Ποιός έχει την τόλμη να καταδείξει επ’ αυτοφόρω τον Μητσοτάκη κλέπτοντα οπώρας (ψήφους δηλαδή); Εν αναμονή λοιπόν να δούμε αν η ΝΙΚΗ είναι πράγματι ΝΙΚΗ ή άπτερος Νίκη ή και “κουλή” Νίκη… (με κομμένα χέρια, ε;;;). 

Ποιός έχει την τόλμη να καταδείξει επ’ αυτοφόρω τον Μητσοτάκη κλέπτοντα οπώρας (ψήφους δηλαδή); Εν αναμονή λοιπόν να δούμε αν η ΝΙΚΗ είναι πράγματι ΝΙΚΗ ή άπτερος Νίκη ή και “κουλή” Νίκη… (με κομμένα χέρια, ε;;;). 

28 Μαΐου, 2023 20 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,164
Μοίρασέ το

 

 

ΚΥΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΣ : ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ : φαντασία ή “πραγματικότατο” σενάριο, που ξετινάζει τα πάντα;

 

Αρκεί τα αποτελέσματα των διαδικασιών της Νομικής Ομάδας της Νίκης, να φανούν ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2023… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ…

Προσωπική μου πρόβλεψη είναι πως … ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ… ΟΙ 7 ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η EXON MOBIL, ΞΟΔΕΥΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗ ΜΕΡΑ… και ο νοών, νοεί το…

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑ… ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Όταν η καλπονοθεία πήγε σύννεφο στις ΗΠΑ, η Ελλάδα θα ξεφύγει;

Το θέμα “βρωμάει” και καταθέτω ένα σενάριο, το οποίον έχει ακουστεί παλαιόθεν αλλά ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ.  Δεν λέω ότι επιβεβαιώθηκε, ούτε ότι δεν επιβεβαιώθηκε αλλά απλώς δεν ελέγχθηκε.

Ας δούμε την πορεία καταμετρήσεως των ψήφων :

  • σε κάθε εκλογικό κέντρο καταμετρούνται ψήφοι και σταυροί και συμπληρώνεται ένα πρακτικό, υπογεγραμμένο από όλα τα μέλη (άρα και τους αντιπροσώπους κάθε κόμματος. Προφανώς εδώ είναι αδύνατο να γίνει τροποποίησις του αποτελέσματος, διότι θα γίνει αντιληπτόν από τα μέλη. Ακόμα κι αν οι κομματικοί αντιπρόσωποι συναινούσαν (μην αναρωτηθείτε γιατί – αναλύω παρακάτω), σε τόσα πολλά άτομα κάποιο στοματάκι θα μιλούσε σε σύζυγο, κολλητό φίλο, φιλενάδα (ή “φιλενάδο”) και μετά θα γινόταν viral.  Έστω και σε ένα εκλογικό κέντρο!
  • κάθε εκλογικό κέντρο προωθεί τα αριθμητικά αποτελέσματα ηλεκτρονικά (μέσω tablet λένε ότι έγινε) στον τον κεντρικό υπολογιστή και τα λοιπά (ψηφοδέλτια και πρακτικό) σε κάποια υπηρεσία, που αγνοώ ποιά είναι, αλλά και δεν μας ενδιαφέρει στην ανάπτυξιν του σκεπτικού μου.
  • ο κεντρικός υπολογιστής αθροίζει τα αποτελέσματα όλων των εκλογικών τμημάτων και εξάγει τα αποτελέσματα. Μην ακούτε υπολογιστές και μπαρμπούτσαλα και νομίζετε ότι απαιτείται Άλγεβρα και Διαφορικός Λογισμός για τα αποτελέσματα. Αθροίσματα είναι, ούτε καν πολλαπλασιασμοί, αφαιρέσεις και διαιρέσεις δεν υπάρχουν.  Ένας μπακάλης παλαιάς κοπής με το μπακαλοτέφτερό του θα τα κατάφερνε εξ ίσου καλά με τις σούμες (=αθροίσματα), απλώς θα χρειαζόταν περισσότερον χρόνον.  Ούτε να φανταστείτε ότι χρειάζεται κάποιος super-computer σαν της NASA για τα αποτελέσματα.  Ένα απλό pc-computer αρκεί.

Έχει καταγγελθεί κατά καιρούς από διάφορα κόμματα, ότι κατά την άθροισιν των αποτελεσμάτων των εκλογικών κέντων γίνεται η “λαθροχειρία”.  ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;;;

Το θέμα είναι : γιατί δεν ζητούν να συγκρίνουν τα επίσημα αποτελέσματα με επανάθροισιν των υπογεγραμμένων πρακτικών;

Εδώ το απλό σκεπτικό λέει : και τί νομίζεις φιλαράκο (προς εμένα), τόσα κόμματα, που έχουν άμεσον ενδιαφέρον δεν το έκαναν;

ΑΠΑΝΤΩ : και πού το ξέρω; ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

Ξεχάσαμε το ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ του Πάγκαλου;

Όταν σήμερα βοά ο τόπος (πλην των αυτιών των δικαστικών) για τις παρακολουθήσεις των πολιτικών, οι οποίες γίνονται για εκβιασμόν (και ο Τσίπρας το κατήγγειλε), ποιός από το “σύστημα” των δημΙοκρατικών κομμάτων θα το καταγγείλει;  Αν κάποιος κουνηθεί πέραν του δέοντος εκτός των άλλων πάει και φυλακή (πχ Χ.Α), αφού τον έχουν στο χέρι.

ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΚΑΤΙ, το οποίον αν δεν βγει θα επαληθεύσει κάτι άλλο :

Σήμερα το πρωί βλέπω την είδησιν «Νομική Ομάδα ΝΙΚΗΣ : Επείγουσα αίτηση αποστολής της αναλυτικής καταμέτρησης εκάστου Εκλογικού Τμήματος» (www.triklopodia.gr/νομική-ομάδα-νικησ-επείγουσα-αίτηση-α/ ).

Ζητά την προαναφερθείσα επανάθροισιν.

 

Λεγόταν ότι αυτό θα ζητούσε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αλλά θα το τολμήσει ή και αυτή εντός συστήματος;

 

Θα το τολμήσει άλλος (πχ Βελόπουλος), ώστε έστω και καταϊδρωμένος να αποδείξει ότι δεν είναι συστημικός;

 

Ποιός έχει την τόλμη να καταδείξει επ’ αυτοφόρω τον Μητσοτάκη κλέπτοντα οπώρας (ψήφους δηλαδή); 

 

Αλλά μετά τι θα πει; ότι δεν το είχα καταλάβει;  Αν δεν είχατε καταλάβει αυτό, πως θα καταλαβαίνατε ότι μας κλέβουν οι ξένοι διαχρονικώς;  Άρα ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΞΙΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ;  Μη δούμε να θεσμοθετήσει ο Μητσοτάκης “ακαταδίωκτο” και για τους καλπονοθευτές!

Αν προχωρήσει η ΝΙΚΗ και επαληθευθούν όσα ανέφερα, θα σημαίνει ότι δεν ελεγχόταν από το σύστημα αλλά ΟΛΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ! (σημειώνω ότι δεν είμαι κολαούζος του συγκεκριμένου κόμματος αλλά αντιθέτως τους έλεγξα, τολμώ να πω καθόλου συνομωσιολογικώς ή υποθετικώς, όπως οι λοιποί αλλά με καθαρώς πνευματικά κριτήρια – www.triklopodia.gr/κυανουσ-ουρανοσ-περί-νικησ-και-νατσιο/ ).

Εν αναμονή λοιπόν να δούμε αν η ΝΙΚΗ είναι πράγματι ΝΙΚΗ ή άπτερος Νίκη ή και “κουλή” Νίκη… (με κομμένα χέρια, ε;;;). 

Έχει την μοναδική ευκαιρία να αποδείξει όλους τους άλλους προδότες της λαϊκής βουλήσεως! 

Εμπρός λοιπόν Ή ΤΑΝ Ή ΠΕΘΑΝ!

ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΟΜΙΖΩ ΓΛΑΥΚΑ ΕΙΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΙΚΗ;

Προσωπική μου πρόβλεψις ότι αυτό θα οδηγήσει στην πολιτειακήν ανωμαλίαν, αφού θα αποδειχθεί ότι μας ρούφηξαν τις ζωές μας και αλλοίωναν την λαϊκή βούλησιν!  Και αυτό θα οδηγήσει σε κλιμάκωσιν μετά του Αγίου Πνεύματος! (πρόβλεψις, όχι προφητεία)

ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;  ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; Τολμούν να κάνουν άλλο δημοψήφισμα ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΣΟΝ ΒΙΑΣΘΗΚΕ Η ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΙΣ;

Το βρωμερό προδοτικό ψευτορωμέηκο ψοφάει σαν μερμήγκι, που βγάζει φτερά πριν το τέλος του.  Του τονώνεται όχι απλώς η έπαρσις αλλά η οίησις και η Ουράνια “σφαλιάρα” επίκειται καταπελτική. 

Αν αργεί είναι γιατί εμείς ακόμα όχι μόνον να διορθωθούμε αλλά και να “πάρουμε χαμπάρι” τι συμβαίνει, οι περισσότεροι δε λόγω εθελοτυφλώσεως, αρνούμενοι να δεχθούν ότι τους δούλευαν ψιλό-γαζί.

Αν κάποιοι είναι δύσπιστοι ας δουν μερικά από τα πολλά, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες :

Σύμφωνα με την απογραφή του 2021 ο Νομός Σερρών έχει μόνιμο πληθυσμό 151.317 , ΦΕΚ Τεύχος Β’ 2802/26.04.2023 και Νόμιμο πληθυσμό (Δημότες) 182.226 ΦΕΚ Τεύχος Β’ 6951/30.12.2022.

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών με ενσωμάτωση στο Νομο Σερρών 94,62 % έχει εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους 212.464.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ 40% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ !!!  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;;

Ας δούμε την σελίδα του υπουργείου :

Ας δούμε και κάτι ακόμα :

Απογραφή ΕΛΣΤΑΤ: Στα 9.716.889 άτομα ανέρχεται ο πληθυσμός της Ελλάδας

9.813.595 οι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους!!!

(ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ;;;)

2.300.000 οι κάτω των 17 ετών!

Απομένουν 7.416.889 βάσει απογραφής! (9.716.889-2.300.000)

Συμμετοχή στις εκλογές 60,92%, 4.518.368 ψηφοφόροι δηλαδή!!! Έλαβαν :

ΝΔ                   2.403.684

ΣΥΡΙΖΑ          1.182.408

ΠΑΣΟΚ             675.273

ΚΚΕ                   425.755

ΕΛ. ΛΥΣΗ         262.306

Λοιποί               942.915

Σύνολο           5.892.341

1.400.000 ανύπαρκτοι ψηφοφόροι!!! (5.892.341-4.518.368)

Μην τρίβετε τα μάτια σας, από έναν στόκο (και στα μαθηματικά) σαν τον πρωθυπουργό μην περιμένετε μεγαλοφυείς τρόπους κλεψίματος παρά μόνον επιπέδου κλεφτοκοτά.  Πιο ψηλά αδυνατεί να πάει.  Πού να ήταν και μπολιασμένος…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,164


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα