Πριν διαβάσεις αυτό το άρθρο – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, αναρωτήσου ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗ!!!

Πριν διαβάσεις αυτό το άρθρο – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, αναρωτήσου ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗ!!!

22 Ιανουαρίου, 2024 13 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:3,083
Μοίρασέ το

ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ τρομακτική.

Η ανθρωπότητα δεν υποφέρει απλώς από διεφθαρμένους πολιτικούς και τραπεζίτες, αλλά δέχεται επίθεση από καθαρό κακό. 

Στην κορυφή, υπάρχουν  σκοτεινές πνευματικές οντότητες που είναι απλώς μια συνέχεια αρχαίων πρακτικών λατρείας δαιμονίων και ανθρωποθυσιών… 

 

Ποιος βρίσκεται πραγματικά πίσω από την ατζέντα για την παγκόσμια κυριαρχία;

Πρόκειται για μια ανάρτηση πολύ σημαντική…

 

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ, ΑΣ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΕΙ… 

 

ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ…

 

Η δύναμή τους, είναι πως κινούνται στα σατανικά σκοτάδια…

ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ…

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΜΕ…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ…

ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ…

Λάβετε υπόψη πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ…

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι στην πραγματικότητα μια βιτρίνα για οντότητες που δραστηριοποιούνται στα παρασκήνια.

 

Ποιος ο ρόλος αυτού του παγκόσμιου δικτύου που αναφέρεται γενικά ως Deep State, Shadow Government, Cabal, Satanic Bloodlines, Illuminati, Elites, Royals, Black Nobility, Khazarian Mafia και αποτελείται από  αρχαίες βασιλικές δυναστείες και σειρές αίματος  που χρονολογούνται εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια πίσω;

 

Η ανθρωπότητα δεν υποφέρει απλώς από διεφθαρμένους πολιτικούς και τραπεζίτες, αλλά δέχεται επίθεση από καθαρό κακό. 

 

Στην κορυφή, υπάρχουν  σκοτεινές πνευματικές οντότητες που είναι απλώς μια συνέχεια αρχαίων πρακτικών λατρείας δαιμονίων και ανθρωποθυσιών… 

 

Πηγή: Stop World Control

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

 

Όταν κοιτάμε τα τρελά σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ηνωμένων Εθνών, πρέπει να αναρωτηθούμε ποιος έρχεται με αυτό το είδος παραφροσύνης; 

 

Ειδικά όταν βλέπουμε πώς ομαλοποιείται η παιδεραστία, οι άνδρες ενθαρρύνονται να ντύνονται σαν γυναίκες και τα νήπια αναγκάζονται να αλλάξουν το φύλο τους χειρουργικά, ακόμη και χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών τους. 

 

Από πού πηγάζει όλη αυτή η διαστροφή και η σκληρότητα; 

 

Για να βρούμε την απάντηση, πρέπει να κοιτάξουμε πίσω από την αυλαία του δημόσιου παγκόσμιου θεάτρου.

 

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οργανισμοί όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι στην πραγματικότητα μια βιτρίνα για οντότητες που δραστηριοποιούνται στα παρασκήνια.

Αυτό εξηγήθηκε κατά τη διάρκεια μιας διεθνούς  κριτικής επιτροπής αποτελούμενη από έντεκα δικηγόρους και έναν δικαστή, κατά την οποία η επίσημη ατζέντα της παγκόσμιας κυριαρχίας από τις οικονομικές ελίτ αποκαλύφθηκε από εμπειρογνώμονες πρώην πράκτορες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών, των Στρατιωτικών και Πληροφοριών των ΗΠΑ και της Βρετανίας Πρακτορεία. 

 

Ένας από τους πραγματογνώμονες ήταν ο Άλεξ Τόμσον, πρώην αξιωματικός της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Signals, GCHQ, της υπηρεσίας συνεργάτη της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας, ΗΠΑ). 

 

Ως αξιωματικός πληροφοριών, ο Άλεξ έμαθε για τη βρετανική στρατηγική για την παγκόσμια κυριαρχία. 

 

Κατέθεσε στη Μεγάλη Κριτική Επιτροπή πώς ο κόσμος διοικείται από ισχυρές οικονομικές οντότητες που δεν εμφανίζονται ποτέ στο κοινό και που ελέγχουν το WEF, τον ΠΟΥ, τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ, την ΕΕ, την BIS κ.λπ.

Το ερώτημά μας είναι φυσικά: ποιοι είναι αυτοί οι κρυφοί άρχοντες; 

 

Για να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, πρέπει να πάμε πίσω στην ιστορία…

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία, υπήρξαν ψυχοπαθείς που ποθούσαν την παγκόσμια κυριαρχία – π.χ. Αιγύπτιοι Φαραώ, Ρωμαίοι Αυτοκράτορες, Ρώσοι Τσάροι, Ευρωπαίοι Βασιλείς κ.λπ.

Ο πόθος για παγκόσμια κυριαρχία είναι μια βασική πραγματικότητα σε όλη την παγκόσμια ιστορία.

 

Μια παγκόσμια αυτοκρατορία διαδέχτηκε την άλλη: η ελληνική, η περσική, η βυζαντινή, η κινεζική, η ρωμαϊκή, η ισπανική και η βρετανική παγκόσμια αυτοκρατορία, κ.λπ.

 

Μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση σήμερα είναι ότι αυτή η αρχαία επιθυμία να κυβερνήσει ολόκληρο τον κόσμο έχει με κάποιο τρόπο εξαφανιστεί – αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι περαιτέρω από την αλήθεια.

 

Όπως είδαμε μόλις, οι αναδυόμενες τεχνολογίες επιτήρησης και συλλογής δεδομένων επιτρέπουν την εγκατάσταση παγκόσμιων συστημάτων πλήρους ελέγχου που οι προηγούμενοι τύραννοι δεν μπορούσαν καν να ονειρευτούν.

Για χιλιάδες χρόνια, η ελευθερία δεν υπήρξε ποτέ στη γη, καθώς ολόκληρος ο κόσμος κυβερνούνταν πάντα από τυράννους που καταπίεζαν τους ανθρώπους. Στην Ευρώπη, αυτοί οι ηγεμόνες ζούσαν σε πολυτελή κάστρα, ενώ οι αγρότες δούλευαν σκληρά στα χωράφια. Τα περισσότερα από αυτά που παρήγαγαν πήγαιναν στους πλούσιους τυράννους.

Οι τύραννοι πρόσφεραν κάποιο επίπεδο άνεσης στους ανθρώπους για να τους εμποδίσουν να επαναστατήσουν. Μια τυπική στρατηγική είναι η έννοια “άρτος και θεάματα”: δώστε στις μάζες διασκέδαση και φαγητό και θα είναι ήσυχα.

 

Αυτό ίσχυε στην αρχαία Ρώμη, όπως και σε κάθε άλλο πολιτισμό. Σήμερα το βλέπουμε σε μαζική κλίμακα, με την επέκταση του η βιομηχανία του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Η συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού δεν ενδιαφέρεται για τη σοφία, τη γνώση ή την κατανόηση, αλλά επιλέγει να κάθεται μπροστά στην τηλεόρασή του όλη τη νύχτα τρώγοντας φτηνό βιομηχανικό φαγητό. Διατηρούνται ήσυχοι με “άρτο και θεάματα” .

 

Με την πάροδο του χρόνου, ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξανόταν ολοένα και περισσότερο και αυτό αποτελούσε αυξανόμενη απειλή για την εξουσία των ηγεμόνων.

 

Όσο περισσότερους ανθρώπους πρέπει να ελέγχουν, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος μεγάλης κλίμακας αντίστασης.

 

Έτσι άλλαξαν τη στρατηγική τους: αντί να δρουν ανοιχτά, όπου οι μάζες έχουν πλήρη επίγνωση ότι καταπιέζονται από τυράννους, αποφάσισαν να κινηθούν στα παρασκήνια και να δώσουν στις μάζες την ψευδαίσθηση ότι είναι επικεφαλής – μέσω εκλογών.

Στην πραγματικότητα, οι κυβερνώντες δεν εγκατέλειψαν ποτέ την εξουσία τους. Απλώς έχουν χειραγωγήσει τις εκλογές για να τοποθετήσουν τις πολιτικές μαριονέτες τους, που χορεύουν στις χορδές τους. 

Με αυτόν τον τρόπο, οι ίδιοι αρχαίοι τύραννοι διατηρούν τον έλεγχο, ενώ οι άνθρωποι νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι.

 

Αυτό επιβεβαίωσε ένας πρώην ανώτατος αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών, ο Calin Georgesque, ο οποίος ήταν εκτελεστικός διευθυντής στον ΟΗΕ για 18 χρόνια.

 

Εξήγησε ότι οι πραγματικές εκλογές είναι βασικά ανύπαρκτες στον κόσμο. 

 

Η μαρτυρία του πραγματογνώμονα ενώπιον της Διεθνούς Επιτροπής Ερευνών για τα Εγκλήματα μπορεί να δει κανείς στο ντοκιμαντέρ μας, ” Secrets of the United Nations “.

 

Άφθονες περαιτέρω αποδείξεις ότι οι εκλογές είναι νοθευμένες μπορούν να βρεθούν σε  αυτήν την έκθεση αποδεικτικών στοιχείων .

 

ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ

Μετακινώντας τις επιχειρήσεις τους στα παρασκήνια, οι κυβερνώντες θα μπορούσαν να προστατευτούν από την οργή του κοινού.

 

Αλλά χρειάστηκε επίσης να προστατευτούν από τη δίωξη των κυβερνήσεων, έτσι δημιούργησαν για τον εαυτό τους τα λεγόμενα «κυρίαρχα κράτη». 

Ένα κυρίαρχο κράτος είναι μια μικρή περιοχή που δεν υποτάσσεται στους νόμους της χώρας, και είναι, στην ουσία, ανέγγιχτη.

 

Ένα παράδειγμα τέτοιου κυρίαρχου κράτους, είναι η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η οποία εποπτεύει περισσότερες από 50 κεντρικές τράπεζες – καθιστώντας την μια από τις πιο ισχυρές χρηματοοικονομικές οντότητες στον κόσμο.

Η BIS έγινε κυρίαρχη, ανέγγιχτη οντότητα το 1987 μέσω της Συμφωνίας για την έδρα, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το Ελβετικό Ομοσπονδιακό Συμβούλιο.

Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 

✔︎ Πλήρες απαραβίαστο  για όλα τα κτίρια του BIS, και τη γη κάτω και γύρω από αυτά, αδιαφορώντας για το ποιος τα κατέχει.

✔︎  Πλήρης ασυλία  από ποινικές και αστικές διώξεις και διαδικασίες για την τράπεζα αυτή καθαυτή.

✔︎  Καμία πληρωμή φόρων  επί συναλλαγών και μισθών προσωπικού.

✔︎  Καμία γνωστοποίηση  στις κυβερνήσεις σχετικά με τις δραστηριότητες του BIS.

✔︎  Δεν υπόκειται σε καμία δικαιοδοσία.

 

Η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών δεν μπορεί να διωχθεί, δεν χρειάζεται να ενημερώσει την κυβέρνηση για τις δραστηριότητές της, δεν πληρώνει φόρους και δεν υπόκειται σε καμία δικαιοδοσία. Μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. 

Ένα ακόμη πιο ισχυρό κυρίαρχο κράτος είναι το City του Λονδίνου, μια περιοχή ενός τετραγωνικού μιλίου, στην καρδιά της πόλης του Λονδίνου.

Το Σίτι του Λονδίνου είναι το οικονομικό κέντρο του κόσμου και η έδρα των βρετανικών ελίτ, όπου εκατοντάδες τράπεζες έχουν τα γραφεία τους. 

 

Δεν κυβερνάται από τη βρετανική κυβέρνηση, αλλά αντιθέτως, κυριαρχεί πάνω της. 

 

Το Σίτι του Λονδίνου έχει τα δικά του δικαστήρια και αστυνομία, είναι αδιαμφισβήτητο ως προς την κυριαρχία και την αυτοδιοίκησή του και  κυβερνά το μεγαλύτερο μέρος της Γης.  

 

Είναι επίσης το αρχηγείο για τον παγκόσμιο Τεκτονισμό, καθώς και το αρχηγείο του παγκόσμιου καρτέλ χρήματος γνωστό ως «The Crown». 

 

Το Στέμμα ελέγχει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και  διοικεί τις κυβερνήσεις όλων των χωρών της Κοινοπολιτείας (Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Καναδάς, το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής) και πολλών «δυτικών» εθνών εκτός Κοινοπολιτείας (δηλαδή της Ελλάδας), ενώ το χέρι τους Η επιρροή φτάνει ακόμη και βαθιά στη Λατινική Αμερική και την Ασία. 

Το Στέμμα ξεκινά από το Βατικανό.

Παραδόξως, το πιο σημαντικό κυρίαρχο κράτος στον κόσμο είναι το  κράτος της Πόλης του Βατικανού.  Ενώ στο κοινό το Βατικανό παρουσιάζεται ως θρησκευτικό ίδρυμα, στην πραγματικότητα είναι ο επικεφαλής του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού δικτύου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι δεν υπάρχει μόνο ένας Πάπας, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν τρεις: ο Λευκός Πάπας, ο Μαύρος Πάπας και ο Γκρίζος Πάπας.  Ο μόνος που βλέπουμε ποτέ είναι ο Λευκός Πάπας, αλλά ελάχιστα γνωρίζουμε ότι είναι ο χαμηλότερος από τους τρεις Πάπες. Στην πραγματικότητα, η ανώτατη αρχή είναι ο Γκρίζος Πάπας, ο οποίος δεν εμφανίζεται ποτέ δημόσια – λειτουργεί ως ένας τέλεια κρυμμένος υπέρτατος κουκλοθέατρος. Ενώ το Βατικανό παρουσιάζεται στην ανθρωπότητα ως η έδρα της ευσέβειας, στην πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετο. 

 

Όπως λέει και η παροιμία: «Το καλύτερο μέρος για να κρυφτεί ο διάβολος είναι στην εκκλησία». 

 

 

Οι άνθρωποι κατώτερου επιπέδου που εργάζονται στο Βατικανό δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο, όπως και οι χαμηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι αγνοούν ποιος ελέγχει πραγματικά το έθνος τους. 

 

 

Οι κυβερνώντες διασφαλίζουν ότι όλοι όσοι εργάζονται για αυτούς στα κατώτερα επίπεδα παραμένουν σε κατάσταση πλήρους άγνοιας. 

 

 

Μόνο εκείνοι που αρχίζουν να κάνουν ερωτήσεις και να αναζητούν την αλήθεια θα έρθουν τελικά αντιμέτωποι με όλο και περισσότερη διαφθορά, όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν τη σκάλα.

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Maria Vigano αποκάλυψε τη σεξουαλική κακοποίηση και την οικονομική διαφθορά στο Βατικανό. 

 

Προειδοποιεί επίσης την ανθρωπότητα για την ατζέντα της παγκόσμιας κυριαρχίας.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας – ακόμη και οι περισσότεροι πολιτικοί ηγέτες – δεν έχουν ιδέα ότι αυτά τα κυρίαρχα κράτη υπάρχουν, πόσο μάλλον να  κυβερνούν τον κόσμο.  

Το μόνο που γνωρίζουμε και βλέπουμε είναι οι δημόσιες προσωπικότητες -όπως πολιτικοί και επιχειρηματίες- που είναι απλές μαριονέτες αυτών των κρυφών μαριονετζήδων. Η δύναμή τους βρίσκεται στην αφάνεια . 

Παραμένοντας κρυμμένοι από τη θέα της ανθρωπότητας, μπορούν να λειτουργούν ανεξέλεγκτα, χωρίς να λογοδοτούν από τους ανθρώπους. 

Μια  καλή πηγή για να μάθετε για την ατζέντα για την παγκόσμια κυριαρχία από κρυφούς κυβερνήτες, είναι το “Grand Jury Evidence”. 

 

Αυτή η έκθεση περιέχει τις μαρτυρίες εμπειρογνωμόνων πρώην μελών της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, του Βρετανικού Ναυτικού, του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, των Ηνωμένων Εθνών και του CDC, οι οποίοι κατέθεσαν ενώπιον μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής 11 δικηγόρων και ενός δικαστή σχετικά με την ημερήσια διάταξη για την κοσμοκυριαρχία.

 

Κατεβάστε αυτό το PDF. 

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;

 

 

Απλώς ποιοι είναι οι άνθρωποι σε αυτά τα κυρίαρχα κράτη και ποιες είναι οι οντότητες που εργάζονται για αυτούς στα έθνη του κόσμου; 

 

Αυτό το παγκόσμιο δίκτυο αναφέρεται γενικά ως Deep State, Shadow Government, Cabal, The 1%, Satanic Bloodlines, Illuminati, Elites, Royals, Black Nobility, Khazarian Mafia και ούτω καθεξής.

 

 Αποτελούνται από  αρχαίες βασιλικές δυναστείες και σειρές αίματος  που χρονολογούνται εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρόνια πίσω. 

Για να μάθετε περισσότερα για αυτές τις άθλιες οικογένειες – ποιοι είναι, από πού κατάγονται και πώς λειτουργούν – προτείνω το κλασικό έργο του Fritz Springmeier, “Bloodlines of the Illuminati”. 

 

Αυτό το εξαιρετικά αναγνωρισμένο έργο αναφοράς διατίθεται ως λήψη  στον ιστότοπο της CIA.

FRITZ SPRINGMEIER “BLOODLINES OF THE ILLUMINATI JULY 15, 2023

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

 

 Αποκαλύπτει πληροφορίες για τις γραμμές αίματος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που ασκούν την επιρροή τους παγκοσμίως.

 

Τα κλασικά έργα, «Bloodlines of the Illuminati», τόμοι 1, 2 & 3, του Fritz Springmeier, θεωρούνται αυθεντικά.

Παραγγελία ως χαρτόδετο:
Αγορά τόμου 1
Αγορά τόμου 2
Αγορά τόμου 3

Λήψη ως PDF:
Λήψη τόμου 1
Λήψη τόμου 2
Λήψη τόμου 3

Μια δεύτερη έγκυρη πηγή που εστιάζει περισσότερο στις ευρωπαϊκές οικογένειες, είναι το «The 13 Satanic Bloodlines» του ερευνητή δημοσιογράφου Robin de Ruiter, ο οποίος το 2008 προέβλεψε με ακρίβεια την πανδημία του Covid. 

Αυτό το τετράτομο έργο απαγορεύτηκε στη Γαλλία, αλλά δημοσιεύεται σε περίπου 100 άλλα έθνη και γλώσσες.

 

Λήψη ως PDF

 

Μερικές από τις εγκληματικές οικογένειες είναι οι Rockefeller, Rothschild, Warburg, DuPont, Russell, Onassis, Collins, Morgan, Kennedy, Van Duyn, Li, Astor, Vanderbilt, Bauer, Whitney, Duke, Oppenheimer, Grey, Sinclair, Schiff, Solvay, Sassoon, Wheeler, Todd, Clinton, Taft, Goldschmidt, Wallenberg, Guggenheim, Bush και πολλοί άλλοι.

 

 

Υπάρχουν επίσης οι βασιλικές οικογένειες, όπως ο Οίκος των Αψβούργων, μια από τις πιο εξέχουσες δυναστείες στην ευρωπαϊκή ιστορία που κυβέρνησε το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης.

Οι βασιλικές οικογένειες είναι ο Οίκος του Windsor (Ηνωμένο Βασίλειο και η Κοινοπολιτεία), ο Οίκος του Orange-Nassau (διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην πολιτική και τη διακυβέρνηση της Ευρώπης), ο Οίκος του Schwarzenberg (ένας από τους πιο εξέχοντες ευρωπαϊκούς οίκους ευγενών) , κλπ.

 

Πολλές από αυτές τις οικογένειες είναι γενετικά συνδεδεμένες, καθώς όλες πιστεύουν ότι έχουν  διαφορετική γενετική από την υπόλοιπη ανθρωπότητα και επομένως έχουν το δικαίωμα να κυριαρχούν σε όλους μας. 

 

Είναι καθιερωμένο γεγονός ότι αποκαλούν το κοινό «βόδι» ή «ζωικό» τους. Για αυτούς, η ανθρωπότητα είναι απλώς ένα κοπάδι ζώων που πρέπει να διαχειριστούν.

HOUSE OF WINDSOR

HOUSE OF ORANGE-NASSAU

ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ SCHWARZENBERG

 

 

 

Το τιμόνι όλων αυτών των οικογενειών είναι το λεγόμενο «κεφάλι του φιδιού», οι Μαύροι Ευγενείς ή οι Ιησουίτες/Παπικές γραμμές αίματος, των οποίων η έδρα βρίσκεται στο κράτος της Πόλης του Βατικανού. Ένας από τους πιο εξέχοντες είναι ο Οίκος των Ορσίνι, οι οποίοι είναι απόγονοι της δυναστείας των Ιουλίων-Κλαυδίων της  αρχαίας Ρώμης. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά μπορείτε να βρείτε στα προαναφερθέντα έργα αναφοράς, στον ολλανδικό ιστότοπο  Ellaster.nl  (μετάφραση των σελίδων χρησιμοποιώντας το Google translate) και στο διαδίκτυο, όταν χρησιμοποιείτε τη μηχανή αναζήτησης χωρίς λογοκρισία  Qwant .

 

Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ

Είναι οι κρυφές οικογένειες που λειτουργούν μέσα από τα κυρίαρχα κράτη το υψηλότερο επίπεδο της πυραμίδας εξουσίας που ελέγχει τον κόσμο; 

 

Όχι.  

 

Υπάρχουν περισσότερα να αποκαλυφθούν. 

 

Αυτό το επόμενο επίπεδο πληροφοριών μπορεί να είναι ιδιαίτερα προκλητικό για ορισμένους αναγνώστες, επειδή είναι τόσο έξω από αυτόν τον κόσμο – κυριολεκτικά.

 

Για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε την πραγματικότητα αυτού που πρόκειται να μάθετε, θα δώσω πρώτα ένα βασικό ιστορικό υπόβαθρο.

 

Όταν κοιτάμε την παγκόσμια ιστορία, υπάρχει ένα πράγμα που ξεχωρίζει:

Σε κάθε πολιτισμό, παντού στη γη,  ένα πράγμα  ήταν πάντα στην καρδιά κάθε κοινωνίας:  η λατρεία των δαιμονικών οντοτήτων.

 

Η αρχαία Αίγυπτος, η Βαβυλώνα, η Ρώμη και η Ελλάδα ήταν βαθιά ενσωματωμένες σε πνευματικές πρακτικές που συνήθως περιλάμβαναν δύο πράγματα:  τη σεξουαλική κακοποίηση και την ανθρωποθυσία.  

 

Αυτό ισχύει για κάθε μέρος του κόσμου, είτε είναι Αφρική, Ασία, Αμερική, Ευρώπη – είναι κυριολεκτικά παγκοσμίως. 

 

Ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ αναφέρονται στη σκοτεινή πνευματική οντότητα που είναι γνωστή ως Σατανάς (που σημαίνει αντίπαλος ή αντίπαλος). 

 

Υπάρχουν όμως και άλλα όντα. 

 

Μια εξέχουσα πνευματική οντότητα που έχει λατρευτεί σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας ονομάζεται Μολώχ. 

 

Σε διαφορετικούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, είναι γνωστός με διάφορα ονόματα, όπως Melech, Mo-lech, Milcom, Melkom, Molek, Malec, Malik, Melek, Malkum, Melqart, Melkart, Milk, Melqarth, Kronos και Cronus. 

 

Στο Ισλάμ, για παράδειγμα, το Mo-lech ονομάζεται Malec ή Malik.

 

 

Τα πολλά ονόματα επιβεβαιώνουν την παγκόσμια λατρεία αυτής της δαιμονικής οντότητας.

 

Ο Μολώχ απεικονίζεται ως άνθρωπος με κεφάλι ταύρου. 

Στις τελετές, τα αγάλματα αυτού του δαίμονα θερμάνονταν με φωτιά και μόλις τα απλωμένα χέρια έλαμπαν καυτά, τοποθετούνταν μέσα σε αυτά ζωντανά μωρά. 

Για να καταστείλουν τις τρομοκρατημένες κραυγές του παιδιού που καίγονταν ζωντανό, ακούστηκε δυνατή μουσική.

Είναι η βασική ανθρώπινη ιστορία  που πρέπει να γνωρίζει ο καθένας μας. Όταν ταξιδεύετε οπουδήποτε στον κόσμο, τα αρχιτεκτονικά κατάλοιπα της ανθρωποθυσίας μπορούν συχνά να τα δεις σε διάφορες τοποθεσίες. 

 

Στη Νότια Αμερική, οι πυραμίδες των Αζτέκων, για παράδειγμα, σηματοδοτούν το τοπίο. 

 

Στην κορυφή αυτών των πυραμίδων, οι άνθρωποι θυσιάστηκαν σε σκοτεινές πνευματικές δυνάμεις. 

 

Στην Ευρώπη, αυτό έγινε από τους Δρυίδες. στην Αφρική από τους σαμάνους.

 

Στην Αίγυπτο από τους αρχιερείς, και ούτω καθεξής.

 

Η ανθρωποθυσία βρίσκεται στο επίκεντρο των περισσότερων πολιτισμών σε όλο τον κόσμο.

Με την εξάπλωση του Χριστιανισμού, αυτή η φρικτή πρακτική καταργήθηκε στη δημόσια σφαίρα, αλλά δεν εξαλείφθηκε από την κοινωνία. 

 

Αντίθετα, πολλοί υπηρέτες του σκοτεινού βασιλείου συνέχισαν να ασκούν αυτές τις τελετουργίες κρυφά.  Και εδώ φτάνουμε τώρα στην κορυφή της πυραμίδας της παγκόσμιας δύναμης…

 

Σε κάθε πηγή ποιότητας σχετικά με αυτό το θέμα, θα βρείτε άφθονη τεκμηρίωση ότι, στο ανώτατο επίπεδο των δομών εξουσίας,  εξακολουθούν να εφαρμόζονται τελετουργική σεξουαλική κακοποίηση και ανθρωποθυσίες . 

Ένα παράδειγμα αυτού αποκαλύφθηκε από τον  Ronald Bernard , έναν πρώην τραπεζίτη που εργάστηκε σε υψηλό επίπεδο της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κυριαρχίας.

 

Ο Bernard κίνησε τρισεκατομμύρια δολάρια για τους κρυφούς ηγεμόνες και απέκτησε μια σαφή κατανόηση του τι συμβαίνει σε αυτούς τους κύκλους.

 

Στο παρακάτω βίντεο, καταθέτει ότι στα υψηλότερα επίπεδα των οικονομικών ελίτ, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μέλη μιας θρησκείας που ονομάζεται Luciferianism.  

 

Ο Ρόναλντ συμμετείχε σε μερικές από τις σατανικές μάζες τους, που περιλαμβάνουν πολύ αλκοόλ και σεξ. 

 

Κάποια στιγμή κλήθηκε να παρακολουθήσει συναντήσεις υψηλού επιπέδου στη Γερμανία, όπου θα θυσιάζονταν παιδιά. 

 

Του υποσχέθηκαν ότι αυτό θα άνοιγε διάπλατα τις πύλες για την αστρονομική δύναμη και τον μεγάλο πλούτο για αυτόν προσωπικά. 

 

Αντί να κινεί δισεκατομμύρια για τους οικονομικούς άρχοντες, θα γινόταν ο ίδιος δισεκατομμυριούχος. 

 

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ήταν να βάλει τη συνείδησή του στην κατάψυξη – στο μείον 100.

 

Αυτό είναι το κίνητρο πίσω από τη σκληρή πρακτική της ανθρωποθυσίας:

 

Σε αντάλλαγμα για την προσφορά ανθρώπων (ειδικά μωρών και παιδιών) σε δαιμονικές δυνάμεις, οι ελίτ λαμβάνουν δύναμη και πλούτο από το σκοτεινό βασίλειο. Αυτό εξηγεί τους εξαιρετικούς οικονομικούς πόρους τους και την απίστευτη επιρροή τους παγκοσμίως.

 

 

Ο Ρόναλντ Μπέρναρντ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτόν τον τρόμο και άφησε πίσω του τον κόσμο των κυρίαρχων οικονομικών ελίτ. 

 

Βασανίστηκε μέχρι θανάτου, μετά είχε μια NDE (σχεδόν θανατηφόρα εμπειρία) και από θαύμα επέστρεψε στη ζωή στο νοσοκομείο. 

 

Αφού υπηρέτησε το σκοτεινό βασίλειο, ο Ρόναλντ ένιωσε ότι του είχε δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία να αποκαταστήσει τη ζημιά που είχε προκαλέσει στην ανθρωπότητα. Τώρα έχει αφιερώσει τη ζωή του στη δημιουργία ενός εναλλακτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να ξεφύγουν από τα τυραννικά συστήματα των ελίτ.

Η άκρως αποκαλυπτική μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα του Ronald Bernard μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, το οποίο έχουν δει περίπου 90 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

 

Μπορείτε να δείτε την συγκλονιστική κατάθεσή του σε ομάδα; δικαστών,  και στο παρακάτω βίντεο, βάζοντας την μετάφραση…

Στο παράθυρο του βίντεο επιλέγετε τις Ρυθμίσεις-γρανάζι, στο αναδυόμενο παράθυρο επιλέγετε το «Υπότιτλοι», στο νέο παράθυρο που θα παρουσιαστεί επιλέγετε το «Αυτόματη Μετάφραση» και τελικώς στο ακόλουθο παράθυρο επιλέγετε την γλώσσα αρεσκείας σας – Ελληνικά.

Οι πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν από τον Ronald Bernard επιβεβαιώνονται από πρώην διευθυντές της CIA, του FBI, της αστυνομίας, της χωροφυλακής, του στρατού, ντετέκτιβ, αυτόπτες μάρτυρες, δικαστές και πολλά επιζώντα θύματα στην αναφορά μας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση  και τη δολοφονία από υψηλόβαθμους αξιωματούχους . 

 

Έχω επίσης στην κατοχή μου αρκετές προσωπικές επιστολές από γυναίκες που διέφυγαν από τους σκληρούς κύκλους των ελίτ, όπου έχουν βιαστεί χιλιάδες φορές.

Η Nathalie Augustina ήταν ένα παγκοσμίου φήμης μοντέλο μόδας που ελεγχόταν από τη CIA για να γίνει σκλάβα του σεξ για το υψηλότερο επίπεδο των ελίτ: βασιλικές οικογένειες, αρχηγούς κρατών, διοικητές του στρατού, διασημότητες του Χόλιγουντ κ.λπ. Περιγράφεται η ιστορία της σε ένα ολλανδικό βιβλίο γραμμένο από τον προαναφερθέντα ρεπόρτερ Robin de Ruiter. 

 

Ένα άλλο (ανώνυμο) επιζών θύμα και αυτόπτης μάρτυρας μου έστειλε επίσης αρκετές επιστολές. 

 

Αυτά είναι πολύ ανησυχητικά στην ανάγνωση, αλλά αποφάσισα να συμπεριλάβω ένα μικρό μέρος από αυτά σε αυτήν την έκθεση, καθώς αυτές οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων αποκαλύπτουν μια κρυφή πραγματικότητα που η ανθρωπότητα πρέπει επειγόντως να συνειδητοποιήσει.  

 

Κατανοήστε ότι μπορεί να εμφανίσετε  γνωστική ασυμφωνία ή φαινόμενο Semmelweis όταν βλέπετε αυτές τις πληροφορίες. 

 

Αυτοί είναι ψυχολογικοί μηχανισμοί που ενεργοποιούνται υποσυνείδητα για να μας προστατεύσουν από νέες πληροφορίες που αμφισβητούν τις τρέχουσες πεποιθήσεις μας.

Κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ τρομακτική.

 

Θέλω  να σας ενθαρρύνω να έχετε επίγνωση σχετικά με αυτό και να μην ενδώσετε στο αντανακλαστικό της απόρριψης πληροφοριών που είναι ενοχλητικές. 

 

Αυτό είναι που συντηρεί αυτές τις φρικαλεότητες. 

 

Ο λόγος που μοιράζομαι αυτές τις ευαίσθητες λεπτομέρειες είναι γιατί αυτού του είδους το κακό μπορεί να υπάρξει μόνο με την άγνοια της ανθρωπότητας. 

 

Το να το φέρουμε στο φως είναι το πρώτο βήμα για να τεθεί τέλος σε αυτόν τον τρόμο.

 

 

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Μεγάλωσα στον Καναδά. Ο πυρήνας αυτού του πράγματος είναι η γενετική. Αυτές οι οικογένειες αίματος πιστεύουν ότι είναι γενετικά ανώτερες . Όπου κι αν δεις ανθρώπους να χειραγωγούν τη γενετική… μάλλον είναι αυτοί. Και όπου βρεις “βασιλικές οικογένειες” να κυβερνούν χώρες. .. θα τα βρείτε σε αφθονία.

Λοιπόν… αυτές οι οικογένειες λατρεύουν τους πεσμένους αγγέλους… που θα ήταν ο Σατανάς, ο Εωσφόρος, ο Μπαφομέτ, ο Μολώχ και ο Βάαλ.

 

Έτσι τα παιδικά μου χρόνια ήταν το ένα σατανικό τελετουργικό μετά το άλλο.

 

Γίνονται στις συγκεκριμένες ημερομηνίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους…. ηλιοστάσια, ισημερίες, πανσέληνοι κ.λπ.  

 

Ο σκοπός των τελετουργιών είναι να συγκεντρώσουν δύναμη για τον εαυτό τους.  

 

Μια τυπική παιδική ηλικία σε αυτή τη φρίκη θα βρει παιδιά να βιάζονται μερικές χιλιάδες φορές μέχρι να γίνουν 18. Μιλάμε για ένα σατανικό δίκτυο λατρείας που είναι παγκοσμίως.

 

Και κάνουν ένα μεγάλο κομμάτι από τα παιδιά τους που διακινούν χρήματα. Είναι βάναυσο.

Ξεκινούν τον προγραμματισμό στη μήτρα ή στη γέννηση. Χρησιμοποιούν αστρολογία και αριθμολογία… ρε αποκρυφιστές της μαύρης μαγείας… επιλέγουν την ημερομηνία γέννησής σας… σας καλλωπίζουν για συγκεκριμένες καριέρες.  

 

Προσπαθούν να βάλουν τους ανθρώπους τους στην κορυφή των πεδίων σε όλο τον κόσμο.  

 

Αλλά τώρα πάνε για διάλειμμα. 

 

Θέλουν μια κεντρική παγκόσμια κυβέρνηση… στην Ιερουσαλήμ. 

 

Θέλουν να γκρεμίσουν τα εθνικά κράτη.

Επειδή τα βασανιστήρια στη λατρεία είναι τόσο ακραία…  οι άνθρωποι χωρίζονται και διαχωρίζονται,  έτσι οι περισσότεροι άνθρωποι DID… πάσχουν από διασπαστική διαταραχή ταυτότητας… που παλαιότερα ονομαζόταν διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας. 

Βασικά καταλήγεις με ένα σωρό ανθρώπους ή θραύσματα προσωπικότητας μέσα σου… γιατί με κάθε μαρτύριο… χωρίζεις.

Το αποτέλεσμα αυτού είναι ότι πολλοί άνθρωποι που πέρασαν από αυτό… δεν το θυμούνται… και η λατρεία το εκμεταλλεύεται αυτό. 

 

Δομούν την προσωπικότητα έτσι ώστε να έχετε προσωπικότητες που βγαίνουν τη νύχτα… και άλλες που ζουν την καθημερινότητά σας. 

 

Οι άνθρωποι ζουν διπλές ζωές και δεν το συνειδητοποιούν. 

 

Είναι πολύ έξυπνο, οπότε η λατρεία κάνει όλα τα είδη των πραγμάτων τη νύχτα. 

 

Θέλουν ψυχοπαθείς που δεν θα έχουν κανένα συναίσθημα καθώς κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους.  

 

Απογυμνώνουν τα συναισθήματα από τα παιδιά στη λατρεία. 

 

Σε βάζουν σε εμπειρίες σχεδόν θανάτου….. αυτό ανοίγει τα ψυχικά κέντρα και εκτοξεύει το IQ μέσα από την οροφή. 

 

Κάνει τα παιδιά πολύ χρήσιμα για αυτούς.

 

Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου… οι Ναζί ανέπτυξαν εξελιγμένες τεχνικές ελέγχου του νου… και πολλές ιατρικές διαδικασίες…

 

Ο Άλεν Ντάλες, ο οποίος ήταν ο πρώτος διευθυντής της CIA (πρώτος ονομαζόμενος OSS – γραφείο στρατηγικών σπουδών), πήρε χρηματοδότηση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στο πλαίσιο του Project Paperclip….. έφερε πολλούς επιστήμονες και γιατρούς στις ΗΠΑ.

 

Η Ρωσία πήρε επίσης πολλά από αυτά.

 

Όταν έφτασαν εδώ…  συνέχισαν τη δουλειά τους … αλλά αυτός ο έλεγχος του μυαλού ενσωματώθηκε στο δίκτυο λατρείας σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

 

Έτσι κατέληξα σε αυτό.

 

Το γεγονός ότι ο παππούς μου και ο μεγάλος θείος μου ήταν και οι δύο Μεγάλοι Διδάσκαλοι στη Σκωτσέζικη Ιεροτελεστία του Τεκτονισμού εδώ… ήταν επίσης ο λόγος.

 

Γεννήθηκα μέσα σε αυτό.

 

JANIC SMITH

(ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ)

 

Τίποτα από όσα μου έγραψε αυτή η κυρία δεν ήταν εντελώς καινούργιο, καθώς έχω διαβάσει παρόμοιες αποκαλύψεις σε πολλές δημοσιεύσεις, από καθιερωμένους ερευνητές που προειδοποιούν την ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες.

 

Έχω δει επίσης πολλά βίντεο με μαρτυρίες άλλων ανθρώπων που ξέφυγαν από αυτό το σκοτεινό δίκτυο των παγκόσμιων κυβερνώντων.

 

Έτσι γνωρίζω ότι αυτές οι πληροφορίες είναι αυθεντικές και ακριβείς.

 

Σε μια άλλη προσωπική επιστολή που έλαβα από ένα διαφορετικό επιζών θύμα, τη Nathalie Augustina, διάβασα ορισμένες λεπτομέρειες που εξηγούν  τη σύνδεση μεταξύ εγκληματιών και ανώτερων πνευματικών οντοτήτων, που τους χρησιμοποιούν για έναν ακόμη πιο κακόβουλο σκοπό από την οικονομική διαφθορά και την πολιτική παγκόσμια δύναμη .

 

Αυτό που περιγράφει η Nathalie έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν από αρκετούς ερευνητές και πληροφοριοδότες, αλλά παρόλα αυτά το βρήκα βαθιά ανησυχητικό, καθώς αποκαλύπτει την ουσιαστική πραγματικότητα του κακού.

 

Είναι ένα πράγμα να γνωρίζουμε για την αφηρημένη έννοια του κακού.

 

Είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία να ανακαλύψεις πόσο πραγματικές είναι οι δυνάμεις του σκότους.

 

Είναι πολύ καλά οργανωμένα και λειτουργούν με εξαιρετικά στρατηγικό τρόπο.

 

Εδώ είναι ένα τμήμα από τα γράμματα της Nathalie προς εμένα:

 

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

“Το βιβλίο μου είναι μόνο ένα κλάσμα της αλήθειας.

 

Όλα είναι πολύ χειρότερα. Στην πραγματικότητα περίμενα  μέχρι ο κόσμος να είναι αρκετά ξύπνιος  πριν πω τα πάντα.

 

Ο κόσμος ξύπνησε μέσω των εκλογών στις ΗΠΑ με την παράνομη τοποθέτηση του παιδεραστού Τζο Μπάιντεν. covid και τώρα την Ουκρανία.

Γνωρίζω ολόκληρο τον κόσμο των αρχηγών οικογενειών σατανικών παιδεραστών.

 

Ξέρω και έχω χρησιμοποιηθεί και βιαστεί από μέλη των κυβερνώντων οικογενειών που βρίσκονται πάνω από τους Βασιλικούς Οίκους.

 

Ο ολλανδικός πλαστός βασιλικός οίκος έχει ως αφεντικό τη φυλή των Αψβούργων και το Βατικανό.  

 

Οι Ρότσιλντ ελέγχουν οικονομικά όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.  

 

Κάθε βασιλικός οίκος πρέπει να υποκύψει μπροστά τους και να παρουσιαστεί όταν κληθεί.

Ήμουν συχνά στην Ελβετία στο ΝΤΑΒΟΣ και στη Λωζάνη, στη Ζυρίχη και στη Γενεύη.

 

Πάντα κατά τη διάρκεια των  πολιτικών συναντήσεων των παγκόσμιων ηγετών.  

 

Υπάρχει πολύ περισσότερα συμβαίνουν στη γη από όσα ξέρετε ή αντιλαμβάνεστε.

 

Π.χ. ο Klaus Schwab είναι ένας καθαρός Αψβούργος.

 

Οι Απόλυτες Κυβερνητικές Οικογένειες συναντώνται 3 φορές το χρόνο στο Νταβός της Ελβετίας.

 

Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι  κλειστές και έχουν μεγάλη ασφάλεια. 

 

Εδώ συναντιούνται οι Οικογένειες Δεινοσαύρων. 

 

Μια συγκεκριμένη ομάδα βγαίνει μόνο το βράδυ. 

 

Ποτέ κατά τη διάρκεια της ημέρας. 

 

Το φως της ημέρας είναι επιβλαβές για αυτούς. 

 

Δεν είναι ούτε κανονικοί άνθρωποι. 

 

Ζουν εκατοντάδες χρόνια, ο μεγαλύτερος που γνώρισα ήταν 830 ετών. 

 

Δεν τρώνε φαγητό όπως οι άνθρωποι. 

 

Η ιατρική τους ανάγκη είναι αίμα μωρού, μέχρι 25 ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού. 

 

Η άλλη ομάδα παίρνει αίμα μωρών και βρεφικό κρέας, τίποτα άλλο από αυτό».

 

 

NATHALIE AUGUSTINA

 

Όποιος θέλει να επαληθεύσει αυτές τις πληροφορίες μπορεί να παρακολουθήσει τα βίντεο σε αυτήν την αναφορά, να κατεβάσει τα έγγραφα PDF, να διαβάσει τα βιβλία και να κάνει τη δική του έρευνα  στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη μηχανή αναζήτησης χωρίς λογοκρισία  Qwant  και την πλατφόρμα βίντεο  BitChute .

 

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την πραγματικότητα του κανιβαλισμού στο σκοτεινό βασίλειο, σας προσκαλώ να δείτε την  αναφορά μας σχετικά με την κακοποίηση από υψηλού επιπέδου αξιωματούχους.

 

Θα προσφέρω κάτι εδώ που επιβεβαιώνει την κανιβαλιστική φύση των ελίτ. Στο Χόλιγουντ έχουν γίνει πρόσφατα αποκλειστικά πάρτι που διοργανώνει η Μαρίνα Αμπράμοβιτς. Διέρρευσαν μερικές φωτογραφίες από αυτά τα πάρτι και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω.  Αλλά αν είστε πολύ ευαίσθητοι, μην τις δείτε…

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς διοργανώνει πάρτι που ονομάζονται «Spirit Cooking» κατά τη διάρκεια των οποίων διασημότητες τρώνε ανθρώπινα σώματα φτιαγμένα από κέικ. 

 

Πραγματικές γυμνές γυναίκες εμφανίζονται σε τραπέζια, με έναν σκελετό από πάνω τους.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δημόσιων πάρτι φυσικά δεν τρώνε πραγματικούς ανθρώπους, αλλά οι μαρτυρίες από επιζώντες αυτόπτες μάρτυρες συμφωνούν όλοι ότι αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια των μυστικών συγκεντρώσεων είναι ακόμη χειρότερο από τον πραγματικό κανιβαλισμό. 

 

Αυτά τα δημόσια κόμματα έχουν σκοπό να εισαγάγουν την έννοια σε μέλη χαμηλού επιπέδου των κύκλων τους.

 

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες της Μαρίνας Αμπράμοβιτς, μιας από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της οικονομικής ελίτ. 

 

Χρησιμοποιεί πολλά σύμβολα από τον σατανισμό ή τον Λουσιφεριανισμό.

Καθώς η κακοποίηση και η θυσία παιδιών είναι κοινή πρακτική στα υψηλά επίπεδα των ελίτ, είναι ενδεικτικό ότι η Αμπράμοβιτς δημιουργεί αυτού του είδους την «τέχνη».

Στις παρακάτω φωτογραφίες η Αμπράμοβιτς απεικονίζεται με τη βασίλισσα Βεατρίκη από την Ολλανδία και τον Τζέικομπ Ρόθσιλντ, έναν από τους επικεφαλής του Σίτι του Λονδίνου. Ποζάρουν μπροστά σε έναν πίνακα που ονομάζεται «Ο Σατανάς καλεί τους δαίμονές του από την κόλαση».

Στη συνέχεια βλέπετε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι των Ρότσιλντ. 

 

Στις 12 Δεκεμβρίου 1972, η Marie-Hélène de Rothschild οργάνωσε ένα σουρεαλιστικό χορό στο Château de Ferrières, ένα από τα κάστρα τους. 

 

Παρατηρήστε πώς χρησιμοποιούνται κούκλες σπασμένων μωρών για να διακοσμήσουν τα τραπέζια του δείπνου, καθώς και πτώματα γυμνών γυναικών.

Αυτό που βλέπετε σε αυτές τις εικόνες είναι απλώς τα επιφανειακά χαμηλού επιπέδου πράγματα που εμφανίζονται στο κοινό. 

 

Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τι κάνουν στα κρυφά. 

 

Οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων επίσης μόνο για λίγο σηκώνουν το πέπλο αυτού του σκοτεινού βασιλείου.

 

 Μόλις μάθετε πόσο κακές είναι αυτές οι οντότητες, γίνεται σαφές γιατί δεν έχουν πρόβλημα να επιβάλουν την απάνθρωπη τυραννία που προωθείται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τους συμμάχους τους. 

 

Είναι κρίσιμο να έχουμε το θάρρος να μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες με τον κόσμο. 

Στείλτε την άποψη σας εδώ…

 

Η ανθρωπότητα δεν υποφέρει απλώς από διεφθαρμένους πολιτικούς και τραπεζίτες, αλλά δέχεται επίθεση από καθαρό κακό. Στην κορυφή, υπάρχουν  σκοτεινές πνευματικές οντότητες που είναι απλώς μια συνέχεια αρχαίων πρακτικών λατρείας δαιμονίων και ανθρωποθυσιών. 

 

ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε, ωστόσο, είναι ότι εκτός από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις, υπάρχει επίσης ένας Δημιουργός που είναι ο δότης και η πηγή όλου του καλού, ο οποίος είναι στο πλευρό της ανθρωπότητας, για να μας ελευθερώσει από το κακό.

Τις τελευταίες δεκαετίες, υπήρξε μια παγκόσμια, στρατηγική επιχείρηση ελέγχου του μυαλού εναντίον των ανθρώπων αυτού του κόσμου, για να απομακρυνθεί η συντριπτική πλειοψηφία από την Πηγή όλης της ζωής. 

 

Όταν οι άνθρωποι αποσυνδέονται από τον Θεό, ο οποίος μόνο είναι μεγαλύτερος από το βασίλειο του κακού, είναι ευκολότερο να ελεγχθούν και να υποδουλωθούν. 

 

Οι πνευματικά ανίδεοι άνθρωποι είναι ανίσχυροι. 

 

Είναι επιτακτική ανάγκη να ξυπνήσουμε από αυτήν την κατάσταση πλύσης εγκεφάλου της επαγόμενης πνευματικής τύφλωσης και να επιστρέψουμε στον Δωρητή όλης της ζωής, ο οποίος μπορεί να μας εξουσιοδοτήσει και να μας καθοδηγήσει να απελευθερώσουμε την ανθρωπότητα από τις δυνάμεις του σκότους. 

 

Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη θρησκεία, αλλά είναι τόσο βασικό για την ύπαρξή μας όσο το 1+1=2. 

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει καλό και κακό. 

 

Δεν είναι, όμως, απλώς κάποια αόριστη «ενέργεια», αλλά υπάρχουν προσωπικές οντότητες, όπως και εμείς προσωπικά όντα. 

 

Είναι παράλογο να αναγνωρίζουμε την ύπαρξη έντονου κακού, ενώ αρνούμαστε την πραγματικότητα του χώρου της ζωής, της αγάπης, της καλοσύνης και της αλήθειας.

 

ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει μια βασική επισκόπηση της παγκόσμιας δομής εξουσίας του κακού και της διαφθοράς, η οποία έχει διεισδύσει  σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης κοινωνίας. 

 

Το αποκαλύπτω αυτό με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στην παγκόσμια κατάρρευση αυτών των άθλιων δικτύων, καθώς η #1 δύναμή τους είναι η άγνοια του πληθυσμού. 

 

Όσο μπορούν να λειτουργήσουν πέρα ​​από την ευαισθητοποίηση του κοινού, μπορούν να συνεχίσουν ανεξέλεγκτα. 

 

Γι’ αυτό ικετεύω όλους όσοι διαβάζουν αυτήν την έκθεση να μην διστάσουν να τη μοιραστούν, αλλά  να έχουν το θάρρος να τη διαδώσουν παντού, καθώς αυτό είναι που τελικά θα συντρίψει το προπύργιο αυτών των δικτύων πάνω από την ανθρωπότητα. 

 

Εφόσον μπορούν να λειτουργούν στο απόλυτο σκοτάδι, δηλαδή κανείς δεν μπορεί να τους δει, μπορούν να συνεχίσουν τις επιχειρήσεις τους ανεξέλεγκτα. 

 

Μόλις αυτό τεθεί στο φως, που σημαίνει ότι ο κόσμος το αντιληφθεί, δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν και θα λογοδοτήσουν για τα αναρίθμητα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και όλης της δημιουργίας.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 3,083


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα