ΠΑΡΑΝΟΙΑ – ΤΡΟΜΟΣ – ΦΡΙΚΗ!!! Δημιούργησαν νέο πολύ πιο «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ» στέλεχος COVID – «Χειρότερο από ΠΥΡΗΝΙΚΟ όπλο»

ΠΑΡΑΝΟΙΑ – ΤΡΟΜΟΣ – ΦΡΙΚΗ!!! Δημιούργησαν νέο πολύ πιο «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ» στέλεχος COVID – «Χειρότερο από ΠΥΡΗΝΙΚΟ όπλο»

19 Οκτωβρίου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:835
Μοίρασέ το

 

 

«Αυτό που έχουν κάνει σε αυτή την δουλειά, όπως περιγράφεται από τις δικές τους μεθόδους και αποτελέσματα, μοιάζει με τρέλα.

«Είναι παρόμοιο με τρέλα γιατί… βασικά δημιούργησαν και δημοσίευσαν μια συνταγή για ένα θανατηφόρο παθογόνο (ποσοστό θνησιμότητας 80% στα υποκείμενα των πειραμάτων τους) δικής τους κατασκευής στο εργαστήριό τους.

Robert F. Kennedy:«Τι θα μπορούσε να είναι πιο τρελό από το να χρηματοδοτεί ο Άντονι Φάουτσι τα πειράματα;;;».

Θυμάστε τι είχε πει την 1η Οκτωβρίου 2019 (γνώριζε από τότε τι έρχεται), ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;
“Δημιουργούμε νέους ιους-μικροβια, για να φτιάξουμε καινουρια-καλυτερα φάρμακα”!!!!!!!!!!!!
Παραθέτω το βίντεο της ΩΜΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ δήλωσης, στο τέλος της ανάρτησης… και υπενθυμίζω, πως ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΤΗΝΟΣ, ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ…
Έχουν δημοσιευθεί τα σχετικά  στοιχεία της συνεργασίας του με τον Φάουτσι και τον Daszak…
Και φυσικά, δεν ξεχνάμε πως ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ … ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ…
Επτά παιδιά έχει να ζήσει το ΚΑΘΑΡΜΑ… ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ…
Καλλιόπη Σουφλή
Αρνείται την επικινδυνότητα το πανεπιστήμιο τη Βοστώνης!!!

Μια ομάδα 14 επιστημόνων στα Εθνικά Εργαστήρια Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων (NEIDL) του Πανεπιστημίου της Βοστώνης ανέπτυξε ένα νέο στέλεχος του COVID-19 που σκότωσε το 80% των ποντικών που είχαν μολυνθεί από τον ιό σε εργαστηριακό περιβάλλον, σύμφωνα με μια προεκτυπωτική μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 14 Οκτωβρίου, αναφέρει το The Defender.

Μετά την ανακοίνωση, πολλές ειδήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της μελέτης επικεντρώθηκαν στο ποσοστό θνησιμότητας που παρατηρήθηκε στα εργαστηριακά ποντίκια που χρησιμοποιήθηκαν στην μελέτη.

Ωστόσο, πίσω από τα πρωτοσέλιδα, ορισμένοι επιστήμονες και άλλοι εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με την φύση της έρευνας και το γεγονός ότι χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), με επικεφαλής τον Δρ. Anthony Fauci .

Η έρευνα διεξήχθη χρησιμοποιώντας αυτό που ορισμένοι επιστήμονες ονόμασαν έρευνα « κέρδους λειτουργίας – gain of function», εγείροντας ανησυχίες ότι αυτό το είδος έρευνας – το οποίο ορισμένοι θεωρούν ότι οδήγησε στην δημιουργία και την διαφυγή του αρχικού στελέχους του COVID-19 της Γουχάν – εξακολουθεί να λαμβάνει χώρα, παρά τις ανησυχίες ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες εργαστηριακές αποδράσεις και περισσότερες πανδημίες (έτσι ώστε να παρθούν ακόμα περισσότερα χουντικού τύπου μέτρα ακόμα χειρότερα αναλόγως με το μέγεθος επικινδυνότητας του ιού).

Όπως αναφέρεται, η έρευνα φέρεται να επικεντρώνεται στην « χειραγώγηση των παθογόνων παραγόντων για να γίνουν πιο επικίνδυνα», με την ελπίδα «να προλάβουμε ένα μελλοντικό ξέσπασμα ».

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των ερευνητών, ο Robert F. Kennedy, Jr., πρόεδρος του συμβουλίου και επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Παιδικής Υγείας , παρατήρησε τον πιθανό κίνδυνο μιας τέτοιας έρευνας — και την ομοσπονδιακή χρηματοδότησή της:

«Τι θα μπορούσε να είναι πιο τρελό από το να χρηματοδοτεί ο Άντονι Φάουτσι τα πειράματα;;;».

Η Rachel Lapal Cavallario, αναπληρώτρια αντιπρόεδρος δημοσίων σχέσεων και κοινωνικών μέσων του Πανεπιστημίου της Βοστώνης, διατείνεται στα μέσα ενημέρωσης ότι η έρευνα που διεξήχθη δεν ήταν έρευνα κέρδους-λειτουργίας και ότι, «στην πραγματικότητα, αυτή η έρευνα έκανε τον ιό λιγότερο επικίνδυνο».

Ωστόσο, άλλοι αμφισβήτησαν αυτόν τον ισχυρισμό.

Ο γερουσιαστής Roger Marshall (R-Kan.), γιατρός, είπε ότι η έρευνα περιελάμβανε «θανατηφόρο κέρδος έρευνας για ιούς λειτουργίας» που δημιουργεί την « δυνατότητα να σκοτωθούν περισσότεροι άνθρωποι από οποιοδήποτε μοναδικό πυρηνικό όπλο».

«Οι ιοί έχουν καταφέρει να ξεφύγουν ακόμη και από τα πιο ασφαλή εργαστήρια», είπε ο Μάρσαλ, προσθέτοντας ότι αυτό το είδος «έρευνας πρέπει να σταματήσει αμέσως.

Η Jessica Rose, Ph.D. , σχολιάζοντας την έρευνα NEIDL για το Substack, έγραψε:

 

  • «Αυτό που έχουν κάνει σε αυτή την δουλειά, όπως περιγράφεται από τις δικές τους μεθόδους και αποτελέσματα, μοιάζει με τρέλα.
  • «Είναι παρόμοιο με τρέλα γιατί… βασικά δημιούργησαν και δημοσίευσαν μια συνταγή για ένα θανατηφόρο παθογόνο (ποσοστό θνησιμότητας 80% στα υποκείμενα των πειραμάτων τους) δικής τους κατασκευής στο εργαστήριό τους.
  • «Παρεμπιπτόντως, αυτή είναι μια έρευνα κέρδους-λειτουργίας. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο περιγραφικό».

 

Το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης εξέδωσε σήμερα την ακόλουθη δήλωση, υποβαθμίζοντας τους κινδύνους της έρευνας:

«Η έρευνα αναθεωρήθηκε και εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ιδρυματικής Βιοασφάλειας (IBC), η οποία αποτελείται από επιστήμονες καθώς και από μέλη της τοπικής κοινότητας. Η Επιτροπή Δημόσιας Υγείας της Βοστώνης ενέκρινε επίσης την έρευνα.

«Επιπλέον, αυτή η έρευνα αντικατοπτρίζει και ενισχύει τα ευρήματα άλλης, παρόμοιας έρευνας που διεξήχθη από άλλους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του FDA. Τελικά, αυτή η έρευνα θα προσφέρει δημόσιο όφελος οδηγώντας σε καλύτερες, στοχευμένες θεραπευτικές παρεμβάσεις που θα βοηθήσουν στην καταπολέμηση των μελλοντικών πανδημιών».

 

Ποιόν να πιστέψουμε;;;

 

Πηγή

ΤΣΙΟΔΡΑΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!!!!!!!!!!1.10.2019

 

Προβολές : 835


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα