Πιο επίκαιρο από ποτέ, αποκαλυπτικό άρθρο του 1976!!! Η ισπανική γρίπη του 1918 Προκλήθηκε από Εμβόλια;

Πιο επίκαιρο από ποτέ, αποκαλυπτικό άρθρο του 1976!!! Η ισπανική γρίπη του 1918 Προκλήθηκε από Εμβόλια;

25 Φεβρουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:871
Μοίρασέ το

 

Λέγεται ότι η επιδημία γρίπης του 1918 σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αλλά, στην πραγματικότητα, οι γιατροί τους σκότωσαν με τις χονδροειδείς και θανατηφόρες θεραπείες και τα φάρμακά τους.
Αυτή είναι μια σκληρή κατηγορία, αλλά είναι ωστόσο αληθινή, αν κρίνουμε από την επιτυχία των γιατρών χωρίς φάρμακα σε σύγκριση με εκείνη των ιατρών.

Οι κινήσεις για τα εμβόλια έρχονται και παρέρχονται τόσο συχνά όσο συχνά οι υποστηρικτές των εμβολίων μπορούν να μαγειρέψουν την παραμικρή επίφαση ενός λόγου.

Η ιστορία των θανατηφόρων εμβολίων, έχει μεγάλο παρελθόν… και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ…

Τότε , ήταν ο Ροκφέλλερ που κατέστρεψε την Ιατρική Επιστήμη και εξαγόρασε τα Πανεπιστήμια της Αμερικής… τότε δημιουργήθηκαν και οι BIG PFARMA…

Μια απλή γρίπη, δολοφόνησε όχι 20.000.000, αλλά ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που ήταν όλοι εμβολιασμένοι…

Η ιστορία, επαναλαμβάνεται… και τότε “οι γιατροί” που υποτάχθηκαν στην “ΙΑΤΡΙΚΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ” και σήμερα “οι γιατροί” που έσκυψαν το κεφάλι και γέμισαν τις τσέπες τους με ματωμένο χρήμα, για να υπηρετήσουν τα ίδια αφεντικά… και όπως είπε ο αείμνηστος ΛΥΚ ΜΟΝΤΑΝΙΕ, την ανθρωπότητα, θα την σώσουν οι ανεμβολίαστοι…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, έχω προσθέσει κάποιες πολύ σημαντικές φωτογραφίες… προσέξτε τες…

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος — 23 Φεβρουαρίου 2022, PSI, Συντάχθηκε απο τον mnwelldir.org


Όπως έχει αναφερθεί και στο παρελθόν, όλες οι ιατρικές και μη ιατρικές αυθεντίες σχετικά με τον εμβολιασμό συμφωνούν ότι τα εμβόλια έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν μια ήπια περίπτωση των ασθενειών που υποτίθεται ότι προλαμβάνουν.

Αλλά γνωρίζουν επίσης και παραδέχονται ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να προβλεφθεί αν η περίπτωση θα είναι ήπια ή σοβαρή – ακόμη και θανατηφόρα. Με τόση αβεβαιότητα στην αντιμετώπιση της ίδιας της ζωής των ανθρώπων, είναι πολύ αντιεπιστημονικό και εξαιρετικά επικίνδυνο να χρησιμοποιείται μια τόσο αμφισβητήσιμη διαδικασία όπως ο εμβολιασμός.

Πολλά εμβόλια προκαλούν και άλλες ασθένειες εκτός από αυτή για την οποία χορηγούνται.

Για παράδειγμα, το εμβόλιο της ευλογιάς προκαλεί συχνά σύφιλη, παράλυση, λέπρα και καρκίνο. (Βλέπε τα κεφάλαια για την ευλογιά και τις πανούκλες. ) Τα εμβόλια πολιομυελίτιδας, τοξίνης-αντιτοξίνης διφθερίτιδας, το εμβόλιο τύφου, καθώς και η ιλαρά, ο τέτανος και όλα τα άλλα εμβόλια συχνά προκαλούν διάφορα άλλα στάδια ασθενειών, όπως μεταεμβολιαστική εγκεφαλίτιδα (φλεγμονή του εγκεφάλου,) παράλυση, νωτιαία μηνιγγίτιδα, τύφλωση, καρκίνο (μερικές φορές μέσα σε δύο χρόνια,) φυματίωση, (δύο έως είκοσι χρόνια μετά το εμβόλιο,) αρθρίτιδα, νεφροπάθεια, καρδιοπάθεια (καρδιακή ανεπάρκεια μερικές φορές μέσα σε λίγα λεπτά μετά το εμβόλιο και μερικές φορές αρκετές ώρες αργότερα).

Η βλάβη των νεύρων και πολλές άλλες σοβαρές καταστάσεις ακολουθούν επίσης τις ενέσεις.

Όταν γίνονται πολλές ενέσεις (διαφορετικά εμβόλια) με διαφορά λίγων ημερών ή εβδομάδων, συχνά προκαλούν ενισχυμένες περιπτώσεις όλων των ασθενειών ταυτόχρονα, επειδή ο οργανισμός δεν μπορεί να διαχειριστεί μια τόσο μεγάλη ποσότητα θανατηφόρου δηλητηρίου που εγχέεται απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος. Οι γιατροί το ονομάζουν νέα ασθένεια και προχωρούν στην καταστολή των συμπτωμάτων.

Όταν το δηλητήριο λαμβάνεται από το στόμα, το εσωτερικό αμυντικό σύστημα έχει την ευκαιρία να αποβάλει γρήγορα μέρος του με εμετό, αλλά όταν τα δηλητήρια εκτοξεύονται απευθείας στο σώμα, παρακάμπτοντας όλες τις φυσικές δικλείδες ασφαλείας, αυτά τα επικίνδυνα δηλητήρια κυκλοφορούν αμέσως σε όλο το σώμα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και συνεχίζουν να κυκλοφορούν μέχρι να δηλητηριαστούν όλα τα κύτταρα.

Άκουσα ότι επτά άνδρες έπεσαν νεκροί σε ένα γραφείο γιατρού αφού εμβολιάστηκαν. Αυτό συνέβη σε στρατόπεδο του στρατού, γι’ αυτό έγραψα στην κυβέρνηση για επιβεβαίωση. Μου έστειλαν την έκθεση του Υπουργού Πολέμου των ΗΠΑ, Henry L. Stimson.

Η έκθεση όχι μόνο επαλήθευσε την αναφορά των επτά που έπεσαν νεκροί από τα εμβόλια, αλλά ανέφερε ότι υπήρξαν 63 θάνατοι και 28.585 περιπτώσεις ηπατίτιδας ως άμεσο αποτέλεσμα του εμβολίου του κίτρινου πυρετού κατά τη διάρκεια μόνο 6 μηνών του πολέμου. Αυτό ήταν μόνο ένα από τα 14 έως 25 εμβόλια που έκαναν οι στρατιώτες. Μπορούμε να φανταστούμε τη ζημιά που έκαναν στους άνδρες όλες αυτές οι ενέσεις. (Δείτε το κεφάλαιο Τι έκαναν οι εμβολιασμοί στους στρατιώτες μας).

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν μικρής διάρκειας, οπότε οι κατασκευαστές εμβολίων δεν μπόρεσαν να εξαντλήσουν όλα τα εμβόλιά τους. Καθώς ήταν (και εξακολουθούν να είναι) επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος, αποφάσισαν να τα πουλήσουν στον υπόλοιπο πληθυσμό. Έτσι οργάνωσαν τη μεγαλύτερη εκστρατεία εμβολιασμού στην ιστορία των ΗΠΑ. Δεν υπήρχαν επιδημίες για να το δικαιολογήσουν, οπότε χρησιμοποίησαν άλλα τεχνάσματα. Η προπαγάνδα τους ισχυρίστηκε ότι οι στρατιώτες επέστρεφαν από ξένες χώρες με κάθε είδους ασθένειες και ότι όλοι πρέπει να κάνουν όλα τα εμβόλια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Ο κόσμος τους πίστεψε γιατί, πρώτον, ήθελε να πιστέψει τους γιατρούς του και δεύτερον, οι στρατιώτες που επέστρεφαν ήταν σίγουρα άρρωστοι. Δεν ήξεραν ότι ήταν από ασθένειες που είχαν προέλθει από εμβόλια που είχαν κάνει οι γιατροί, καθώς οι στρατιωτικοί γιατροί δεν τους λένε τέτοια πράγματα. Πολλοί από τους στρατιώτες που επέστρεψαν ήταν ανάπηροι για όλη τους τη ζωή από αυτές τις ασθένειες που προκλήθηκαν από φάρμακα. Πολλοί ήταν παράφρονες από μεταεμβολιαστική εγκεφαλίτιδα, αλλά οι γιατροί το ονόμαζαν σοκ οβίδας, παρόλο που πολλοί δεν είχαν εγκαταλείψει ποτέ το αμερικανικό έδαφος.

Η ασθένεια που προκάλεσαν τα πολλά δηλητηριώδη εμβόλια έφερε σε αμηχανία τους γιατρούς, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ξαναγίνει εμβολιασμοί με τόσα πολλά διαφορετικά εμβόλια. Η νέα ασθένεια που είχαν δημιουργήσει είχε συμπτώματα όλων των ασθενειών που είχαν εισάγει στον άνθρωπο. Υπήρχε ο υψηλός πυρετός, η ακραία αδυναμία, το κοιλιακό εξάνθημα και η εντερική διαταραχή που χαρακτηρίζουν τον τύφο.

Το εμβόλιο της διφθερίτιδας προκαλούσε πνευμονική συμφόρηση, ρίγη και πυρετό, πρησμένο, πονεμένο λαιμό φραγμένο από την ψεύτικη μεμβράνη και την ασφυξία λόγω δυσκολίας στην αναπνοή που ακολουθούσε ασφυξία και θάνατο, μετά από τον οποίο το σώμα γινόταν μαύρο από το λιμνάζον αίμα που είχε στερηθεί το οξυγόνο στα στάδια της ασφυξίας. Τις πρώτες ημέρες το αποκαλούσαν Μαύρο Θάνατο. Τα άλλα εμβόλια προκαλούν τις δικές τους αντιδράσεις – παράλυση, εγκεφαλική βλάβη, κλειδαριά κ.λπ.

Όταν οι γιατροί είχαν προσπαθήσει να καταστείλουν τα συμπτώματα του τύφου με ένα ισχυρότερο εμβόλιο, αυτό προκάλεσε μια χειρότερη μορφή τύφου που την ονόμασαν παρατυφοειδή. Όταν όμως επινόησαν ένα ισχυρότερο και πιο επικίνδυνο εμβόλιο για να καταστείλουν εκείνο, δημιούργησαν μια ακόμη χειρότερη ασθένεια για την οποία δεν είχαν όνομα. Πώς θα έπρεπε να την ονομάσουν; Δεν ήθελαν να πουν στους ανθρώπους τι πραγματικά ήταν – το δικό τους τέρας του Φρανκενστάιν που είχαν δημιουργήσει με τα εμβόλια και τα κατασταλτικά τους φάρμακα.

Ήθελαν να απομακρύνουν την ευθύνη από τους ίδιους, οπότε την ονόμασαν ισπανική γρίπη. Σίγουρα δεν ήταν ισπανικής προέλευσης, και ο ισπανικός λαός δυσανασχέτησε με τον υπαινιγμό ότι η παγκόσμια μάστιγα εκείνης της ημέρας θα έπρεπε να αποδοθεί σε αυτόν. Αλλά το όνομα έμεινε και οι Αμερικανοί γιατροί και οι κατασκευαστές εμβολίων δεν ήταν ύποπτοι για το έγκλημα αυτής της εκτεταμένης καταστροφής – της επιδημίας γρίπης του 1918. Μόνο τα τελευταία χρόνια οι ερευνητές ξεθάβουν τα γεγονότα και επιρρίπτουν την ευθύνη εκεί που πρέπει.

Ορισμένοι από τους στρατιώτες μπορεί να ήταν στην Ισπανία πριν επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αλλά οι ασθένειές τους προέρχονταν από τα στρατόπεδα του αμερικανικού στρατού στην πατρίδα τους. Οι γιατροί μας εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το ίδιο τέχνασμα. Όταν τα δικά τους εμβόλια (που απαιτούνται για τα ταξίδια) προκαλούν εμβολιαστικές ασθένειες στο εξωτερικό, το χρησιμοποιούν ως αιτία για μια εκστρατεία τρόμου για να σπρώξουν τον κόσμο στα κέντρα εμβολιασμού.

Θυμάστε την γρίπη του Χονγκ Κονγκ και την ασιατική γρίπη και τον τρόμο για τη γρίπη του Λονδίνου; Όλα αυτά ήταν ιατρικά κατασκευασμένες επιδημίες αναμεμειγμένες με τα συνηθισμένα κοινά κρυολογήματα που έχουν οι άνθρωποι κάθε χρόνο.

Τώρα (1976) μας δουλεύουν πάλι οι κατασκευαστές εμβολίων – επιδημιών στην προσπάθειά τους να επιβάλουν άλλη μια απάτη πώλησης εμβολίων αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Οι απατεώνες τους έχουν ήδη πείσει τον πρόεδρο Φορντ να παραδώσει 135 εκατομμύρια δολάρια για να ξεκινήσουν την κομπίνα με τα εμβόλια. Ακόμα και οι ασφαλιστικές εταιρείες αρνήθηκαν να εμπλακούν σε ένα τόσο προφανώς επικίνδυνο και διεφθαρμένο σχέδιο.
Έτσι, και πάλι οι ιατρικοί και φαρμακευτικοί απατεώνες έπεισαν τους αρμόδιους κυβερνητικούς αξιωματούχους να εγγυηθούν την ασφάλιση έναντι των, πιθανών αγωγών δισεκατομμυρίων δολαρίων που θα μπορούσαν να ασκηθούν εναντίον των προωθητών των εμβολίων, εάν η εκστρατεία εμβολιασμού διεξαχθεί όπως έχει σχεδιαστεί. Ευτυχώς που ο Φορντ καταψηφίστηκε από το αξίωμά του. Κρίμα που δεν τον “ξεφορτώθηκαν” πριν πληρώσει το κλιμάκιο δηλητηρίων τα ΧΡΗΜΑΤΑ’ για να δηλητηριάσει όλο τον πληθυσμό.

Ωστόσο, δεν ξέρουμε ακόμη αν ο πρόεδρος Κάρτερ θα είναι καλύτερος. Θα κρατηθεί στη μέγγενη της ιατρικής και φαρμακευτικής δικτατορίας; Ή θα ερευνήσει – θα μάθει την αλήθεια – θα ανατρέψει τις αποφάσεις και θα αναγκάσει τους κατασκευαστές εμβολίων να επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν από τους φορολογούμενους με ψεύτικα προσχήματα;

Η δήλωση των προαγωγών του εμβολίου κατά της γρίπης των χοίρων ότι το εμβόλιο είναι ακίνδυνο, είναι ψευδής και η δήλωση ότι θα προστατεύσει από τη γρίπη είναι ψευδής. Πενήντα έξι άνθρωποι πέθαναν μετά τα εμβόλια, ορισμένοι μέσα σε 48 ώρες. Υπάρχει σύγχυση και διαφωνία μεταξύ των γιατρών σχετικά με όλες τις πτυχές του εμβολίου, από την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα μέχρι την αναγκαιότητά του, ποιος πρέπει να το κάνει και ποιος πρέπει να προειδοποιηθεί γι’ αυτό.

Η κραυγή της καμπάνιας των τρομολαγνίων τους είναι ότι η γρίπη των χοίρων είναι σαν τη γρίπη του 1918 που σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους. Δεν έχουν κανένα αξιοποιήσιμο και αποδεδειγμένο δείγμα αίματος από την επιδημία γρίπης του 1918 για να το αποδείξουν. Αυτό έγινε πριν από 58 χρόνια, και οι γιατροί ήταν το ίδιο μπερδεμένοι και αναποτελεσματικοί τότε όπως και τώρα. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι βέβαιο – η ισπανική γρίπη του 1918 ήταν μια ασθένεια που προκλήθηκε από εμβόλιο και προκάλεσε ακραία δηλητηρίαση του οργανισμού από τη συσσώρευση πολλών διαφορετικών εμβολίων.

Οι στρατιώτες στο Fort Dix που λέγεται ότι είχαν προσβληθεί από τη γρίπη των χοίρων είχαν υποβληθεί σε ενέσεις με μεγάλη ποικιλία εμβολίων, όπως τα εμβόλια που προκάλεσαν την επιδημία γρίπης του 1918. Η επιδημία γρίπης στο Fort Dix δεν είχε καμία σχέση με τους χοίρους. Δεν υπήρχαν χοίροι στο στρατόπεδο (εκτός αν θέλουμε να αποκαλούμε σαρκαστικά τους προαγωγούς των εμβολίων που προκάλεσαν τις ασθένειες – “χοίρους”).

Για να προσθέσουν στη σύγχυση, οι γιατροί λένε στον κόσμο ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη γρίπης- αυτή που είχαν οι στρατιώτες στο Fort Dix ήταν η γρίπη Α Victoria, υπάρχουν και άλλα στελέχη του ιού της γρίπης, και επίσης, ότι το εμβόλιο για τη γρίπη των χοίρων που έχουν ήδη κάνει τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν θα τους προστατεύσει από τα πολλά άλλα είδη γρίπης. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί ως “διέξοδος” σε περίπτωση αγωγών αργότερα, όταν αρχίσουν να εμφανίζονται περισσότερα θύματα.

Οι γιατροί θα πουν ότι το εμβόλιο απέτυχε επειδή ήταν το λάθος είδος γρίπης για το εμβόλιο. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, επειδή οι ιοί είναι απατηλοί, αόρατοι οργανισμοί που είναι ασταθείς και απρόβλεπτοι. Ένας ορισμός του λεξικού για τον ιό είναι “νοσηρό δηλητήριο”. Τα εμβόλια που εγχέονται στον οργανισμό είναι δηλητήριο και προκαλούν τις τυπικές αντιδράσεις δηλητηρίασης. Ο ιός (δηλητήριο) δεν πετάει γύρω από το σπίτι και δεν επιτίθεται στους ανθρώπους.

Επομένως, δεν θα υπάρξει επιδημία γρίπης των χοίρων, εκτός αν οι προαγωγοί των εμβολίων δημιουργήσουν μία όπως έκαναν στην επιδημία γρίπης του 1918. Δεν θα σκοτώσει 20.000.000 ανθρώπους, εκτός αν οι άνθρωποι υποβληθούν στα εμβόλια που παράγουν την ασθένεια. Υπάρχουν, επίσης, και άλλες αιτίες ασθενειών εκτός από τα εμβόλια, όπως το κακό φαγητό, το οποίο έχει αποβιώσει και μολυνθεί με δηλητηριώδη συντηρητικά και τεχνητά φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Υπάρχουν πολλές ακόμη αιτίες ασθενειών, αλλά καμία ασθένεια δεν είναι μεταδοτική (Δείτε το κεφάλαιο για τη θεωρία των μικροβίων).

Οι κινήσεις για τα εμβόλια έρχονται και παρέρχονται τόσο συχνά όσο συχνά οι υποστηρικτές των εμβολίων μπορούν να μαγειρέψουν την παραμικρή επίφαση ενός λόγου. Το 1957 προσπαθούσαν να ανακινήσουν μια εκστρατεία εμβολιασμού για κάτι που αποφάσισαν να ονομάσουν ασιατική γρίπη. Ένα κύριο άρθρο στην εφημερίδα Herald and Express της 29ης Αυγούστου 1957 είχε τίτλο: “Φόβος για την προπαγάνδα της γρίπης”. Μέρος του άρθρου έχει ως εξής:

“Τι καταιγίδα σε μια τσαγιέρα έχει δημιουργηθεί για την πιθανότητα ότι η χώρα αυτή θα αντιμετωπίσει μια επιδημία της ασιατικής γρίπης κατά τους προσεχείς φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.
“Ακόμα και το Υπουργείο Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών είναι υποχείριο του πανικού – και έχει εκδώσει δηλώσεις που τρομάζουν το κοινό, αντί να το καθησυχάζουν, επισημαίνοντας ότι αυτή η επιδημία, αν και ευρέως διαδεδομένη, δεν δίνει καμία ένδειξη ότι είναι πιο επικίνδυνη από τη συνηθισμένη μας πλημμύρα κρυολογημάτων που μοιάζουν με γρίπη, όταν έρχεται ο χειμώνας.
“Εκείνοι που διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές αναρωτιούνται ακόμη και αν το όλο θέμα δεν είναι μια σούπερ πώληση από την πλευρά εκείνων που φτιάχνουν και πωλούν τα εμβόλια που ετοιμάζονται… . .”

ΉΜΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΙΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥ 1918

Όλοι οι γιατροί και οι άνθρωποι που ζούσαν την εποχή της επιδημίας της ισπανικής γρίπης του 1918 λένε ότι ήταν η πιο τρομερή ασθένεια που είχε ποτέ ο κόσμος. Δυνατοί άνδρες, υγιείς και εύρωστοι, τη μια μέρα ήταν νεκροί την επόμενη. Η ασθένεια είχε τα χαρακτηριστικά του μαύρου θανάτου που προστέθηκαν στον τύφο, τη διφθερίτιδα, την πνευμονία, την ευλογιά, την παράλυση και όλες τις ασθένειες με τις οποίες είχαν εμβολιαστεί οι άνθρωποι αμέσως μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πρακτικά ολόκληρος ο πληθυσμός είχε “σπαρθεί” με ένεση με δώδεκα ή περισσότερες ασθένειες – ή τοξικούς ορούς. Όταν άρχισαν να ξεσπούν όλες αυτές οι ασθένειες που είχαν φτιαχτεί από γιατρούς με τη μία, ήταν τραγικό.

Αυτή η πανδημία τραβήχτηκε για δύο χρόνια, διατηρήθηκε ζωντανή με την προσθήκη περισσότερων δηλητηριωδών φαρμάκων που χορηγήθηκαν από τους γιατρούς οι οποίοι προσπάθησαν να καταστείλουν τα συμπτώματα. Απ’ όσο μπόρεσα να μάθω, η γρίπη χτύπησε μόνο τους εμβολιασμένους. Όσοι είχαν αρνηθεί τα εμβόλια γλίτωσαν από τη γρίπη. Η οικογένειά μου είχε αρνηθεί όλους τους εμβολιασμούς και έτσι παραμείναμε πάντα καλά. Γνωρίζαμε από τις διδασκαλίες υγείας των Graham, Trail, Tilden και άλλων, οι άνθρωποι δεν μπορούν να μολύνουν το σώμα με δηλητήρια χωρίς να προκαλέσουν ασθένεια.

Όταν η γρίπη ήταν στο αποκορύφωμά της, όλα τα καταστήματα ήταν κλειστά, όπως και τα σχολεία, οι επιχειρήσεις – ακόμη και το νοσοκομείο, καθώς οι γιατροί και οι νοσοκόμες είχαν εμβολιαστεί επίσης και είχαν προσβληθεί από τη γρίπη. Κανείς δεν κυκλοφορούσε στους δρόμους. Ήταν σαν μια πόλη-φάντασμα. Εμείς [που δεν είχαμε κάνει κανένα εμβόλιο] φαινόταν ότι ήμασταν η μόνη οικογένεια που δεν είχε κολλήσει γρίπη- έτσι οι γονείς μου πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να φροντίσουν τους αρρώστους, καθώς τότε ήταν αδύνατο να βρεις γιατρό.

Αν ήταν δυνατόν τα μικρόβια, τα βακτήρια, οι ιοί ή οι βάκιλλοι να προκαλέσουν ασθένεια, είχαν πολλές ευκαιρίες να επιτεθούν στους γονείς μου όταν περνούσαν πολλές ώρες την ημέρα στα ιατρεία. Αλλά δεν κόλλησαν γρίπη και δεν έφεραν κανένα μικρόβιο στο σπίτι για να επιτεθεί σε εμάς τα παιδιά και να προκαλέσει οτιδήποτε. Κανείς από την οικογένειά μας δεν είχε γρίπη -ούτε καν ένα συνάχι- και ήταν χειμώνας με βαθύ χιόνι στο έδαφος.

Λέγεται ότι η επιδημία γρίπης του 1918 σκότωσε 20.000.000 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αλλά, στην πραγματικότητα, οι γιατροί τους σκότωσαν με τις χονδροειδείς και θανατηφόρες θεραπείες και τα φάρμακά τους.
Αυτή είναι μια σκληρή κατηγορία, αλλά είναι ωστόσο αληθινή, αν κρίνουμε από την επιτυχία των γιατρών χωρίς φάρμακα σε σύγκριση με εκείνη των ιατρών.

Ενώ οι γιατροί και τα ιατρικά νοσοκομεία έχαναν το 33% των περιπτώσεων γρίπης, τα νοσοκομεία χωρίς φάρμακα, όπως το BATTLE CREEK, το KELLOGG και το MACFADDEN’S HEALTH-RESTORIUM, είχαν σχεδόν 100% ιάσεις με τη θεραπεία με νερό, τα λουτρά, τα κλύσματα κ.λπ. τη νηστεία και ορισμένες άλλες απλές θεραπευτικές μεθόδους, ακολουθούμενες από προσεκτικά επεξεργασμένες δίαιτες φυσικών τροφών.

Ένας γιατρός υγείας δεν έχασε ούτε έναν ασθενή σε οκτώ χρόνια. Η πολύ επιτυχημένη θεραπεία υγείας ενός από αυτούς τους γιατρούς χωρίς φάρμακα που δεν έχασε κανέναν ασθενή θα δοθεί στο άλλο μέρος αυτού του βιβλίου, με τίτλο ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ (Vaccination CONDEMNED), που θα δημοσιευτεί λίγο αργότερα.

Αν οι ιατροί ήταν τόσο προηγμένοι όσο οι γιατροί χωρίς φάρμακα, δεν θα υπήρχαν αυτά τα 20 εκατομμύρια θάνατοι από την ιατρική θεραπεία της γρίπης.

Υπήρχαν επτά φορές περισσότερες ασθένειες μεταξύ των εμβολιασμένων στρατιωτών απ’ ό,τι μεταξύ των ανεμβολίαστων πολιτών, και οι ασθένειες ήταν αυτές κατά των οποίων είχαν εμβολιαστεί. Ένας στρατιώτης που είχε επιστρέψει από το εξωτερικό το 1912 μου είπε ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία ήταν γεμάτα με περιπτώσεις παιδικής παράλυσης και αναρωτήθηκε γιατί ενήλικες άνδρες θα έπρεπε να έχουν μια παιδική ασθένεια. Τώρα, γνωρίζουμε ότι η παράλυση είναι μια συχνή μετενέργεια της δηλητηρίασης από εμβόλια. Όσοι βρίσκονταν στην πατρίδα δεν έπαθαν την παράλυση παρά μόνο μετά την παγκόσμια εκστρατεία εμβολιασμού το 1918.


Δείτε περισσότερα εδώ: mnwelldir.org
Εικόνα επικεφαλίδας: Ιατρικά Οικονομικά
Σημείωση του συντάκτη: Το άρθρο αυτό γράφτηκε το 1976.

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

Προβολές : 871


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα