ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ!!! Άλεξ Νιούμαν: “Οι BRICS ακολουθούν τους ίδιους στόχους του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ”

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΘΕΙ!!! Άλεξ Νιούμαν: “Οι BRICS ακολουθούν τους ίδιους στόχους του Βαθέος Κράτους των ΗΠΑ”

15 Νοεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:320
Μοίρασέ το

 

Η διαίρεση του κόσμου σε “μπλοκ” που πρέπει να συσχετίζονται (δια μέσω των BRICS), και η δήθεν σύγκρουση μεταξύ υποτιθέμενων αντιπάλων δεν είναι παρά ένα ήδη σχεδιασμένο ενδιάμεσο βήμα προς μια νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

Κατανοώ πως οι Πουτινικοί, έχουν πρόβλημα να αποδεχθούν πως και ο δικός τους “άνθρωπος”, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ακόμα ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, αλλά … ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ… ΒΟΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
Προσωπολατρεία σε πολιτικά πρόσωπα την σήμερον ημέρα, σημαίνει … ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Το όραμα του Βαθέος Κράτους για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη προωθείται ταχύτατα μέσω του νέου μηχανισμού που είναι γνωστός ως BRICS.

Το όραμα του Βαθέος Κράτους για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη προωθείται ταχύτατα μέσω του νέου μηχανισμού που είναι γνωστός ως BRICS, με κάθε μία από αυτές τις κυβερνήσεις και καθεστώτα των BRICS να χρησιμεύει ως άξονας σε μια ευρύτερη περιφερειακή κυβέρνηση, εξηγεί ο ερευνητής δημοσιογράφος και συγγραφέας Άλεξ Νιούμαν του περιοδικού “The New American”, στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, σε αυτό το επεισόδιο της σειράς με τίτλο: “Πίσω από το Βαθύ Κράτος”.

Κάθε μία από τις κυβερνήσεις των χωρών BRICS έχει αναλάβει το ρόλο του κυρίαρχου παράγοντα στην περιφερειακή της περιοχή.

 

Αυτή η περιφερειοποίηση είναι απλώς ένα ενδιάμεσο βήμα και ακολουθεί απόλυτα την ατζέντα του Βαθέος Κράτους και των παγκοσμιοποιητών, στο δρόμο προς την παγκοσμιοποίηση σε μια στρατηγική που περιγράφεται από ανθρώπους όπως ο Χένρι Κίσινγκερ και ο Κλάους Σβαμπ.

 

 

Ο κεντρικός ρόλος της Κίνας σε αυτή τη φάση είχε επίσης προβλεφθεί, από τα λόγια του Τζορτζ Σόρος και του Κλάους Σβαμπ επαινὠντας την Κίνα σε αρκετές ομιλίες του. Δεν φαίνεται επομένως να απεχθάνονται οι παγκοσμιοποιητές την Κίνα, αλλά αντιθέτως να χρησιμοποιούν την Κίνα δια μέσου του εργαλείου των BRICS προς τον τελικό στόχο της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 

 

Η διαίρεση του κόσμου σε “μπλοκ” που πρέπει να συσχετίζονται (δια μέσω των BRICS), και η δήθεν σύγκρουση μεταξύ υποτιθέμενων αντιπάλων δεν είναι παρά ένα ήδη σχεδιασμένο ενδιάμεσο βήμα προς μια νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, οι κυβερνήσεις της Βραζιλίας, της Ρωσίας, της Ινδίας, της Κίνας και της Νότιας Αφρικής συναντήθηκαν στο Γιοχάνεσμπουργκ για τη σύνοδο κορυφής των BRICS.

Εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς για να αυξήσουν το εμπόριο στα δικά τους νομίσματα και να αναπτύξουν ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών τους, ενός άλλου συντονισμένου παγκόσμιου φαινομένου, στην πορεία προς τη δυνητική δημιουργία ενός νομίσματος BRICS.

Αυτές είναι σημαντικές εξελίξεις στο δρόμο προς τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, προειδοποιεί ο Άλεξ Νιούμαν.

 

 

Τέλος να επισημανθεί ότι δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση των BRICS προς το δολάριο με τα CBDC τους, αλλά αντίθετα βλέπουμε ένα συντονισμό στο επίπεδο της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS).

 

 

Πηγή

 

Πηγή

Προβολές : 320


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα