ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ! Ο Ζελένσκι κάλεσε την Μελόνι στο Κίεβο...

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ! Ο Ζελένσκι κάλεσε την Μελόνι στο Κίεβο...

3 Οκτωβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:292
Μοίρασέ το

 

«Θα ήταν πολύ σημαντικό αν αυτή ήταν μια από τις πρώτες επισκέψεις στο εξωτερικό της κυρίας Μελόνι ως πρωθυπουργού», δήλωσε ο Άντρι Γιερμάκ…

Ααααααααα… εδώ υπάρχει ένας “έρωτας” μεγάλος… που δεν κρύβεται…
Έτσι… να πέφτουν οι μάσκες και στους πρωταγωνιστές και στους εντεταλμένους υπερασπιστές της μανδάμ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Στους εντεταλμένους υπερασπιστές της Μελόνι-πεπόνι, η αφιέρωση εξαιρετικά…(εδώ)
Είπαμε… οι μάσκες θα πέσουν σε όλους όσους το παίζουν “μπατριώτες”…
Αφιερωμένο… εδώ


«Θα ήταν πολύ σημαντικό αν αυτή ήταν μια από τις πρώτες επισκέψεις στο εξωτερικό της κυρίας Μελόνι ως πρωθυπουργού», δήλωσε ο Άντρι Γιερμάκ

Ο εκπρόσωπος του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε την νικήτρια των ιταλικών εκλογών Τζόρτζια Μελόνι να επισκεφθεί το Κίεβο.

Από τις πρώτες επισκέψεις
«Θα ήταν πολύ σημαντικό αν αυτή ήταν μια από τις πρώτες επισκέψεις στο εξωτερικό της κυρίας Μελόνι ως πρωθυπουργού», δήλωσε ο Άντρι Γιερμάκ επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου», μεταδίδει το ΑΠΕ.
Υπενθυμίζεται ότι η  νικήτρια των εκλογών της περασμένης Κυριακής στην Ιταλία, Τζόρτζια Μελόνι, με γραπτή δήλωσή της, καταδίκασε τα δημοψηφίσματα στην Ανατολική Ουκρανία χαρακτηρίζοντάς τα ως «δημοψηφίσματα – φάρσα» ενώ στο ίδιο κλίμα μίλησε κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν και της προσάρτησης των εδαφών στη Ρωσία.
Συμπαγείς και αρραγείς οι δυτικές δημοκρατίες
Αναλυτικότερα, η πρόεδρος των «Αδελφών της Ιταλίας» τόνισε ότι «η δήλωση προσάρτησης στη Ρωσική Ομοσπονδία τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας, μετά τα δημοψηφίσματα – φάρσα, τα οποία πραγματοποιήθηκαν υπό βίαιη στρατιωτική κατοχή, δεν έχει καμία νομική ή πολιτική αξία».
«Ο Πούτιν», σημείωσε η Τζόρτζια Μελόνι, «αποδεικνύει και πάλι ότι διαθέτει ένα νέο ιμπεριαλιστικό όραμα, σοβιετικού τύπου, το οποίο απειλεί την ασφάλεια όλης της ευρωπαϊκής ηπείρου».

Η Μελόνι έκανε λόγο για «νέα παραβίαση των κανόνων συνύπαρξης των εθνών, από μέρους της Ρωσίας», τονίζοντας πως «επιβεβαιώνει την ανάγκη να παραμείνουν συμπαγείς και αρραγείς οι δυτικές δημοκρατίες».

 

Πηγή

Προβολές : 292


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα