Περιπλέκεται το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα». Εδώ συμβαίνουν περίεργα πράγματα που χρειάζονται καθαρές απαντήσεις.

Περιπλέκεται το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα». Εδώ συμβαίνουν περίεργα πράγματα που χρειάζονται καθαρές απαντήσεις.

7 Μαρτίου, 2023 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,626
Μοίρασέ το

 

 

Στην κηδεία του μηχανοδηγού ο Κ.Μητσοτάκης – «Ήταν φίλος μου»

Κανείς δεν ξέρει τι μετέφερε και γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή

 

 

 

Φίλος του Μητσοτάκη, σε αμαξοστοιχία που κανείς δεν γνωρίζει τι μετέφερε…

ΑΡΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥ…

Και κινητοποιήθηκε όλο το ΥΠΕΞ, για να φέρει τον πατέρα του από τις φυλακές της Τουρκίας…

Για σκεφθείτε…

ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Περιπλέκεται το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα»: Στην κηδεία του μηχανοδηγού ο Κ.Μητσοτάκης – «Ήταν φίλος μου»

Περιπλέκεται το μυστήριο με την εμπορική αμαξοστοιχία-«φάντασμα» με ήρθε σε φονική σύγκρουση η επιβατική αμαξοστοιχία της Λάρισας προκαλώντας 57 θανάτους, καθώς στην κηδεία του μηχανοδηγού βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης ο οποίος τον γνώριζε προσωπικά.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την ώρα παρίσταται στην κηδεία του μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη στην Καισαριανή.

Το μυστήριο μεγαλώνει καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και επίσης γιατί δεν είχε δηλωθεί η διαδρομή της!

 

Ο Σπύρος Βούλγαρης έμενε στην Αθήνα και πέρασε το τριήμερο στον τόπο καταγωγής του, το Λιανοκλάδι.

Αρχικά λεγόταν ότι ο Σπύρος Βούλγαρης μηχανοδηγός μεν, επέβαινε ως επιβάτης δε, στην επιβατική αμαξοστοιχία.

Ο πατέρας του στη συνέχεια εξήγησε ότι το παιδί του ήταν ένας από τους δυο μηχανοδηγούς του εμπορικού τρένου και έκανε το δρομολόγιο προς Αθήνα.

Εδώ συμβαίνουν περίεργα πράγματα που χρειάζονται καθαρές απαντήσεις.

Πηγή

Προβολές : 1,626


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα