Ποιός εισηγήθηκε την προώθηση των Marder στον Έβρο και όχι στα νησιά, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ;;; ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ;;;

Ποιός εισηγήθηκε την προώθηση των Marder στον Έβρο και όχι στα νησιά, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΦΥΛΑΚΤΑ;;; ΠΟΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ;;;

27 Οκτωβρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,111
Μοίρασέ το

 

 

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε που θα πάνε τα Marder και ποιος το εισηγήθηκε

 

Όταν σε βραβεύει το εβραιοχαζαροσιωνιστικό ερπετό, κι εσύ φουσκώνεις σαν παγώνι ένα είναι βέβαιο… πως είσαι σε στοές και λαγούμια και πως θα απαιτήσει από εσένα να ασκείς τα καθήκοντά σου ως ανώτατος στρατιωτικός, ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ… ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ… ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟΣ… 

Όχι πως είχαμε και καμία αμφιβολία για τον ρόλο του συγκεκριμένου, αλλά να πάρει ο διάολος, ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ  …”ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ”;;;

Όταν γίνει ο πόλεμος με την Τουρκία και τα ελληνικά νησιά γίνουν τουρκικά, η φλώρα θα συνεχίζει να … φοβερίζει…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  “Φλωρίτσα μου, δεν σε θέλω με καλσόν… με μαύρες κάλτσες σε θέλω και κόκκινες ζαρτιέρες…”, είπε ο χάζαρος στην Φλώρα… 

 

Υ.Γ.2. Ψάχνω να βρω έναν στρατιωτικό ΑΝΤΑΞΙΟ  απόγονο εκείνων των ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ’40 και δεν βρίσκω… ίσως να μην βρέθηκε ακόμα στον δρόμο μου…

Ο πρωθυπουργός στη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των δηλώσεων του μαζί με τον Γερμανό καγκελάριο Ο.Σολτς, ανακοίνωσε ότι τα γερμανικά τεθωρακισμένα Marder θα προωθηθούν σε μονάδες του Έβρου και όχι των νησιών.

Η πρώτη παρατήρηση είναι ότι η δημόσια δήλωση του αιφνιδίασε, όχι επειδή αυτή η επιλογή δεν είναι γνωστή, αλλά επειδή η κυβέρνηση «παίζει» εδώ και καιρό το «παιχνίδι» του «όλα είναι απόρρητα».

Υπενθυμίζουμε ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ούτε λίγο , ούτε πολύ είχε σχεδόν κατηγορηθεί για…προδοσία επειδή εντός Βουλής σε κλειστή συνεδρίαση επιτροπής…τόλμησε να ρωτήσει για τα νησιά από τα οποία θα αποσυρθούν τα ρωσικά BMP-1!

Φαίνεται ότι από τη δημοσιοποίηση «απόρρητων» , κανονικών ή «μαϊμού.», εξαιρείται η κυβέρνηση…

Το δεύτερο που μας είπε ο πρωθυπουργός είναι ποιος εισηγήθηκε την προώθηση των Marder στον Έβρο και όχι στα νησιά. Κι αυτό είναι το ΓΕΕΘΑ και ο Αρχηγός του.

Για εισήγηση των στρατιωτικών μίλησε ο πρωθυπουργός και για όσους σπεύσουν να μας «διορθώσουν» υποστηρίζοντας ότι στο ΓΕΣ ανήκει η εισήγηση θα απαντήσουμε ότι δεν μπορεί το ΓΕΕΘΑ να έχει αναλάβει την έγκριση ακόμη και των ανακοινώσεων Τύπου των Γενικών Επιτελείων και στις δύσκολες αποφάσεις να μην έχει καμία σχέση.

Οι όποιες αποφάσεις ανήκουν αποκλειστικά στο ΓΕΕΘΑ το οποίο προφανώς θα πιστωθεί τις επιτυχίες αλλά θα δώσει λόγο και για τα λάθη.

Το αναφέρουμε γιατί πολλές φορές οι πολιτικοί βάζουν «μπροστά» τους στρατιωτικούς με αποτελέσματα που δεν ήταν ποτέ ευχάριστα. Για τους στρατιωτικούς κυρίως.

 

Πηγή

Προβολές : 1,111


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα