ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Ξεχασμένα θύματα: αμέτρητα άτομα που υποφέρουν από ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από “δοκιμές” PCR ρινικού επιχρίσματος, τα οποία δεν είναι πλέον εξουσιοδοτημένα για τεστ COVID

2 Μαΐου, 2022 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

 

Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ σε ένα δελτίο της 21ης ​​Ιουλίου 2021 ότι το PCR ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ COVID-19.

Το ίδιο δελτίο ανήγγειλε ότι η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για τις δοκιμές PCR COVID-19 θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Με άλλα λόγια, αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια θετικά τεστ COVID-19 το 2020-21 ήταν, ελλείψει καλύτερου όρου, ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Η Interscan Corporation, μια εταιρεία κατασκευής μόνιτορ αερίων, παραδέχτηκε ότι τα επιχρίσματα PCR και τα περισσότερα ιατρικά εργαλεία αποστειρώνονται με οξείδιο του αιθυλενίου – ένα γνωστό καρκινογόνο για τον άνθρωπο.

 

 

Μετάφραση blümlifee

Η εκχώρηση της “δοκιμής” της αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) από το 2020 έως το τέλος του 2021 είναι το λειτουργικό ισοδύναμο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου 7 σε σχέση με το επίσημο αφήγημα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΑΝ σε ένα δελτίο της 21ης ​​Ιουλίου 2021 ότι το PCR ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ COVID-19.

Το ίδιο δελτίο ανήγγειλε ότι η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για τις δοκιμές PCR COVID-19 θα λήξει στις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Με άλλα λόγια, αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια θετικά τεστ COVID-19 το 2020-21 ήταν, ελλείψει καλύτερου όρου, ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

Τα παραπάνω γεγονότα λογοκρίνονται πλήρως από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Κανένα πρακτορείο MSM δεν μίλησε για το ληγμένο PCR EUA και για τους λόγους (εκτός από ψεύτικους “ελέγχους πληροφοριών”).

Αυτό θυμίζει σε αυτόν τον blogger μια έρευνα που διεξήγαγε το 2006. Οι φοιτητές του κρατικού πανεπιστημίου της Αριζόνα ρωτήθηκαν πόσα κτίρια κατέρρευσαν στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου. Επτά στους 10 ερωτηθέντες (70%) είπαν ότι μόνο δύο κτίρια κατέρρευσαν, όχι τρία. Έτσι, ένα κτίριο 47 ορόφων (WTC 7) μπορεί να κατεδαφιστεί μεσημέρι στη Νέα Υόρκη και, χάρη στην προπαγάνδα και τη λογοκρισία των κυρίαρχων μέσων ενημέρωσης, λίγοι άνθρωποι το παρατήρησαν.

Δεν υπάρχουν οριστικά δεδομένα σχετικά με το πόσοι Αμερικανοί έχουν παραιτηθεί εντελώς από τις δοκιμές PCR, που σημαίνει ότι δεν έλαβαν ποτέ κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας.

Μια έρευνα του Νοεμβρίου 2020 από τον κατασκευαστή ιατρικών οργάνων Thermo Fisher διαπίστωσε ότι το 60% των Αμερικανών δεν είχαν ποτέ εξεταστεί για COVID-19 μέχρι εκείνο το σημείο.

Αλλά η εταιρεία απαξίωσε τον εαυτό της στην ίδια μελέτη δηλώνοντας ότι το PCR είναι το “χρυσό πρότυπο” για τις δοκιμές COVID-19. Η έρευνα κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι η παραπληροφόρηση είναι ο λόγος για τον διστακτικό έλεγχο, και ότι τα “m-volια” είναι η μόνη λύση.

Το CDC, τον Αύγουστο του 2021, άρχισε να προωθεί τα τεστ COVID-19 στο σπίτι λίγο μετά το την παραδοχή του ότι έκανε λάθος. Δύο κατασκευαστές, η SIEMENS και η SD Biosensor (με τη Roche ως διανομέα της), έλαβαν εξουσιοδοτήσεις έκτακτης χρήσης από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) για τις οικιακές τους δοκιμές COVID στις 29 Δεκεμβρίου 2021, μόλις τρεις ημέρες πριν από τη λήξη της PCR EUA . Ένα τεστ αναπνοής COVID-19 έλαβε επίσης άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης την περασμένη εβδομάδα.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν βοήθησε στη χρηματοδότηση των EUA με 70 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια από το Πρόγραμμα Ανεξάρτητης Αξιολόγησης Δοκιμών Rapid Acceleration of Diagnostics (RADx). Η SD Biosensor αναγκάστηκε να ανακαλέσει μια κατ’ οίκον δοκιμή στο σπίτι εκτός ΕΕΑ τον Φεβρουάριο, μόλις ανακαλύφθηκε ότι βρισκόταν σε κυκλοφορία από τον FDA .

Το PCR και αυτά τα πειραματικά ρινικά επιχρίσματα ήταν ένα φυσιολογικό μέρος της ζωής των περισσότερων Αμερικανών το 2020-21.

Τα περισσότερα από τα εν λόγω άτομα που συνεργάστηκαν με τις επεμβατικές διαδικασίες δοκιμών είναι πιθανότατα τα ίδια άτομα που με ανυπομονησία ή με άλλο τρόπο παρατάχθηκαν για τις πειραματικές ενέσεις mRNA και DNA ιικού φορέα. Δεν είναι γνωστό πόσοι Αμερικανοί έχουν λάβει τουλάχιστον ένα στυλεό. Αλλά αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να προκαλέσει πιθανή βραχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ζημιά.

 

Η κόρη της Kaylin Young

Η κα Kaylin Young μοιράστηκε μια παραστατική και πολύ θλιβερή φωτογραφία στο Facebook στις 21 Σεπτεμβρίου 2021. Η γυναίκα από το Casselmann του Οντάριο έδειξε την 5χρονη κόρη της να αιμορραγεί από τη μύτη και τα μάτια της. Το κορίτσι υποβλήθηκε σε εξέταση PCR απλώς για να πάει στο σχολείο. Η κ. Γιανγκ είπε ότι η αιμορραγία διήρκεσε 30 λεπτά, μετά σταμάτησε και μετά ξεκίνησε ξανά.

Οι αντιδράσεις ήταν τόσο έντονες που η κ. Γιανγκ αφαίρεσε την ανάρτηση λίγο αργότερα. Το μόνο καλό νέο είναι ότι το κοριτσάκι είναι χαμογελαστή και χαρούμενη σε πρόσφατες αναρτήσεις στο Facebook.

Οι αιμορραγίες από τη μύτη μετά το επίχρισμα PCR είναι ημι-φυσιολογικές με βάση ανεκδοτικούς λογαριασμούς στο Twitter.

 

Η ιστορία της Angel Eisenman

 

Η κ. Angel Eisenmann είναι μια 40χρονη εργαζόμενη στον τομέα της υγείας και μητέρα τριών παιδιών. Η κάτοικος της Τάλσα της Οκλαχόμα ειδοποίησε πρώτα τον κόσμο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μαζί της στις 17 Νοεμβρίου 2020. Η κυρία Eisenmann, η οποία ήταν εργαζόμενη σε ξενώνα με ηλικιωμένους, ανέφερε ότι είχε επιληπτικές κρίσεις, παράλυση Bell και μικρούς τρόμους. Οι γιατροί αρχικά πίστεψαν ότι έπαθε εγκεφαλικό.

“Ήμουν 100% υγιής [πριν από τις 11 Σεπτεμβρίου 2020]”, είπε η κ. Eisenmann στο The COVID Blog™ . “Ήμουν δημόσια ομιλητής, μοντέλο, δίδασκα μαθήματα τέχνης, ήμουν μανιώδης πεζοπόρος, ήμουν ιδιοκτήτρια ενός σπιτιού”.

Η κα Eisenmann έλαβε το στυλεό PCR για δουλειά εκείνη την ημέρα. Και από τότε, η κα Eisenmann υπέφερε από μυριάδες προβλήματα υγείας. Ένας σπασμένος αιματοεγκεφαλικός φραγμός ως αποτέλεσμα της μπατονέτας είναι ίσως το πιο σοβαρό που οδήγησε σε όλα τα άλλα προβλήματα. Η κ. Eisenmann, η οποία δεν είναι m-volιασμένη και αρνείται να λάβει τα m-volια, δημοσίευσε σχετικά με την συνεχιζόμενη ταλαιπωρία της στις 13 Απριλίου.

Δέχτηκε ανηλεή επίθεση από γιατρούς και τρολ στο Twitter από τότε που δημοσιεύτηκε η ανάρτηση. Η κυρία Eisenmann είναι πλέον μπλεγμένη σε μια δικαστική μάχη με το πρώτο νοσοκομείο που της έκανε λάθος διάγνωση στην αρχή. Το δεύτερο νοσοκομείο βρήκε τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Το Trust για την Πολλαπλή Σκλήρυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο προτείνει ότι Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΦΡΑΓΜΟΥ (BBB) ​​ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.

Η βλάβη BBB οδηγεί σε αυτοάνοσες αποκρίσεις που καταλήγουν σε νευρική βλάβη. Το 2015 Handbook of Toxicology of Chemical Warfare Agents λέει ότι το BBB “προστατεύει τον εγκέφαλο από παθογόνα” και «παρουσιάζει ένα σημαντικό εμπόδιο για πιθανούς προληπτικούς και θεραπευτικούς παράγοντες του κεντρικού νευρικού συστήματος που στοχεύουν το ΚΝΣ”.

Μια μελέτη του 2003 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Restorative Neurology and Neuroscience διαπίστωσε ότι οι ασθενείς με εργαστηριακή διαταραχή της BBB είχαν αυξημένα επίπεδα μιας πρωτεΐνης που ονομάζεται S100 β . Μεγάλες ποσότητες της εν λόγω πρωτεΐνης σχετίζονται τόσο με βλάβες BBB όσο και με εγκεφαλική βλάβη.

Η κα Eisenmann αποκάλεσε την εμπειρία της “17 μήνες κόλασης”. Είπε στο The COVID Blog™ ότι το δεύτερο νοσοκομείο ανακάλυψε βλάβη στον εγκέφαλο και στο ΚΝΣ που έχασε το πρώτο νοσοκομείο. Το (πρώτο) νοσοκομείο της Οκλαχόμα προσπάθησε να κάνει άλλη μια εξέταση PCR μήνες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων. Αλλά η κυρία Eisenmann είχε προσθέσει δύο και δύο μαζί και συνειδητοποίησε ότι οι μπατονέτες ήταν ο μόνος ένοχος για τα ξαφνικά προβλήματα υγείας της.

“[Οι γιατροί] έστειλαν μια ψυχική ομάδα και με θεώρησαν τρελή που αρνήθηκα το τεστ”, είπε.

Η κυρία Eisenmann ζει τώρα με την αδερφή της στο Τενεσσύ επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΠΑΘΕΙΑΣ. Αλλά το χειρότερο μέρος για εκείνη είναι τι έχει προκαλέσει αυτό στην οικογένειά της.

“Δεν μπορώ να λειτουργήσω ούτε καν σαν μητέρα πια”, είπε στο The COVID Blog™ . Η κ. Eisenmann μας έστειλε φωτογραφίες των παιδιών της για πασχαλινό δείπνο. “[Μέσω Facetime] είναι ο τρόπος με τον οποίο τους βλέπω τώρα”, είπε.

Σημειώστε ότι όλοι οι λεγόμενοι “ελεγκτές δεδομένων”, συμπεριλαμβανομένου του REUTERS ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ PFIZER (!!!!!!!!), κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα επιχρίσματα PCR δεν μπορούν να φτάσουν στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό.

Αυτοί οι οργανισμοί είπαν επίσης ότι η PCR ήταν το χρυσό πρότυπο για τις δοκιμές COVID.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.

Επιπλέον, οι γιατροί του Twitter διαδίδουν προπαγάνδα, λέγοντας ότι το BBB είναι κόκαλο. Το BBB είναι μια επιλεκτικά ΔΙΑΠΕΡΑΤΗ ΜΕΝΒΡΑΝΗ, όπως αυτές γύρω από τα κύτταρα.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΕΟΥΣ PCR

 

Είναι αποδεδειγμένο και προφανές ότι η εισχώρηση μιας μπατονέτας μήκους 8 ιντσών στη μύτη σας προκαλεί αιμορραγία και άλλες πιθανές βλάβες.

Μια μελέτη του 2020 που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Infection Control & Hospital Epidemiology πειραματίστηκε σε υπαλλήλους του Πανεπιστημίου της Νότιας Φλόριντα με 3D-τυπωμένα επιχρίσματα PCR.

Η μελέτη διαπίστωσε ότι το 5% των εργαζομένων υπέστη στιγμιαία επίσταξη (αιμορραγία από τη μύτη) μετά την εισαγωγή μπατονέτας PCR με τρισδιάστατη εκτύπωση.

Έτσι οι ερευνητές θεώρησαν ότι οι μπατονέτες που εκτυπώθηκαν με 3D είναι πιο ασφαλείς, καθώς το 8% των εργαζομένων υπέστη στιγμιαία επίσταξη με εμπορικά επιχρίσματα.

Διαβάστε ολόκληρη τη μελέτη εδώ:
https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2022/04/Univ-South-Florida-PCR-nose-bleeds.pdf

Μια μελέτη περίπτωσης του 2021 που δημοσιεύτηκε στο Cureus Journal of Medical Science περιέγραψε έναν 32χρονο άνδρα που έπεσε σε ατύχημα με μοτοσικλέτα.

Αλλά προτού οι γιατροί θεραπεύσουν τα τραύματά του, έκαναν μια εξέταση PCR.

Οι γιατροί έσπρωξαν τη μπατονέτα τόσο μακριά που το “μαλακό” μέρος έσπασε στο κεφάλι του άνδρα.

Έπρεπε να κάνουν μια διαφραγματική πλαστική (δηλαδή να κόψουν το εσωτερικό της μύτης του) για να αφαιρέσουν το σπασμένο κομμάτι της μπατονέτας.

Οι ερευνητές κατέληξαν ουσιαστικά στο συμπέρασμα ότι η αιτία ήταν η ανικανότητα του ιατρικού προσωπικού.

Διαβάστε την πλήρη μελέτη περίπτωσης εδώ:
https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2022/04/Cureus-broken-swab-case-study.pdf

Μια μελέτη περίπτωσης του 2021 που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Neurology διαπίστωσε ότι μια 41χρονη γυναίκα εμφάνισε μηνιγγίτιδα (πρήξιμο του εγκεφάλου και των μεμβρανών του νωτιαίου μυελού) μετά από μια εξέταση PCR. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η μηνιγγίτιδα προκλήθηκε από διαρροή εγκεφαλονωτιαίου υγρού μετά την PCR μετά από “ρήξη μεταξύ των φραγμών από τη ρινική κοιλότητα και των παραρρίνιων κόλπων από τα υποραχνοειδή διαστήματα”. Διαβάστε ολόκληρη τη μελέτη εδώ:
https://thecovidblog.com/wp-content/uploads/2022/04/PCR-swab-meningitis.pdf

 

ΑΙΤΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΣΕ FDA, CDC

Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποβλήθηκαν σε επιχρίσματα PCR το 2020-21, παρά το γεγονός ότι το CDC και η FDA γνώριζαν από τότε ότι οι εν λόγω “δοκιμές” είναι άχρηστες, τουλάχιστον για τη διαφημιζόμενη χρήση. Κανείς εκτός από τους κατασκευαστές δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι είναι μέσα/πάνω σε αυτά τα επιχρίσματα ή τους πραγματικούς σκοπούς τους.

Η Interscan Corporation, μια εταιρεία κατασκευής μόνιτορ αερίων, παραδέχτηκε ότι τα επιχρίσματα PCR και τα περισσότερα ιατρικά εργαλεία αποστειρώνονται με οξείδιο του αιθυλενίου – ένα γνωστό καρκινογόνο για τον άνθρωπο.

Πραγματικά δεν μπορεί να πει κανείς πόσοι άνθρωποι αρρώστησαν ή αρρωσταίνουν σήμερα από αυτά τα επιχρίσματα. Ακόμα κι αν αρρώστησαν εβδομάδες ή μήνες μετά τα επιχρίσματα, η ασθένεια πιθανότατα αποδόθηκε στον λεγόμενο COVID-19. Αυτή η υπόθεση αποδεικνύεται από μια μελέτη του 2020 που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Otolaryngology–Head and Neck Surgery. Το συμπέρασμα ήταν ότι το 50% και το 78% των ασθενών με αρνητικά αποτελέσματα PCR υπέστησαν ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΟΣΦΡΗΣΗΣ, αντίστοιχα.

Είναι ασφαλές για αυτόν τον blogger να συμπεράνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών αγνοεί εντελώς ότι η PCR δεν είναι πλέον εγκεκριμένη για χρήση έκτακτης ανάγκης ως τεστ COVID-19. Το CDC και η FDA παραδέχθηκαν ότι ολόκληρη η “πανδημία” του COVID-19 ήταν ένα ψέμα και μια απάτη επιβεβαιώνοντας ότι η PCR δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ της γρίπης και της γρίπης που έχει επαναπροσδιοριστεί .

Οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούσαν 40 έως 45 κύκλους ενίσχυσης για PCR το 2020 και το μεγαλύτερο μέρος του 2021. Ακόμη και ο Fauci παραδέχτηκε ότι οτιδήποτε πάνω από 36 κύκλους δεν παράγει τίποτα περισσότερο από “νεκρά νουκλεοτίδια”, που σημαίνει ψευδώς θετικά.

Χρειάζονται εκατομμύρια δολάρια και χρόνια δικαστικών αγωγών για να λογοδοτήσουν οι κυβερνητικές υπηρεσίες. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ασυλία από την ευθύνη παρά τα κραυγαλέα ψέματα και τη ζημιά που γίνονται στους Αμερικανούς.

Αλλά και πάλι, ο νόμος εκσυγχρονισμού Smith-Mundt του 2012 νομιμοποίησε την προπαγάνδα στις Ηνωμένες Πολιτείες που προηγουμένως ήταν νόμιμη μόνο εάν διαδοθεί στο εξωτερικό.

Και δεδομένου ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση χρηματοδοτεί τις θανατηφόρες ενέσεις και ολόκληρη αυτή την παρωδία του COVID-19, μπορεί να υποτεθεί εύλογα ότι το CDC και η FDA προστατεύονται περαιτέρω από αυτό το επίπεδο ανοσίας.

Οποιοσδήποτε έφτασε ως εδώ χωρίς ενέσεις, συμπεριλαμβανομένων των ενέσεων ρινικού επιχρίσματος, είναι ο αληθινός ορισμός του στοχαστή με κριτική ικανότητα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ. (σ.τ.μ. και όχι μόνο)

 

Μετάφραση blümlifee

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 1,014


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα