Προκλητικά απαράδεκτοι οι Klaus Schwab, Albert Bourla (Pfizer) – Τα κράτη μας προστατεύουν από μηνύσεις συνωμοσιολόγων

10 Ιουνίου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

 

Αυτοί οι δύο παράγοντες τόνισαν ούτε λίγοι ούτε πολύ ότι κατάφεραν να διασφαλίσουν νομική ασυλία από τις κυβερνήσεις του κόσμου για να μην μπορεί κανείς να τους μηνύσει ή να τους κάνει αγωγές…

Γιατί μια φαρμακευτική εταιρία να αγωνιά για τις αγωγές και μηνύσεις εάν το προϊόν της είναι αποτελεσματικό και σώζει ζωές;

Κάτι κρύβουν λοιπόν, δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά.

 

 

 

Τίποτα δεν κρύβουν…

ΠΕΤΑΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ…

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ…

ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΛΥΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ…

Ας ευχηθούμε να … κτυπήσει Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ, Ο ΘΕΟΣ…

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ… 

ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ, Ή ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ;;;

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Σε μια άκρως απαράδεκτη δήλωση προέβησαν τόσο ο Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ γνωστός και για την ιδέα του που περιλαμβάνεται στο Great Reset όσο και ο Albert Bourla ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.

Αυτοί οι δύο παράγοντες τόνισαν ούτε λίγοι ούτε πολύ ότι κατάφεραν να διασφαλίσουν νομική ασυλία από τις κυβερνήσεις του κόσμου για να μην μπορεί κανείς να τους μηνύσει ή να τους κάνει αγωγές…

Στην συγκέντρωση της ελίτ του κόσμου και θιασώτες της παγκοσμιοποίησης στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο Klaus Schwab και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla συνομίλησαν για τα «πρωτοποριακά» σχέδιά τους να διανείμουν τα εμβόλια παγκοσμίως ενώ επιτέθηκαν σε αυτούς που περιγράφουν ως «συνωμοσιολόγους» και «αντιεμβολιαστές» που αντιστέκονται.

Ο Bourla ανέφερε στον Schwab ότι η Pfizer έχει διασφαλίσει ότι οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ θα συνεχίσουν να προστατεύουν τις φαρμακευτικές εταιρείες από μηνύσεις εάν τα εμβόλια που πωλούν «δεν λειτουργούν καλά».

«Με οποιοδήποτε άλλο φάρμακο, για παράδειγμα, δεν ζητάμε από κανέναν να κάνει τίποτα, δεν ζητάμε νομική προστασία», ανέφερε ο Bourla, προσθέτοντας «αλλά με το εμβόλιο για τον covid 19, ξέραμε ότι υπάρχει μια πολύ φανατική ομάδα ανθρώπων που θα μας κυνηγούσε, ότι και εάν γινόταν»

Σημείωση bankingnews.

To ερώτημα είναι πως ήξερε ο Bourla ότι οι πολίτες του κόσμου θα εναντιωθούν στα εμβόλια;

Μήπως επειδή προσπάθησαν με κάθε τρόπο να αποκαλύψουν όλη την έρευνα που προηγήθηκε για τα εμβόλια με στόχο να αποκρύψουν τις παρενέργειες;

Μήπως ο Bourla της Pfizer δεν παρακολουθεί π.χ. το επίσημο σύστημα VAERS των Κέντρων Ελέγχου και πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ των CDC όπου έχουν αναφερθεί 28.312 θάνατοι από τα εμβόλια για τον covid 19 και 1,277 εκατ παρενέργειες;

Μάλιστα στο σύστημα VAERS αναφέρεται ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς μόνο το 20% των πραγματικών παρενεργειών και με βάση την έκθεση Lazarus μόλις το…1%.

Προκαλεί και χλευάζει ο Albert Bourla

Κατά τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer «οι συνομωσιολόγοι θα ισχυριστούν ότι ο ήλιος δεν ανέβηκε επειδή οι άνθρωποι είχαν εμβολιαστεί και αυτό δημιουργεί προβλήματα π.χ. στις καλλιέργειες και για τον λόγο αυτό σας μηνύω».

«Και ένα ζήτημα να σας μηνύσουν στις ΗΠΑ, άλλο πράγμα είναι να σας μηνύσουν σε μια χώρα όπου το νομικό σύστημα δεν ανταποκρίνεται στα βασικά πρότυπα ή στην Ελβετία.
Λοιπόν, νομίζω ότι το αντιμετωπίσαμε.
Όλα πήγαν καλά και νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε», δήλωσε ο Albert Bourla της Pfizer.

 

Είμαστε στόχοι των αντιεμβολιαστών

 

Ο Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ δήλωσε «νομίζω ότι ήμασταν – ήμασταν και οι δύο στόχοι των αντιεμβολιαστικών κινημάτων και των συνωμοσιολόγων που ισχυρίζονταν ότι είχα τριπλό Covid».

Ο επικεφαλής της Pfizer συνέχισε, «κάπου διάβασα ότι με συνέλαβε το FBI, υπάρχουν φωτογραφίες μου στα γραφεία του FBI — δεν ξέρω πώς», προσθέτοντας «το εκπληκτικό είναι ότι κάποιοι έχουν δημοσιεύσει ότι συνελήφθη και ο Πάπας από το FBI αλλά αυτά είναι γελοία»

 

Μας θεωρούν καλικάντζαρους

Οι «συνομοσιολόγοι» μας θεωρούν ότι είμαστε καλικάντζαροι, φαντασιώνονται ότι ο Bourla και ο Schwab σχεδιάζουν να εμφυτεύσουν τσιπ ή σχεδιάζουν ένα φάρμακο ή εμβόλιο που θα οδηγήσει στην «συμμόρφωση των μαζών».

 

Οι συνωμοσιολόγοι είναι ψυχοπαθείς…

 

Τι μας λέει λοιπόν ο Albert Bourla της Pfizer, ότι ήξεραν εκ των προτέρων ότι οι πολίτες του κόσμου θα αντιδράσουν για τα εμβόλια και πήραν προκαταβολικά νομική ασυλία.

Το ερώτημα είναι γιατί οι πολίτες του κόσμου να αντιδράσουν σε ένα εμβόλιο που δήθεν προστατεύει την κοινωνία από την πανδημία του covid 19;
Γιατί για πολλά φάρμακα δεν ζήτησαν οι φαρμακευτικές εταιρίες νομική προστασία και ειδικά για τα εμβόλια ζήτησαν νομική κάλυψη;

Γιατί μια φαρμακευτική εταιρία να αγωνιά για τις αγωγές και μηνύσεις εάν το προϊόν της είναι αποτελεσματικό και σώζει ζωές;

Κάτι κρύβουν λοιπόν, δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά.

 

Πηγή: bankingnews.gr

 

Πηγή

Προβολές : 418


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα