Προσωπικά, δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι οι νέες ψηφιακές βιομετρικές ταυτότητες που προωθούνται τώρα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο, είναι το χάραγμα του θηρίου που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Προσωπικά, δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι οι νέες ψηφιακές βιομετρικές ταυτότητες που προωθούνται τώρα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο, είναι το χάραγμα του θηρίου που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.

1 Αυγούστου, 2023 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,568
Μοίρασέ το

 

Συνέντευξη με μέλος της Κομισιόν για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες και τα ψηφιακά χρήματα στην Ευρώπη

 

Οι πολίτες που δεν θα επιθυμούν να υιοθετήσουν το νέο σύστημα δεν θα έχουν πρόσβαση όχι μόνο σε πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά χρήματα, αλλά και στις βασικές βιοτικές ανάγκες.

Η καταλυτική ημερομηνία είναι η 3η Αυγούστου 2026.Μετά την ημερομηνία αυτή, θα υπάρξουν κυρώσεις για όποιον δεν την αποδεχτεί, και αυτές οι κυρώσεις θα είναι βαρύτατες.

Όσο και να προσπάθησε να ωραιοποιήσει την επιβολή της ψηφιακης ταυτότητας ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, λειτούργησε με τη μέθοδο ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΩΤΟ…

ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!!!

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ – ΔΥΝΑΜΙΚΗ  ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΗ!

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ…

ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΖΩΑ…

ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ…

ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Δημοσιογράφος: Καλησπέρα και σας ευχαριστούμε που αποδεχθήκατε να μιλήσετε ανώνυμα μαζί μας για αυτό το σημαντικό θέμα που παρουσιάζεται σήμερα στην Ευρώπη αλλά και ευρύτερα στον κόσμο. Θα θέλαμε να μας εξηγήσετε πώς θα λειτουργήσουν οι νέες βιομετρικές ταυτότητες στην Ευρώπη και ποιος θα τις χρησιμοποιεί.
Μέλος της Κομισιόν: Καλησπέρα, θα σας δώσω μερικές πληροφορίες ώστε να γίνει κατανοητό με απλά λόγια για το πως θα λειτουργήσει στην Ευρώπη αυτό το σύστημα.
Οι νέες βιομετρικές ταυτότητες αποτελούν μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία που στοχεύει στην αύξηση της ασφάλειας και τη βελτίωση της υπηρεσίας προς τους πολίτες. Θα λειτουργούν με βάση τα διαπιστευτήρια βιομετρικών δεδομένων, όπως τα δακτυλικά αποτυπώματα και η αναγνώριση προσώπου.
Τα βιομετρικά δεδομένα θα αποθηκεύονται με ασφάλεια και κρυπτογραφημένα πρώτα στα εγχώρια συστήματα κάθε χώρας και μετά σε ειδικούς ασφαλείς διακομιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι νέες ταυτότητες σε βάθος μηνών και ανάλογα με την εξέλιξη τους, θα είναι υποχρεωτικές για όλους τους πολίτες που κατοικούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάθε πολίτης θα λαμβάνει μια μοναδική βιομετρική κάρτα με έναν προσωπικά μοναδικό αριθμό που θα τον αντιπροσωπεύει, η οποία θα αποθηκεύει τα προσωπικά του δεδομένα και θα του επιτρέπει να χρησιμοποιεί διάφορες υπηρεσίες και προνόμια μέσω του ψηφιακού μας συστήματος.
Δημοσιογράφος: Τα ψηφιακά χρήματα που προωθούνται τώρα στην Ευρώπη υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθούν στις νέες βιομετρικές ταυτότητες;
Μέλος της Κομισιόν: Τα ψηφιακά χρήματα θα αποτελέσουν μια από τις βασικές λειτουργίες των νέων βιομετρικών ταυτοτήτων. Κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει ψηφιακά κονδύλια στη βιομετρική του κάρτα, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί για διάφορες συναλλαγές και πληρωμές.
Τα ψηφιακά χρήματα θα είναι ενσωματωμένα στις νέες βιομετρικές ταυτότητες και θα λειτουργούν μέσω ενός ασφαλούς και κρυπτογραφημένου ψηφιακού πορτοφολιού.
Η τεχνολογία που θα χρησιμοποιείται θα είναι ασφαλής και κρυπτογραφημένη, προσφέροντας υψηλό επίπεδο προστασίας στα ψηφιακά χρήματα των πολιτών. Μέσω αυτού του συστήματος, οι πολίτες θα μπορούν επίσης να λαμβάνουν κρατικές επιδοτήσεις και παροχές, καθώς και να πραγματοποιούν ασφαλείς και άμεσες πληρωμές σε διάφορους φορείς και υπηρεσίες.
Δημοσιογράφος: Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά ποιες θα είναι οι συνέπειες για όποιον δεν δεχθεί να αποκτήσει τη νέα βιομετρική ταυτότητα;
Μέλος της Κομισιόν: Η αποδοχή της νέας βιομετρικής ταυτότητας σε βάθος χρόνου όπως είπα και πριν θα είναι υποχρεωτική για όλους τους πολίτες προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων. Ωστόσο, κατανοούμε πως κάποιοι ενδέχεται να έχουν αντιρρήσεις ή ανησυχίες για την υιοθέτηση αυτής της νέας τεχνολογίας.
Αρχικά, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της νέας βιομετρικής ταυτότητας και των ψηφιακών χρημάτων. Επίσης, θα λάβουμε υπόψη τις ανησυχίες τους και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το σύστημα ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια και ελευθερία επιλογής στους πολίτες.
Ωστόσο, πρέπει να γίνει σαφές ότι η μη αποδοχή της νέας βιομετρικής ταυτότητας θα έχει συνέπειες.
Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι η καταλυτική ημερομηνία για την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια εφαρμογή της νέας ταυτότητας με τα ψηφιακά χρήματα είναι 3 Αυγούστου 2026, πέρα από αυτή την ημερομηνία κανείς και πουθενά στον κόσμο δεν θα έχει την δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερα εάν δεν έχει την νέα ψηφιακή ταυτότητα.
Οι πολίτες που δεν θα επιθυμούν να υιοθετήσουν το νέο σύστημα δεν θα έχουν πρόσβαση όχι μόνο σε πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά χρήματα, αλλά και στις βασικές βιοτικές ανάγκες.
 Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποκοπή από κοινωνικές υπηρεσίες και προνόμια που προσφέρονται από το κράτος ή άλλους φορείς.
 
Δημοσιογράφος: Σας ευχαριστούμε για τις εξηγήσεις σας σχετικά με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες και τα ψηφιακά χρήματα. Φαίνεται πως η πρωτοβουλία αυτή έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι ανησυχίες των πολιτών.
Να σημειώσουμε πως στη συνέντευξη για λόγους ασφαλείας δεν δημοσιεύονται τα ονόματα των εμπλεκομένων και σύμφωνα με αυτό, έχει το δικαίωμα κάποιος να την αμφισβητήσει. 

 

Πηγή

 

 

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με μέλος της Κομισιόν για τις νέες βιομετρικές ταυτότητες και τα ψηφιακά χρήματα στην Ευρώπη

 

Βασικός μας στόχος είναι να υπάρχουν παντού στον κόσμο σκάνερ ταυτοποίησης κατόχου και ο κάθε άνθρωπος που θα κατέχει την ηλεκτρονική ταυτότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς κανένα έγγραφο επάνω του.

Δημοσιογράφος: Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιες φωνές που λένε να μην δεχτεί ο κόσμος τις νέες ηλεκτρονικές βιομετρικές ταυτότητες γιατί μετά οι αρχές θα επικαλούνται λόγους ασφαλείας, ότι η ταυτότητα χάνεται και υπάρχει θέμα, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να την βάλει ο κάθε άνθρωπος επάνω του σε μορφή τσιπ.
Υπάλληλος Κομισιόν: Κατανοώ τις ανησυχίες των πολιτών γιατί οι νέες ηλεκτρονικές βιομετρικές ταυτότητες είναι κάτι καινούργιο για τον κόσμο.
Αυτό όμως που μου αναφέρεται δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, γιατί πολύ απλά οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες για να εκδοθούν θα πρέπει απαραίτητα ο άνθρωπος να έχει δώσει τα βιομετρικά του χαρακτηριστικά.
Δίνοντας τα βιομετρικά χαρακτηριστικά, θα του εκδίδεται ένας σειριακός αριθμός και πλέον ο άνθρωπος στο εγχώριο αλλά και στο παγκόσμιο σύστημα ταυτοποίησης θα αντιπροσωπεύεται όχι από ένα όνομα όπως τώρα, αλλά από έναν ασφαλή σειριακό αριθμό.
Η ηλεκτρονική ταυτότητα κι αν χαθεί, δεν θα μπορεί κανείς να την χρησιμοποιήσει, γιατί δεν θα μπορεί να γίνει επαλήθευση μέσω των βιομετρικών χαρακτηριστικών του κατόχου.
Δημοσιογράφος: Σε περίπτωση που θα χαθεί αυτή η νέα ηλεκτρονική βιομετρική ταυτότητα, ποια θα είναι η διαδικασία αντικατάστασής της;
Υπάλληλος Κομισιόν: Απολύτως καμία, θα του εκδίδεται η ίδια ταυτότητα με την προηγούμενη και με τον ίδιο αριθμό κατόχου.
Πρέπει να κατανοήσετε πως από μόνη της η ηλεκτρονική ταυτότητα χωρίς τον κάτοχο, είναι ένα άχρηστο έγγραφο.
Αντίστοιχα, ο κάτοχος και να μην έχει μαζί του την ηλεκτρονική ταυτότητα, θα μπορεί να κινείται ελεύθερα και να ταυτοποιείται μέσω σκάνερ, γιατί με την έκδοση της έχει δώσει τα βιομετρικά του χαρακτηριστικά που θα είναι κατοχυρωμένα μέσα στο ψηφιακό σύστημα.
Βασικός μας στόχος είναι να υπάρχουν παντού στον κόσμο σκάνερ ταυτοποίησης κατόχου και ο κάθε άνθρωπος που θα κατέχει την ηλεκτρονική ταυτότητα να κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς κανένα έγγραφο επάνω του.
Αυτό θα το πετύχουμε με τις νέες βιομετρικές ταυτότητες.
Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα δεν θα έχει καμία σχέση με τις παλιές που υπάρχουν τώρα στον κόσμο. Σε αυτή την ταυτότητα θα δίνεται ένας σημειακός αριθμός αναγνωριστικού που δεν θα μπορεί ούτε να αλλάξει ούτε να αλλοιωθεί. Ο αριθμός αυτός θα σβήνεται μόνο σε περίπτωση θανάτου.
Δημοσιογράφος: Θα μπορεί η ηλεκτρονική ταυτότητα να ενσωματωθεί στο σώμα του ανθρώπου σε ένα μικρό τσιπ.
Υπάλληλος Κομισιόν: Σε καμία περίπτωση, όχι, είναι τελείως περιττό, και αυτό γιατί όπως είπα και πιο πάνω, για την έκδοση της θα δίνονται στις αρχές από τον κάτοχο τα βιομετρικά του στοιχεία, επομένως αυτόματα ο άνθρωπος έχει ενσωματώσει εκείνη την στιγμή μέσα στο σώμα του την ηλεκτρονική ταυτότητα.
Εφόσον θα είναι αποθηκευμένα τα βιομετρικά του στοιχεία στην βάση δεδομένων, θα μπορεί να ταυτοποιείται χωρίς το έγγραφο αυτό.
Πρέπει να το καταλάβετε, εφόσον ο άνθρωπος δεχθεί και πάρει την νέα ηλεκτρονική βιομετρική ταυτότητα, ο άνθρωπος θα είναι η επαλήθευση της ταυτότητάς του.
Δημοσιογράφος: Δηλαδή δεν θα υπάρχουν στο νέο παγκόσμιο ψηφιακό σύστημα που προωθείται καθόλου μικρό – τσιπ;
Υπάλληλος Κομισιόν: Όπως ξέρετε, παράλληλα με τη νέα βιομετρική ταυτότητα που υλοποιείται αυτή τη στιγμή, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο, ως καταλυτική ημερομηνία υποχρεωτικότητας έχουμε ορίσει τις 3 Αυγούστου 2026. Παράλληλα, προωθούμε και τα παγκόσμια ψηφιακά χρήματα.
Ευελπιστούμε ότι μέχρι την ίδια ημερομηνία, μαζί με τις ταυτότητες, θα έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε πλήρως την ψηφιοποίηση των χρημάτων σε όλο το παγκόσμιο τραπεζικό δίκτυο.
Τα ψηφιακά χρήματα θα ενσωματωθούν στη νέα ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα.
Για να μπορέσει κάποιος να κάνει μια αγορά με τη νέα ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα και τα ενσωματωμένα χρήματα, χρειάζονται δύο δεδομένα: η ψηφιακή ταυτότητα και ο άνθρωπος για να την ταυτοποιήσει και να κάνει τη συναλλαγή.
Στην περίπτωση που κάποιος θα ήθελε να είναι τελείως ανεξάρτητος και να μην χρησιμοποιεί την ψηφιακή ταυτότητα για οικονομικούς λόγους συνδιαλλαγής, θα του δοθεί η δυνατότητα να έχει τα ψηφιακά χρήματα ενσωματωμένα στο σώμα του σε μορφή μικροτσίπ.
Αυτό όμως θα αφορά μόνο το οικονομικό κομμάτι και μόνο τους ανθρώπους που δεν θα ήθελαν να έχουν μαζί τους την ψηφιακή ηλεκτρονική βιομετρική ταυτότητα για μία συνδιαλλαγή.
Αλλά να τονίσω ξανά ότι, ενώ ο άνθρωπος μπορεί να έχει τα ψηφιακά χρήματα ενσωματωμένα στον αντίχειρά του, η ψηφιακή ταυτότητα παραμένει απαραίτητη για την ταυτοποίηση και την ολοκλήρωση των συναλλαγών.
Δημοσιογράφος: Να γίνω λίγο ακραίος αλλά θα ήθελα να είμαστε όσο το δυνατόν κατανοητοί. Ας υποθέσουμε ότι κάποιος έχει ενσωματώσει το βιομετρικό τσιπ αποθήκευσης χρημάτων στον αντίχειρά του, και κάποιος του πάρει το χέρι και προσπαθήσει να κάνει μια οικονομική συναλλαγή. Θα μπορεί να την πραγματοποιήσει;
Υπάλληλος Κομισιόν: Φυσικά και όχι. Ακόμα και ο ίδιος ο άνθρωπος, έχοντας το ψηφιακό πορτοφόλι σε μορφή μικροτσίπ στον αντίχειρά του, δεν θα μπορεί να κάνει καμία οικονομική συναλλαγή εάν δεν έχει ταυτοποιηθεί και επαληθεύσει τα βιομετρικά στοιχεία του.
Δημοσιογράφος: Στην Ελλάδα υπάρχει μία φιλοσοφία πως “πάντα κάτι θα γίνει”, για παράδειγμα ένας πόλεμος θα μπορούσε να σταματήσει την έκδοση αυτών των νέων ψηφιακών βιομετρικών ταυτοτήτων.
Υπάλληλος Κομισιόν: Να γνωρίζετε ότι στην Ευρώπη εδώ και 30 χρόνια υπήρχαν προσπάθειες να βγει ένα νέο είδος ατομικής ταυτοποίησης σε μορφή ταυτότητας. Αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική φορά που το καταφέραμε, και άρχισε να υλοποιείται όχι μόνο σε επίπεδο Ευρώπης αλλά και Παγκοσμίως.
Η καταλυτική ημερομηνία είναι η 3η Αυγούστου 2026. Έως τότε, οι χώρες θα έχουν περιθώριο μετάβασης και θα προσπαθήσουν να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους ανθρώπους να παραλάβουν την νέα βιομετρική ψηφιακή ταυτότητα. Μετά την ημερομηνία αυτή, θα υπάρξουν κυρώσεις για όποιον δεν την αποδεχτεί, και αυτές οι κυρώσεις θα είναι βαρύτατες.
Κάτι άλλο που θα ήθελα να τονίσω είναι ότι αυτή τη στιγμή η Ρωσία, εδώ και δύο περίπου χρόνια, βρίσκεται σε πόλεμο. Επισημαίνω ότι από την 1η Ιουλίου 2023 εκδίδεται με ομοσπονδιακό προεδρικό διάταγμα η νέα ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα και από την 1η Αυγούστου 2023 θα εκδίδεται και το νέο ψηφιακό ρούβλι.
Επομένως, καταλαβαίνουμε ότι κάθε πόλεμος επισπεύδει τις ηλεκτρονικές διαδικασίες και δεν τις σταματά.
Φυσικά, καμία χώρα δεν θα θέλαμε να εμπλακεί σε κανένα πόλεμο, αλλά οι αποφάσεις για αυτό το νέο ψηφιακό παγκόσμιο αναγνωριστικό ανθρώπου σε μορφή ηλεκτρονικής ταυτότητας έχουν παρθεί και καμία απολύτως εξωτερική συγκυρία δεν θα τις σταματήσει.
Δημοσιογράφος: Κάποιες φωνές πολιτικών στην Ελλάδα αντιδρούν σε αυτή την νέα ψηφιακή βιομετρική ταυτότητα διότι λένε ότι θα υπάρχει σύστημα γεωεντοπισμού και ότι μέσω των ψηφιακών διαδρομών θα μπορεί να εντοπιστεί η κίνηση του κάθε πολίτη που την κατέχει. Ως επί το πλείστον, αυτό θα καταπατά τα προσωπικά του δικαιώματα.
Υπάλληλος Κομισιόν: Αυτή είναι μια λάθος προσέγγιση όσων αφορά τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Τις τηλεκάρτες συνομιλίας τις γνωρίζετε;
Δημοσιογράφος: Φυσικά!
Υπάλληλος Κομισιόν: Αυτές οι κάρτες έχουν ενσωματωμένα ηλεκτρονικά δεδομένα που ερχόμενα σε επαφή με το καρτοτηλέφωνο ανταλλάσσουν αυτά τα δεδομένα και μπορεί ο κάτοχος της να συνομιλεί.
Εάν έχετε εσείς την τηλεκάρτα επάνω σας, υπάρχει κανένα σύστημα που να σας εντοπίζει; Ασφαλώς και όχι, επομένως δεν τίθεται κανένα θέμα γεωεντοπισμού, όλα αυτά είναι ανακρίβειες.
Όσον αφορά την ιχνηλάτηση των επαφών της ηλεκτρονικής ψηφιακής ταυτότητας, πρέπει να γνωρίζει ο κάθε πολίτης ότι είμαστε στο έτος 2023 και ιχνηλάτηση επαφών και κινήσεων κάθε ανθρώπου μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται.
Απλά, με τη νέα ψηφιακή ταυτότητα, αντί να γίνει σε μία μέρα, θα γίνει σε 1 λεπτό.
Είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να εναρμονιστούμε με τις ευρωπαϊκές υποχρεωτικές οδηγίες που δίνονται και θα δοθούν. Δεν μπορεί να ακολουθούν την υλοποίηση της νέας ψηφιακής ταυτότητας χώρες όπως η Αφρική ή η Ασία και χώρες της Ευρώπης να μείνουν πίσω.
Η Ευρώπη προχωρά και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μείνει πίσω.
Δημοσιογράφος: Καταρχάς, ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για αυτήν τη συνέντευξη που μας παραχωρήσατε. Ήσασταν πάρα πολύ κατατοπιστικός.
Σε δεύτερη φάση, όμως, ήθελα να σας πω ότι όλα αυτά που μας αναφέρατε, πριν χιλιάδες χρόνια αναφέρθηκαν σε ένα βιβλίο, στο Ορθόδοξο Ευαγγέλιο, και υπάρχει εκτενής αναφορά σε αυτά τα γεγονότα στην Αποκάλυψη του Ευαγγελιστή Ιωάννη.
Το θηρίο που αναφέρει η Αποκάλυψη πιστεύω ότι είναι σήμερα το παγκόσμιο ηλεκτρονικό σύστημα που θα αποθηκεύει αυτόν τον μοναδικό συριακό αριθμό που θα εκδίδεται για τον κάθε άνθρωπο με την παραχώρηση της νέας ψηφιακής βιομετρικής ταυτότητας.
Το χάραγμα πιστεύω ότι είναι η παραχώρηση των βιομετρικών στοιχείων του ανθρώπου και η παραλαβή ενός μοναδικού και αναντικατάστατου συριακού αριθμού που θα αντικαταστήσει το όνομα του κάθε βαφτισμένου.
Η καταλυτική ημερομηνία που δώσατε και οι κυρώσεις για όσους δεν την δεχτούν είναι η πλήρης αποκοπή των ανθρώπων που θα αρνηθούν να δεχθούν το σφράγισμα.
Προσωπικά, δεν έχω απολύτως καμία αμφιβολία ότι οι νέες ψηφιακές βιομετρικές ταυτότητες που προωθούνται τώρα στην Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο, είναι το χάραγμα του θηρίου που αναφέρει η Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Υπάλληλος Κομισιόν: Όλα αυτά που μου είπατε δεν τα γνωρίζω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος εάν σε προγενέστερη εποχή υπήρχαν άνθρωποι οραματιστές και μελλοντολόγοι, τόσο πρωτοποριακοί για την εποχή τους, που μπορούσαν να προβλέψουν αυτή τη νέα μετάβαση στον ψηφιακό κόσμο με τόσο μεγάλη ακρίβεια.
Να σημειώσουμε πως όπως και στο πρώτο μέρος της συνέντευξης για λόγους ασφαλείας δεν δημοσιεύονται τα ονόματα των εμπλεκομένων και σύμφωνα με αυτό, έχει το δικαίωμα κάποιος να την αμφισβητήσει. 

 

Πηγή

Προβολές : 2,568


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα