Ποιοι είναι οι καλεσμένοι στο “πάρτι” του Παπαχελά: Ο νυν και όλοι οι πρώην. (ΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Ποιοι είναι οι καλεσμένοι στο “πάρτι” του Παπαχελά: Ο νυν και όλοι οι πρώην. (ΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

29 Φεβρουαρίου, 2024 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,038
Μοίρασέ το

 

«Πάρτι» με όλους τους πρωθυπουργούς από τα μνημόνια και μετά, διοργανώνει ο αρχισυντάκτης της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς, και φυσικά ονομάζεται… «Συνέδριο»

Χμ… ας ξεκινήσουμε με την παρακάτω φωτογραφία που είναι πολύ αποκαλυπτική για τον ρόλο του δημοσιογράφου Αλέξη Παπαχελά…

Ας συνεχίσουμε με τον πραγματικό ρόλο του THE TRILATER COMMISSION, ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ…

 

Τα ονόματα που την δημιούργησαν, νομίζω πως αρκούν για να καταλάβετε για τι ΕΡΠΕΤΑ πρόκειται…

… και ας ολοκληρώσουμε με την παρακάτω εικόνα…

ΤΡΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΓΟΝΙΔΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Η ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Γιατί όταν μουλωχτά καθορίζεις τις πολιτικές και την τύχη ενός λαού, δικαιούσαι μια μέρα τους μαζέψεις όλους μαζί να τα πείτε, δεν φτάνει να στέλνεις προσωπικό του “ομίλου” σε Βουλή κι Ευρωβουλή.

Η Καθημερινή, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics “συνδιοργανώνουν” τριήμερο συνέδριο με θέμα «ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: 50 Χρόνια μετά». Το συνέδριο θα διεξαχθεί από 29 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου στην Εθνική Πινακοθήκη και θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στην kathimerini.gr.

Οικοδεσπότης που θα κάνει και το καλωσόρισμα, ο Αλέξης Παπαχελάς.

Το περίεργο;

 

Αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

«Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται από το μεταιχμιακό καλοκαίρι του 1974 και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Η επέτειος αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία αναστοχασμού, ιστορικού απολογισμού και εθνικής αυτογνωσίας για τον μισό αιώνα Δημοκρατίας, με τη συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και ακαδημαϊκών».

Μπαρδόν, αλλά Κωστάκη ξέρω, αλλά Κωστάκη δεν βλέπω. Πού είναι ο Κώστας ο Καραμανλής οέο; Μόνο μνημονιακούς πρωθυπουργούς βλέπουμε, και τον “συνεχιστή των μεταρρυθμίσεων”, Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος κορυφαίοι Έλληνες πολιτικοί, πανεπιστημιακοί, τεχνοκράτες και δημοσιογράφοι. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, και οι πρώην πρωθυπουργοί Γεώργιος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Παναγιώτης Πικραμμένος, Αντώνης Σαμαράς και Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις ιστορικού απολογισμού και προβληματισμού για το μέλλον».

Να καλέσετε και τον Κασσελάκη, τότε, γιατί έχει δηλώσει ότι είναι ο πρωθυπουργός του μέλλοντος και… πολύ γουστάρετε, θεωρώ, αφού είναι και κολλητός του Μπαϊντενόπουλου!

«Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια και γνωστός ιστορικός Μαρκ Μαζάουερ θα αναφερθεί στην κεντρική ομιλία του στο πώς τοποθετείται η περίοδος της Μεταπολίτευσης στα 200 χρόνια του σύγχρονου ελληνικού κράτους. Πολιτικοί και τεχνοκράτες που χειρίστηκαν κρίσιμους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις ειδικών και δημοσιογράφων σε ξεχωριστά πάνελ».

Εξαιρετική επιλογή να καλέσουν τον Ρωσο-εβραϊκής καταγωγής “πασίγνωστο Βρετανό” ιστορικό, που και οι δυο του καταγωγές έχουν σχέση με τις δυο μεγαλύτερες συρράξεις αυτή τη στιγμή. Επιλογή Παπαχελά; Πρέπει να είχε πιεί πολλά ουισκάκια όταν το σκέφτηκε!

«Στο τέλος του συνεδρίου θα τεθεί το ερώτημα για τις πιο σημαντικές μεταρρυθμιστικές εκκρεμότητες της Ελλάδας σε μια μεγάλη συζήτηση, με τη συμμετοχή των Γιάννη Στουρνάρα, Στάθη Καλύβα, Χιούγκο Ντίξον, Κέβιν Φεδερστόουν, Χριστίνας Κουλούρη, Γιώργου Παγουλάτου.

«Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζεται από τον καθηγητή και διευθυντή του ΜΙΕΤ, Κώστα Κωστή, τον καθηγητή Μαρκ Μαζάουερ, την εκτελεστική διευθύντρια του Κέντρου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Ελέιν Παπούλιας, τον καθηγητή του LSE Κέβιν Φεδερστόουν, τον ιδρυτή και πρόεδρο του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, Συμεών Τσομώκο, και τον διευθυντή της «Καθημερινής», Αλέξη Παπαχελά».

Τι, μόνο ο Κλάους Σβαμπ θα κάνει συνέδρια και θα μας καθορίζει το μέλλον ΚΑΙ τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις; Όχι ο Αλαφούζος;

Όχι, δα, εμείς προτιμάμε ελληνικά προϊόντα!

Μεταρρυθμίστε μας κι άλλο, γουστάρουμε, το τραβάει ο οργανισμός του 41-τα-εκατό!

Υ.Γ. Καλά… ο άλλος ο Αλέξης, δεν πήγε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και πάει στου Παπαχελά; Παπαγελάααω!

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,038


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα