ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!!!;;; Ο Μαρινάκης, καταγγέλει ως ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!!!!!!!!!! “«Είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία».

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ!!!;;; Ο Μαρινάκης, καταγγέλει ως ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...!!!!!!!!!!! “«Είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία».

8 Νοεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:618
Μοίρασέ το

 

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατήγγειλε «το παρακράτος του Μεγάρου Μαξίμου που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο» και… «τελείωσε» την κυβέρνηση!

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΤΟΝ … ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ… ΑΛΗΘΙΝΟ, Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά αυτά που έρχονται, δεν θα μας βγουν σε καλό…

Εκλογές θα γίνουν και πολύ σύντομα μάλιστα, αλλά… μετά ξεκινάει Η ΚΟΛΑΣΗ..

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατήγγειλε «το παρακράτος του Μεγάρου Μαξίμου που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο» και… «τελείωσε» την κυβέρνηση!

Λίγο πριν τις 23:00 ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε την πύλη του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού και τότε άνοιξε η πύλη της κόλασης για την κυβέρνηση.

Σε μια πρωτοφανή μη ποδοσφαιρική δήλωση κατά της Κυβέρνησης προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μέσω του Μέλους του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζου μετά το 1-1 στην Λεωφόρο, κάνοντας λόγο για «ποδόσφαιρο που διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος», με τον ερυθρόλευκο παράγοντα να προτείνει την αποχώρηση των Πειραιωτών από το Πρωτάθλημα!

Το σημαντικό όμως είναι ότι επισήμανε ότι «είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία».

Και ολοκλήρωσε με νόημα μεταφέροντας ένα γενικότερο … μήνυμα: «Η ανοχή μας, τελείωσε»!

To MEGA διέκοψε τη ροή και μετέδωσε τη δήλωση ως έκτακτη επικαιρότητα απευθείας

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη και Μέλος του ΔΣ του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, μιλώντας στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι αυτό που έγινε ξεκάθαρο σήμερα είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο, διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα.

Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με λαθραία και παράνομα στοιχεία. Η ανοχή μας αυτή τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα Δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δείτε:

 


Πηγή

Προβολές : 618


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα