Πού πάμε;;; Κόρη ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, διακινήτρια λαθροεισβολέων!!!!!!!!!!!!!!

Πού πάμε;;; Κόρη ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ, διακινήτρια λαθροεισβολέων!!!!!!!!!!!!!!

25 Οκτωβρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,027
Μοίρασέ το

 

Οι συλληφθέντες, μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι το δικαστήριο, ωστόσο αντιμετωπίζουν βαριές ποινές κάθειρξης έως και 10 χρόνια, καθώς και χρηματικές ποινές 20.000 ευρώ τουλάχιστον.

 

 

 

Και ο υψηλόβαθμος στρατιωτικός που ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ θα ελέγξει ένα σύνταγμα αν χρειαστεί να πάει στον πόλεμο με την Τουρκιά…
ΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΔΩΣΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ…
Μήπως η κόρη ήταν η  “μπροστάρισσα” και ο πατήρ με τα παράσημα του κώλου, ο πραγματικός διακινητής;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Στα μαλακά θα πέσουν με την ΠΟΡΝΗ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ…
Ηδη διαφαίνεται από τις τοποθετήσεις των δικηγόρων υπεράσπισης…
ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ … “ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ”…
Υ.Γ.2. Την θυμάστε την λαθρολάγνα κόρη του ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ;;;
Υ.Γ.3. Τι διάολο… είναι έλληνες γονείς αυτοί, που βγάζουν τέτοια μπουμπούκια, ή μήπως κάτι άλλο;;;
Είναι δυνατόν να έχεις Έλληνα στρατιωτικό πατέρα και να “λαθρογκαμιέσαι…” ή να έχεις κολλητούς Αλβανούς, ή να συμμετέχεις στην μεταφορά λαθροεισβολέων που αποτελούν την καταστροφή της Πατρίδας σου;;;
Υ.Γ.4.Και μην τολμήσει κανείς να χαρακτηρίσει την γλώσσα που ενίοτε χρησιμοποιώ, γιατί δεν φταίνε οι λέξεις… φταίνε ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… και η οργή που με πνίγει…

 

Η 20χρονη οδηγός κόρη Συνταγματάρχη …διακινήτρια λαθρομεταναστών

Αυτό όμως που έκανε μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν η ηλικία της γυναίκας που οδηγούσε το φορτηγό με τους μετανάστες. Στο τιμόνι του οχήματος βρισκόταν ένα κορίτσι, η Κ.Μ., που μόλις είχε συμπληρώσει τα είκοσι… Πρόκειται για την κόρη υψηλόβαθμου αξιωματικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Κ.Μ., ενώπιον των αστυνομικών που την ανέκριναν μετά τη σύλληψη της, έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση για τον τρόπο λειτουργίας του κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών με το οποίο συνεργαζόταν.

Είπε λοιπόν ότι πριν από μερικές ημέρες ένας παλιός γνωστός της, αλβανικής καταγωγής, ο Ν.Ι., της πρότεινε να κουβαλήσει κάποια άτομα από ένα χωριό κοντά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Αφού τα άφηνε στο σημείο που θα της υποδείκνυε, στη συνέχεια θα έβγαζε βίντεο προς απόδειξη ότι είχε κάνει σωστά τη δουλειά της ώστε να πληρωνόταν με μετρητά στο χέρι στη Θεσσαλονίκη, σε σημείο που θα της υποδείκνυε για να συναντηθούν.

«Μου είχε υποσχεθεί ότι θα έπαιρνα 10.000 ευρώ. Το φορτηγό το νοίκιασα από τη Δράμα. Στον δρόμο δεν ήμουν μόνη μου. Μπροστά απ’ όλους πήγαινε ένα Toyota Avensis. Οδηγός του οχήματος αυτού ήταν ο Ν., ο οποίος προπορευόταν για να μας ενημερώνει για την ύπαρξη της αστυνομίας.

Για τον ίδιο σκοπό κινούνταν αρκετά μέτρα πιο πίσω από το συγκεκριμένο όχημα και λίγο μπροστά από το δικό μου ένα άλλο Ι.Χ. μάρκας Citroen C3 στο οποίο επέβαιναν ο Α.Ν. με τη σύντροφό του.

Τα παιδιά αυτά δεν τα γνώριζα από πριν, αλλά τα συνάντησα για πρώτη φορά λίγο πριν ξεκινήσουμε για να έρθουμε Κομοτηνή. Μόλις μου έκαναν σήμα, εγώ σταμάτησα. Ζητώ συγγνώμη για την πράξη μου».

Οι συλληφθέντες, μετά τις απολογίες τους, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι το δικαστήριο, ωστόσο αντιμετωπίζουν βαριές ποινές κάθειρξης έως και 10 χρόνια, καθώς και χρηματικές ποινές 20.000 ευρώ τουλάχιστον.

Το protothema.gr επικοινώνησε με την ποινικολόγο Ανθούλα Ανάσογλου και τον συνάδελφο της Νικόλαο Πάσχα που εκπροσωπούν τους συλληφθέντες.

Οι δύο δικηγόροι έκαναν λόγο για νέα και καλά παιδιά που παρασύρθηκαν και μπλέχτηκαν σε μία ιστορία με επώδυνες συνέπειες, χωρίς να καταλάβουν πού πηγαίνουν και τι ακριβώς πράττουν.

«Είναι ευτύχημα όταν η Δικαιοσύνη ενσκήπτει πάνω στη νεότητα και δείχνει ένα πρόσωπο επιείκειας, δίνοντας στον παραβάτη την ευκαιρία να ωριμάσει και πάνω απ’ όλα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή», ανέφεραν οι δικηγόροι των κατηγορούμενων.

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,027


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα