ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΛΩΝΩΝ: Οι τοξικές πρωτεΐνες ακίδας προκαλούν βλάβη στους ιστούς ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στο αίμα των m-volιασμένων mRNA

29 Απριλίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Οι πρωτεΐνες Spike είναι σαν τα μικροσκοπικά βιοόπλα. Το σώμα σας κλωνοποιεί όλα τα αντίγραφα αυτών των βιολογικών όπλων, από το εσωτερικό, έτσι υπάρχει ένα πεδίο μάχης για τον πόλεμο των κλώνων που μαίνεται μέσα στο αίμα σας.

Οι ενισχυτικές δόσεις θα πυροδοτήσουν την κατάσταση, όπως η ρίψη βομβών στη μέση του πεδίου μάχης κατά τη διάρκεια της μάχης.

Μετάφραση blümlifee

 

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) δεν είπαν ποτέ στους Αμερικανούς ότι οι πρωτεΐνες ακίδας είναι παθογόνες πρωτεΐνες που συνεχίζουν να δημιουργούνται για πάντα, επομένως όλοι όσοι έχουν m-volιαστεί με την τεχνολογία mRNA θα έχουν δισεκατομμύρια τοξίνες στο αίμα τους σε όλη τους τη ζωή, σύμφωνα με ιογενείς ανοσολόγους.

Ένας άλλος μύθος που διαδίδεται από το CDC είναι ότι οι ενέσεις mRNA παραμένουν μόνο στον μυ του ώμου, αλλά τα επιστημονικά δεδομένα αποκαλύπτουν το αντίθετο.

Στην πραγματικότητα, τα τοξικά παθογόνα της ακίδας κυκλοφορούν σε ολόκληρο το αγγειακό σύστημα, και συσσωρεύονται σε όργανα σε υψηλές συγκεντρώσεις, σύμφωνα με Ιάπωνες ερευνητές.

Αυτό σημαίνει ότι πολύ μετά την εξαφάνιση του COVID-19 και όλων των παραλλαγών του, το σώμα των “m-volιασμένων” θυμάτων θα βρίσκεται σε έναν πόλεμο, παλεύοντας με τους κλώνους πρωτεΐνης ακίδας που ΑΚΟΜΑ θα παράγονται επειδή τα κύτταρα αυτών των ανθρώπων έχουν λάβει νέες οδηγίες για να το κάνουν για πάντα.

 

ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΚΙΔΑΣ mRNA ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

Εάν m-volιαστήκατε για τον ιό της Γουχάν, τότε μέσα σας διεξάγεται συνεχώς ένας εμφύλιος πόλεμος και τα αιμοφόρα αγγεία και τα όργανά σας είναι το πεδίο μάχης. Τα αντισώματα στοχεύουν σε τοξικές πρωτεΐνες που φράζουν την καρδιά, τα όργανα καθαρισμού και ακόμη και τον εγκέφαλό σας. Το ανοσοποιητικό σύστημα καταπονείται συνεχώς, ενώ επέρχεται χρόνια φλεγμονή, οδηγώντας σε προβλήματα υγείας, επιδεινώνοντας ειδικά τα προϋπάρχοντα.

Οι πρωτεΐνες Spike είναι σαν τα μικροσκοπικά βιοόπλα. Το σώμα σας κλωνοποιεί όλα τα αντίγραφα αυτών των βιολογικών όπλων, από το εσωτερικό, έτσι υπάρχει ένα πεδίο μάχης για τον πόλεμο των κλώνων που μαίνεται μέσα στο αίμα σας. Οι ενισχυτικές δόσεις θα πυροδοτήσουν την κατάσταση, όπως η ρίψη βομβών στη μέση του πεδίου μάχης κατά τη διάρκεια της μάχης.

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: ΤΟ mRNA ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΜΟΛΥΝΣΗΣ

 

Πολλοί m-volιασμένοι ασθενείς έχουν εξαπατηθεί από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, οι οποίοι ως επί το πλείστον αναπαράγουν την παραπληροφόρηση του CDC σχετικά με το πώς λειτουργεί πραγματικά το mRNA.

Οι άνθρωποι απλά δεν μπορούν να καταλάβουν πόση καταστροφή συμβαίνει στο αίμα τους λόγω των ενέσεων γονιδιακής θεραπείας. Όταν συμβαίνει μεταμόλυνση, και πράγματι συμβαίνει, το mRNA εισβάλλει στους πυρήνες των κυττάρων και μεταβάλλει τα χρωμοσώματα. Πρόσφατη έρευνα αποδεικνύει ότι αυτό συμβαίνει με τα ΗΠΑΤΙΚΑ (!!!!!!!!!!!!!) κύτταρα.

Μια πρόσφατη σουηδική μελέτη , που δημοσιεύθηκε μόλις πέρυσι, αποκάλυψε ότι το M-VOLΙΟ mRNA της PFIZER ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ DNA.

Αυτό καταργεί τους ισχυρισμούς ότι τα m-volια mRNA COVID-19 “δεν αλλάζουν” ή “αλληλεπιδρούν” με το DNA σας με οποιονδήποτε τρόπο. Πόσες φορές άραγε δεν το έχουμε ακούσει όλοι αυτό;

Όλοι αυτοί οι λεγόμενοι “fact checkers” έχουν πλέον ελεγχθεί οι ίδιοι, και αποδεικνύεται ότι λένε επίσης ψέματα.

Αυτό σημαίνει ότι συμβαίνει μόνιμη χρωμοσωμική αλλαγή που μπορεί να οδηγήσει σε νέες χρόνιες ασθένειες που δεν έχουμε ξαναδεί.

Με άλλα λόγια, το mRNA εισβάλλει στον πυρήνα του κυττάρου και γίνεται μεταμόλυνση, έπειτα μπορεί να παράγει ΜΟΝΙΜΑ τους τοξικούς κλώνους πριόν.

Οι ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΑΚΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΓΟΝΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι τα m-volια της γρίπης Fauci δεν μένουν στον μυϊκό ιστό, ταξιδεύουν σε όλο το σώμα, εισβάλλουν σε όργανα και αλλοιώνουν το ανθρώπινο DNA, μόνιμα, με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Με άλλα λόγια, ο πόλεμος των κλώνων από τις ενέσεις γονιδιακής θεραπείας COVID-19 είναι πραγματικός και κανείς άλλος δεν θα βγει από αυτόν κερδισμένος εκτός από τη Big Pharma και τη Big Government. Πάσχετε από ασθένεια πριόν*; Αυτό σημαίνει ότι το mRNA έχει “πιάσει για τα καλά δουλειά”.

ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ “M-VOLΙΑ” mRNA ΓΙΑ ΤΟΝ COVID ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ

Τα m-volια mRNA για τον COVID-19 έχουν σχεδιαστεί να εισέρχονται στα κύτταρά σας και να τα καθοδηγούν να δημιουργήσουν πρωτεΐνες ακίδας που μοιάζουν με επικαλύψεις τοξικών ιών, προκειμένου να ξεγελάσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα ώστε να πιστέψει ότι δέχεται επίθεση από έναν θανατηφόρο ιό.

Σε κανένα σημείο το mRNA δεν λέει στα κύτταρά σας να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ να παράγουν αυτά τα τοξικά σωματίδια που μιμούνται τον ιό, επομένως η εισβολή είναι αδυσώπητη και δεν σταματά ποτέ, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα σας δέχεται συνεχή επίθεση από αυτούς τους “κλώνους” που μοιάζουν με ιούς και πιθανώς να συμβαίνει για πάντα.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής φράζουν το αγγειακό σύστημα, τα όργανα καθαρισμού, ακόμη και τον εγκέφαλο με μικροσκοπικούς θρόμβους αίματος που υφίστανται επίθεση από το δικό σας ανοσοποιητικό σύστημα. Το σώμα σας έχει κολλήσει σε μια λειτουργία “μάχης ή φυγής”.

Τώρα φανταστείτε αν, μέσα στο θησαυροφυλάκιο μιας τράπεζας, μια μηχανή δημιουργούσε ρομπότ που μοιάζουν με ένοπλους ανθρώπους, και απλώς συνεχίζουν να βγαίνουν στο λόμπι της τράπεζας, τρομάζοντας τους πάντες για να τους κάνουν να πιστέψουν ότι συντελείται μια βίαιη ληστεία, ενώ συνωστίζονται στην τράπεζα ώστε δεν μπορεί πλέον να λειτουργήσει σωστά ή και καθόλου. Οι συναγερμοί χτυπούν, οι άνθρωποι μέσα πανικοβάλλονται και κανείς από τους εργαζόμενους δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του, όσο η ψεύτικη ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακόμη χειρότερα, αυτό συμβαίνει σε όλο το σώμα, και κάθε όργανο που λειτουργεί είναι μια τράπεζα, και είναι όλοι υπό πολιορκία.

Γι’ αυτό οι απόλυτα υγιείς αθλητές καταρρέουν μέσα στα γήπεδα και σφίγγουν το στήθος τους λέγοντας ότι δεν μπορούν να αναπνεύσουν.

Γι’ αυτό οι υγιείς πιλότοι πέφτουν με τα αεροπλάνα με ρυθμούς όπως ποτέ πριν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά στρατιωτικά μέλη αντιτίθενται στην ένεση, καθώς βλέπουν αυτό το μακελειό από πρώτο χέρι μεταξύ των συνομηλίκων τους, οι οποίοι υποφέρουν από την εσωτερική πρωτεϊνική ακίδα του πολέμου των κλώνων.

 

(διάρκεια 3:09)

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΛΩΝΩΝ”.

Η ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.

Εξετάστε τα συμπληρώματα και τις υπερτροφές που ενισχύουν τη φυσική λειτουργία του ανοσοποιητικού σας.

Κανείς δεν χρειάζεται δισεκατομμύρια τοξικά σωματίδια κλώνων να επιπλέουν για πάντα στο αίμα του. Απλώς ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΣΕΙΣ mRNA αυτού του Πολέμου των Κλώνων.

Προσθέστε σελιδοδείκτη στο Vaccines.news στους αγαπημένους σας ανεξάρτητους ιστότοπους για ενημερώσεις σχετικά με τα πειραματικά “m-volια” κατά του COVID που προκαλούν θρόμβους αίματος και άλλες φρικτές παρενέργειες.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

NaturalNews.com

En.ProtoThema.gr

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Προβολές : 1,207


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα