Hunter Biden διορίζονται στο διοικητικό συμβούλιο της Metabiota. Η Global Viral και η Metabiota αρχίζουν να λαμβάνουν χρηματοδότηση από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ.

2014 – Η Metabiota δείχνει ενδιαφέρον για την Ουκρανία και προσκαλεί τον Χάντερ Μπάιντεν να «διεκδικήσει την πολιτιστική και οικονομική ανεξαρτησία της Ουκρανίας από τη Ρωσία».

2014 – Η Metabiota και η Burisma Holdings ξεκινούν συνεργασία σε ένα ανώνυμο “επιστημονικό έργο στην Ουκρανία”.

2014 – Τα Metabiota, Global Viral και Black & Veatch Special Projects ξεκινούν την πλήρη συνεργασία στα πλαίσια των προγραμμάτων του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

2014-2016 – Υλοποίηση συμβάσεων Metabiota και Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου ενός έργου 300.000 $ στην Ουκρανία.

2016 – Η πολίτης των ΗΠΑ Ulana Nadia Suprun, απόγονος Ουκρανών Ναζί, διορίζεται Υπουργός Υγείας της Ουκρανίας. Το πρόγραμμα συνεργασίας του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ και του Υπουργείου Υγείας της Ουκρανίας επεκτείνεται σημαντικά.

2016 – ξέσπασμα γρίπης των χοίρων μεταξύ του προσωπικού του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας που φρουρεί βιοεργαστήριο στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. 20 νεκροί. Το περιστατικό αποσιωπάται.

2016 – Ο πρώην Βοηθός Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Andrew Weber διορίζεται επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιων συνεργασιών της Metabiota.

2016 – Η EcoHealth Alliance, η δομή του ιδρυτή του Global Viral Nathan Wolfe, ασχολείται με τη μελέτη των κορονοϊών που μεταδίδονται από νυχτερίδες στο ερευνητικό κέντρο σε ένα εργαστήριο της Γουχάν, στην Κίνα.

2016 – Η DTRA και το Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας επεκτείνουν τη σύμβαση αφού λάβουν έγκριση από το Υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

2019 – Η πανδημία του κορονοϊού της μεταλλαγμένης νυχτερίδας COVID-19 ξεκινά με ένα ξέσπασμα στη Γουχάν.

24 Φεβρουαρίου 2022 – έναρξη της ειδικής επιχείρησης του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία.

24-25 Φεβρουαρίου 2022 – ταχεία εξάλειψη στελεχών σε βιοεργαστήρια στην Ουκρανία.

8 Μαρτίου 2022 – Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για Πολιτικές Υποθέσεις Victoria Nuland αναγνωρίζει ανοιχτά την ύπαρξη συνεργασίας μεταξύ των ΗΠΑ και της Ουκρανίας σε παθογόνα.

 

Πηγή

Προβολές : 747


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα