Περί ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ!!! (Διαβάστε το, μήπως και καταλάβετε τι κάνει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του και ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ!!!)

Περί ΑΦΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ!!! (Διαβάστε το, μήπως και καταλάβετε τι κάνει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του και ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ!!!)

12 Φεβρουαρίου, 2024 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:932
Μοίρασέ το

Τρομακτική καταγγελία που θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και τα κόμματα

 

Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει…

ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της.

Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη.

Όταν οι εθνικιστές Χαζάροι δεν θα την χρειάζονται για προγεφύρωμα εξόδου από το Ισραήλ (έρχεται), και οι διεθνιστές Χαζάροι πόρτα εισόδου για την Ε.Ε. (έρχεται)… τότε ο ρόλος της νεότερης Ελλάδας αυτού του πλαστού κρατιδίου, θα έχει λάβει και τέλος, μαζί με αυτή και η σαπίλα.

 

 

Τι να κινητοποιήσει;;;

Κάποιον εισαγγελέα;;;

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΩΡΕ;;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;

 

Μόνο ο Βελόπουλος τα έχει καταγγείλει, αλλά κι αυτός, για τα ψηφαλάκια…

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΩΡΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ… 

ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ … ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…

 

Θα ‘πρεπε να έχουμε εξεγερθεί… θα ‘πρεπε να έχουμε εφαρμόσει ήδη το άρθρο 120 του ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟΥ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

 

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΣ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ, ΚΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;

 

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, ΜΩΡΕ;;;

ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ;

Τρελλαίνομαι και μόνο που το σκέπτομαι…

ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

 

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΑΜΩΛΑΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΙΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΑΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ;;;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,  ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;;

Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ;;;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;

Ή “ΣΤ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ”, Ή “ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ”, Ή ΕΦΙΑΛΤΕΣ,, ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ…

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ…

ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟΥΤΗ Η ΕΡΜΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ;;;

ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΚΙ ΑΠ’ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Τρομακτική καταγγελία που θα πρέπει να κινητοποιήσει τον εισαγγελέα και τα κόμματα‼️

Σχετίζεται και πως ο Αδωνις με τη μεταφορά χιλιάδων τόνων στρατιωτικού υλικού από την Ελλάδα στη Σλοβακία;

Ο ιδιοκτήτης της «ΕΛΠΙΣ- Μεταφορική» Διομενης Δοτσας μιλάει στο @dstefanos και σοκαρει pic.twitter.com/XRIfQcTw5m

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

“Μιλάμε για χιλιάδες τόνους μόνο από τις Κεχριές…100 φορτία μόνο από τις Κεχριές με κάθε φορτίο 13-14 τόνους το καθένα υπολογίστε”…Δηλαδή 1400 τόνους στρατιωτικού οπλισμού ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟ από τις Κεχρίες.

” 500 δρομολόγια ” φορτηγών γεμάτων από στρατιωτικό οπλισμό από την Ελλάδα προς την Σλοβακία.

Για το θέμα αποστρατικοποίησης των νησιών από το 20 τα λέγαμε ΕΔΩ,  και ΕΔΩ.Εarly warning ΕΔΩ , ΕΔΩΕΔΩ

 

Η αποστρατικοποίηση δεν θα γίνει…ΗΔΗ ΕΓΙΝΕ τουλάχιστον μέρος της. Κάτι ψιλά μένουν για να τελειώσει αυτά που συμφωνήθηκαν στον Βόσπορο από τον Κούλη.

 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΟΠΛΟΙ.

Όταν εξοπλιζόμαστε πχ με το S-300 κάποιοι ελληνόφωνοι και όχι Έλληνες φιλοδυτικοί πολιτικοί μας αφόπλισαν.

 

Και μια πληροφορία…

 

Αν δείτε τον χάρτη της Κύπρου η βόρεια οροσειρά ο Πενταδάκτυλος ήταν γεμάτος πολυβολεία. Η Τουρκία δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει εισβολή στην Κύπρο αν στα πολυβολεία αυτά υπήρχαν τα σοβιετικά όπλα που η Ελλάδα της τότε εποχής δεν τα έστελναν στην Αίγυπτο αφήνοντας την Κύπρο γυμνή.

Ακριβώς το ίδιο πράγμα κάνει και η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος αφήνοντας γυμνά τα νησιά του Αιγαίου για να στηρίξουν τους ναζί της Ουκρανίας.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

” Γονυπετείς θα είμαστε στα αμερικανά να μην μπουν οι Τούρκοι στο Κολωνάκι.”

Πίστεψε με φίλε Κακέ πολύ θα το γουστάριζα να έκαναν έφοδο οι τούρκοι στο Κολωνάκι. Από εκεί και μετά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ότι δεν είμαστε κυρίαρχη χώρα. Προτεκτοράτο είμαστε και μας διοικούν οι ελληνόφωνοι και ΜΗ Έλληνες Βαβυλώνιοι. Και ενώ εμείς ΔΕΝ είμαστε κράτος …η τουρκία είναι στρατός που διαθέτει κράτος.!Κάθε Τούρκος γεννιέται ως στρατιώτης.

Ενώ εμείς γεμίσαμε από ντιντίδες και πούστηδες.

Καταλάβατε την διαφορά;;

10 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:14 μ.μ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Δεν είναι μόνο η Ευρώπη η η Τουρκία φίλε Κακέ… αλλά ΟΛΗ η συλλογική δύση που μας επιβουλεύεται, και που έχει πολλούς αδίστακτους υπάλληλους με πνευματική στρέβλωση στην Ελλάδα…..για όσους μελετάνε ιστορία και συνδέουν μυθιστορικά γεγονότα στο χωροχρονικό συνεχές,γνωρίζουν τι πρόκειται να έρθει.

10 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:17 μ.μ.

 

Ανώνυμος είπε…

«Εχουν γνώσιν οι φύλακες»! Δεν βγαίνουν όλα φορα παρτίδα, για την πατρίδα. Καλοτυχία και στρατηγική υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με ανάλυση του παρελθόντος, ΕΥΧΟΜΑΙ.
Αρκεί να υπάρχει ΕΝΌΤΗΤΑ, διότι είμαστε έθνος ανάδελφον. Να εφαρμόζεται ισχυρή ΔΙΠΛΩΜΑΤΊΑ, διότι οι κίτρινοι, οι φαρσί, κ.λπ είναι εξ ίσου αρχαίοι πολιτισμοί. Να εφαρμόζεται συνεχής εκπαίδευση, ώστε να μη μεταλλάχθούμε όλοι σε τιγκιταγκες.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την απάντηση! 4 Απριλίου 2023 στις 11:57 μ.μ. Kakos04. ………Οι Ρώσοι ακόμη χρησιμοποιούν ήπιες τακτικές κ παλιά συστήματα τετριμμένα, πολύ φοβάμαι όταν θα έρθει η ώρα θα ξαφνιάσουν το ΝΑΤΟ. Ήδη λένε τα τσογλάνια για νησιά κ πετρέλαια του ΝΑΤΟ. Φοβάμαι ότι είμαστε λίγοι που δεν συμφωνούμε…….
Η αγορά στενάζει από ακινησία, μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι κ οι συνταξιούχοι την κινούν.
Εύγε, συνταυτίζομαι ΞΕΝΟΔΟΧΩΦ 5 Απριλίου 2023 ………Εκεί που έχω καταλήξει, είναι ότι όλα είναι θέμα παιδείας, και κυρίως αυτής που λαμβάνεις από το σπίτι. ……….έλεγε ότι οι ΗΠΑ πρότειναν να αντικατασταθούν τα αντιαεροπορικά συστήματα με τα ισραηλινά……..
Εξαιρετικός ο ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε… 5 Απριλίου 2023 Χαιρετω την καλη παρεα.
……….Κρατηστε τα μυαλα σας και τους φιλους σας κοντα για να περασουμε αυτη την καταιγιδα………
Συνταυτίζομαι, εξαιρετικός ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε 10 Φεβρουαρίου 2024 στις 9:17 μ.μ. Δεν είναι μόνο η Ευρώπη η η Τουρκία φίλε Κακέ… αλλά ΟΛΗ η συλλογική δύση που μας επιβουλεύεται, και που έχει πολλούς αδίστακτους υπάλληλους με πνευματική στρέβλωση στην Ελλάδα…..για όσους μελετάνε ιστορία και συνδέουν μυθιστορικά γεγονότα στο χωροχρονικό συνεχές,γνωρίζουν τι πρόκειται να έρθει………6 Απριλίου 2023 ΥΓ Σας το είχαμε πει…αυτός που θα κυβερνά το 2022-2023 θα γραφτεί στις σελίδες της ιστορίας με μαύρα γράμματα.!! ” (Ιούλιο του 2022 γράφτηκε)…
Έτσι, επειδή η μουστάρδα (κατά προτίμηση Ντιζόν) είναι απαραίτητο συστατικό στα πιάτα μας! Αρκεί να συνεχίσει να υπάρχει η Ελλάδα.

11 Φεβρουαρίου 2024 στις 6:27 π.μ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

” «Εχουν γνώσιν οι φύλακες»! Δεν βγαίνουν όλα φορα παρτίδα, για την πατρίδα. “

Μάλλον κοιμούνται οι φύλακες. Και συνεχίζουν να τραβάνε μαλακία επί του Λαού, του Έθνους και της Πατρίδας!.. κάνοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα, και όλα είναι καλά!

11 Φεβρουαρίου 2024 στις 8:46 π.μ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε…

Να πεις στους φύλακες από εμένα αγαπητέ σχολιαστή ότι…..

Η Ελλάδα έχει σαπίσει από κάτω προς τα πάνω, και από πάνω προς τα κάτω… όταν οι εθνικιστές Χαζάροι δεν θα την χρειάζονται για προγεφύρωμα εξόδου από το Ισραήλ (έρχεται), και οι διεθνιστές Χαζάροι πόρτα εισόδου για την Ε.Ε. (έρχεται)… τότε ο ρόλος της νεότερης Ελλάδας αυτού του πλαστού κρατιδίου, θα έχει λάβει και τέλος, μαζί με αυτή και η σαπίλα.

Κάτι άλλο θα δημιουργηθεί…

Η ιστορία του ένδοξου Ελληνικού μας Έθνους…μας δείχνει τον δρόμο για το ΤΙ έρχεται.

11 Φεβρουαρίου 2024 στις 8:52 π.μ.

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 932


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα