Πολύ σημαντική εξέλιξη με δυσμενή αποτελέσματα για όλη την ανθρωπότητα...

Πολύ σημαντική εξέλιξη με δυσμενή αποτελέσματα για όλη την ανθρωπότητα...

21 Σεπτεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,048
Μοίρασέ το

 

Maher Abu Tair: Σοβαρή προειδοποίηση, Το τέμενος του Ομάρ έως το τέλος του χρόνου κινδυνεύει να γκρεμιστεί

Πολύ σημαντική εξέλιξη με δυσμενή αποτελέσματα για όλη την ανθρωπότητα...

 

Η καταστροφή της ανθρωπότητας, δεν θα έλθει ούτε από την Ρωσία, ούτε από την Κίνα, ούτε από τα κράτη που είναι ΟΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

Θα προέλθει από την πιο καταραμένη χώρα του κόσμου…

Το Ισραήλ… από το σατανικό κρατίδιο που είναι υπεύθυνο για τους δυο Παγκοσμίους Πολέμους, και κυρίως για τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

Φωτιές πολέμου, μπορεί να ανάβουν παντού τα χαζαροερπετά, από την στιγμή που ελέγχουν όλους τους αρχηγούς κρατών και όλοι είναι πιόνια τους… άλλωστε είναι γνωστό πως πάντα βάζουν άλλους για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους…

Η αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα, μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια, αλλά ο πυρήνας της, βρίσκεται στον τρίτο κωλοναό τους που θέλουν να αναγείρουν για να στεφθεί σ’ αυτόν βασιλιάς της γης και του σύμπαντος, ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΤΟΥΣ…

Τα γεγονότα τρέχουν και … η αιματοχυσία, βρίσκεται έμπροσθέν μας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Υπενθυμίζω τι είχε προφητεύσει ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΑΛΜΠΕΡΤ ΠΑΪΚ…

Επίσης, να γνωρίζουμε, πως η Σαουδική Αραβία, θέλει το γκρέμισμα του μουσουλμανικού τεμένους και την δημιουργία του τρίτου ναού… αλλά να μην ξεχνάμε πως οι σαουδάραβες, είναι ΧΑΖΑΡΟΙ…

Ας προετοιμαστούμε, γιατί ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ…

 

Πάντα οι σχέσεις όσον αφορά το ιερό τέμενος ήταν τεταμένες ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους εβραίους, αλλά αυτή την χρονιά έχουν γίνει ασύλληπτα πράγματα που προμηνύουν την καταστροφή του τεμένους και μάλιστα εικάζεται  ότι πολλοί υψηλόβαθμοι σεΐχηδες θα συναινέσουν σε αυτό.
Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του τεμένους στα τέλη Σεπτεμβρίου θα καταλειφθεί και θα γίνουν εβραίικές τελετές μέσα στον ιερό χώρο προς αναπαράσταση του 3 Ναού του Σολομώντα που έρχεται με ασύλληπτη ταχύτητα.
Maher Abu Tair
>Maher Abu Tair: Σοβαρή προειδοποίηση, Το τέμενος του Ομάρ έως το τέλος του χρόνου κινδυνεύει να γκρεμιστεί
Υπάρχουν σχέδια κατά της Ιερουσαλήμ και του Αλ Άκσα τα οποία αποτελούν μέρος των μεγάλων σχεδίων για τον πλήρη έλεγχο του τεμένους και την κατεδάφισή του για την ανέγερση του 3 Ναού του Σολομώντα
Σχετικά με το τέμενος. επικεντρώνεται σε έναν βασικό στόχο που το Ισραήλ βρίσκεται κοντά να πετύχει, και παρακολουθούμε τη σκηνή, εν μέσω καταδίκης και καταγγελίας.
Χθες και τις προηγούμενες μέρες συνεχίστηκαν οι ισραηλινές εισβολές στο τέμενος και εντάθηκαν τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησαν μικρές και σταδιακά αυξήθηκαν και τις βλέπουμε όλη την εβδομάδα σε δύο βάρδιες, πρωί και βράδυ, εκτός από την Παρασκευή και το Σάββατο, και αυτό σημαίνει πολύ ξεκάθαρα ότι το σενάριο του time-sharing έχει εφαρμοστεί.
Τις επόμενες ημέρες θα συμβούν τα ακόλουθα σύμφωνα με παλαιότερα γνωστά νέα, καθώς αναμένεται να γίνει μάρτυρας της εκτόξευσης ενός άνευ προηγουμένου κύματος επίθεσης στο τέμενος, συμπεριλαμβανομένων εισβολών, σάλπισμα, σφαγή θυσιών, χορός και βεβήλωση, σε μια προσπάθεια να το ιουδαϊσμοποιήσουν πλήρως και να επιβάλουν μια νέα πραγματικότητα σε αυτό.
Οι ισραηλινές ομάδες σχεδιάζουν υπό την αιγίδα της ισραηλινής κατοχικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επιτρέποντας στους εξτρεμιστές να επιτεθούν στο τέμενος χτυπώντας τη σάλπιγγα, εισβάλλοντας στο τζαμί με λευκά ιερατικά ρούχα, που προσομοιώνουν τις τελετουργίες της χορτοφαγικής θυσίας και αυξάνουν τον αριθμό των εισβολέων στο τζαμί – αφού οι ομάδες του Ναού ζήτησαν διαδοχικές εισβολές στο τζαμί Αλ Άκσα, με το πρόσχημα των εβραϊκών εορτών τις επόμενες ημέρες.
Έτος, που αντιστοιχεί στις 26-27 Σεπτεμβρίου, ακολουθούμενο από το Γιομ Κιπούρ, που αντιστοιχεί στις 5-6 Οκτωβρίου και την Ημέρα του Θρόνου, που ξεκινά στις 10-17 Οκτωβρίου.
Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά γινόμαστε μάρτυρες της δημοσιοποίησης του Ιουδαϊσμού του Όρους του Ναού, δημόσια, μέσω ενδυμάτων, συμβόλων και διαφόρων τελετουργικών πρακτικών, που σε προηγούμενες περιπτώσεις δεν έφτασαν σε αυτόν τον βαθμό σαφήνειας και έντασης, και είναι βέβαιο ότι οι κατοχικές αρχές δεν θα εμποδίσουν κανέναν να ασκεί αυτές τις τελετουργίες κατά τη διάρκεια των καιρών, τα τρία προηγούμενα έτη.
Και αυτό σημαίνει ότι έχουμε μπει ουσιαστικά στο στάδιο της χωρικής κατανομής, με τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται, ξεκινώντας από την κατεδάφιση ενός από τα δύο τζαμιά μέσα στο Όρος του Ναού, ή ακόμα και η ληστεία κενών χώρων μέσα στο Όρος του Ναού, μέσα από πολλαπλά και διαφορετικά σενάρια για τα οποία έχουν επανειλημμένα προειδοποιηθεί εδώ και δεκαετίες.
Δεν ξέρετε τι θα κάνουν οι Παλαιστίνιοι μπροστά σε αυτή τη σκηνή, αλλά η πιθανότητα να ξεσπάσει μια μεγάλη σύγκρουση παραμένει μια πιθανότητα, γιατί αντιμετωπίζουμε διαφορετικές συνθήκες, ενώ κανείς δεν εμποδίζει το Ισραήλ από τις πρακτικές του, συμπεριλαμβανομένης της αμερικανικής κυβέρνησης, η οποία δηλώνει ότι θέλει να σταθεροποιήσει τις συνθήκες στην Ιερουσαλήμ, αλλά αφήνει όλο τον χώρο στις αρχές κατοχής, να υποστηρίξουν αυτές τις κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην έκρηξη όλων των καταστάσεων, ειδικά με την ισραηλινή κλιμάκωση εντός της Δυτικής Όχθης, και αντιμετωπίζουμε παρόμοια κατάσταση στις επιπτώσεις της εισόδου του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ, Αριέλ Σαρόν, ο οποίος εισέβαλε στο τέμενος και η έφοδος του προκάλεσε το ξέσπασμα της δεύτερης ιντιφάντα, η οποία διήρκεσε χρόνια, και άφησε σοβαρό αντίκτυπο σε περισσότερους από έναν επίπεδο.
Το συμπέρασμα εδώ είναι ότι οι επόμενες μέρες, και από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Οκτωβρίου, είναι μια επικίνδυνη περίοδος στην Ιερουσαλήμ, γενικά, και μέσα στο τέμενος Al-Aqsa, που έχει επιβληθεί από αυτές τις μέρες στους Ιεροσολυμίτες και στα σώματα της Ιερουσαλήμ και των Παλαιστινίων. , να δώσει προσοχή σε αυτές τις χρονικές στιγμές και να κινητοποιηθεί μέσα στο Όρος του Ναού, πέρα από τον υποτιθέμενο ρόλο των Παλαιστινίων και σε αραβικό και διεθνές επίπεδο.
Ειδικότερα, αυτό θεωρείται θεμελιώδεις αλλαγές στη μέθοδο κατοχής εντός του Al-Aqsa, και ανακοινώνοντας τη δημόσια πρόκληση για αλλαγή της ταυτότητας του Όρους του Ναού και του Τζαμί Αλ Άκσα.
Αυτή είναι μια αυστηρή προειδοποίηση για το τι πρόκειται να έρθει και μια προειδοποίηση ενάντια σε όλα όσα βλέπουμε και προορίζεται να θεωρηθεί φυσιολογικό, ενώ το τέμενος το πρώτο στολίδι της Παλαιστίνης, στο θρησκευτικό, πολιτικό , κοινωνική και εθνική αίσθηση, απειλείται με κατεδάφιση.
Πηγή: alghad.com

 

Πηγή

 

Αυτός θα είναι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και τα αποτελέσματά του, σύμφωνα με έγγραφο.

Πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου θα γίνουν τρείς παγκόσμιοι πόλεμοι σύμφωνα με καταχωρημένη επιστολή στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του…

Πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου θα γίνουν τρείς παγκόσμιοι πόλεμοι σύμφωνα με καταχωρημένη επιστολή στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου που εστάλη από τον Άλμπερτ Πάικ στον Τζιουζέπε Ματσίνι. Την επιστολή αυτή την εξαφάνισαν αλλά είχε ήδη διαρρεύσει.Ο Άλμπερτ Πάικ ήταν αμερικανός στρατηγός, μασόνος 33ου βαθμού, Λουσιφεριανός, πίστευε στον Λούσιφερ, που είναι ο Εωσφόρος, δηλαδή ήταν σατανιστής και είπε το “Ναι! Ο Λούσιφερ είναι Θεός”.

Ήταν επίσης από τα βασικά ιδρυτικά στελέχη της Κου-Κλούξ-Κλαν και το 1869 έγινε αρχηγός της. Έχει γράψει το αποκαλυπτικό βιβλίο “Morals and dogma” (Ήθη και δόγμα).

Ο Τζιουζέπε Ματσίνι ήταν ιταλός πολιτικός, δημοσιογράφος και επαναστάτης, μασόνος 33ου βαθμού, το 1834 έγινε αρχηγός των ιλλουμινάτι και το 1860 ίδρυσε την μαφία. Ο Ματσίνι, μαζί με τον Γκαριμπάλντι εργάστηκαν επαναστατικά για την ενοποίηση της Ιταλίας. Αρχή των ιλλουμινάτι για την Ιταλία είναι ότι, η ενότητα της Ιταλίας ποτέ δεν έχει θεωρηθεί από εμάς ως στόχος αλλά ως μέσο. Άρα κάτι κακό περιμένει και την Ιταλία. (Η επανάσταση του Γκαριμπάλντι θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία σε δύο χρόνια, αντικαθιστώντας την διδασκαλία της ελληνικής επαναστάσεως του 1821).

 

Η περίφημη επιστολή έχει ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871 και εστάλη από τον Πάικ στην P-1 (Propaganda-1), στον «πολύ ένδοξο αδελφό Τζιουζέπε Ματσίνι».

Γράφει για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, – δίνεται έμφαση στα νοήματα:

Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να γίνει με επιδιωκόμενο σκοπό να επιτρέψει τους Ιλλουμινάτι να ανατρέψουν την δύναμη των Τσάρων στην Ρωσία και μέσα από αυτόν τον πόλεμο να καταστεί η Ρωσία ένα φρούριο του άθεου κομμουνισμού. Οι διαφορές οι οποίες θα έχουν προκληθεί, από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ της Βρετανικής και της Γερμανικής αυτοκρατορίας, θα χρησιμοποιηθούν για να υποδαυλίσουν αυτόν τον πόλεμο. Στο τέλος του πολέμου, ο κομμουνισμός θα είναι εδραιωμένος και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για δύο σκοπούς, να καταστρέψει άλλες κυβερνήσεις και να αποδυναμώσει τις θρησκείες.

Αυτά ακριβώς έγιναν. Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε από το 1914 έως το 1918 με αντιπάλους τις δυνάμεις της Αντάντ, δηλαδή κυρίως την Βρετανική αυτοκρατορία και Γαλλία από την μια μεριά και από την άλλη κυρίως την Γερμανία και Οθωμανική Αυτοκρατορία. Κατά την διάρκεια αυτού του πολέμου έγινε η Οκτωβριανή επανάσταση, το 1917, ανετράπησαν οι Τσάροι και εδραιώθηκε ο άθεος κομμουνισμός στην Ρωσία.

Για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο γράφει ο Πάικ: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί εκ των προτέρων λόγω των διαφορών μεταξύ του φασισμού και των πολιτικών σιωνιστών (ως πολιτικούς σιωνιστές εννοεί τους εβραίους της διασποράς). Αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή του ναζισμού και ο πολιτικός σιωνισμός να ενδυναμωθεί αρκετά για να εγκαθιδρύσει το κυρίαρχο κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη. Κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ο διεθνής κομμουνισμός πρέπει να γίνει αρκετά δυνατός με σκοπό την εξισορρόπηση της χριστιανοσύνης, η οποία στην συνέχεια πρέπει να συγκρατηθεί και να διατηρηθεί υπό έλεγχο για όσο χρόνο χρειαστούμε, μέχρι την ώρα του τελικού κοινωνικού κατακλυσμού.

Η πρόβλεψή του και εδώ επαληθεύτηκε πλήρως. Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος διεξήχθη από το 1939 έως το 1945 με αντιπάλους τις λεγόμενες δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ, Αγγλία και Γαλλία) και Ρωσία με αντιπάλους τις φασιστικές δυνάμεις (Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία). Το αποτέλεσμα ήταν η ήττα του ναζισμού, η ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και η ενίσχυση του κομμουνισμού με την ίδρυση του Συμφώνου της Βαρσοβίας το οποίο απαρτιζόταν από την Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών (όλες αυτές ήταν 15) και άλλες επτά χώρες.

ΠΜ3

Από πολλούς αμφισβητείται το γράμμα αυτό διότι αναφέρονται λέξεις όπως σιωνισμός, κομμουνισμός και ναζισμός των οποίων η σημασία ήταν άγνωστη όταν είχε γραφεί. Η λέξη «σιωνισμός» μπορεί να μεταφέρθηκε στην Ευρώπη στα τέλη του 19ου αιώνος, αλλά χρησιμοποιείτο από τους άραβες αιώνες πριν.

Η λέξη «κομμουνισμός» εφευρέθηκε από τον Μάρξ αλλά ο Μάρξ ήταν σε στενή συνεργασία με τον Ματσίνι σχεδιάζοντας το μέλλον του κόσμου.

Η λέξη «ναζισμός» προέρχεται από την γερμανική λέξη “Nationalsozialismus”, που σημαίνει εθνικοσοσιαλισμός.

Καθιερώθηκε από τον Χίτλερ πολύ αργότερα αλλά πρέπει να γνωρίζουμε ότι άλλο πότε εκπονούνται τα σχέδια και άλλο το πότε εφαρμόζονται.

Ο Χίτλερ επίσης, συνετέλεσε να εξαφανιστεί ο εθνικισμός και όχι ο σοσιαλισμός, διότι το έθνος αποτελεί τροχοπέδη στην εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όχι ο σοσιαλισμός.

Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι τόσο ο Μάρξ όσο και ο Χίτλερ προέρχονται από την οικογένεια του Μπάρεντ-Κοέν.

Ο Μάρξ είναι απόγονος της οικογένειας αυτής και ο Χίτλερ απόγονος της ίδιας οικογένειας που, επιπλέον, μέλος της παντρεύτηκε μέλος τῆς οικογένειας Ρότσιλντ, από την οποία προήλθε ο Χίτλερ.

Ο Χίτλερ ήταν εγγονός του Νάθαν Ρότσιλντ με τον οποίο αλληλογραφούσε ο Μάρξ.

 

Η επιστολή αυτή εμφανίζεται στο βιβλίο «Ο Διάβολος τον 10ο αιώνα» που κυκλοφόρησε το 1892, υπάρχει στο ηχητικό αρχείο του Myroh Fagan του 1967, η να το εντοπίσει στις σημειώσεις και τα ερωτήματα της Οξφόρδης το 1920 και την επικαλούνται πολλοί ερευνητές. Αλλά το βασικό ερώτημα στο οποίο κανείς δεν απαντά είναι, εφόσον το γράμμα ήταν καταχωρημένο στην Βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου γιατί το εξαφάνισαν; Ας το άφηναν να φαίνεται η πλαστότητά του.

Το ότι επαληθεύτηκαν τα όσα εγράφησαν για τους δύο πρώτους πολέμους σε συνδυασμό με την σημερινή πραγματικότητα, καθιστά πολύ πιθανή την πραγματοποίηση των όσων είναι γραμμένα για τον τρίτο πόλεμο.

Για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο έγραψε ο Πάικ:

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να υποθαλφθεί αφού προηγουμένως προκληθούν διαφορές από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτι, μεταξύ των πολιτικών σιωνιστών (πολιτικός σιωνισμός είναι πλέον το κράτος του Ισραήλ) και των ηγετών του Ισλαμικού κόσμου.

Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο που το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός να καταστρέψουν αμοιβαία ο ένας τον άλλο. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για μια ακόμη φορά θα είναι διχασμένα σ’ αυτό το θέμα, θα είναι εξαναγκασμένα να μάχονται μέχρι του σημείου της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξαντλήσεως. …

Θα αφήσουμε ελεύθερους τους μηδενιστές και τους αθεϊστές να δραστηριοποιούνται παντού, και θα προκαλέσουμε έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό ο οποίος με όλη του την φρίκη θα δείξει καθαρά στα έθνη την επιρροή του απόλυτου αθεϊσμού, που είναι η πηγή προέλευσης της αγριότητας και της αιματηρότατης αναταραχής.

Εν συνεχεία παντού οι πολίτες θα είναι υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους από την εναντίον τους παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών που θα τους επιτίθενται.

Οι πολίτες των κρατών θα εξοντώσουν αυτούς τους καταστροφείς του πολιτισμού, και το πλήθος θα είναι απογοητευμένο από τον χριστιανική θρησκεία.

Του ανθρωπίνου πλήθους οι αντιλήψεις περί του Θεού θα είναι από εκείνη την στιγμή χωρίς πυξίδα ή προσανατολισμό, αναζητώντας ανήσυχα ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει προς τα πού να προσφέρει την λατρεία του.

Τότε το πλήθος, θα παραλάβει το αληθινό φως μέσα από την παγκόσμια εγκαθίδρυση του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί τελικά σε δημόσια θέα. Αυτή η εγκαθίδρυση του δόγματος του Εωσφόρου θα προκύψει ως αποτέλεσμα από την γενική αντιδραστική κίνηση των λαών την οποία θα ακολουθήσει η καταστροφή του χριστιανισμού και του αθεϊσμού, και οι δυο (χριστιανισμός και αθεϊσμός) θα νικηθούν και θα εξοντωθούν ταυτόχρονα.

 

Διαβάζοντας κανείς αυτά που γράφει για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο εύκολα μπορεί να καταλάβει ότι το μεγάλο κακό πλησιάζει γιατί έτσι το έχουν σχεδιάσει. Τον Πάικ δικαιώνει και ο Κίσινγκερ, όσον αφορά τον ερχομό του τρίτου μεγάλου πολέμου, όταν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Daily Squib στις 27 Νοεμβρίου 2011 δήλωσε: Αν δεν μπορείς να ακούσεις τα τύμπανα του πολέμου πρέπει να είσαι κουφός.

Η επιστολή σχετικά με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ξεκινάει με την σύγκρουση Ισραήλ – Αράβων, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται. Αυτή η σύγκρουση θα είναι πολύ συμφέρουσα γι’ αυτούς διότι:

1. Μόνο έτσι θα μπορέσουν τα γκρεμίσουν το τέμενος του Αλ Ακσά, που είναι το τρίτο ιερότερο μέρος των μωαμεθανών, γιατί είναι κτισμένο στο ιερότερο μέρος του ιουδαϊσμού, εκεί που υπήρχε ο Ναός του Σολομώντος. Αν δεν γκρεμιστεί το τέμενος ο ναός δεν μπορεί να κτιστεί.

2. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να καταστρέψουν τα χριστιανικά ιερά, όπως είναι ο τάφος του Χριστού κλπ που υπάρχουν στην Ιερουσαλήμ και τριγύρω γιατί αλλιώς ο Αντίχριστος δεν θα μπορεί να μπει στον Ναό. Δεν θα μπορεί να σταθεί όταν δίπλα υπάρχει ο τάφος του Χριστού απ’ όπου βγαίνει το Πανάγιο φως. Στα πλαίσια της καταστροφής όλων των χριστιανικών ιερών χώρων εντάσσεται και ο βομβαρδισμός του Βατικανού, όπως προείπε ο γέροντας Ιωσήφ, όχι τόσο λόγω της ιερότητός του όσο λόγω της βιβλιοθήκης του και όλων όσων είναι κρυμμένα στα υπόγειά του.

3. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να «καθαρίσουν» όλη την περιοχή από τους άραβες, από την Μεσοποταμία μέχρι τον Νείλο και τις πυραμίδες, για να δημιουργήσουν το Μεγάλο Ισραήλ που ονειρεύονται, και

4. Μόνο έτσι οι ασκεναζίμ θα απαλλαγούν από τους σεφαραδίμ. Δεν θέλουν όλους τους εβραίους κατοίκους του Ισραήλ αλλά μόνο τους εκλεκτούς.

 

Το ότι όλες οι χώρες του κόσμου οδηγούνται σε πλήρη εξάντληση και σε καταστροφή όλων τους των τομέων (θρησκεία, οικονομία, πολιτισμός, ηθική κλπ) είναι οφθαλμοφανές και θα διαρκέσει αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να φτάσει η εξάντληση στο σημείο που θέλουν.

Οι πολίτες θα κινδυνεύουν από τρομοκρατικές ομάδες, κάτι που το βλέπουμε ήδη με την εξάπλωση των μωαμεθανών στην Ευρώπη και σε πολλές πόλεις οι πολίτες οργανώνονται για να αυτοπροστατευθούν.

Ο ρόλος των αθεϊστών είναι επίσης εμφανής, αλλά αυτοί χρησιμοποιούνται προς το παρόν για να καταστρέψουν τον χριστιανισμό και για να απηυδήσουν οι άνθρωποι με τον Θεό ώστε οι άνθρωποι να ζητάνε εναγωνίως θεϊκή επέμβαση για να σταματήσει το κακό, ώστε να βρουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον Αντίχριστο ως αληθινό Θεό.

Θέλουν να εξαλείψουν τον χριστιανισμό, ιδιαιτέρως την ορθοδοξία, διότι έχει την αλήθεια και τον αθεϊσμό διότι οι άθεοι εφόσον δεν πιστεύουν σε κανέναν θεό, δεν θα πιστέψουν ούτε στον Αντίχριστο.

Αυτά όμως δεν θα ολοκληρωθούν διότι όπως είπαν και λένε οι φωτισμένοι γέροντες της ορθοδοξίας δεν θα επιτρέψει ο Θεός.

Όταν θα κορυφωθεί το κακό θα επέμβει για να σώσει τους ανθρώπους, θα διαδοθεί η Ορθοδοξία σε όλο τον κόσμο, ο έλληνας Πατριάρχης θα γίνει ο μοναδικός αρχηγός της χριστιανοσύνης, θα γίνει η Ελλάς πάλι πρώτη στον κόσμο σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο και άλλες προφητείες αλλά και σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, αλλά αυτό θα γίνει για τελευταία φορά. Ματά την αποτυχία τους, όπως είπε και ο γέροντας Ιωσήφ, τα μεγάλα κράτη θα συσκέπτονται και θα ξανασυσκέπτονται και δεν θα μπορούν να καταλάβουν που έκαναν λάθος.

Αυτός όμως ο οποίος δικαιώνει περίτρανα τον Πάικ είναι ένας άλλος κοσμοπολίτης του οποίου τα σχέδια εφαρμόζονται τώρα στην Ευρώπη, αλλά γι αυτά θα γράψω στο μεθεπόμενο άρθρο μου.

 

Χρήστος Μαντζιάρης

 

Πηγή

Προβολές : 1,048


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα