Πες τα ΕΛΛΗΝΑΡΑ μου, γιατί τα ΖΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!! “ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΜΟΝΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.”

Πες τα ΕΛΛΗΝΑΡΑ μου, γιατί τα ΖΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!!! “ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΜΟΝΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.”

21 Ιουνίου, 2023 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,920
Μοίρασέ το

 

 

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΤΙΜΙΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

 

Πες τα ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ, γιατί τα γράφω, αλλά τα ΖΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…

ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΩΣ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Πώς “πιάνεις τους μπατριώτες” στην λεπτομέρεια…

ΕΧΟΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ.
– ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΜΟΝΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.
ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ.
ΑΦΟΥ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ, Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΤΙΜΙΟ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ, Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ, ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ,
ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,920


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα